Jump to content

Serbey

Forumist
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Serbey

  1. Sa ne amintim? As dori sa incep cu prezentarea in primul rand.

    Sunt John Tom de pe Linkmania Roleplay. Prima data cand am intrat pe server, auzisem de Roleplay pe internet si am citit cateva informatii despre Roleplay, dupa care mi-am facut cont si am intrat pur si simplu. Foloseam /n foarte des si la orice nelamurire. Imi luasem telefon, cartela si ce mai aveam nevoie si ma invarteam pe langa PD. Nu mai tin minte exact , dar tin minte ca in primele 2 ore, am fost jefuit de catre un GM. Nu-mi dadusem seama, dar el intr-un fel ma testase ca nivel Roleplay. Inainte de asta, il vazusem pe acelasi Gm , jefuind alt player de lvl 1 care daduse /q ( :)) ). Mai tarziu , ma invarteam pe langa Unity Station si a trecut pe acolo Dexter Morgan ( parca - urmatorul nick: Frank Tenpenny ) , eu fiind pe langa inca un player caruia i-am uitat numele. Dexter cauta oameni care sa ii faca reclama fiindca el vinde arme si a vrut sa ne foloseasca pe noi. Pe atunci inca era bugul cu restartul la trunk. Incepusem sa umblam cu el, fiindca avea un Admiral negru,plin cu arme. Dupa cateva zile, Dexter mi-a spus ca vrea sa scapam de prietenul nostru deoarece este nechibzuit iar eu,pentru siguranta caracterului, am acceptat. L-am dus in afara orasului , in spatele fabricii de bere, la o ora tarzie si l-am ucis, dupaia, am mers pe baraj si am aruncat cadavrul in apa ca doar stiam si eu putin Roleplay.Dupa vre-o 2 zile, am intrat in Taxi Cab Co. , Marshall Mathers fiind lider, iar Dexter a primit invite in PD. Chestia tare a fost ca am descoperit ascunzatoarea celor de la Groove si l-am luat pe Dexter sa inspectam, el fiind cadet. Poze, urmariri, alte poze in care cei din Groove aveau arme in mana si scoteau arme din portbagajele masinilor. Dupaia, am mers cu toate dovezile la liderul SWAT (singurul de rank 5 on) , Hus Remus, care si-a strans echipa si a izolat zona, dupa care a confioscat toate masinile de acolo. Dupa cateva zile, Dexter ma recomandase pentru criminalistica la Dennis Ferrer parca si am fost bagat in PD, unde Dexter si Hus, m-au sprijinit foarte mult. Hus Remus chiar m-a antrenat pentru toate situatiile in care puteam fi pus. Era un fel de mentor al meu. Si de atunci incepuse cariera mea ca politist. Dupa care am luat o pauza de cateva luni.

    Revenind pe server, 2dor parca era lider PD, Frank Tenpenny lider CRM si Anthony lider rutiera. Mi-am reluat activitatea ca politist, dupa care Frank a inceput sa invete pentru permis IRL si nu a mai avut timp sa intre pe server. Fapt pentru care s-a facut votare si am fost desemnat lider PD. Mi-am angajat inca cativa membri si am inceput sa facem sisteme de anchetare si multe investigatii, patrule , etc.

    Roberto Egardez, unul dintre cei mai buni membri CRM a fost implicat in cateva neintelegeri cu Bratva asa ca era privit cu ochi rai de catre membri Bratva, lider: Little ( John Savage ). Postul de lider CRM devenise plictisitor si lipsit de Roleplay foarte calitativ, asa ca am decis ca trebuie sa fac ceva neobisnuit pentru a elimina monotonia. Fapt pentru care m-am imprietenit si am castigat respectul liderilor celor mai respectate mafii de pe server si anume Nucci , cu lider Kenny ( Dominic Santino ), Bratva, cu lider John Savage, Grove Str. cu lider Cobra (am uitat numele IC,tin minte doar porecla) si sa nu uitam de fratele meu IC, Kevin Tom, lider / membru Hitman. Pomenisem de Roberto Egardez, asa ca adaug faptul ca acesta a fost inclus intr-un plan destul de elaborat care avea ca scop, demisionarea lui din PD si uciderea lui, imediat dupa. De demisionare m-am ocupat eu, la cererea lui Savage iar uciderea a fost executata de Kevin.

    Dupa aceasta intamplare ``tragica``, l-am ajutat pe Savage sa dispara cu tot cu Bratva din oras, deoarece renumele lor era de brutari. Un renume josnic pentru o mafie rusa si deoarece noi aveam alta viziune asupra factiunilor, am dat foc HQ-ului si am mutat masinile in casa de vacanta din LV. In HQ am pus un cadavru dezgropat din cimitirul din LV, bine parlit,pentru ca toata lumea sa creada ca este John Savage, patronul brutariei. Dupa aceea, a inceput adevaratul Roleplay de mafie si jafurile in masa. Iar politia nu avea ce sa faca , deoarece totul era bine pus la punct. O data cu aceasta implicare a mea in mafii , a aparut si detasarea de locul de munca original si anume lider CRM. Iar din cauza lipsei mele de implicare, am fost demis. Lucru care poate parea tragic , dar in acele momente , chiar m-am bucurat ca pot alege ce vreau eu sa fac, fara consecinte. Ah , era sa uit ca Anton Cosmin a fost numit lider , dupa mine si a ghidat bine departamentul. Lucrurile s-au mai schimbat dupa aceea, iar eu o luasem din nou de jos si incepusem sa fac Roleplay prin Ganton si Idlewood, cu baieti din groove. Printre ei se numara: Hedy (Eduardo Guido), Slowly si multi altii.

    Sa nu uitam de cei mai buni Roleplayeri pe care i-am cunoscut: Nervu` (Jayceon Rollson) si Tiger K` (Rico Valdez), cu care am realizat o capodopera [Articol] Incendiar - Sex salbatic in fata primariei (Revin cu topicul / postul)

    Frumoasa poveste pacat ca e inchis!

  2. Placa video e foarte buna, performanta si o sa fie de ajuns 1gb iar legat de hard... eu zic ca juma` de tera sunt de ajunsi dar daca mai tragi si pornache, ia-ti unu de 1 tb.

    Daca as pune o placa de 2 ce zici? nu nu trag filme din alea deocheate :))

    aaa si de laptopul ala de mai sus ce zici?

  3. pai undeva in dreapta sus a ecranului sunt niste abtipilduri puse de cand le-am cumparat si are asa : LED , Full HD , HDMI , USB , mpeg4 , jpeg, scart , pc connectiity , eco , monitorul duce lejer pana la 1920 x 1080 numai ca placa video face fite , adica imaginea imi sta intr-o parte , am windows xp

  4. TV-ul il poti duce in alta camera... e tare pacat sa pui o asemenea placa video si proc. pe o rezolutie asa de mica, bani aruncati degeaba + n-o sa beneficiezi la maxim de potentialul ei.

    pfff .. e cam greu sa ii zic lu taicamiu dupa jumate de an de cand am tv-ul asta ca vreau altu , poti sa imi propui altceva, scuze ca is greu de cap si ca iti fur timpul :tiphat: :crybaby:

    Taicamiu vrea sa imi iau laptop asa ca am cautat unu si m-am oprit la asta : http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/lenovo/ideapad-z570am-59-316603-core-i5-2430m-24ghz/

    ce zici de el?

  5. Nu stiu cum ai tras tu concluzia ca un TV ocupa mai putin spatiu decat un monitor... TV-ul tau are diagonala de 56 cm iar monitorul are undeva la 50-51 cm daca nu ma insel.

    Stai putin ca nu ai inteles : Tv-ul meu tine loc si de monitor , intelegi?

    Adica daca as tine si asta pe care il am si ce mi-ai recomandat tu nu as avea loc , acum ai inteles

  6. In bugetul ala e pacat sa nu iei un full hd avand in vedere rezolutia mica a monitorului. Iata ce-ti propun : http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/453024/ (ai inclus tot tacamul)

    Un sistem performant care o sa duca majoritatea jocurilor la detalii inalte fara probleme.

    Aici intervine o problema , defapt monitorul meu este un tv , si l-am luat deoarece ocupa putin spatiu , calculatorul il tin la mine in camera si nu as avea unde sa il pun , si cam asta e problema

  7. Buna as vrea sa imi cumpar un calculator , ceva mai bun , care sa fie cam asa :

    4-6 GB of ram

    procesor i3 sau i5 cam de 3 GHZ

    Placa video de vreo 2 GB

    Memorie de 1 terra

    Edit : Bugetul e undeva pe la 3000 de lei ( daca e cu 300, 400 nu este o problema)

  8. Componentele de pe laptop nu se gasesc in varianta pt. pc-uri pt. ca cele de pe laptop sunt concepute in asa fel incat sa consume putin, temperatura mica, durata bateriei mare. De aceeasi bani pe care ii dai pe laptop iti poti lua un pc mult mult mai bun.

    Pai as dori un pc cu componente asemanatoare cu cele de la laptopul de mai sus , daca se poate si mai bun.. sa fie pana in 2.600 de lei

  9. Nu cumpara din magazin ca sigur o sa-l gasesti mult mai scump. Pe emag vad ca acelasi model e mai ieftin cu 100 de lei http://www.emag.ro/laptopuri/notebook-lenovo-ideapad-z570a-cu-procesor-intel-174-coretm-i5-2410m-230ghz-4gb-750gb-nvidia-geforce-gt-520m-1gb-freedos-negru-argintiu--p59-3041132Y decat pe garaj. Nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta banilor si a produsului, daca nu ma insel Emag e cel mai mare magazin online din Europa de Vest + fondator ARMO deci e safe. Daca se mai strecoara mici greseli, aia e, si la case mai mari se intampla.

    Ce laptop , exista calculatoare cu o componenta la fel , Daca ar fi sigur mi-as luat

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...