Jump to content

SergiuHellDragoon

Inactive
  • Posts

    338
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SergiuHellDragoon

  1. Salut,am un monitor LED AOC de 23" si daca va uitati in imaginea de mai jos apar dungile respective si nu stiu din ce cauza.Am incercat sa vad poate pot sa rezolv problema asa ca l-am inchis si l-am aprins iar (doar monitorul) si acum totul s-a rezolvat dar tot vreau sa stiu de ce ,poate ma poate ajuta cineva. In plus,este a 2-a oara cand mi se intampla acest lucru in decurs de o luna.

    ps: Am fost nevoit sa fac poza cu telefonul deoarece daca faceam printscreen,dungile nu apareau.

     

  2. Configuratia e cam overkill, sursa imensa, placa de baza extrem de scumpa, ai pus si un procesor ce nu suporta overclocking-ul deci banii i-ai dat degeaba.

    Ce-ti recomand eu - http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/639982/

    - procesor ivy brigde, multiplicator deblocat ceea ce inseamna ca din cateva click-uri il poti duce la 4.0 ghz daily-use

    - ssd, o componenta care neaparat trebuie sa existe intr-un buget ca al tau. Pui programe si OS pe el si ti se vor incarca instant datorita vitezelor de scriere si citire imense fata de un hdd.

    - sursa de la mama ei, eficienta 80+ gold, cabluri modulare si lungi, perfecta pentru un WM de calitate.

    - cooler Sapphire cu tehnologia Vapor-X, pentru o mai buna racire a procesorului si un zgomot cat mai mic

    - carcasa sobra, posibilitate de wm, sistem de reducere a vibratiilor. Se poate pune o carcasa cu luminite si alte briz-brizuri in caz ca doresti.

    - 8 gb ddr3 de la Crucial(brand important in SUA), daca e nevoie mai poti adauga un kit

     

    Multumesc foarte mult pentru recomandare.Chiar ma gandesc serios sa-l cumpar,dar in loc de ramii de 8GB as adauga 16GB. Iar chestia cu procesorul este ca overclocking-ul i-ar scurta durata de viata si nu vreau asta,i5 cu 3.4GHz e perfect zic eu.

    Daca ar fi sa ai un buget de 6.000 lei,asta ar fi calculatorul pe care l-ai cumpara? Daca da,dar cu 1,2 modificari,te rog sa faci acele modificari si sa-mi arati,pentru ca ma gandesc serios sa cumpar ceea ce mi-ai recomandat tu si vreau sa merite cei 6.000 lei. :)

  3. Deci,mai jos sunt componentele pe care vreau sa le cumpar,vreau sa stiu ce parere aveti,daca ar fi mai bine sa schimb ceva cu altceva si daca da DE CE? :). (daca am omis ceva cum ar fi cooler pt procesor sa-mi spuneti.btw,nu m-am decis inca cu privire la coolerul pentru procesor,any suggestions are welcomed).

    Placa de Baza: Asus SABERTOOTH Z77, Socket 1155 (Pret: 1.100 Lei )

    http://www.emag.ro/placa-de-baza-asus-socket-1155-sabertooth-z77/pd/EH0FTBBBM/?ref=list_p1_l3


    Procesor: Intel® CoreTM i7 3770 IvyBridge, 3400MHz, 8MB, socket 1155, Box  (Pret: 1.330 Lei )

    http://www.emag.ro/procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i7-3770-ivybridge-3400mhz-8mb-socket-1155-box-bx80637i73770/pd/ELN4TBBBM/?ref=list_p1_l2

     

    Placa Video: Asus ATI RADEON HD7950, 3072MB, GDDR5, 1xDVI, 1x HDMI, 2x mDP  (Pret: 1.667 Lei )

    http://www.emag.ro/placa-video-asus-ati-radeon-hd7950-3072mb-gddr5-1xdvi-1x-hdmi-2x-mdp-hd7950-dc2t-3gd5-v2/pd/E6LPKBBBM/?ref=list_p1_l4

     

    Placa Sunet: Asus XONAR-DS, 7.1 Channel, PCI, Bulk  (Pret: 220 Lei )

    http://www.emag.ro/placa-de-sunet-asus-xonar-ds-7-1-channel-pci-bulk-xonar-ds-bulk/pd/EPXZ7BBBM/?ref=list_p1_l4

    Placa de sunet ma intereseaza mai mult deoarece fac Video Commentary pe YouTube si am nevoie de calitate audio buna.Am un microfon Samson C03U deci si placa de sunet trebuie sa fie bunicica. :)


    RAMs: Kit Dual Channel Kingston 16GB (2 x 8192MB), DDR3, 2133MHz (Pret: 550 Lei )

    http://www.emag.ro/kit-dual-channel-kingston-16gb-2-x-8192mb-ddr3-2133mhz-khx21c11t3k2-16x/pd/E35RKBBBM/?ref=list_p1_l2

     

    HDD: Western Digital Blue, 1TB, 64MB, 7200rpm, SATA 3  (Pret: 330 Lei )

    http://www.emag.ro/hdd-western-digital-blue-1tb-64mb-7200rpm-sata-3-wd10ezex/pd/E8G7KBBBM/?ref=list_p1_l1


    Sursa: High Power 1000W, PFC activ, ATX 2.3  (Pret: 670 Lei )

    http://www.emag.ro/sursa-high-power-1000w-pfc-activ-atx-2-3-hp-1000-g14c/pd/ERD13BBBM/?ref=list_p1_l6


    Carcasa: Cooler Master CM 690 II, Neagra (Pret: 370 Lei )

    http://www.emag.ro/carcasa-cooler-master-cm-690-ii-neagra-cm-rc-692b-kkn5/pd/EVVGTBBBM/?ref=list_p1_l6


    DVD-Wrriter: Samsung SH-224BB/BEBE, SATA, Negru, Bulk  (Pret: 80 Lei )

    http://www.emag.ro/dvd-writer-samsung-sata-negru-bulk-sh-224bb-bebe/pd/EHXSKBBBM/?ref=list_p1_l1

     

    • Upvote 1
  4.  

     

    "Company of Heroes 2, the sequel to the highest rated real time
    strategy game of all-time is now available for pre-order! There are
    numerous incentives being offered for pre-orders, as well as a Digital
    Collector’s Edition available on Steam, Origin, and shopTHQ!



    Pre-order customers of the Standard Edition will receive special
    vehicle skins that feature historically-accurate patterns, as well as
    first access to the Company of Heroes 2 Beta when it launches! In
    addition to these incentives, customers who pre-order through Steam will
    be enrolled into the exclusive Steam Pre-Purchase Tiered Reward
    Program, which will deliver various unlocks as pre-orders progress.
    Origin pre-order customers will receive exclusive heavy vehicle skins!
    Finally, shopTHQ customers will get Command Pass, which delivers free
    bonus content for the game, such as Multiplayer Maps and exclusive
    members-only events."

     

    Jocul poate fi Pre-Comandat de pe Steam,costa 50 Euro,si dupa cum a-ti citit mai sus aveti acces in faza Beta a jocului si de asemenea primiti diferite unitati speciale,pe care doar cei care au pre-comandat jocul le pot avea.

  5. De fapt, de asta calculatorul nu trebuie să fie folosit de oricine dă click pe toate tâmpeniile posibile. De vreo 7 ani am Internet și eu nu am luat nicio țeapă... Ține de educația legată de calculatoare, nu de hoți. Prost e cine dă, nu cine cere. 

     

    Atata timp cat primesti un e-mail de la un prieten cu atasament mi se pare normal sa fii tentat sa dai click.Nu tine neaparat de educatia de calculatoare,i se poate intampla oricui,sunt atatea metode de a baga virusi pe calculatorul cuiva pe care nici cei mai buni din domeniul IT nu le stiu pe toate.Parerea mea :)

  6. Update!

    Cei de la Universe Projects au inceput sa stranga fonduri pentru a incepe la propriu dezvoltarea jocului Universe Project.Mai jos este o estimare a ceea ce vom primi un urmatoarele 6 luni.Dupa cum vedeti pana in luna a 5-a se vor face teste pe versiunea cu navete spatiale,testele fiind necesare pentru descoperirea bug-urilor care pot aparea in varianta definita a jocului.Ei bine,dupa cum am spus,jocul nu va arata nici pe departe asa,abia in a 6-a luna vom putea vedea cum arata jocul cu adevarat pe partea grafica si daca aveti noroc sa fiti selectati pentru testele pre-alpha atunci ve-ti putea vede cum sta jocul pe partea de gameplay .

     

    Siteul oficial al joului:
    http://launch2.universeprojects.com (tin sa mentionez ca linkul este cu referali)

     

     

     

    Timeline.jpg

  7. Singurul Stronghold adevarat a fost primul. L-am jucat cap coada de mai multe ori. Restul au fost de umplutura. Nici nu stiam ca e in productie Crusader 2...

    Ce spui tu este foarte adevarat,dar jocul acesta e facut de Firefly si doar Firefly nui mai obliga nimeni sa publice jocul la o anumita data,acum au timp berechet sa-l termine si sa-l faca cum trebuie.Eu abia astept sa-l joc si sunt convins ca nu ma va dezamagi. :)

  8. “Firefly Announces Stronghold Crusader 2

    We are proud to announce Stronghold Crusader 2! Set to march across digital battlefields in late 2013, Crusader 2 will take legions of Stronghold fans back to the ancient deserts of the Middle East for more real-time mayhem between brutal knights and fiery Caliphs.

    Our aim is to build on the trademark gameplay of the original Stronghold Crusader with new visuals, a sleek new battle interface and engine enhancements including effects, animations and real-time physics. Stronghold Crusader 2 promises you fast-paced skirmishes against fiendish AI opponents, as well as new maps, new unit classes, new traps and castle designs unlike any seen before in the series.

    Stronghold Crusader is our favorite game in the series and we know many of you feel the same way. It’s the game we’ve been waiting to put into production for several long years and now that we finally have the chance to self-publish Crusader 2 we will not disappoint.We’ve launched a teaser website over at www.StrongholdCrusader2.com, as well as a new Facebook page and Twitter feed which you find in the links below. The team will be posting new concept art, renders, updates and game info soon. In the meantime please enjoy the art and tell us what you think of the announcement in the comments below!"

    Sursa

  9. Cum a aparut aceasta problema: (acum sunt la un amic)

    In ultimele 2 saptamani cand porneam calculatorul monitorul numi arata nimic,asteptam 2 minute,dupa care dadeam un restart si monitorul functiona.Ei bine,astazi mam dus la scoala si cand mam intors bateria era inchisa,se pare ca mama mea stergea tastatura si sa aprins calculatorul si nui arata nimic monitorul,era negru,si nu a stiut ce sa faca asa ca a inchis bateria,eu cand am ajuns acasa si am pornit bateria ledul de la butonul de pornire nu era aprins iar calculatorul nu se pornea cand apasam pe botun si nici butonul de restart nu mergea.Am deschis calculatorul sa vad care este problema am scos cabluri am verificat bateria si totul merge.De aceea cred ca este o problema anume cu butonul de pornire.

    Ma puteti ajuta?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...