Jump to content

Thade>

LinkManiac
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Thade>

  1. jocurile arata intr-un fel DIN CAUZA ENGINE-ULUI. du-te si behaie in alta parte ca deja lasi urme de lapte :)

    cand zici despre ceva "e naspa grafica", dai explicatii, cand zici ca nu-ti place mancarea, spui de ce, nu spui doar "nu stiu de ce"

    bai.

    baiatu' se referea la cum arata nu la engine geniule. Tu cand te uiti la o mancare nu te gandesti la structura ei moleculara. Esti patetic, te umflii in pene, si te dai rinocer p'aici.

    tu nu intelegi ca felul in care arata un joc e definit de engine? daca vrei sa-ti construiesti o casa, la ce te gandesti prima oara? la cum o sa arate probabil. de ce? pentru ca esti foarte foarte slab. du-te si invata mai multe despre jocuri si despre modul cum ar trebui sa pui o problema.

    Mousey: e usor sa spui "e naspa" ceva, dar sa dai o explicatie chiar e atat de greu? 80% dintre cei care scriu aici stiu sa zica "e urat jocul" "are grafica naspa" dar unul nu spune DE CE. hai sa nu facem sectiunea asta una de pareri aruncate cu prastia ca e pacat, e mult de discutat pe subiectul jocurilor.

  2. jocurile arata intr-un fel DIN CAUZA ENGINE-ULUI. du-te si behaie in alta parte ca deja lasi urme de lapte :)

    cand zici despre ceva "e naspa grafica", dai explicatii, cand zici ca nu-ti place mancarea, spui de ce, nu spui doar "nu stiu de ce"

  3. ti se pare ca-i un thread de filme asta? tehnologia pentru animatiile faciale video in jocurile video este la INCEPUT, ca in filme e altfel nici nu-mi pasa ca nu despre asta discutam. limitarile hardware fac tehnologia sa fie la inceput atat timp cat se foloseste-n jocurile video.

    asa e, cutsceneurile se fac cu motion capture in multe jocuri si de foarte mult timp, nu doar "unele jocuri" nu folosesc, foarte multe jocuri nu folosesc. uita-te mai jos de AA-uri si o sa vezi 90% din ele.

    dar eu vorbeam strict de animatiile faciale. tu crezi ca animatiile faciale din LA Noire nu au fost portate-n maya sau max?

    3d max nu e folosit putin in animatii, asta e o prostie, toate editoarele 3D *particulare* (aka facute de developeri inside) sunt bazate pe 3ds max si se fac si animatii si modelling in acelasi program, dar ai si dreptate, maya e foarte bun pt animatii si orice firma care se respecta ar prefera maya.

    prietene daca inveti zbrush, esti bun si la max si la maya. si poti sa faci si animatii, si modele, sa importi si din maya in el s.a.m.d

  4. da, un engine, ca sa demonstreze ca-i bun, tre s-o faca printr-un joc scos pe piata, iar fiecare engine are proprietatile lui si e foarte bun pentru unele si mai putin bun pe altele. ca ex udk e foarte bun indoor, cryengine e foarte bun outdoor, rage e iar extraordinar outdoor si permite cel mai bun streaming, Id Tech5 suporta multitexturing dar sunt slabuti la iluminare, frostbite e cel mai avansat engine pentru fizica, havok physix si ND engine sunt cele care pot scoate cel mai bun frame pe ps3 s.a.m.d.

    de ce comentezi aiurea cand habar n-ai cu ce se mananca? esti FOARTE FOARTE SLAB.

    degeaba behai tu la mine, esti mult prea mic si neexperimentat. hai c-am plecat, am de lucrat la asta

  5. da, am vazut si eu ca faci level doar din instante, s-au dus questurile pe la level 18. mie-mi place pvp-ul in el, stiu c-o sa devina boring dupa ceva timp but wth

    th3_god: da-mi un whisper in joc, am nick-ul thadex

  6. Thade te implor a doua oara. Da-mi si mie din ce fumezi acolo!

    Noi am inteles ca iti plac mai multe genuri. Dar nu e nevoie sa fii drama queen.

    Btw:

    De fapt te intrebasem ce trupa reprezentativa a carui gen.

    xicarus: ai pus doua intrebari, invata sa vorbesti.

    Daca nu ne dai si noua macar nu mai fuma. Da am pus doua intrebari. Care trupa? Care gen? Am spus eu cumva ca a fost o singura intrebare? L2read :mellow:

    pai cum ai inteles daca ai intrebat de 5 ori? asta inseamna la tine c-ai inteles a? bravo ma.

    si asta inseamna la tine ca-mi plac toate genurile la fel de mult (in afara de faptul ca fata de voi, eu sunt metalist si voi mai aveti de invatat mult), inseamna ca-s drama queen? nu tu m-ai intrebat ma berbecule? :))

    @antikrist: iti zic iar, esti un dobitoc, pentru c-am ales un gen d-acolo, ti-am votat marele poll, dar asta nu inseamna ca-mi place doar ala. dupa cum vezi majoritatea au scris mai mult de 1 gen, chiar si domnisoara de deasupra mea :))

  7. ma sunt foarte misto expresiile faciale, dar daca te uiti mai bine e putin mai atent se vede ca tehnologia e inca la inceput, oricum e un inceput foarte bun.

    de ex la Uncharted 2 mi s-au parut mai bune, dar sa vedem ;p

    Exista video care iti arata cum au facut expresiile faciale. Au folosit actori reali. Nu vreau sa fiu un idiot si sa ma bag in seama din moment ce nu am jucat Uncharted, dar personal mi se par foarte bune expresiile din LA N.

    crede-ma ca am vazut video-urile :))

    motion capture se foloseste de ani buni, "motion capture" pentru expresiile faciale nu, tehnologia e la inceput. expresiile faciale facute in editoare 3d (max, zbrush etc) se folosesc de ani buni, expresiile faciale video portate in 3dmax nu arata INCA foarte exceptional, arata doar foarte bine, dar unele animatii la LA Noire sunt putin fortate (poate unora nu li se pare, dar am ochiul oarecum format). nu am chef sa ma uit acum la video-ul de gameplay, dar din cate stiu multe dintre expresiile faciale-s vazute in cutscene-uri. uita-te la god of war 3, diferenta momentan nu prea exista, dar in timp mai mult ca sigur va exista.

  8. Bai tu cauti cearta? Ca o primesti; De ce naiba te scoli tu ca esti mai bun decat ceilalti si creezi valuri intr-un topic pe cat se poate de clar? Tu chiar nu ai ce face? Daca ai chef sa fii troll fii troll altundeva.

    repet: UN gen de metal preferat; Nu poti vota pentru UNUL, nu comenta sa te aflii in treaba.

  9. Ce friendly fire prietene? Eram pur si simplu curios ce gen iti place cel mai mult. Autoattack much?

    m-ai intrebat ce gen, nu ce trupa

    antikrist, nu fi dobitoc, am zis mai sus ca toate genurile enumerate imi plac la fel de mult :)

    Ideea e sa alegi unul. Nu se poate sa nu iti placa unul macar cu putin mai mult decat altul. Si nu, nu sunt dobitoc, dar daca vrei voi fi pentru tine.

    ok da din coada, mi se pare amuzant.

    xicarus: ai pus doua intrebari, invata sa vorbesti.

  10. Ce friendly fire prietene? Eram pur si simplu curios ce gen iti place cel mai mult. Autoattack much?

    m-ai intrebat ce gen, nu ce trupa

    antikrist, nu fi dobitoc, am zis mai sus ca toate genurile enumerate imi plac la fel de mult :)

  11. ma sunt foarte misto expresiile faciale, dar daca te uiti mai bine e putin mai atent se vede ca tehnologia e inca la inceput, oricum e un inceput foarte bun.

    de ex la Uncharted 2 mi s-au parut mai bune, dar sa vedem ;p

  12. pai esti slab d-aia, jocul nu e facut pentru jucatori slabi.

    are un pacing 80% forward, 20% branching, muvment patternurile ai-ului sunt aceleasi de fiecare data deci nu poti spune ca nu e balanced cand ai sansa de a invata jocul pas cu pas.

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...