Jump to content

SlayerX

LinkManiac
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SlayerX

  1. Nu esti implicat asa ca nu mai posta te rog. Am venit atunci cu hunterul dupa ce prietenii tai au fugit cu NRG'ul , se omorau , dadeau /q. Crezi ca ghicesc eu cu ce se deplaseaza ei? Nu are rost sa detaliez.

    Sunt implicat dat fiind ca eram langa blue cand l-ai omorat si eram cu ei cu totii cand ai aparut. Mai mult cand ai aparut cu hunterul pentru prima data cand imi dai tu minciuni! cu /q nrg si alte cele am zis treaca mearga, cum poti sa minti mai asa cu nerusinare? eram toti ballasi pe masina aia de cand au luat cativa din ei wanted, eu am fost cu ideea sa mergem in tunel si mergeam fata spate doar pentru a induce in eroare politia. pana cand am iesit din tunel si uite-l pe Michael cum ne astepta la iesire cu hunterul din nou. Amice, ai nevoie de mijloc de transport sunt patrioate, hunterul e pentru INTERVENTII nu pentru plimbari si "pentru a vedea ce se intampla". Ba mai mult in pozele tale se vede ca ai aterizat puteai la fel de bine sa te intorci sa te intalnesti cu restul copilor asa cum ar trebui sa faci nu sa inaintezi tu de rambo cu hunterul. Vrajeala cu am vrut sa vad ce se intampla la fel o confirmi cu pozele tale, stiai ce se intampla si din nou pun accent...ce treaba aveai tu sa vi cu hunterul !?

  2. In calitate de martor Michael chiar nu vad cum verifici tu situatia cu hunterul cu find pe blue. Ba mai mult nu erai aproape de Tudose Music si "altii"(care era doar inca un cop) ai venit la 2 minute dupa cei mai sus mentionati au murit. Puteai intreba pe /d cu siguranta daca ai fi vrut "sa verifici" ce anume se intampla, puteai la fel sa te unesti cu ei si sa vi ca un soldat adevarat. Ba mai mult nu e prima data cand o faci, ai mai venit cu el din nou "sa analizezi" te-am intrebat ce cauti acolo cu hunterul si mi-ai zis ca nu trageai *atunci ce cauta hunterul acolo!? Sa precizez ca eram pe masina ballas cu 20 de copi dupa noi, nicidecum pe masini care sa necesite o interventie a hunterului, nu le-am postat dat fiind ca incercam sa trec peste insa se aduna

    Poze> http://img802.imageshack.us/img802/6955/samp139g.png http://img688.imageshack.us/img688/3276/samp137e.png

    Te aparam in urma cu ceva vreme dar se acumuleaza neregulile, mai zic si de gov la spital? eliberam spitalul si mergem la 10 sticle, veniti instant dupa noi la 10 sticle fara gov de zona eliberata la spital, fara wanted ....veniti 10 sticle pe motiv sa eliberam si de acolo zona. mai urma sa ne ziceti sa eliberam spawnul si cu asta basta.

    The one nu iti cere nimeni sa iei pedepse drastice insa fi impartial, toti intelegem amicitiile insa nu uita esti lider al factiunii nu amicul tuturor.

  3. Nick: SlayerX

    Nick-ul celui reclamat: Hanke

    O scurta descriere: Ajuta grovii.

    Dovezi (screenshot): video postat de ei in care se vede ce face domnul hanke perfect. Ar mai fi si poze dar nu cred ca-si mai au rostul. Insa daca se considera insuficient dati pm

    Dovada

  4. -Nick:SlayerX

    -Level:15

    -Factiune: Ballas

    -Job secundar: Arms dealer

    -Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere

    -Pretul licentei: 12k

    -Motivul pentru care solicitati licenta: Am obosit de atata fuga si pedalat

    -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Strict.

    Plata prin charity > http://img88.imageshack.us/img88/5043/samp410r.png

  5. In primul rand nu cred ca ai ajuns lider FBI Emc sau ca ai fost chemat ca martor daca postam la grove era alta treaba, aici e FBI din care tu nu faci parte. Am raportat pe Aidan si Red, iar cei doi au sa raspunda in fata superiorilor lor nu in fata mea sau a ta. Daca tot vrei sa ajuti pe cei doi arata poza unde ai primit wantedul sa facem o comparatie intre momentul cand am cazut si cand ai luat wanted. nu o poza cu wanted 1 care putea fi primit cu 20 de secunde inainte. In al doilea rand, de ce nu te-au arestat cei doi? dat fiind ca pd nu era si trk era ocupat? Sa gandim altfel ce motiv ai fi avut tu sa faci poza la wanted 1? si mai mult de unde stie Aidan si Red cine m-a omorat?amandoi trageati in momentul in care am cazut lat. Totusi, eu nu trageam deci nu eram o amenintare imediata pe cand emc tragea la rupere si tu il acompaniai intr-un duet de toata frumusetea.

  6. Glumele se fac in anumite circumstante am stat afk pe motiv de a posta nerusinarea cu, care a actionat red. ne haituieste de unul singur dupa care ne da wanted. Am o vaga impresie ca sa stai afk nu se pedepseste asa cum planuiati tu si groveul cu warn si prison. In fine, Succes la fraguri dar inainte de asta, schimba uniforma pentru verde, iti sta mai bine.

    Edit la non fp-ul care il arunci asupra mea > Cand m-am pus afk impreuna cu, colegii mei eram singuri nu am dat /q sau alte cele am reintrat in joc pentru a rezolva problema insa automat am fos luat la pistoale de fbi si grove. Povesti zici? povestea e mai sus in pozele postate de mine si in discutiile purtate de tine si emc.

    Asta e ultimul post, asteptam decizia superiorilor tai.

  7. Numele tau în joc: SlayerX

    Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Aidan & Red.

    Martori:

    O scurta descriere a situatie> Dupa isprava de la deliver cu red el vine cu intariri si surpriza intaririle sunt constituite din FBI + Grove s-a facut alianta si nu am fost anuntati? Apoi eu si ce-i 2 inculpati vali si blue ne-am pus afk pentru a organiza o aparare in fata nedreptatii politiei. Nu o mai lungesc pozele vorbesc de la sine>

    Dovezi (screenshot-uri): http://img651.imageshack.us/img651/6111/samp385r.png

    http://img819.imageshack.us/img819/709/samp384p.png

    Iar mai apoi discutia dintre politie si grove, cum se sfatuiau ei sa ma omoare. Aidan pana era si ingrijorat ca grove-ul sa nu ma omoare sa nu primeasca wanted. Bun baiat, exemplu de cop.

    Discutia> http://img3.imageshack.us/img3/8827/samp388jf.png, http://img705.imageshack.us/img705/4394/samp389gb.png, http://img818.imageshack.us/img818/2590/samp390b.png, http://img641.imageshack.us/img641/5809/samp387f.png

    Acum sa vedem ce reiese din pozele astea> Copii actioneaza singuri, sau cu grove's. ne haituiesc pe harta si ne fura masinile, si apoi ne dau wanted la gramada?

    Multumesc.

  8. Numele tau în joc: SlayerX

    Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Red.

    Martori: BlueDunhil , Vali60

    O scurta descriere a situatiei:Impreuna cu Blue si Vali faceam mats eram la deliver pe cand apare o masina de politie si striga sa ne predam, vali avea wanted insa pe cat se apropie de noi vedem ca e un singur Cop. Ii spunem sa aduca pe cineva cu el dat fiind ca nu poate actiona de unul singur. Il lasam pe camp langa deliver si mergem sa ne dam deliver. Pe cand iesim din deliver surpirza masina cu care venisem a disparut si in locul ei era o masina de LVPD dupa care red apare din departare fugind. Il intrebam de ce ne-a furat masina face pe indiferentul dupa care ne urcam pe masina lui si i-o distrugem. El scapa cu viata in timp ce noi ne indepartam si mergem spre burger. Ne primim cop attack toti 3 dupa care tot singur vine sa ne omoare. Il omoara blue isi ia wanted 10.

    Dovezi (screenshot-uri):

    http://img845.imageshack.us/img845/8351/samp381a.png

    http://img40.imageshack.us/img40/4189/samp383n.png

    Ca idee copii ne urmaresc pe harta? ne fura masinile ca asa se cuvine? I s-a spus frumos sa mearga sa aduca pe cineva cu el ca de unul singur nu poate aresta.

  9. http://img254.imageshack.us/img254/6056/samp263t.png

    http://img17.imageshack.us/img17/3032/samp310w.png

    War Deliver

    http://http//img207.imageshack.us/img207/5580/samp326e.png

    http://img94.imageshack.us/img94/6165/samp327oa.png

    http://img813.imageshack.us/img813/3540/samp328j.png

    http://img855.imageshack.us/img855/5995/samp329z.png

    http://img826.imageshack.us/img826/5684/samp331a.png

  10. Din pacate nu o sa pot ajunge la sedinta din 26/02/2012 din cauza ca duminica muncesc pana la 21, dupa ora 21 o sa fiu on asa ca, colegii or sa ma puna in tema cu discutiile de la sedinta. Multumesc.

  11. Nick: SlayerX

    - Factiuni precedente: SMURD, NG

    - Job curent: Detectiv

    - Level: 11

    - Sex(masculin/feminin): Masculin

    - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Multe persoane de calitate in gang si simt ca m-asi potrivi in anturajul respectiv

    - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme droguri , waruri

    - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : 1 warn ( am dat quit in tie la 4 dimineata ca un hitman avea chef de caterinca)

    - Intervalul orar in care jucati: Nu e fix insa trece de 8 ore pe zi

    - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://img813.imageshack.us/img813/7347/samp075h.png

    - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Nascut in LS intr-o casa in apropierea barului 10 sticle SlayerX a crescut intr-un mediu violent unde zi de zi pe strada din fata casei se desfasurau maceluri intre cele doua ganguri rivale invecinate Ballas si Grove. Intr-o zi torida de vara pe cand el impreuna cu, cativa amici ai lui se jucau cu pistoalele de jucarie pe strada, imitand bandele din apropiere. Slayer imbracat in mov culoarea caracteristica a Ballasilor aude in departare sunete de arme si intr-o clipita infernul se deslantuie. Grove se arunca spre cartierul Balas, Balas riposteaza iar copii sunt prinsi in schimbul de focuri. Se ascund ei cum pot mai bine sub o masina cand un Grove observa o pata mov ascunsa sub o masina, se apropie si il inhata pe Slayer amenintandu-l cu pistolul "Ahh, copil prost, o sa te invat o lectie despre cum stau treburile" Nu termina vorba bine din gura cand un glont ii intalneste teasta, un Ballas vazand ce se petrecea il ia pe slayer de mana si il adaposteste in masina sa spre a-l feri de gloantele ce suierau in toate directiile. Din acel moment isi gasise locul in cartierul blestemat si isi promisese ca intr-o zi o sa tina pistolul in mana indreptat spre un Grove alaturi de o armata mov.

    Informatii din viata reala:

    - Nume si prenume: Claudiu S.

    - Varsta: 24

    - Orasul in care locuiti: Dublin

    - Sex (masculin/feminin): Masculin

  12. Nick: SlayerX

    - Factiuni precedente: SMURD, NG

    - Job curent: Detectiv

    - Level: 11

    - Sex(masculin/feminin): Masculin

    - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Multe persoane de calitate in gang si simt ca m-asi potrivi in anturajul respectiv

    - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme droguri , waruri

    - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : 1 warn ( am dat quit in tie la 4 dimineata ca un hitman avea chef de caterinca)

    - Intervalul orar in care jucati: Nu e fix insa trece de 8 ore pe zi

    - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://img210.imageshack.us/img210/7194/samp068ju.png

    - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Nascut in LS intr-o casa in apropierea barului 10 sticle SlayerX a crescut intr-un mediu violent unde zi de zi pe strada din fata casei se desfasurau maceluri intre cele doua ganguri rivale invecinate Ballas si Grove. Intr-o zi torida de vara pe cand el impreuna cu, cativa amici ai lui se jucau cu pistoalele de jucarie pe strada, imitand bandele din apropiere. Slayer imbracat in mov culoarea caracteristica a Ballasilor aude in departare sunete de arme si intr-o clipita infernul se deslantuie. Grove se arunca spre cartierul Balas, Balas riposteaza iar copii sunt prinsi in schimbul de focuri. Se ascund ei cum pot mai bine sub o masina cand un Grove observa o pata mov ascunsa sub o masina, se apropie si il inhata pe Slayer amenintandu-l cu pistolul "Ahh, copil prost, o sa te invat o lectie despre cum stau treburile" Nu termina vorba bine din gura cand un glont ii intalneste teasta, un Ballas vazand ce se petrecea il ia pe slayer de mana si il adaposteste in masina sa spre a-l feri de gloantele ce suierau in toate directiile. Din acel moment isi gasise locul in cartierul blestemat si isi promisese ca intr-o zi o sa tina pistolul in mana indreptat spre un Grove alaturi de o armata mov.

    Informatii din viata reala:

    - Nume si prenume: Claudiu S.

    - Varsta: 24

    - Orasul in care locuiti: Dublin

    - Sex (masculin/feminin): Masculin

  13. Nick: SlayerX

    Rank: 1

    Motivul demisiei: Desi factiunea e frumoasa si oamenii din ea de calitate vreau sa incerc si alta fatada a jocului. Mersi tuturora ca m-au facut sa ma simt bine in timpul petrecut in factiune si sper sa pastram o relatie buna si pe viitor. Succes tuturora si pe curand.

  14. -Nick: SlayerX

    -Level: 10

    -Factiune: National Guard

    -Job secundar: Detective.

    -Licenta pe care o solicitati: Permisul de shamal

    -Pretul licentei: 240.000 €

    -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot urmari fugarii care incearca sa scape folosind Shamal

    -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Teo_730

  15. Amuzamentul e de multe feluri. Spre exemplu cati dintre voi ar mai dispune de un simt al umorului la ora 2 noaptea? sa fi legat de un "individ" pe motiv ca are chef de caterinca? Ce ar fi trebuit sa fac odata ce Kidzeen dupa cum se vedea nu avea chef sa imi dea drumul prea curand pentru ca era in chef baiatul. Era RP? sa fim seriosi, era rost de caterinca. L-am rugat sa imi dea drumul insa vorbeam cu, casetofonul masinii presupun deoarece el se facea ca ploua. Care era solutia? sa stau sa ma uit la el, la cat de amuzant e(pe seama mea) pana se hotara sa imi dea drumul? De ce ar face-o? nu erau politisti online...aproape ca nu erau useri online deci in consecinta de ce mi-ar fi dat drumul cand el se simtea atat de confortabil in rolul de "Comediant"?

  16. - Nick-ul tau in joc: SlayerX

    - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Kidzeen, krystu

    - Factiunea din care face parte: Hitman

    - O scurta descriere a situatiei: Am intrat la el in masina dupa ce mi-a distrus masina cerandu-i sa ma duca undeva dupa un vehicul. El si krystu erau amuzati de circumstanta respectiva. Le-am cerut sa-mi dea drumul si eu au luat-o in deradere cerand 50k pentru asta. Daca un admin isi permite sa ne ia asa peste picior ce asteptari sa avem de la un nou venit.Am fost nevoit sa ies din joc pentru a nu le face jocul celor mai sus mentionati.

    - Dovada (screenshot): http://http//img816.imageshack.us/img816/5310/samp004lv.png , http://img816.imageshack.us/img816/5310/samp004lv.png

    Adaugari

    -krystu nu are nici-o vina,doar se amuza pe seama ta

    -nu mai face comparatia dintre un admin si un player,aici chiar nu e cazul

    -eu te-am legat pentru ca ai urcat la mine in masina

    -nu te-am obligat sa faci asta

    -mi-ai vazut dosarele x,cateva poze cu victime,pistolul de pe bancheta si cutitul din torpedou

    -eram expus unor riscuri,tu fiind si politist

    -nu ai procedat corect, /q in /tie se pedepseste cu warn

    Da, si eu am fost foarte amuzat intradevar, apoi sa inteleg ca era roleplay nicidecum incapatanare din partea ta? nicidecum chef de misto!? Sa fim seriosi. Warnul il iau cu drag daca se considera ca il merit dar mai departe sa lasam pe The one sa analizeze cazul

  17. Nick: SlayerX

    Level: 10

    Numele membrului pe care il reclam: Kidzeen

    Dovezi: http://img816.imageshack.us/img816/5310/samp004lv.png, http://img856.imageshack.us/img856/4976/samp003nq.png

    O scurta descriere: Am intrat la el in masina dupa ce mi-a distrus masina(m-a luat la tinta cu sand masterul m-a intors pe dos si aproape m-a omorat in proces) cerandu-i sa ma duca undeva dupa un vehicul. El si krystu erau amuzati de circumstanta respectiva. Le-am cerut sa-mi dea drumul si eu au luat-o in deradere cerand 50k pentru asta. Amuzanta situatie pare a fi dat fiind ca, cei doi se distrau de minune.

  18. - Nick-ul tau in joc: SlayerX

    - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Kidzeen, krystu

    - Factiunea din care face parte: Hitman

    - O scurta descriere a situatiei: Am intrat la el in masina dupa ce mi-a distrus masina cerandu-i sa ma duca undeva dupa un vehicul. El si krystu erau amuzati de circumstanta respectiva. Le-am cerut sa-mi dea drumul si eu au luat-o in deradere cerand 50k pentru asta. Daca un admin isi permite sa ne ia asa peste picior ce asteptari sa avem de la un nou venit.Am fost nevoit sa ies din joc pentru a nu le face jocul celor mai sus mentionati.

    - Dovada (screenshot): http://http//img816.imageshack.us/img816/5310/samp004lv.png , http://img816.imageshack.us/img816/5310/samp004lv.png

  19. -Nick:SlayerX

    -Level:9

    -Factiune:NG

    -Job secundar:Detective

    -Licenta pe care o solicitati: Pasaport

    -Pretul licentei:120.000$

    -Motivul pentru care solicitati licenta:Am nevoie de licenta pentru a putea mai usor urmarii si incoltii infractorii periculosi cu, care ne confruntam zi de zi:)

    -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:volkswagen

  20. -Nick:DestinY

    -Level:8

    -Factiune:NG

    -Job secundar:Detective

    -Licenta pe care o solicitati: Pasaport si licenta de Shamal!

    -Pretul licentei:120.000$ si 240.000$

    -Motivul pentru care solicitati licenta:Am nevoie de licente pentru a putea mai usor urmarii si incoltii infractorii periculosi cu, care ne confruntam zi de zi:)

    -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:volkswagen

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...