Jump to content

fotbalistu4u

Forumist
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fotbalistu4u

  1. Bine ati venit la club anonimilor...hai sa invatam mima:)))

     

    Totul se invarte in jurul secs-ului...poti sa fi inselat/a,sa iei bani din casa, sa minti etc. atata timp cat in pat esti ca "Tarzan". Femeile mimeaza orgasmul din simplul fact ca vor sa faca secs(pentru ele e mult mai important sa o faci decat pentru un barbat) si pentru ca nu simt acea implinire cu persoana de langa. Dupa o relatie de cativa ani, TE PLICTISESTI!! Numai exista dragostea si placerea d la inceput dar apare respectul si personalitatea se dezvolta odata cu varsta desigur ca si experienta...acest fapt ducand la sentimentul de a respecta persoana de langa tine si de a lasa de la tine pentru cealalta persoana.Oricum multe femei invat greu tehnica orgasmului si prin a mima lasa sa creada ca sunt in al 9-lea cer...Parerea mea pentru cupluri.

     

    Pentru cele "one night stand" ... dupa cum zice s numele:) bei ceva inainte agati un tip si totul e frumos...asta fiind preferata mea...snt fluturii aia cand esti cu cnva care tii dar frate fluturii aia apar s cand agati una BUNA si o urci pe pereti si o strangi de gat sau ii dai o palma pentru ca ea aia vrea nu secs-ul monoton cu persoana care o iubesti:)))) 

     

    Orice fata mare care o face de prima data cauta pe altcineva chiar s pentru o noapte!!!Unii degeaba se dau mari la pat dar nu poti cere parerea prietenei tale cu care ai facut-o de prima data dar celeilalte cu care stai de 10 ani sa zicem dak esti bun la pat sau nu ca ea normal ca zice ca mama o ai mare...esti tare!! Ci alea care le agati seara in discoteca, isi traiesc viata!! Fetele s urasc intre ele mai mult decat noi si alea cuminti au o parere ft proasta de alea perverse...dar e TOTAL GRESIT pentru ca aia cuminte te intelege s te domina la un anumit punct...cum s intampla cu multi flacai:)))) dar aia perversa stie cum e pozitia 49 si te ia direct iar dak u esti ud inaintea ei inseamna ca esti fatalau s te poate mirosi de la 1 km !!!

     

    Femeile nu trebuie sa le intelegi...trebuie sa le lasi in voia lor...u sa fii BARBAT!!Aduci bani in casa...o urci pe pereti...ii dai palme esti pervers...detii fraiele...daca ii arati ca esti slab esti papat...de aceea in multe relatii femeia domina s nu se intampla cum a lasat Dumnezeu!! Barbatii dau de "carne" s lasa dusi de fapte si incet incet sunt inferiori.Pe de alta parte noi trebuie sa intelegem ca marimea chiar conteaza!!!Poate sa zica ca nu e adevarat ca gresesti eu stiu ce naiba dar TROMBON...

     

    Trebuie sa stii sa t bagi pe sub pielea ei...sa o faci pe ea sa vina la tine...atata timp cat ii dai bine te iarta de orice frate!!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...