Jump to content

Bobo ;x

LinkManiac
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bobo ;x

  1. Informatii despre caracterul din joc:

    • Nickname: Dinero

    • Level: 13

    • Sex: masculin

    • Factiuni precedente: Grove , F.B.I si Ballas

    • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Rank 4 Grove. :tiphat:

    • Nickname-uri precedente: Tupac

    • Poza cu /stats: 2cg1xn4.jpg

    • Link catre cererea de demisie: -/-

    • Biografie (minim 100 de cuvinte): Dinero s-a nascut intr-un apartament de la marginea orasului San Fiero.Tatal lui lucra la fabrica de langa muntele Chiliad iar mama sa la un magazin alimentar.Neavand bani pentru a se duce la liceu Dinero s-a mutat in Los Santos la varul sau DeaNN.Acesta ia spus lui Dinero despre un job din care se faceau bani,car jacker.Dinero s-a angajat si a inceput sa livreze masini furate in portul Los Santos.Dupa ce a facut destui bani,Dinero le-a cumpart parintilor sai o casa decenta in Los Santos.Intr-o seara cand Dinero se intorcea din port s-a intalnit cu 3 gangsteri,dupa haine si-a dat seama ca faceau parte din gang-ul Ballas.Dupa ce l-au vazut pe Dinero acestia l-au batut si i-au luat banii.Dupa ce a stat inconstient 4 ore,Dinero s-a indreptat spre casa.Pe drum a trecut pe langa niste gangsteri imbracati in verde,acestia aveau o masina asa ca Dinero a vrut sa se duca sa-i roage sa-l duca acasa pentru ca era grav ranit.Cand s-a apropiat de masina a vazut un un membru ballas care avea pistolul intins spre un gangster din Grove.Dinero a reactionat repede,a luat pistolul de la un grove si l-a impuscat pe ballas in piept omorandu-l.Cand membrii grove au vazut ca Dinero i-a salvat i-au propus sa se alature lor.

    Informatii din viata reala:

    • Nume:Pacurari Bogdan

    • Varsta:18

    • Sexul: masculin

    • Orasul in care locuiti: Resita

    • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 10:00 - 14:00 si 21:00 - 02:00

    • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Deoarece am prieteni si dintotdeauna mi-a placut factiunea Grove Street.

    • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -/-

    • Upvote 1
  2. Nume in joc: dinero

    Level: 13

    De cat timp jucati pe server: 2 ani si ceva

    De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece imi place foarte mult si cred ca mi se potriveste cel mai bine

    Job-uri precedente: Grove F.B.I si Ballas

    Job curent: Detectiv

    Varsta(reala): 18

    Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): "Ceva mai mult, ceva mai mult" ultimile cuvinte rostite de tatal sau pe patul de moarte, cu ce greutate s-a dus el stiind ca al sau copil ramane sa isi rataceasca caile pe strazile din Los Santos, oras in care a crescut printre cei mai cunoscuti si de temut mafioti ce exista. Abandonat de mama sa la varsta frageda de 7 ani, iar doi ani mai tarziu, la varsta de 9 ani, tatal sau moare prin otravire, Dinero ajunge alungat de sistemul social in strazi, pierzandu-si orice speranta, speriat si debusolat de povestea familiei sale pe care nimeni nu i-a impartasit-o in intregime, Dinero decide sa se refugieze undeva in munti la un vechi vechi prieten de familie de care el auzise doar in povestile spuse de catre tatal sau. Dinero porneste in aventura vietii sale, in cautarea adevarului despre ce se intamplase cu tatal sau si cine il otravise, la varsta de 11 ani decide ca a venit timpul sa il caute pe omul din povesti ce se ascunde la poalele muntelui Chiliad, in padurea deasa in care nimeni nu se mai aventurase de mult timp...Dinero rataceste in cautare timp de 2 ani de zile pana intr-un final da de un indiciu ce l-ar putea duce direct la adevar, dupa ce gaseste cabana batranului, in padurea deasa de la poalele muntelui Chiliad, acesta observa ca nimeni nu mai locuieste acolo dar exista un bilet ce ii este adresat lui pe care scria "Adevarul este in tine, cauta ceva mai mult", regasindu-se in acele cuvinte ce le-a rostit si tatal sau pe moarte, Dinero decide sa petreaca un timp solitar pana cand simte el ca este pregatit sa "caute ceva mai mult". Traind in solidaritate timp de 5 ani acesta invata sa isi infrunte toate temerile si atrenandu-se zi de zi a capatat forta si rabdarea de care are nevoie in aventurile sale. La inceput a incercat sa isi faca intrarea in factiunea GROVE, fiind nemultumit de cum stau lucrurile in gang, acesta incearca sub un nume fals sa se alature FBI-ului, cand observa ca nici FBI-ul nu face nimic concret pentru combaterea crimei organizate din oras, iar acesta nu gaseste niciun indiciu despre otravirea tatalui sau, incearca din nou sa se alature altui gang, Ballas, primind un pont ca acolo ar exista cineva ce cunoaste multe subascunsuri din oras. Dezamagit de cautarile sale pana acum decide sa paraseasca si gang-ul Ballas, negasindu-si locul nicaieri, acesta reflecta asupra propriei persoane ascultandu-si inima in luarea urmatoarelor decizii, asa a decis ca cea mai buna cale in regasirea sinelui este alaturandu-se gruparii Hitman.

    Cate ore jucati pe zi: intre 10:00 - 14:00 si 21:00 - 02:00

    Poza cu stats: io0tqt.png

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  3. -Nick: Dinero

    - Factiuni precedente: F.B.I. , Grove

    - Job curent: Civil

    - Level: 12

    - Sex(masculin/feminin): M

    - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Factiunea este unita si serioasa cu membrii si lider capabili.Si viata de cartier ii pentru mine:X

    - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: mats,kill,drugs

    - Antecedente: -

    - Intervalul orar in care jucati: 10:00-23:00

    - Poza cu stats : 6pp4ao.png

    - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Dinero era un pusti care traia intr-o familie saraca din Los Santos . Tatal sau se ocupa cu vanzarea armelor de la un magazin din Los Santos. Dinero a fost invatat de mic sa traga cu arma de catre tatal sau . Mama sa lucra la un market din orasul Los Santos. Dinero era un copil nazdravan si nu prea asculta de parinitii sai , la scoala nu prea invata . In cartierul in care locuiau Dinero avea niste prieteni , ai caror tati erau membri Ballas ... ei isi doreau sa ajunga ca tatii lor membri Ballas , ei m-au convins si pe mine sa intru in acest gang cand voi creste.

    Informatii din viata reala:

    - Nume si prenume: Pacurari Bogdan

    - Varsta: 18

    - Orasul in care locuiti: Resita

    - Sex (masculin/feminin): masculin

  4. Numele tau în joc: EloMetin

    Numele angajatului FBI pe care îl reclami: Dinero

    Martori: nuj cn era pe acolo

    O scurta descriere a situatiei: Mam suit intr-o masina si a inceput sa trag ain mn fara motiv.....

    Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/f/215/samp021xm.png/

    idem si la bibeLOW si el a tras http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408639&st=750

    Unde vezi ca trag eu in tine ? tineam tinta unde trag ... nu fii vanator :naughty: mai erau si alti copi

  5. Nick: RandOm

    Level: 8

    Numele membrului pe care il reclam: Dinero

    Dovezi: : http://imageshack.us/photo/my-images/268/samp074qv.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/259/samp075a.png/

    O scurta descriere: M-am intalnit cu ei , Shape spune "Stai ca are nos" iar eu : "este ora 21 , pana la 23 este voie,Ciao:)" dupa care Dinero "Sictir".1.Poltia ma acuza de NOS fara sa-si dea seama ca sunt in ora in care am voie,iar dupa ce eu le spun ca am voie intre aceste ore imi vorbeste urat,tot el este iritat.

    In primu rand nu te-am acuzat eu...te-a acuzat Shape ca el se ocupa cu astea .si in al doilea rand te-am salutat te-am jignit cumva?

  6. Numele tau în joc:Point

    Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami:Dinero

    Martori:doar eu

    O scurta descriere a situatiei:L-am omorat si am primit wanted 10 pentru cop kill dar se da wanted 6 .Mai invata wanted-urile .

    Dovezi (screenshot-uri):http://imageshack.us/photo/my-images/543/samp037tt.png/ nu am decat atunci cand imi demonstreaza ca nu stie sa dea un wanted .

    Dinero(ID: 68) sopteste: asa si cat vrei 13?

    cei cu poza asta...:).. ai primit w10 deoarece aveai w7 +copkill cat vroiai w13.. din pacate nu merge, :tiphat:

  7. Informatii despre caracter :

    • Nickname in joc : Dinero

    • Level-ul caracterului dumneavoastra : 10

    • Alte nick-uri pe care le-ati avut : -

    • Factiune curenta : -

    • Factiuni precedente : Grove Street.

    • Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis :

    • Link catre cerere de anulare a crimelor comise: -

    • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea): rank 4 Grove

    • Poza cu /stats : http://****.us.../samp054cu.png/

    • Poza cu /licenses : http://****.us...1/samp052l.png/

    • Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii : Cu prevenirea traficului de droguri, actelor de terorism, waruri si prinderea infractorilor wanted 3-6.

    • De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Pentru ca este o factiune serioasa,cu lideri seriosi si activi.i

    • Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : Pana voi fi demis

    • Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) :

    Dinero s-a nascut intr-o zi friguroasa de iarna intr-un spital din San Fiero.Dinero a avut o copilarie cat se poate de normala,inca de mic visa la o cariera in politie.De aceea,cand a terminat scoala Dinero se inscrie la un liceu militar din Las Venturas.Acolo observa ca totusi nu este destul de usoara viata de soldat dar totusi trage din greu pentru a reusi sa termine liceul.Dupa terminarea liceului,Dinero isi doreste o cariera ca gangster si se inroleaza in Grove Street.Acolo,Dinero reuseste sa obtina performata de a se clasa printre primii 10 cei mai buni tragatorii.Astfel,Dinero urcand in grad Cosmin. Datorita unor membrii care nu il suportau, Dinero isi da demisia pentru a nu provoca probleme.Acum Dinero vrea sa intra in Biroul Federal de Investigatii pentru ai prinde si a face dreptate.Acum Dinero este civil si asteapta decizia liderului.

    ---------------------------------------------------

    Informatii din viata reala :

    • Nume/prenume real : Bogdan

    • Varsta reala : 18

    • De cat timp joci pe Linkmania : 2 ani jumate

    • In ce interval activati : 10:00 - 14:00, 20:00 - 02:00

    • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: nu sunt

  8. Informatii despre caracter

    •Nick(in joc): Dinero

    •Ce alte conturi detineti(nick-uri): -

    •Level-ul : 10

    •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS

    •Sex (M/F): M

    •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da

    •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu

    •In ce interval orar jucati: Dimineata 10:00-14.00, seara 20.00-02.00.

    •De ce doriti sa deveniti om al legii: Am mai fost PD inainte de wipe, si pot sa spun ca e cea mai organizata factiune, cu membrii capabili care nu iarta nimic.Acestea sunt doar cateva dintre motive.

    •Factiunile precedente: Grove

    •Job secundar actual: -

    •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Grove-4

    •De ce ati parasit ultima factiune: Nu sunt uniti deloc, nu sunt seriosi iar cativa dintre ei sunt prea copii.

    •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu

    •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/26/samp054cu.png/

    •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/51/samp052l.png/

    •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0

    •In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da

    Informatii din viata reala

    •Nume / Prenume: Pacurari Bogdan

    •Varsta: 18

    •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: da

  9. -Nick : Dinero

    -Level : 10

    -Factiune : Grove Street

    -Job secundar : Arms Dealer

    -Licenta pe care o solicitati : Weapons 30 k + Pasaport 120k

    -Motivul pentru care solicitati licenta : sa pot detine armele legal

  10. The_Game esti unu dintre cei mai buni lideri pe care i-am avut man :tiphat: , si imi pare rau ca nu mai esti tu...si odata cu tine am mai pierdut un om important pe FullSpeed... damn :banghead: The_Game man esti cel mai tare :tiphat:

    • Upvote 1
  11. Nick : Dinero

    Rank : 1

    Poza cu materiale depuse : v2qslz.png

    Cate materiale ati mai pus in aceasta saptamana (cu tot cu ss si aici,sau daca ati mai postat in aceasta saptamana,puneti link-ul de la post) :-

    Nick : Dinero

    Rank : 1

    Poza cu materiale depuse : 1zew77r.png

    Cate materiale ati mai pus in aceasta saptamana (cu tot cu ss si aici,sau daca ati mai postat in aceasta saptamana,puneti link-ul de la post) :-

    Nick : Dinero

    Rank : 1

    Poza cu materiale depuse : 2aag6fs.png

    Cate materiale ati mai pus in aceasta saptamana (cu tot cu ss si aici,sau daca ati mai postat in aceasta saptamana,puneti link-ul de la post) :-

    Nick : Dinero

    Rank : 1

    Poza cu materiale depuse : 20ixpwg.png

    Cate materiale ati mai pus in aceasta saptamana (cu tot cu ss si aici,sau daca ati mai postat in aceasta saptamana,puneti link-ul de la post) :-

    Nick : Dinero

    Rank : 2

    Poza cu materiale depuse : 2000 mj4n52.png + 3000 2db4coz.png = 5000

    Cate materiale ati mai pus in aceasta saptamana (cu tot cu ss si aici,sau daca ati mai postat in aceasta saptamana,puneti link-ul de la post) :-

  12. -Nick: Dinero

    -Level: 10

    -Factiune: Grove Street

    -Job secundar: Arms Dealer

    -Licenta pe care o solicitati: Zbor + Shamal

    -Pretul licentei: 120k + 200k

    -Motivul pentru care solicitati licenta:imi place sa zbor cu avionu

  13. -Nick:Dinero

    -Level:10

    -Factiune:Grove Street

    -Job secundar:Arms Dealer

    -Licenta pe care o solicitati:Shamal

    -Pretul licentei:200k

    -Motivul pentru care solicitati licenta:Am nevoie pentru a zbura :tiphat:

  14. The_Game ms ca mi-ai acordat o sansa..imi pare rau ca tre sa zic asta dar nu putem contiuna cu unele persoane...prea copiiii...in fine esti de treaba si un lider bun nu am ce zice :D :tiphat: bafta all mi-a facut placere sa fac parte din gangu Grove Street :X

  15. Nick-ul (in joc) :Dinero

    Factiunea din care faceti parte :Grove Street

    Level (minim lvl 3) :10

    Primarul pe care il votati :found_cluj

    Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :E un player de treaba,si cred ca e foarte potrivit pentru acest post de primar al serverului hai FOUND_CLUJ :)) :nanana: :hello:

  16. Nick : Dinero

    Rank : 1

    Poza cu materiale depuse : v2qslz.png

    Cate materiale ati mai pus in aceasta saptamana (cu tot cu ss si aici,sau daca ati mai postat in aceasta saptamana,puneti link-ul de la post) :-

    Nick : Dinero

    Rank : 1

    Poza cu materiale depuse : 1zew77r.png

    Cate materiale ati mai pus in aceasta saptamana (cu tot cu ss si aici,sau daca ati mai postat in aceasta saptamana,puneti link-ul de la post) :-

    Nick : Dinero

    Rank : 1

    Poza cu materiale depuse : 2aag6fs.png

    Cate materiale ati mai pus in aceasta saptamana (cu tot cu ss si aici,sau daca ati mai postat in aceasta saptamana,puneti link-ul de la post) :-

    Nick : Dinero

    Rank : 1

    Poza cu materiale depuse : 20ixpwg.png

    Cate materiale ati mai pus in aceasta saptamana (cu tot cu ss si aici,sau daca ati mai postat in aceasta saptamana,puneti link-ul de la post) :-

  17. Nick : Dinero

    Rank : 1

    Poza cu materiale depuse : v2qslz.png

    Cate materiale ati mai pus in aceasta saptamana (cu tot cu ss si aici,sau daca ati mai postat in aceasta saptamana,puneti link-ul de la post) :-

    Nick : Dinero

    Rank : 1

    Poza cu materiale depuse : 1zew77r.png

    Cate materiale ati mai pus in aceasta saptamana (cu tot cu ss si aici,sau daca ati mai postat in aceasta saptamana,puneti link-ul de la post) :-

    Nick : Dinero

    Rank : 1

    Poza cu materiale depuse : 2aag6fs.png

    Cate materiale ati mai pus in aceasta saptamana (cu tot cu ss si aici,sau daca ati mai postat in aceasta saptamana,puneti link-ul de la post) :-

    Nick : Dinero

    Rank : 1

    Poza cu materiale depuse : 29j5zt.png

    Cate materiale ati mai pus in aceasta saptamana (cu tot cu ss si aici,sau daca ati mai postat in aceasta saptamana,puneti link-ul de la post) :-

  18. Nick : Dinero

    Rank : 1

    Poza cu materiale depuse : v2qslz.png

    Cate materiale ati mai pus in aceasta saptamana (cu tot cu ss si aici,sau daca ati mai postat in aceasta saptamana,puneti link-ul de la post) :-

    Nick : Dinero

    Rank : 1

    Poza cu materiale depuse : 1zew77r.png

    Cate materiale ati mai pus in aceasta saptamana (cu tot cu ss si aici,sau daca ati mai postat in aceasta saptamana,puneti link-ul de la post) :-

    Nick : Dinero

    Rank : 1

    Poza cu materiale depuse : 2aag6fs.png

    Cate materiale ati mai pus in aceasta saptamana (cu tot cu ss si aici,sau daca ati mai postat in aceasta saptamana,puneti link-ul de la post) :-

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...