Jump to content

AeliusMaximus

LinkManiac
  • Posts

    233
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AeliusMaximus

  1. 7 minutes ago, AboveYou said:

    diferenta de interval de timp intre poze e de 3 min eu zic ca in 3 minute cred ca va adunati tot guildu pe spotu ala daca era sa moara...

    daca o luam asa poza ta e la 6 dimineata cu 2 ore mai devreme :))) asa ca nu e valabila :)

  2. 23 minutes ago, Prelandez said:

    Dupa raspunsul lor, evident ca au facut ceva manareala, dar din pacate nu ai legatura la chat.. in printuri.

    Nu e bai, se poate verifica, si se poate da permanent Pasaricii, lui Ingerica si lui Usoido.  Si vorba aia, daca te uiti in printul cu spotul a dragutei si sfintei Ingerica se vede cum odiosul, pe care l am avut in party si pe el, intreaba daca e gol spotul, desi ea sustine ca a trecut pe acolo si a gasit spotul gol. Bine o sa apara comenturi de genul ca era vb despre altceva dar noi stim toti adevarul. Sper sa se aplice pedepsele cuvinete deoarece a fost incalcata regula primordiala a acestei comunitati si anume regula bunului simt.

  3. iar ca sa fii mutat de pe un spot in timp ce esti on si nu doar tu ci inca doia oameni, spot pe care l ai pazit o zi intreaga, nu prea este corect. Sper sa se dea suspend asa cum au mai luat si altii pentru aceste mici exploatari. Este si in regulament specificat. Abia acum am facut si legatura cu elfa care statea langa spot. Silly me :)

    • Upvote 2
  4. Revin la ce am spus mai sus. Valhalla ai dreptate. M am uitat la stats si Usoido are 127 lvl, deci omul a facut 400 a dat move si a chemat sa ii dea take, si ne a mutat pe toti. II multumesc pe aceasta cale si daca nu va lua suspend, sper ca macar lumea sa vada ce fel de oameni sunt, dupa ce l am tinut in pt o zi intreaga. Vina este a mea, ca am chemat oameni la party, dar am luat neoameni. Sper sa ia suspend pentru aceasta exploatare de bug, pentru ca este un bug pana la urma. In acest mod se vor invata si altii minte.

    • Upvote 8
  5. deci stam pe spot bine merci, 3 oameni on si deodata ne trezim in jail fara sa imi para pe ecran nici un take nimic, nici mie si nici colegilor de pt. Am facut print exact in jail sa se vada ca eram on. Revenim toti pe spot si gasim pe Pasarica si Ingerica. Nu stiu cum a reusit sa ne mute de pe spot sau e bug la comanda takeover, in orice caz as dori sa se verifice.

    Screen(11_14-21_35)-0001.jpg

    Screen(11_14-21_36)-0002.jpg

    Screen(11_14-21_42)-0003.jpg

    Screen(11_14-21_42)-0004.jpg

    Screen(11_14-21_42)-0005.jpg

    Screen(11_14-21_42)-0006.jpg

    Screen(11_14-21_42)-0007.jpg

    Screen(11_14-21_42)-0008.jpg

    Screen(11_14-21_42)-0009.jpg

    Screen(11_14-21_45)-0010.jpg

    Screen(11_14-21_50)-0011.jpg

    • Upvote 2
  6. Just now, Redutz Jr. said:

    Eu sunt arogant, sictirist și pentru asta dau dreptul la oricine să-și exprime punctul de vedere și sa posteze orice atât cât nu afectează HHZ și scrEam . 

     

    Arky, știu ca jocul pentru tine înseamnă cu totul altceva decât înseamnă pentru " noi " SCREAM aia care am dus greul in  spate alături de hhz db-ul trecut contra lui HONEY(poney).. și ce crezi glumintele asupra lor au făcut jocul mult mai interesant . 

     

    se vede dupa poza ca ai dus greul. Asa ti ai facut si pectoralii aia :). Hai sa o lasam asa ca nu am nimic cu tine Doamne fereste.

    • Upvote 1
  7. 4 minutes ago, Redutz Jr. said:

    Fiind implicat numele " scrEam" în plângere ma simt nevoit sa iau atitudinea asupra postacilor care nu încap de noi și vreau sa le zic ca fiecare membru are dreptul sa fie " sictirist și arogant " pentru ca "DA" suntem cei mai buni și nu de azi, nu de mâine ci de 2 ani încoace . 

     

    Mulțumesc !

    Esti natarau si scuza ma ca iti spun. DB trecut nu stiu daca ai jucat, dar daca ai jucat stii foarte bine ca am fost in Scream si ca tin la guilda voastra aproape ca si la a mea. Dar vad ca pe db asta sunt multi noi care isi umfla muschii ca sunt in Scream. Si intreaba pe Redutz senior ca stie cine sunt.

    • Upvote 2
    • Downvote 1
  8. ce dracu ai postat ma prostia asta?  Nu ti e oarecum rusine? te a incomodat cu ceva pe tine treaba asta? si nici macar nu stiu daca e interzis spelul ala. Mi se pare prostesc sa fie interzis un spell de bk in tarc bk. Mai cautati va fratilor de viata voastra. Stii vorba aia boul moare de drum lung si prostul de grija altuia. Ar trebui sa fii dat afara din Scream pentru tampenia asta.

    • Upvote 2
    • Downvote 1
  9. 27 minutes ago, Genial said:

    dar ce frumos sti sa vorbesti acuma , pe joc erai umflat orezul in tine te simti vinovat in sinea ta sau cum ?cand m-ai luat cu  pestisorul tau din pantaloni am pus aia doar sa arat lumi ca esti neobrazat doar prima poza era suficienta si am pus-o pentru ca nu e prima ta iesire de acest gen ...

    Da ce facusi ma? te speriasi de anaconda? :)))))))) nu mai postati ma toate prostiile

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  10. 15 hours ago, 01zmeu01 said:

    I am explicat și nu aveam cu cine vb a spus ca dacă tot e gol țarcu cine îi face lui regula ,eu chiar am vrut sa fac ceva bine dar dacă el nu a vrut sa înțeleagă e problema lui nu a mea spor și ție :)

    pai si de ce ai postat? Nu cred ca puteai sa dai acolo singur si sa faci exp, deci nu te incurca cu nimic. Dar ai prins ocazia sa mai faci si tu un topic pe forum.

    No warn plzz, dar asta e pura rautate.

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  11. 8 hours ago, executor said:

    Nu e nici un ks. bokul e al tau . Ai venit si te-ai milogit pt 10 wcoin ce le-ai pierdut...pe bune!?

    Eu pur si simplu eram la spot fix de langa si strangeam mobii. Intradevar am dat dar doar o singura data si apoi te-am lasat. Mi-am cerut si scuze... chiar nu ai rusine.

    Da ma asa e, noi astia cu mai putine RR ne milogim de voi astia cu muschi multi, sa ne dati ce ne apartine. Normal, asa trebuie sa fie, doar suntem in Romania, trebuie sa te milogesti pentru dreptul tau. Lasa ca o sa stai 2 zile si o sa reflectezi, nu ti fa griji nu te depasim la RR uri.

    Imi cer scz de interventie, dar m am enervat prea tare.

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...