Jump to content

Tudix

Inactive
  • Posts

    779
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tudix

  1. Daca vroiam sa ies din joc, ieseam inainte sa imi dai wanted (cand ai zis stop control de rutina)

     

    Si din pacate nu am luat doar eu crash, au mai luat 2 politai in acelasi timp cu mine (skizzonodie si inca 1)

    http://img809.imageshack.us/img809/4806/atcm.png

     

    Daca nu aveai antecedente si nu erai nesimtit, poate exista o sansa sa te cred ca ai luat crash cu adevarat, dar dupa cele intamplate nu te astepta sa am incredere in tine. Faptul ca te-a intrebat daca luat crash, nu te ajuta cu nimic. Si eu pot fi in conferinta cu niste baieti si sa-mi inscenez astfel de momente.

     

     

    Ps: Analizand logic ce ai scris rezulta urmatoarele intrebari: El de unde stia ca ai luat crash atat timp cat si el a luat crash? De unde sti/stie ca inca un politai a luat crash? Te rog, nu mai cauta motive.

    • Upvote 5
  2. Numele meu în joc: Tudix
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Bic
    Screenshot-uri:
    Descriere a situatiei:

    1. Somatie: http://i.imgur.com/1pfAUn2.jpg

    2. Wanted: http://i.imgur.com/OzOmZ61.jpg

    3. Nesimtire: http://i.imgur.com/5XGqBkM.jpg ( minciunile astea sa le spui la incepatori, nu mie )

    4. Dupa ce Hamsik a incercat sa fuga si a esuat, Bic a trecut la alte 'trucuri' ca sa nu aibe aceeasi soarta: http://i.imgur.com/vyosaW9.jpg http://i.imgur.com/rJxbjHA.jpg
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: Respect, Maryus
    Martori: Echipa de interventie

     

    Ps: Punctul 3. este un + ca sa vada lumea cum se comporta.

     

    Numai bine !

    • Upvote 10
  3. Numele meu în joc: Tudix
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: ShapeShifter.
    Screenshot-uri: http://i.imgur.com/xJ8dXAX.png http://i.imgur.com/VZkIeOk.jpg http://i.imgur.com/FMywNMp.png http://i.imgur.com/BjFo9Gm.jpg
    Descriere a situatiei: L-am somat, a intrat repede in banca si a dat /q. Nu am apucat sa-i dam wanted si nici sa facem poze cand a intrat in banca. Se vede ca nu e niciun Grove in banca si il cautam cu colegul meu din PD. In cazul in care vor exista discutii gen "de unde stim noi ca el a intrat in banca?", este evident ca fugise ca doar nu ma duceam de nebun in banca cand tocmai ce somasem 2 playeri.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: kidzeen, Panther, Paul, Respect
    Martori: Echipa de interventie

     

    Ps: Neavand wanted, nu a aparut in chat cand a dat /q. Nu am apucat sa fac poza cand a intrat in banca pentru ca mi-am cam iesit din mana la prinderea acestor momente spontane in poze.

    • Upvote 2
  4. Numele meu în joc: Tudix
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: David
    Screenshot-uri: http://i.imgur.com/6gSwc3f.jpg http://i.imgur.com/d1naUed.png http://i.imgur.com/yRK4xtA.png http://i.imgur.com/MXF9XiW.png http://i.imgur.com/4FPYQj7.jpg
    Descriere a situatiei: Control de rutina - /q , revine in joc si isi depoziteaza materialele
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului: kidzeen, Panther, Paul, Respect
    Martori: Element si echipa de interventie

  5. Astazi mi-am cumparat un mouse wireless am pus bateriile,am bagat acel USB pt semnal in pc si nu functioneaza ,am pornit mouseul si nimic,si nu am primit CD cu driver

     

    Eu am atat la mouse-ul wireless, cat si la USB, un buton pentru sincronizare. Daca ai la fel, apasa mai intai pe cel de la USB, apoi pe cel de la mouse.

    Daca nu rezolvi problema, spune-ne ce mouse ai.

  6. Off-Topic:

     

    Fa un update la placa video.

     

    Post pentru +1.

     

    On-Topic:

     

     

    Am o problema cu tinta, trag 3 secunde , pun tinta pe el .. apoi dintr-o data imi sare in sus , imi dispare , trebuie sa tin click dreapta + rotita de la mouse ca sa mi se aseze la loc..

    # Tin sa spun ca nu folosesc aim sau ceva de genul asta :)))))

     

    Eu cel putin nu am inteles care este problema. Ti se misca tinta prea repede, dispare dupa 3 secunde dupa ce ai activat-o ( fara a misca mouse-ul ) sau ce? Si nu vad ce legatura ar avea rotita cu click dreapta... Fi putin mai explicit te rog. Ai putea chiar sa faci un video scurt.

     

    Singurul lucru care imi vine in minte, din ce ai scris acolo, este ca ai butonul de la click dreapta defect si nu face contact mereu. Cel putin asta am patit eu. Daca vrei sa verifici asta intra in joc si pune tinta cu 'Caps Lock' ( sau pe ce ai tu bind-ul pus ) si misca din mouse. Daca nu iti face la fel, inseamna ca e de la mouse.

     

    In caz ca nu asta este rezolvarea, fi mai explicit cu problema pe care o ai.

     

    Numai bine!

    • Upvote 1
  7. Daca as fi pentru o singura zi admin as:

    1) Incerca sa dovedesc ca ma pot descurca si fac fata aceastei functii chiar si pe o perioada mai indelungata.

    2) Incerca sa dovedesc ca ma inteleg bine si stiu sa port o discutie atat cu staff-ul, cat si cu playerii de pe server. ( asta cred ca am facut-o atat din postura de player, cat si din postura de GM )

    3) Ma pot ocupa de nazdravanii care incalca regulile.

    4) Creea eventuri in asa fel in cat playerii ar participa in principiu pentru distractie, nu pentru premiu ( ex: eventurile lui old_man )

    5) Daca as avea Asistent level 4, as crea o discoteca in cer pentru a-mi petrece ultimele clipe de admin impreuna cu cei care vor sa-mi fie alaturi ( prietenii au primul rand de alcool din partea mea ).

    • Upvote 4
  8.  

    Da, driverul de la placa video este instalat Cat despre temperaturi, m-am gandit la asta dar nu cred ca ar crea o problema in a opri driverul. In cel mai rau caz, l-ar face sa mearga mai greu, parerea mea.

     

    Zici tu, la laptopuri temperatura e cauza principala la majoritatea problemelor, verifica temperatura.

     

    Tot nu am inteles, s-a instalat driverul sau nu? in device manager mai apare cu semnul exclamarii?

     

     

    Da, driverul e instalat si da, arata cu semnul exclamarii. Am pus poza in primul post.

  9. Imi sugereaza acelasi driver care il am deja instalat. Daca ar fi de la windows, probabil ar fi de la aceasta versiune pe care o am. Data trecuta cand mi-au mers corect driverele nu am folosit aceasta versiune.

    Daca nu mai aveti alte idei care le-as putea incerca, o sa testez sa vad daca imi ruleaza driverul pe alta versiune de windows.

  10. Recent, mi-am reinstalat windowsul. Dupa ce am instalat toate driverele am observat ca nu-mi ruleaza placa video. Caut pe net sa vad care este problema ( code 43 ). Am incercat diferite versiuni pentru placa video dar tot nu merge. Am zis ca poate am gresit ceva la instalare la drivere asa ca am instalat iar windowsul. Aceeasi problema. Idei cum as putea rezolva problema?

     

    Placa video: NVIDIA GeFOrce GT 630M - 2 GB

     

    http://i.imgur.com/GK7v4dL.png

    http://i.imgur.com/X8lESHW.png

     

     

     

  11. f0ynia.png anaxor (anaxor) (RESPONSABIL SA:MP) - level 7  - Am intrat in contact cu ea doar pe plan profesional dar se vede ca isi da interesul pentru binele serverului

    f0ynia.png Andu (Andu) (RESPONSABIL SA:MP) - level 7 - Un baiat la locul lui care merita functia din plin. Tine-o tot asa, Andu !
     

     

    f0ynia.pngIurcik - (Iurcik) (Scripter GTA) - level 8 - Nu prea am intrat in contact prea mult cu el, dar incearca sa ajute serverul.

    f0ynia.pngARTIST - (Scripter GTA)  - level 8 - Nu te-am vazut niciodata.

    f0ynia.pngPandjja - (Pandjja) (Scripter GTA) (asistent) - level 4 - Nu prea am intrat in contact prea mult cu el, dar incearca sa ajute serverul.

     

    f0ynia.png John (John) (Moderator Global) - level 5 - Foarte de treaba si cu capul pe umeri. Pacat ca nu mai activeaza.

    f0ynia.png Spark (Spark) (Coordonator echipa moderatori GTA Lands) - level 5 - Nu am intrat in contact cu el, deci nu-mi permit sa-mi exprim o opinie.
    f0ynia.png florin (Florin) (Moderator GTA Lands) - level 2 - Iti faci treaba foarte bine. Tine-o tot asa.

    f0ynia.png Persanu (Persanu) (Moderator GTA Lands) - level 2 - A plecat de jos si a ajuns sus. Totusi, esti putin cam sever la unele sanctiuni. :) In rest esti un tip ok.


    f0ynia.png Perpripiu (Perpripiu) (Coordonator echipa de asistenti GTA Lands) - level 5 - Of, purpuriule... Mereu cand vad nick-ul tau imi aduc aminte de vremurile din NG cand eram  amandoi lideri A.S.F. Cat ma rugam de tine sa tinem o sedinta A.S.F ... :(
    f0ynia.png POLAR (sNs) (Coordonator echipa de asistenti GTA Lands) - level 5 - Un baiat de treaba cu multe idei bune. Pacat ca nu mai activeaza.
    f0ynia.png Panther (Panther) (Asistent GTA Lands) - level 4 - A avut o evolutie frumoasa dealungul timpului. Pacat ca nu mai activeaza.
    f0ynia.png filtzeR (filtzeR) (Asistent GTA Lands) - level 3 - Felicitari. Esti un baiat cu capul pe umeri, meriti functia. Cred ca vei ajunge sus daca vei continua tot asa.
    f0ynia.png cosmin95 (Extrem) (Asistent GTA Lands) - level 3 - Felicitari. Esti un baiat cu capul pe umeri, meriti functia. Cred ca vei ajunge sus daca vei continua tot asa.
    f0ynia.png Oliver (Oliver) (Asistent GTA Lands) - level 2 - Am avut noi niste conflicte cand aveai lider FBI si eram in Hitman. Inca consider ca ai gresit de multe ori dar am lasat de la mine. Probabil ai vrut sa ajuti dar in unele situatii ai gresit fara sa-ti dai seama. Incet, incet mai urci o treapta.
    f0ynia.png GoriLLa (TheOne) (Asistent GTA Lands) - level 2 - Oana. Ai fost printre primii lideri ai mei. Nu o sa uit cea mai frumoasa perioada petrecuta in samp, cea in NG.

    f0ynia.png #Mircea (The_Game) (Asistent GTA Lands in probe) - level 1 - Inactiv
    f0ynia.png Paul (Paul) (Asistent GTA Lands in probe) - level 1 - Paule, Paule... Ce au playerii cu tine? Daca ati arata putin respect fata de el, v-ar fi intoarsa favoarea. El este un baiat de treaba.
    f0ynia.png Finnick ( Star_kidd) (Asistent GTA Lands in probe) - level 1 - Nu stiu foarte multe despre tine, decat ca esti un fan al stunturilor cu NRG-ul . :)

    f0ynia.png Brook (Brook) (Asistent GTA Lands in probe) - Level 1 - Meriti functia. Esti un baiat de treaba. Succes ! ( mai ales in familie :P )

     

    Game Masters server LinkMania's SA:MP Lands:
     

     
     
    f0ynia.png Maryus (Maryus) (COORDONATOR GM) - level 6 - Imi amintesc lucruri frumoase care le-am facut impreuna ( cu departamentele ). Nu te-ai schimbat ( decat modul in care vezi unele lucruri ) . Felicitari pentru tot ce ai facut dealungul timpului. Meriti din plin aceasta functie. Succes in continuare !
    f0ynia.png Vicentzo (Vicentzo) (COORDONATOR GM) - level 6 - Aceasi parere o am si despre tine. Ne-am inteles de minune inca de cand erai membru mafia. Meriti functia din plin. Succes in continuare !


    f0ynia.png Mike. (Mihai) (Game Master) - Lider Departament de politie - Ti-ai organizat foarte bine factiunea. Felicitari !
    f0ynia.png Andrei' (Ezekiel) (Game Master in probe) - Lider Departament de politie - Ti-ai organizat foarte bine factiunea. Felicitari !
    f0ynia.png Alexinho. (Alexinho) (Game Master) - Lider Biroul Federal de Investigatii - Esti un lider bun. Daca ai fi mai activ ar fi si mai bine.
    f0ynia.png JaGuAr (JaGuAr) (Game Master) - Lider Biroul Federal de Investigatii - Esti un lider bun. Daca ai fi mai activ ar fi si mai bine.
    f0ynia.png FullSpeed (Speedy) (Game Master in probe) - Lider Armata - Chiar daca am fost si colegi in Hitman, erai mai 'tacut' si nu am intrat prea mult in discutie.
    f0ynia.png Paul (Paul) (Game Master) - Lider Armata - Am spus mai sus. Tine-o tot asa.
    f0ynia.png Angel (Angel) (Game Master in probe) - Lider SMURD - Esti o persoana foarte de treaba. Pot tine o discutie cu tine zi si noapte si nu cred ca ma pot plictisi. Factiunea o conduci de minute. Nu iti urez sa 'cresti' in grad pentru ca nu este nevoie. Stiu ca-ti place acolo unde esti si nu ai schimba nimic. Tine-o tot asa. :P :*
    f0ynia.png -  (-) (Game Master) Lider La Cosa Nostra - ZzooM - Felicitari. Sper sa faci treaba buna.
    f0ynia.png Legolas (Kiddo) (Game Master) - Lider La Cosa Nostra - Un baiat de treaba. Am fost atat colegi in Hitman cat si colegi de staff. Stiu ce-i poate capul. :)
    f0ynia.png Albano. (Salvatore) (Game Master) - Lider Yakuza - Un baiat cu cap care stie sa se descurce.
    f0ynia.png naie (Nae) (Game Master in probe) – Lider Yakuza - Sper sa faci o treaba buna alaturi de Salvatore.
    f0ynia.png Athreyu* (Kidzeen) (Game Master) - Lider Hitman - Kidzeen, ai fost cel mai bun lider pe care l-am avut. Am facut multe lucruri impreuna ca sa mentinem factiunea pe locul 1. Sincer, sunt multe lucruri care le pot spune despre tine, dar ma limitez doar la cateva cuvinte: Respect, onoare, inteligenta, inventivitate.
    f0ynia.png Kile (Kile) (Primar) – Lider Politicieni - Sa faci treaba buna. Succes !
    f0ynia.png Nach3  (Sorin_Nache) (Game Master in probe) – Lider Underground Street Tunning - Nu prea am intrat in contact.
    f0ynia.png  Bgd (Bgd) (Game Master in probe) - Lider Underground Street Tuning - N-ai luat primar, dar te-ai ales cu altceva. :) Succes cu factiunea.
    f0ynia.png Silviu (Silviu) (Game Master) – Lider Scoala - Chiar nu merita... Silviule, puneti demisia. :P Glumesc. Tine-o tot asa.
    f0ynia.png kavalla (kvL) (Game Master) - Lider San Fierro Rifa - Zeul KvL. Are puterea de a muta spawnurile unde doreste ( mai ales spawn-ul SFR-ului ) si este un bun detector de buguri. ( Stie el la ce ma refer :)) )
    f0ynia.png BeautifulMind (Extaz) (Game Master in probe) - Lider Grove Street - Nu te cunosc.
    f0ynia.png  MrAlecs (Alecs) (Game Master in probe) - Lider Ballas - alecs, tine-o tot asa. O sa ridici Ballas acolo unde trebuie. Succes !
    f0ynia.png Ingerul_Decazut (kamikazee) (Game Master) – Lider Da Nang Boys - Inger_Deczaut, succes in continuare cu factiunea, iar cand pedepsesti playerii, gandeste-te de 2 ori. :>
    f0ynia.png HateLord (HateLord) (Game Master) – Lider Los Santos Vagos - Omu' valuta. Imi place cum gandeste si este un baiat de treaba. Tine-o tot asa.
    f0ynia.png bL@cK (bL@cK) (Game Master in probe) – Lider Bikers

     

     

    Prin aceasta cale vreau sa le multumesc tuturor prietenilor care m-au sustinut, au fost langa mine la bine si la rau, m-au indrumat cand eram pe cale sa fac un pas gresit. Ma bucur foarte tare ca am avut cu cine sa schimb o vorba, o opinie, cu cine sa port o cearta ca apoi sa ne impacam, cu cine sa glumesc. Am incercat sa ajut pe toata lumea cum am putut. Daca am gresit fata de cineva, imi cer scuze fata de el, dar consider ca toate predicile si opiniile negative pe care le-am tinut au fost pentru a preveni niste lucruri mai rele, fiind niste sfaturi.

     

    Va urez mult noroc in continuare si sper sa ne vedem cu bine. Salut !

     

     

    « Cu respect, bL@cK »

    • Upvote 23
  12. Dupa cum spune si Messi67, Sucre a deranjat eventul tragand in ceilalti jucatori si intrand cu masina in ei. L-am avertizat de 2 ori, atat scris cat si cu /slap. Am cerut respawn pentru el, dar era spam pe /g si nu a primit .

     

    # Dupa ce ti-am dat slap, ai intrat cu masina in ei. Puteai sa iesi bine mersi prin alta parte, dar tu ai inceput sa ii busesti ( probabil incercand sa-ti ajuti colegul care participa la event ). Incep sa ma satur de aceste cuvinte: "n-am stiut ca este event" . Oare playerii nu aveau ce face si se buseau, organizat, in prezenta mea? :-?

     

    Ps: In a 3-a poza pusa de Messi, se vede cum intrai in Comy cu masina, deci nu doreai sa pleci de la ATM, asa cum ai spus. In a 4-a poza se vede unul dintre avertismentele mele la adresa ta.

    • Upvote 1
  13. Sincer m-am saturat de playeri ca tine care incalca regulile si tot ei vin si se plang. Daca era un admin de fata, erai sanctionat pe loc. Sa explic mai bine ce s-a intamplat: Alianta din care fac parte lua HP pentru a merge la war. Cand am iesit ai venit si incepeai sa ne calci cu masina. Dupa cum ai zis, eu eram la volan, iar ceilalti ti-au distrus masina drept rasplata pentru ce ai facut, apoi te-au lasat in pace. In timp ce ii asteptam pe ceilalti care mai erau in spital, ai inceput sa tragi in noi. Ti-am zis, clar, ca e safe zone si sa incetezi. Nu m-ai ascultat si ai continuat sa tragi, de aceea te-am omorat. Se vede clar in poza pusa de tine ca sti ca e safe zone si ca te lauzi ca ai omorat rivali ( " Ba stiu dar am facut kill " ) . Din pacate, am dat sa fac poza cu bind-ul de la fraps, dar am uitat sa-l pornesc. Aici este greseala mea.

     

    # De ce vrei fara martori? Nu-ti convine adevarul? Crezi ca mie imi iese ceva ca te omor si iti iau 'gramada' de bani? Nu ma risc, iar ceea ce am facut a fost autoaparare, la fel cum au facut colegii mei de alianta. Cat despre tine, ceea ce faci este vanatoare si se cam pedepseste.

     

    # Dupa cum am zis, greseala mea este ca nu am apucat sa fac poza, dar am martori pe cei din alianta .

     

    + Ai gresit sectiunea.
     

    • Upvote 12
  14. Eu participasem la event si am murit primul. Am vazut ca nu este un GM/Admin care sa asiste asa ca am facut-o eu. Intr-adevar, Dragos575 a incercat sa il omoare pe Laurentiu. L-am avertizat ca asta este deranjare event, am zis chiar pe /o . A 2-a oara se plimba cu stunt pe deasupra noastra apoi a intrat in noi vrand sa exlodeze, dar nu a reusit decat sa-l omoare pe Laurentiu (a intrat in el cu viteza ) . Poze nu am apucat sa fac si nici Alexinho ( care era participant la event ) . Cred ca sunt destul de clare cele ale lui Laurentiu.

     

    Have fun !

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...