Jump to content

missEva

Forumist
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by missEva

  1. VenOMULE, eu si Gambit am intrat aseara la Jig in GamblerS.

    Cam liniste pe guild, pe gens, dar in ideea ca te mai agati de un party sau ai pe cine chema .

    Am vorbit cu el sa iti tina un loc.

  2. Eu nu inteleg de ce nu exista deja un topic pinned pe prima pagina in care sa fie tutoriale. Cred ca e nevoie de unul atat timp cat e un nou sezon si sunt foarte multe noutati.

    Eu iti multumesc pentru aceasta informatie si sper ca unul din moderatori sa adune tutorialele deja facute si sa le grupeze intr-un topic pinned, pentru ca orice jucator interesat sa le poata accesa usor.

  3. Aha, bun asa. Lasa sm-ul ca e gaina. Daca nu-ti propui sa cresti pitici, concentreaza-te pe DL.

    Ne auzim mai pe seara sa vedem cum facem sa ne regrupam.

  4. Neata Vlade.

    Tu in ce guild ai intrat? esti in Gamblers?

    Gambitus vad ca nu s-a trezit.

    VenOmule, zi-mi si mie ce nick ai in joc ca eu am banuit ca este Veno si am stat aseara pe pm cu el :-?? de a crezut omul ca am baut ceva :D .

  5. Deci cu alte cuvinte m-a facut netalentata aaa? ;] Las' ca mi-a pocit unul nicku de am ras juma de ora. Nu mi-a sarit in ochi cand am facut caracterul....era grav daca sarea in ochi :)) .

     

    Ramanem labastri atunci.

  6. Dar ti-am spus ca n-am gand sa fac prea multi purici in joc, dar ma uit ca sunteti 3: tu, Veno si cine e al 3-lea? :)

    De asta ti-am spus de cand a postat Vlad ca nu are rost sa te chinui cu guilda daca deja sunt oameni la Jig.

    O sa ma inrolez si eu la voi, dar inca imi e simpatic inceputul.

  7. Au fost multe discutii si pentru alea 5 minute si pentru minutele in care se pun intrebarile si se face poza cu F4, pana s-a ajuns la a ni se da model.

    Vezi bine ca a aparut iar argumentul clasic cu mersul la baie pentru alea 2 min ale adminilor. Nu cred ca va fi privita cu ochi buni ideea ta, dar ai un + pentru initiativa :) .

     

  8. Nu cred ca sustine vreun jucator regula asta, dar cei care o accepta au experienta pe server si isi aduc aminte ca aceeasi inflamare a fost si in trecut, cand lumea credea ca va avea bann jumatate de server. Realitatea a fost ca pentru mai bine de 90% din jucatori nu s-a schimbat nimic. Am avut sm full si am avut 1 contor toata baza aia de date si nimeni din guilda mea nu a avut suspend. SS-uri se incasau in tarcul de bk si de catre cei caposi care dadeau singuri pe spot.

     

    Regula a fost implementata si atunci si acum pentru ca era multa lume, putine spoturi si pentru a se incuraja statul in party si nu de unul singur pe spot(asta e varianta ce o vor spune adminii).

    Varianta reala e ca serverul e gandit cu reguli care trebuie implementate de admini.  Adminii fiind si ei tot oameni(unii dintre voi sunteti speriati de parca ar fi roboti), cu familie, serviciu, timp limitat, nu vor sta sa piarda noptile curatand serverul de afk-isti. Au recurs la tactica de a speria/panica pe cei mai slabi cu duhul in ideea ca acestia vor lasa afk pe alte harti si asa timpul petrecut pentru o razie sa devina minim.

    Dar, cum spuneam, adminii e si ei oameni :tongue:  si in timp o sa rareasca vizitele nocturne daca lucrurile merg bine pe server.

    In concluzie: mult zgomot pentru mai nimic.

    • Upvote 3
  9. Regula se face acum pentru ca vin reseturile. Razii pe timp de zi nu cred ca mai vezi tu curand, iar din experienta iti spun ca incep ei cu entuziasm, dar o raresc repede. Le ia destul timp sa faca o razie completa si sunt la fel 'organizati' ca majoritatea dintre noi.

    @Florin Moldovan La raziile astea din fiecare seara nu se suna lumea pe spoturile mari? Asta e Linkmania, asa e de ani buni, dar eu va spun ca se domolesc ei repede.

  10. Voi nu ati inteles regula asta:

     

    17. Regula AFK – Contor AFK

    Caracterele afk prinse de către un Game Master atacând mobi pe spot vor fi mutate de pe spot și puse la contor afk.

    Condiții:

    - nu răspunde la întrebarea unui Game Master "afk + nume destinatar" în timp de 2 minute și ataca ( nu contează dacă are party )

    - atacă (pe spot / în țarc)

    La 3 astfel de abateri vor fi postate la contorul de AFK, iar caracterele vinovate vor fi pedepsite cu 2 zile suspend, indiferent de câte abateri au mai avut în trecut.

    Hărțile unde această se aplică acestă regulă sunt: Arena, Arena2, Kalima 5-7, Kanturu 2-3.

     

    Contorizat va fi doar cel care ataca pe spot. Cum in cateva zile va da primul reset jumatate de server, va aparea notiunea de holder pe spot: 1-2 ataca, restul se ingrasa. Odata cu reset-urile interesul va merge fix pe hartile astea trecute aici, unde va fi concurenta pe spoturi. Pe spoturile care se vor a fi tinute se lasa om care sa fie on de teama de a nu fi preluati. Holderul lasa nr de telefon celui ce ramane on(eventual tot party-ul schimba nr de tel) si cand apare adminul se apeleaza cei care sunt afk.

     

    Regula e veche si nu afecteaza pe mai nimeni, ca oricum in caz de razie se dau telefoane la cei afk si fara regula. Cei afectati sunt cei care vor da singuri pe spot si cei care lasa afk in tarcul de bk. 

    2 min alea erau si inainte, ca atat ar trebui sa stea teoretic adminul sa te intrebe de afk. Dupa mine e mult zgomot pt nimic.

     

    Hai sa fim realisti: cat 'or sa faca ei razii in fiecare seara? o saptamana, doua... dupa reintra linkmania la programul normal.

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...