Jump to content

Alfredo

Inactive
  • Posts

    1,975
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Alfredo

  1. Gary Barlow este tatal anului in lumea vedetelor

    Gary-Barlow-este-tatal-anului-in-lumea-vedetelor.jpg

    Gary Barlow de la Take That a primit titulatura de "taticul anului" in lumea celebritatilor, in urma voturilor publicului britanic.

    Solistul asteapta cel de-al patrulea copil de la sotia sa Dawn si este deja tatal lui Daniel (11 ani), Emily (9 ani) si Daisy (3 ani).

    Gary, in varsta de 41 de ani, i-a luat locul lui Peter Andre, care a castigat titlul la ceremonia de anul trecut.

    "Copiii mei sunt foarte incantati si nu le vine sa creada. Faptul ca sunt tatic este un lucru foarte important in viata mea si pentru mine inseamna mult acest premiu", a spus Gary.

    Sursa:bestmusic.ro

  2. Celia lanseaza prima piesa in colaborare cu Mohombi

    Celia-lanseaza-prima-piesa-in-colaborare-cu-Mohombi-teaser.jpg

    Celia si Costi Ionita vor sa dea vara aceasta lovitura cu o piesa noua. Departe de scandalurile din muzica romaneasca, compozitorul si protejata sa sa concentreaza pe colaborarea cu artisti de renume international, cel mai nou cooptat pentru un hit fiind cunoscutul Mohombi.

    Cei trei si-au unit fortele pentru un noul single, 'Love 2 Party', pe care il vor lansa in curand. Pana atunci, pe canalul de Youtube Doctorstudio a fost publicat un teaser de cateva secunde pe care il puteti asculta mai jos.

    Legat de colaborarea cu Mohombi, Celia a declarat pentru ziarul Libertatea ca este foarte increzatoare ca va vi un succes: "Sunt extrem de incantata de noua piesa i mai ales de colaborarea cu Mohombi. Pe el l-am cunoscut in urma cu cateva luni i a fost de acord de la bun inceput sa lucram in aceasta formula. Cand a ascultat melodia a spus ca este smash hitul verii! Eu am asteptari mari de la piesa pentru ca este ritmata, potrivita pentru vara si sunt convinsa ca va prinde"

    Sursa:bestmusic.ro

  3. Solistul Smashing Pumpkin: Ma p** pe Radiohead

    Solistul-Smashing-Pumpkin-Ma-p-pe-Radiohead.jpg

    Intr-un interviu acordat recent cu ocazia apropierii lansarii noului album Smashing Pumpkins, solistul Billy Corgan a dat cu Radiohead de pamant.

    'Cred ca singurul om care a insultat mai mult scena rock decat mine este Weird Al Yankovic. Chiar si cand blamezi un anume lucru ai nevoie de inteligenta. Nu pot sa ma p** pe Rainbow. Nu pot sa ma p** pe Deep Purple. Dar pot sa ma p** pe mizeria aia de Radiohead! E o trupa mult prea pompoasa! Cum poate presa spune ca Jonny Greenwood (chitaristul Radiohead) este mai valoros decat Ritchie Blackmore (chitaristul Deep Purple)? Nu asta e lumea in care am crescut.'

    'Este Ritchie Blackmore un chitarist mai bun decat mine si Jonny Greenwood? Da. Am cotribit cu totii? Da. Nu neg asta. Pur si simplu ma deranjeaza tendinta asta de a spune ca un lucru este mai bun decat celalalt. Mi s-a acrit! Dar se pare ca celialti tot nu se satura de asa ceva!'

    Smashing Pumpkins vor lansa in data de 19 iunie un nou album intitulat Oceania.

    Sursa:bestmusic.ro

  4. Se intampla in Romania: Concertul Iris de pe National Arena, mutat din cauza gazonului

    Se-intampla-in-Romania-Concertul-Iris-de-pe-National-Arena-mutat-din-cauza-gazonului.jpg

    Concertul aniversar de 35 de ani, pe care Iris ar fi trebuit sa il sustina vineri, 22 iunie, pe National Arena, a fost mutat in Piata Constitutiei, a anuntat trupa pe pagina de Facebook.

    "Concertul aniversar al trupei Iris ce trebuia sa se desfasoare pe Arena Nationala din Bucuresti pe 22 iunie 2012 a fost mutat in Piata Constitutiei. Schimbarea locului de desfasurare a survenit din motive tehnice ce nu tin de artisti sau de organizatorii evenimentului." se arata in postare.

    Motivele tehnice despre care se vorbeste se pare ca se refera la gazonul de pe National Arena, care ar avea de suferit in urma acestui eveniment, informeaza gsp.ro.

    "Ne-au zis clar ca nu vor sa aiba de suferit gazonul dupa concert si ca in aceste conditii concertul nu mai poate avea loc. Chiar daca gazonul era protejat, ca la toate evenimentele de pe stadioane, cei de la ALPAB n-au dorit ca acest concert sa mai aiba loc pe Arena Nationala" au declarat producatorii evenimentului pentru sursa citata.

    Biletele pentru concertul aniversar Iris din Piata Constitutiei din Bucuresti sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro la urmatoarele categorii de pret:

    VIP: 150 lei

    Categoria 1: 100 lei

    Categoria 2: 75 lei

    Categoria 3: 50 lei

    Biletele deja achizitionate pentru eveniment raman valabile, mai multe detalii despre pozitionarea acestora in zona de concert vor fi disponibile in curand.

    Sursa:bestmusic.ro

  5. FLY DJs a mixat pentru 10000 de oameni

    FLY-DJs-a-mixat-pentru-10000-de-oameni.jpg

    Un public de peste 10000 de oameni, masini tunate si femei frumoase la cel mai recent show semnat FLY DJs, din cadrul Bucharest Wheels Arena.

    Considerati unii dintre cei mai tari DJ din tara, FLY DJ’s au fost invitati sa mixeze timp de 3 zile pentru prietenii lor de la Anonymous Motor Sport.

    Muzica mixata de baietii FLY DJs a creat o atmosfera de club, iar masinile si domnisoarele au ajuns accesoriile domnilor care au venit sa le admire.

    "Ne-au invitat si am venit. Cei de la Anonymous Motor Sport ne sunt prieteni, asa ca ne-a facut placere. Publicul: receptiv si doritor de party-uri non-stop. Spatiul nu mai conteaza, conteaza numai DJ-ul si ce stie sa faca cu muzica lui” spun FLY DJs. In formula actuala FLY DJs inseamna Tony Slow, DJ Omar si Minitech.

    Oamenii veniti la Romexpo au plecat ca dupa o noapte in club, cu ritmul in sange si asteptand experiente noi de la urmatoarea petrecere.

    Sursa:bestmusic.ro

  6. Trupa Taxi a depasit 30.000 de fani pe Facebook

    Trupa-Taxi-a-depasit-30-000-de-fani-pe-Facebook.jpg

    Pagina de Facebook a trupei Taxi a depasit 30 000 de ”like”-uri. Membrii trupei Taxi multumesc celor peste 30 000 de sustinatori.

    Creata in martie 2010, aceasta a devenit foarte rapid platforma principala de comunicare cu publicul, avand avantajul de a transmite informatia in timp real si de a permite interactiunea si schimbul de idei.

    Pagina de Facebook a devenit si principalul mijloc de promovare al trupei. Piese ca ”Cele doua cuvinte” sau ”NonStop” au fost lansate si sustinute prin acelest canal. Peste 200 000 de oameni au raspandit link-urile videoclipurilor, acestea ajungand la milioane de vizualizari pe Youtube.

    Chiar si concertele Taxi sunt influentate de interactiunea de pe Facebook. In afara de promovarea acestora pe platforma sociala, la sfarsitul anului trecut, Taxi a realizat un sondaj si a stabilit concerte in orasele cu cei mai multi fani pe Facebook.

    i pentru viitor, acestia vor avea parte de surprize din partea trupei Taxi.

    Datoram enorm "locuitorilor" spatiului virtual, in general si comunitatii Facebook, in special. Le multumim tuturor pentru sustinere si promitem sa ne lasam ajutati si pe viitor; nu de alta, da' ne-am obisnuit. (Dan Teodorescu)

    Pagina de Facebook a trupei Taxi: www.facebook.com/trupaTAXI.

    Sursa:bestmusic.ro

  7. Michel Telo canta in Romania pe o suma exorbitanta

    Michel-Telo-canta-in-Romania-pe-o-suma-exorbitanta.jpg

    Dupa cum va anuntam saptamana trecuta, brazilianul Michel Telo va sustine pe 19 august un concert in Princess Summer Club din Mamaia.

    Michel Telo a fost contractat de SBA Production& Events, agentie care i-a adus in Romania si pe Mohombi, Jeremih si DJ Antoine, si care a platit o suma uriasa ca interpretul hit-ului 'Ai Se Eu Te Pego' sa vina pe litoralul nostru: 150.000 de euro.

    Avand insa in vedere ca la eveniment sunt asteptati sa soseasca 150.000 de spectatori, la un calcul simplu, pretul unui bilet ar trebui sa fie 10 lei ca organizatorii sa isi acopere cheltuielile doar din vanzarea biletelor. Evident, nu luam in considerare faptul ca artistul vine la Mamaia cu un staff de 30 de persoane si un avion particular.

    Preturile biletelor vor fi anuntate in curand de organizatori.

    Sursa:bestmusic.ro

  8. Poze nud cu Snooki, scapate pe net

    Poze-nud-cu-Snooki-scapate-pe-net-foto.jpg

    Snooki, vedete reality-show-ului Jersey Shore, este ultima victima a hackerilor, care au intrat in posesia unor poze semi-nud din telefonul acesteia.

    Pozele nu sunt de acutalitate, intrucat vedeta de televiziune este acum insarcinata cu logodnicul sau Jionni LaValle, insa asta nu i-a impiedicat pe rauvoitori sa le dea publicitatii.

    Snooki nu a negat veridicitatea acestora si a declarat ca: "Este clar ca sunt niste poze vechi si nu erau destinate publicului. E pacat ca cineva le-a dat publicitatii pentru a obtine avantaje de pe urma acestora".

    Snooki se afla in acest moment pe platourile de filmare ale Jersey Shore, pentru al saselea si ultimul sezon al reality-show-ului.

    Snooki.jpg

    Snooki.jpg

    Sursa:bestmusic.ro

  9. Annes, arsa cu placa la filmarile clipului 'Unde'

    Annes-arsa-cu-placa-la-filmarile-clipului-Unde-foto.jpg

    In timp ce se pregatea sa traga ultimele cadre pentru finalizarea clipului, artista a avut parte de ghinion. Hair sylista care o coafa si ii ondula parul cu placa, vorbea la telefon si intr-un moment de neatentie a scapat ondulatorul incins la peste 200 de grade pe gatul artistei. Annes s-a ales astfel cu o arsura pe gat, care inca o mai ustura si este destul de vizibila.

    Pe langa faptul ca rana de la gat ii creeaza un disconfort, mai ales avand in vedere si temperatura de afara, Annes va fi nevoita o perioada sa mearga la concerte cu gatul bandajat si sa nu mai poarte accesorii.

    Cantareata a facut o vizita la un medic estetician care i-a prescris un gel cu extract din sange de vitel, menit sa-i vindece mai repede arsura. "Sper ca rana de pe gat sa se vindece si sa nu-mi ramana semne. Altfel sunt nevoita sa apelez la medicul estetician pentru a-mi corecta eventuala cicatrice. Din pacate incidentul s-a intamplat tocmai la filmarea noului meu clip, "Unde…”, dar sper sa va surprind placut cu acest single nou!”, a mai spus Annes, care se gandeste sa-si schimbe pe viitor hair stylistul.

    annes-arsura.jpg

    Sursa:bestmusic.ro

  10. A murit mama lui Dan Bittman

    A-murit-mama-lui-Dan-Bittman.jpg

    Dan Bittman, solistul trupei Holograf, trece din nou prin momente dificile. Dupa ce anul trecut a ramas fara tata, astazi si mama sa a decedat.

    Se pare ca femeia, in varsta de 84 de ani, fusese grav afectata de moartea sotului sau din luna decembrie a anului trecut, informeaza Libertatea.

    Mama lui Dan Bittman era bolnava si se afla internata la spitalul Colentina din Capitala, unde a murit joi seara.

    Si pe plan profesional solistul Holograf a primit saptamana acesta o veste proasta: emisiunea Danutz S.R.L, pe care Bittman o modera a fost scoasa din grila din cazua problemelor financiare ale postului de televiziune public.

    Sursa:bestmusic.ro

  11. David Guetta ar fi onorat sa colaboreze cu Adele

    David-Guetta-ar-fi-onorat-sa-colaboreze-cu-Adele.jpg

    David Guetta a marturisit ca ar fi onorat sa colaboreze cu Adele. Dj-ul francez are doar cuvinte de lauda la adresa cantaretei de origine britanica si ar accepta oricand sa faca o piesa cu ea, mai ales ca este obisnuit sa lucreze cu voci feminine puternice.

    "Am fost norocos sa pot colabora cu voci precum Rihanna si Jessie J, dar as fi onorat sa colaborez cu Adele, este incredibila. A face muzica inseamna a pune suflet, iar cand vezi ca un produs de calitate are un asemenea succes, nu poti decat sa te bucuri", a declarat David Guetta.

    El considera ca Adele ii determina pe toti artistii sa isi doreasca mult mai mult decat muzica de duzina. Cel mai recent album Adele, "21", a depasit 9 milioane de unitati vandute in Statele Unite la inceputul acestei luni. La nivel mondial, vanzarile depasesc 18 milioane de albume.

    Sursa:bestmusic.ro

  12. Relatia dintre Smiley si Laura Cosoi - doar o formalitate?

    Relatia-dintre-Smiley-si-Laura-Cosoi---doar-o-formalitate.jpg

    La nici o zi de la comunicatul ce informa despartirea dintre carismaticul Smiley si frumoasa Laura Cosoi, se pare ca apropiatii cuplului incep deja sa dea din casa in ceea ce priveste relatia celor doi.

    Se pare ca apropiati ai cuplului au declarat pentru ziarul Ring ca relatia celor doi era una formala si ca o despartire se intrevedea in viitor: "Pozau mereu intr-un cuplu fericit, unde totul este perfect, dar in realitate aveau o relatie mai mult formala. Cand doi oameni se iubesc cu adevarat, asta se vede cand sunt unul langa celalalt. In cazul lor nu se observa aceasta atractie. De ce au pus punct acum? Probabil ca unul dintre ei a intalnit pe altcineva”.

    Pe langa asta, speculatiile presei au fost alimentate si de fapul ca Smiley a declarat, cu doar o zi inainte de anuntul despartirii, ca nu s-a gandit sa faca un copil in curand: "Nu ne-am gandit cum ar fi sa avem un copil in casa. Deocamdata nu ma bate gandul deloc. Intai sa mai copilaresc eu, mai am de copilarit... Nu la concerte, ci in general. Copilaresc la modul ca imi place inca sa ma port ca atare, sa ma joc”.

    Una peste alta, desi s-au limitat la un comunicat de presa, am aflat intre timp de pe blogul Laurei ca cel putin ea este ok. Ea a publicat o melodie intitulata sugestiv 'Hello alone' si cateva poze in care este fericita (dar singura) intr-un parc de distractii.

    Sursa:bestmusic.ro

  13. Swing me baby, un nou proiect Lavinia Raducanu

    Swing-me-baby-un-nou-proiect-Lavinia-Raducanu.jpg

    Lavinia Raducanu revine in Bucuresti cu un nou proiect muzical ("Swing me, baby!”), alaturi de chitaristul Gabi Muzicas, cel care (de fapt) a readus-o la viata artistica. Cei doi au selectat teme de swing, tango, bossanova (ca niste "cetateni ai lumii” ce sunt) in care isi declara artistic sentimentele. Proiectul va fi prezentat la Palatul Stirbey pe 14 iunie, de la ora 20.

    O poveste de viata incredibila

    Lavinia Raducanu se pregatise pentru scena lirica si toate semnele aratau o cariera de succes in acest sens: i se incredintasera rolurile principale din Aida, Traviata, Orfeu in infern si facuse deja spectacolul Satra impreuna cu Beatrice Rancea la Teatrul Muzical din Constanta si apoi la Teatrul Muzical din Timisoara, cand i-sau descoperit o serie de noduli (chisturi) maligne pe aparatul ORL.

    Au urmat noua operatii din zona nasului pana pe laringe. Ultima, efectuata in Italia, i-a afectat corzile vocale si a obligat-o la 6 luni in care nu trebuia nici sa citeasca sau gandeasca, necum sa vorbeasca. Dupa un an a reinceput sa invete sa vorbeasca si primul cuvant rostit a fost (pe silabe) numele sotului ei: Gabi. Acesta, sesizand ca exista riscul unei grave depresii la sotia sa (care se pregatise ca un sportiv de performanta pentru scena operei), i-a alcatuit taraful Rromak si a convins-o ca–si poate folosi energia si cunostintele culturale in (re)aducerea in atentia si interesul publicului a unei culturi cvasinecunoscute sau suprapuse, din cauza confuziilor create, peste alte curente (muzica lautareasca sau manele): cultura autentic tiganeasca.

    Asa au inceput sa culeaga folclor tiganesc din Rusia, Ucraina, Serbia, Ungaria, Macedonia, sa il orchestreze pentru formula de taraf preponderent din corzi (pe care Lavinia il dirijeaza cu spatele!), sa exerseze zilnic impreuna cu taraful dar si copiii din comunitate (cu care face cursuri de pian, canto si balet), sa isi confectioneze costumele (pentru care fiecare dimensiune sau culoare a volanelor se inscrie intr-un cod al cutumelor ancestrale, avand o semnificatie definita) si in final sa abordeaze libertatea swing manouche-ului initiat de Django Reinhardt.

    Era firesc deci ca materialul discografic pe care l-au lansat de curand sa poarte acest nume: Da Ljuba (Din dragoste).

    Sursa:bestmusic.ro

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...