Jump to content

eraxus

Forumist
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by eraxus

  1. Buna ziua, am un PSP 1004 (phat) cu cfw-ul 5.00 M33-6 (prin metoda cu ChickHENR2 + HellCat Recovery) si vreau sa trec la versiunea oficiala de firmware 6.60 (ultima din cate stiu eu). Imi puteti spune cum?

    Si daca se poate sa-mi recomandati un CFW bun pe versiunea 6.60.

  2. De la o vreme cand aprind calculatorul unitatea mea scoate un sunet de supra solicitare (un zgomot enervant de motor), il las, se aprinde windows-ul si apoi il inchid si redeschid (nu reset sau restart) iar totoul revine la normal, adica se aude normal. Nu stiu ce sa-i fac, am curatat-o de parf, degeaba.

  3. Daca nu ma insel,aceasta tehnologie a aparut odata cu lansarea seriei GeForce 8.

    LE:da,asta confirma si wikipedia

    Dar mai de mult cand aveam windows XP a mers sa il instalez, asta ma enerveaza pe mine.

    Mie imi trebuie PhysX la un joc care nu merge deschis daca nu il am instalat, uite aici cerintele http://divinesouls.outspark.com/support/download .Trebuie sa ai PhysX instalat chiar daca ai ATI.

    Nu prea ma descurc in placi video.

  4. As vrea si eu sa instalez PhysX, dar nu stiu ce are ca nu pot, de fiecare data cand deschid kit-ul imi apare fereastra asta http://img249.imageshack.us/i/windowil.png/ dupa ce dau OK nu se mai intampla nimic.

    Am windows 7 ultimatex32.

    NVidia 7300SE/7200GS.

    Stiu ca mai de mult cand aveam windows XP, imi mergea instalat.

  5. Click dreapta pe My Computer - Manage - Storage- Disk Management , alegi partitia respectica , o stergi , iar daca vrei sa maresti spatiul de pe o partitie cu ce a avut partitia respectiva , dai click dreapta pe partitia dorita - Extend Volume si adaugi valoarea pe care o avea Q'ul acela.

    Prima varianta ar fii sa inchizi Chrome'ul si sa incerci sa il stergi , a doua Click dreapta pe fisier - Properties - Bifezi jos doar Hidden si dai OK.

    Am facut cum ai spus tu, dar cand dau acolo nu mi-o arata.:( Mi le arata doar pe celelalte.

  6. Am si eu o problema.... dupa ce instalez jocul, ma joc de 2-3 ori apoi dupa ce dau start game imi apare ca nu mai functioneaza si asa trebuie sa il reinstalez ca sa ma joc.

    Ceva idei cum sa-l fac sa mearga?

  7. Salutari!

    Am si eu o problema, inainte sa imi reformatez pc-ul mia aparut o partitie (Q), dupa ce l-am formatat ( nu din cauza acelei partitii) am folosit o alta versiuni de windows 7, am instalat cateva programe, si acum iar a aparut.

    Ce pot face ca sa scap de ea?

    http://img529.imageshack.us/i/frtitlupz.png/

    Uploaded with http://imageshack.us

  8. Am o problema cu camera si fugitul in joc. Deci cand fug mi se opreste caracterul in mijlocul drumului si nu mai pot face nimic, iar cu camera uneori cand dau spre stanga sau dreapta nu merge de ce?:(

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...