Jump to content

Crys.

Inactive
  • Posts

    324
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Crys.

  1. In 2011 , era PDL la putere + Basescu . Acum mai e doar Basescu , el tot corupt e , de USL imi place , nu sunt asa de scarbosi ca fosta guvernare . Coruptia in 2011 pleca de la Basescu si se raspandea prin guvern si apoi in ramurile inferioare . Dupa mine , Basescu trebuie impuscat , chinuit, torturat s.a.m.d. pentru toate cele facute de cand a ajuns la conducere :) . 

     

    Topul ala nu stiu cat de adevarat e el si de cine e facut , in tara asta o sa fie mereu coruptie atata timp cat mentalitatea oamenilor si conducerea nu se schimba . 

  2. "Daca vorbim de droguri intai excludem iarba " !

     

    Din cauza cliseelor de la stiri si a populatiei , in tara noastra nu cred ca o sa fie vreodata legalizata marijuana sau orice alt drog inofensiv . Alcoolul omoara , marijuana nu , dar nu va intelege astea majoritatea populatiei ca sa avem si noi o astfel de lege , ma rog . 

     

    Daca o legalizeala nu mai mor oameni pentru ea pe strazi , nu mai sunt dealeri , nu trebuie sa se mai ascunda cei care o folosesc si astfel o sa se ajunga sa fie folosita in mod corect si sigur . 

     

    @Scaramouche ... am observat acest spirit de observatie in toate posturile tale , frumos .

  3. Vai ce-am ras cand am citit topicu' asta =))

    Ba , acuma cred ca orice baiat potent care stie ce-i aia l4b4 a avut fantezii cu fete/profesoare prin scoala . Acum de realizat , nu stiu cat de posibil e , poate dupa ore sau intr-un loc mai intim .

    Daca o sa am ocazia cu o profesoara ( impossibru ) / colega in scoala de ce nu , pana acum nu am avut . Scoala e mare , sala de sport e mai mereu deschisa si cabinele de dus se inchid usor :))

  4. La noi in scoala purtai uniforma daca aveai diriginte rau :) . Uniforma consta intr-o camasa alba si o cravata care o purtai cand erai de servici ... uniforma completa era din pantalon negru , sacou urat si camasa , doar cei mici , de a 5-a o purtau .

    Personal , ma imbracam decent , inafara de zilele in care aveam religie cand purtam tricouri cu Iron Maiden , alta poveste :)) . Profesori nu trebuie sa poarte uniforma pentru ca sunt profesori , nu elevi , dar acum nici sa vina in training la ore . Cat despre fete , ar trebui sa le interzica cercei cat capu' , machiajul strident si hainele de pitipoanca .

  5. No ty , nici daca as avea banii ( not ) nu m-as incumeta sa ma duc acolo si daca chiar ar fi la 12k m adancime nu stiu ce ziduri/geamuri au aia acolo de rezista la presiunea aia . Cred ca Random Hero avea dreptate cu 12 metri , in a doua poza se vad norii ... 

     

     

    Care 12K adancime?Se vede ca n-ai citit reply-urile noastre.

  6. Nu am dat bani , poate o sa dau si intreabarea 3 se repeta . Daca o sa dau , cel mai sigur o sa fie la caterina cu un grup de prieteni . De legalizat ... personal nici nu-mi pasa , atata timp cat unele femeie vor sa fie f**** de toti prostii care platesc 50 lei ( sau cat costa ) e alegerea lor .

  7. Hmm,cred ca de dimineata,cand m-am lovit cu capul de usa,a fost de vina invizibilitatea.

    Prea avansat,lumea nu cred ca va ajunge la un asemenea nivel,pare desprins din..filme SF de cacao.

    Dumnezeu nu ne-a creat sa fim invizibili,am uitat de Tatal Ceresc...Noi nu cunoastem Judecata Sa.

    Ba , eu cred ca in cateva sute de ani o sa depasim de mult nivelul asta . Daca prin 97' am spart viteza sunetului pe pamant eu spun ca suntem destul de evoluati si am depasit ceea ce crezi tu ca ne-a lasat Dumnezeu sa facem .

    Dupa mine , Dumnezeu a fost creatorul tuturor universurilor , el lasandu-le pe acestea sa se dezvolte . Daca un asteroid va lovi pamantul , asta nu e neaparat vina lui Dumnezeu , nimeni nu prea cunoste la ce denumeste cuvantul "Dumnezeu" , ma rog , nu mai continuu ca fac prea mult offtopic si primesc avertisment verbal troll.png

  8. E pai f**** ungurii vietii , eu nu inteleg ce naiba vor astia . Nu au tara lor ? Vor sa primeasca si Transilvania ? Daca prostu' ala care l-a spanzurat simbloc pe Avram Iancu vrea sa nu fie batut si injurat de orice roman patriot care-l recunoaste , mai bine se duce inapoi in Ungaria . Daca s-a nascut aici ce ? Nu-i convine ca are cetatenie ?

    Astia vor sa ia Transilvania ca asa li s-a sculat lor , sunt curios cat o mai duc ungurii asa autotputernici prin tara asta , ca pana acum daca le facea cineva ceva " no no , ioi , da' cum , e rasisti romani " .

    Nu am postat cu tenta rasista , rasist inseamna sa ai o problema cu TOTI din categoria urata ( ungurii aici ) , eu am o problema cu doar cei de la prostestul ala .

    La urmatoarea interventie de genul acesta o sa tin cont si de acest avertisment verbal!

    Avertisment verbal!

  9. Am vazut o declaratie in care s-a spus ca BO2 a inceput sa fie dezvoltat inainte ca BO sa fie lanasat , deci jocul asta ar trebui sa se numeasaca BO : Part 2 , nu BO 2 . Nu vreau sa ma cert cu fanboys , pentru mine jocul asta e urat , la fel ca primul si a fost scos ca sa fie acolo , sa mai faca un ban astia de la Activision .

    "Daca ai jucat Modern Warfare le-ai jucat pe toate " :nanana:

  10. Ba .. acuma oricine se gandeste putin din punct de vedere logic , si-ar da seama ca e mult mai bine fara tigari . Toate acele argumente ( bani , santate , decenta ) , le stiu toti , pentru care tigarile nu sunt bune . Stiu cum e sa fumezi o tigara , am facut de cateva ori , mi s-a parut un ca**t . Deci , vrei sa te lasi de fumat , iti trebuie putina vointa si minte .

    Mai sunt si aia dependenti grav , dar sunt alternative si pentru ei .

  11. Eu ma p** pe Basescu si pe toti sustinatorii lui :closedeyes: . Nu sunt analist politic dar pot sa spun ca Basescu e un jegos , cu toate slugiile lui , Blaga ala care are capu' in forma de para , javra de Anastase si ceilalti pupincuristii ai lui . Asta trebuia sa fie schimbat de mult , un motiv ar fi acela ca nu s-a separat de partidul lui , de PDL . In Constitutie spune clar ca presedintele nu are apartenenta politica .

    Si aia care spun ca USL au facut atac la democratie , ca au atacat institutiile :-j , de cand 1 om ( Blaga , Anastase etc. ) reprezinta o institutie ? Basescu a facut atac la democratie cand a schimbat constituia , cand si-a marit mandatul cu inca 2-3 ani , cand a schimbat felul in care un presedinte este dat jos prin referendum .

    Fata de Basescu , Antonescu e muuuult mai bun si mai demn . Sper din tot sufletul ca Basescu sa piarda referendumul , sa se retraga din politica , sa se duca iarasi capitan pe o nava si sa se scunfunde cu ea . In cazul in care Basescu castiga referendumul , prevad o mareee revolta .

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...