Jump to content

iloverap

Inactive
  • Posts

    700
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by iloverap

  1.  

    vocea acelor afoni ragusiti si de melodie in general

    Deci tu ai voce de inger. Ma rog, explica ce au vocile lor. Stii cine are voce? Salam.

     

    EDIT: Ma rog, nu-mi lua in considerare postul, ma retrag de aici ca ma enervez.

     

     

    Eu zic sa-l lasi in lumea lui. Nu vrea sa inteleaga, nu vrea sa asculte, nici macar nu o considera 'muzica'. Nu inteleg de ce mai posteaza..

     

     

     

    Daca tu iti faci prejudecati despre rapperi si despre ascultatorii de rap nu o sa-l intelegi niciodata si sunt sigur ca nici nu doresti acest lucru ai zis doar sa imi poti da o replica mie

     

     

    Asculta putin piesa asta si zi-mi ce parere ai

    /watch?v=S6tYUvB7Mjg

     

    Am ascultat. Cum spuneam, apreciez enorm faptul ca anumiti artisti (foarte putini, un numar infim chiar) chiar sunt in stare sa compuna versuri care sa ''te unga pe suflet'' dar atat, ce tine de versuri, da domnule, nu am ce zice dar cand vine vorba strict de muzica... lasa de dorit :)). Sper sa intelegi pe unde bat...

     

     

    Versurile sunt scrise de Mihai Eminescu.

     

    Si acum o sa dai un reply cum ca tu stiai de poezia 'Glossa' dar te-ai referit in general. (ca in topicul cu Liberty Parade)

     

     

     

    http://en.wikipedia.org/wiki/Rapping

    • Upvote 1
  2.  

    Esti genu' ala de om, cum ii spune.. 'HATER'? Am vazut undeva mai sus ca nu iti place rap-ul in general, lasa-ne pe noi in pace sa ascultam 'porcaria asta'.

    Nu vad ce legatura ar avea ceea ce am spus eu cu faptul ca as fi un ''hater''... in fine :)).

     

    Nu inteleg de ce mai continui daca nu iti place 'imitatia noastra'.

     

    Te bagi peste tot si comentezi aiurea.

     

    Ai spus undeva mai sus ca oricine poate face o melodie ca a lui Cabron. De ce nu o faci chiar tu? Si nu-l mai compara pe Salam cu Mafia, deja jignesti toti fanii RAP-ului. N-ai pic de idee prin cate au trecut si cate au facut. Te dai mare cunoscator de muzica, dar pe langa ei esti un 0.

    .

    Atat.

  3. Da, le-am tinut aprinse (nu deschise). Nu e o melodie pe care o asculti prea des, dar face parte din 'istoria rap-ului romanesc'. Da, exista asa ceva.. altfel nu s-ar fi ajuns aici: 

     

    Esti genu' ala de om, cum ii spune.. 'HATER'? Am vazut undeva mai sus ca nu iti place rap-ul in general, lasa-ne pe noi in pace sa ascultam 'porcaria asta'.

  4.  

     

    Probabil se va vinde daca persoana respectiva vine cu reteta de la doctor :) si din cate stiam eu , marijuana se prescrie in situatii destul de grave :-?

     

    Cum obtii o scutire, asa obtii si o reteta. :D

    Crezi ca Cehia e Romania? Nu nu, stai calm, nu vor fi ''abuzuri'' de genul, sau cel putin nu in exces. Se vor vinde pe retete computerizate, totul va fi supravegheat, inclusiv de politie. Nu e prima tara in care se face asa ceva.

     

     

    Stai linistit, mereu au existat si vor exista anumite 'portite' pentru orice.

     

    _

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...