Jump to content

Vlad132

Inactive
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Vlad132

  1. Salut tuturor..Am un calculator cu urmatoarea configuratie : Placa de baza Asus p5k se epu..Placa video Nvidia 9600 Gt..Procesoru stiu ca e Intel core 2 duo de 3 ghz..Si 2 gb ram DDR2..Aseara am inchis pc` ul..Iar dimineata cand am vrut sal deschis pauza..Nu mai vroia deloc..Nu dadea nici un semn sa porneasca..Am schimbat sursa tot nu merge..Curent primeste pentru ca am un beculet verde pe placa de baza si se aprinde cand bag cablu in el..Ce poate avea ? Astept pareri, sfaturi orice..Multumesc !

  2. Am un aparat foto sony cyber shot S730 ...si knd vreau sa fac poze se inchide ecranu dintro data si obiectivul nu se trage ramane afara...si knd apas pe butonu de inchiderese trage obictivu inapoi...si dupa daca il aprind face lafel ce poate avea??? uneori face cate 3-4 poze si dupa face figuri...

  3. Miam cumparat de curand un laptop si nu stiu ce fel de switch sau router sa cumpar pentru a avea conexiune wireless...precizez ca mai am si un calculator...si vreau sa am internet la amandoua!

  4. Am o problema...cand incerc sa ma loghez pe messenger nu merge...si imi da acest mesaj we can't sign you in to yahoo messenger there might be a problem with your internet connection si de aici imi zice sa fac nush ce test...am reinstalat messu am bagat messenger 8 si surpiza merge...dar mie imi trebuie neaparat ultima varianta 10 ce poate avea?

  5. Am un sistem logitech ca asta logitech_z_3e.jpg am uitat modelu:) si mi sau stricat boxele si vreau sa le inlocuiesc ce boxe imi recomandati niste link-uri ceva pe altex am vazut ceva....

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...