Jump to content

wOrkHarD

Inactive
  • Posts

    139
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by wOrkHarD

  1. mi se rupe de aphex! ti-am mai zis nu ma deranjeaza sa pierd in fata lui din moment ce gear-ul luyi costa de 15 ori cat al meu :)

    esti prost :) la faza cu jobu .. mergeam la job cand nu aveam ce face ... cautam un trade sa ii ajut dar nu gaseam nimic.. dar macar cautam si de multe ori faaceam cu unu KareemBasha dar nu stii u cine-i ala un tradder lvl 7 de lvl 80 si ceva :*

  2. :happy1: ce se mai cearta lumea :X:X .....ziceau unii pe aici ca au nush ce cu serverele privata ... ha! stim cu totii ca si ei au jucat o gramada pe privat :P ... btw de isro m-am lasat din 2-3 motive...

    1. mi-e ciuda ca aveam deggerele +4 din start! si dupa 13-15 elixire au devenit +0 ....

    2. nu am de gand sa platesc 32 silk pentru fiecare cacat de incercare de plus !!!

    3. de cand au facut updateul cu job s-a terminat de tot jocu !

    Asa sunt eu.. orgolios... ofticos ... si? Ma oftic cand pierd la pvp.. si mai ales MA OFTIC CAND CINEVA ARE NOROC SI EU NU AM!

    si about esro: ... serveru asta e chiar ff tare.. cu exceptia loginului :) aici nu e niciun bot... si la fiecare level gasesti party .. si chiar si la job.. in 10 minute poti incepe un trade cu cine vrei tu ! lumea e activa nu ca pe isro 24/7 boting.. ceea ce faceam si eu ptr ca nu aveam cu cine sa fac altceva.. si stiti si voi ca singur e plictisitor

    Bft. (o sa continui sa citesc pe aici, dar ma mut la sectiunea cealalta)

    alex XD sugi o ceapa :>

  3. mai o tine mult inspectia? XD lvl 68 here XD pana maine seara sunt 82-85 ! nu ies pana nu dau 85 ! dar in seara asta fac si 10 graduates xDDDD eSRO FTW!!! JOS CU iSROOOOO xD

    De pe linkmania sunt: kidu, nevermore, albert, viorel, deidara, eu si mai sunt multi din sectiunea Elite SRO xDDD (asta din cate stiu eu)

    Stii ce,aici ai fost destul de penibil.Ai bagat bani in ISRO incat ai fii putut ajuta un orfelinat ,sau un azil de batrani(faceai o chestie pentru batranetea ta) si acum spui ca jos Isro,hai sa fim seriosi.Daca nu mai joaca 2-3 isro asta nu inseamna ca gata sa futut silkroadul,au fost update-uri care au fost vazute la fel de urat. Parerea mea e sa termini cu topicuri de astea,gen JOS isro...nu le vad rostul :dontknow: .

    Bafta baietii la eSRO ^^ . :tiphat:

    jneboon? doar un sfert din goldu pe care il am l-am dat ieri cu 250$ :), update ca asta n a mai fost niciodata! update asta e facut DOAR si NUMAI pentru profitul lor! niciun pic de fun in asta! 0 ! ... dupa cum vezi... absolut orice incercare de plus pe un item de 12D costa 32 silk ! ceea ce e ENORM! ... ce? te deranjeaza ca zic M...E iSRO? O.o in 5 zile m-am distrat pe eSRO cum nu m-am mai distrat de 1 an in iSRO! si daca nu credeti intrebatii pe cei care mai joaca acolo :)

    Cheers.

  4. mai o tine mult inspectia? XD lvl 68 here XD pana maine seara sunt 82-85 ! nu ies pana nu dau 85 ! dar in seara asta fac si 10 graduates xDDDD eSRO FTW!!! JOS CU iSROOOOO xD

    De pe linkmania sunt: kidu, nevermore, albert, viorel, deidara, eu si mai sunt multi din sectiunea Elite SRO xDDD (asta din cate stiu eu)

  5. Am avut dagger legend +11 mi-a dat Legend +4 ... am incercat +5 si a dat fail, a coborat la +3, am incercat +4 si a coborat la +2, am incercat +3 si a coborat la +1 cand am incercat +2 a picat la +0 ... joymax-ul a facut update asta doar ca sa manance niste bani !!! FIECARE INCERCARE DE PLUS COSTA 30 SILK + enhancheru .... ;) si alchemy-ul este exact la fel de greu ca si inainte... deci din vre-o 500 de incercari o sa avem si noi +5 :) HF with this new system ... cred ca o sa imi vand charu

  6. am cateva intrebari in legatura cu update asta :-w ... hmmm aveti idee ce tip de Magic Proof Stone(dinala anti destroy) trb sa folosesc eu pe sun de 12D? ca sa nu dea destroy? ( Magic / Rare / Legend) ... si inca ceva... aveti idee cat de greu o sa pice astea la mobi si cat de greu or sa pice awaken stones? (de schimbare in 12D) ?

  7. bai.... eu am un cont de S*Magic* si vreau sa-l vand.. il am full info... si am un prieten care vrea sa-l ia dar zice ca vrea sa se mai combine cu cineva... :) se baga careva sa faca 50%-50% cu tovarashu meu? :) (fara warn up ca nu am vb ce BOT :D)

    5 zile de suspend.

  8. Salut tuturor....long time no see....stiu ca nu mi-ati dus dorul dar na....asta e

    astept si eu niste pareri legate de un WARLOCK/CLERIC full int lvl 110...cu vreo 3 puncte scapate la STR cred ....cum e....la pvp bla bla e fun...:-??

    e fun dar nu cu europeni.. nu prea conteaza care :))) :P

    @brani sugi-o sugi-o! xD

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...