Jump to content

manclaus

Inactive
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by manclaus

  1. De cand mi-am reinstalat windowsul 7-ultimate edition , la aproape orice miscare se aude un sunet enervant ca de trompeta,care nu se opreste nici cand dau volumul la 0.Cum as putea sa elimin acest sunet?

    P.S.Acum se aude o melodie si cand am sonorul la minim.(la 0,cum vreti sa-i spuneti).Ce problema ar putea avea?

    Astept raspuns pentru amandoua problemele.Multumesc anticipat.

  2. Din greseala am schimbat programul cu care se deschid toate iconitele si shortcuturile si acum deschide cu 7 zip.Cand ii dau sa deschida unul din programe cu explorer sau opera,deschide toate ferestrele cu acel program.Ce pot face ca fiecare program sa se deschida normal,si nu toate sa se deschida cu un singur program?

    P.S.Si acum nici un program nu se mai poate deschide normal si se deschide doar cu programul cu care i-am dat sa se deschida inainte.

  3. Atunci cand deschid calculatorul,mereu imi apare boot manager si imi da doua optiuni : sa aleg intre windows 7 si an earlier version of windows(o versiune mai veche a windowsului) ,adica cu care reau sa pornesc calculatorul,iar daca nu alrg astept 30 sec si intra el in windowsul 7.Cum fac sa nu imi mai apara acel mesaj si sa intre direct pe windowsul 7 instalat recent?

  4. Am incercat sa fac o reinstalare de windows pe un calculator,si dupa ce am intrat in setarile de la inceput cu tasta ,,Delete'' am intrat in boot si am schimbat mai multe de la boot properties si acum acel calculator nu mai vrea sa porneasca si tot incearca sa porneasca de pe dvd-rom.Ce ar trebui sa-i fac sa porneasca normal?Scuzati ca nu pot sa explic mai bine,daca este ceva intrebati-ma mai multe amanunte pe care vreti sa le stiti.

  5. nu stii tu cum.....nu-i distruge din prima.......asteapta sa-si termine toate cladirile si toata armata si dupaia...distruge0le ca sa iei cat mai multe puncte pe ce distrugi...cu cat distrugi mai multe cladiri si soldati cu atata iei mai mult xp.

    aprppo...daca vrei folosesti doar coduri de resurse,ca sa ai din plic.....

    Give e liberty or give me coin - 10.000 coin

    Medium Rare Please - 10.000 food

    <censored> - 10.000 wood

    Vezi sa scrii si cu caps lock,asa cum am scris eu.

  6. Eu debea din vreo 1000 de jocuri am facut level 150 cu olandezii si din vreo 500 cu francezii vreo 105.Mai ai de jucat.Te sfatuiesc sa bagi mai multe coduri sa termini mai repede.Baga tuck tuck tuck si distrugi 7 adversari in 5 minute si iti da vreo 2 carduri.

  7. este doar cel mai tare joc jucat de mine.................. :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

    P.S.Am jucat toate jocurile noi...sute stiu fiecare joc dar tot asta parca imi place cel mai mult!!!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...