Jump to content

Hidden Angel

Inactive
  • Posts

    534
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hidden Angel

  1. Salut , daca ai avut bunul simt sa copiezi un tutorial de pe google , te rog frumos sa ai bunul simt sa pui si sursa . Aceea persoana care a scris acest topic in alta parte , a muncit totusi , nu e frumos ca tu sa iti bati joc de munca altuia.

  2. Nick-ul (in joc) : Woozie

    Factiunea din care faceti parte : Civil

    Level (minim lvl 3) : 11

    Primarul pe care il votati : sMoKer

    Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il cunosc de foarte mult timp, un player cu capul pe umeri, nu cred ca ne va dezamagii

  3. Convorbirile prin intermediul aplicatiei Yahoo Messenger sunt gratuite indiferent de zona , la fel si mesajale trimise prin Yahoo Mail .Daca trebuia sa platesti ceva iti solicita sa bagi date precum Nume Prenume , adresa , cont bancar , modalitate de plata etc.Sper ca te-am ajutat .

  4. Sunt scarbit de ce se intampla in acest fotbal. Nu vor nicicum sa aduca arbitrii straini si continua cu acesti arbitrii romani de toata jena. Dupa astfel de meciuri, echipele pierd puncte, se decid echipe care pot retrograda sau care castiga titlul si asa mai departe.

    La un astfel de meci, in care se intalnesc doua formatii care lupta pentru evitarea retrogradarii, sa delegi un central tanar, care e la al 2-lea meci in care arbitreaza in liga 1 mi se pare bataie de joc din partea CCA.

    Si eu sunt scarbit de coruptia din Liga I dar nu avem ce face . Frumos meciul , pacat de punctele pierdute aiurea.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...