Jump to content

192.168.1.1

LinkManiac
  • Posts

    343
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 192.168.1.1

  1. Acum 17 minute, Damian a spus:

    da modificam drop,monster,shop, restul trimitem tickete la cei de unde s-a achizitionat sv, si ei nu inteleg dc nu merge, si nu ne da nici un raspuns 🙂

    Bun, am inteles. Si nu suntem deacord ca dupa atata timp ar fi cazul sa ii luam putin mai tare? pana la urma ei sunt platiti si cineva a cheltuit bani ptr treaba asta. 

     

  2. Din cauza faptului ca ML se adauga la lvl normal, de la 150 ml in sus poti ajunge in Crywolf pe jos chiar de la lvl 1 .

    Cred ca din acelasi motiv experienta in party e in toate directiile. Max de exp este in 2 . Cu cat sunt mai multi in party cu atat exp scade .

     

    L.E. 

    din punctul meu de vedere solutia sta in felul urmator.

    Ori faceti server non rr si lasati ML sa se adauge la lvl normal ( atunci isi au rostul si seturile bloodangel > sunt seturi acc care nu ajuta daca ai sistem cu rr)

    Ori faceti in asa fel incat ML sa nu se adauge la lvl normal >redus lvl requirement la seturile Holyangel etc. ....

     

    @Damian @Lancelot @mircea_dbv pareri ?

     

  3. Acum 38 minute, Damian a spus:

    eu am propus sa tina server OFFLINE 2-3 zile, dar nah, fiecare cum doreste.

    mai devreme sau mai tarziu offline o sa fie.

    Acum 26 minute, Dumnezeu a spus:

    Jucati un joc gratis oferit de linkmania si sponsorizat de 1,2 oamenii , in timp si in timpul disponibil se va incerca sa se repare buguri etc,simplu.

    exact. e lipsa de respect fata de cei care au sponsorizeaza acest proiect esuat.

  4. Acum 1 minut, aleshin a spus:

    Iti dau dreptate aici, offattack nu deranjeaza pe nimeni cu nimic, si asta e cel mai bun lucru, noaptea cand oricum dormi sa se odihneasca pc/laptop etc. Nu incurca cu nimic pe nimeni. 

    O intrebare, cum activezi sns ul? Ce e mai exact? Mersi frumos

    in teorie te loghezi cu contul de facebook si primesti mesaj cand mori/ridici jwl/ ai facut lvl up etc. Nu stiu sigur daca functioneaza aici, dar am o impresie ca nu 🤣 trebuie testat ca in 6 luni de BETA nu au avut timp.

    functia aia este acolo dintr-un motiv . de aceea exista si offatack si offstore. (am sa le desezen celor care nu pricep de ce sunt utile "in episodul urmator")

  5. La 03.04.2019 la 19:54, mircea_dbv a spus:

    in masura posibilitatilor, vom pune o formula de calcul la avizier, pe viitor.

    multumim pentru sugestie!

    Chiar sunt curios de forumla de calcul pe care ati folosit-o la GlowLancer. la 2 rr-uri dau peste 50k dmg in Karutan2 asta fara buff de la vreo elfa (daca am buff de la elfa dau acelasi dmg, nu creste)

    cam care sunt planurile de viitor ? (in maxim o saptamna ramaneti fara cei 50 de jucatori pe care ii aveti acum)

    @mircea_dbv @Lancelot @Tusken @Brotherhod @Meridasincer domnilor admini/tehnicieni/sau ce titluri mai aveti, voi ati intrat macar o data pe un server de mu(altul decat Linkmania) ?

    @DamianExp a fost "reparat" ... try again ca nu e reparat (maximul de e exp e in party de 2, nu solo, nu cu 3 , 4 sau 5 )

    cei 10 playeri care au "testat" in BETA (care o punem numi Alpha) ce au testat mai exact ?

    @Zyrot Multumim pt sponsorizare ! Din pacate nu prea ai cu cine . 

    Mult noroc in continuare, ca aveti nevoie !

     

  6.  

    Toate problemele legate de exp sunt datorita faptului  ca poti da reset. Jocul nu e concept pt asa un sistem. (ne-am obisnuit noi de pe 97d sa dam rr si am tinut-o tot asa). De aici incep si problemele de PvP Balance.

    Tinand cont ca rata la goblin e setata cum e , ar trebui redus dropul la jwl. Harmony pica din Firecracker ceea ce face Gemstone/Maya event inutil.

    Gl-ul e OP, dar sa nu uitam ca are build-uri diferite. in functie de puncte ai dmg pe diferite skilluri. in momentul de fata un GL Hybrid (str/agi) rupe tot.

     

    P.S. Blagass exista?

     

    L.E. : zen-ul incepe sa fie o problema 

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...