Jump to content

valentinaoana

Forumist
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by valentinaoana

  1. pe vremea aceea inca se faceau jocurile in rezolutii native , nu wide... sunt unele care iti apar mai deformate pe ecran ( largite) sau nu pe tot ecranul. la jocurile mai vechi oricum nu ai ce sa te astepti sa ai vreo optiune dewide screen

  2. instaleaza poweriso , deschizi cu el imaginea de cd dvd (dublu click pe ea) sau open with si alegi poweriso , si dai burn ( acolo poti seta 12x pentru dvd sa iti scrie si 24x pentru cd , nu neaparat ) . si voila o imagine de cd/dvd bootabil reusita.

  3. poti pune si mai putin. dar macar daca mai iti umpli pc ulterior de venturi stai linistit ca nu or consuma acelea 2-3 watt cum scrie pe cutie. si ce e in plus nu strica pentru ca tot nu ii consuma 650 watt daca nu il foloseste in full load pc. daca stresezi in full load o placa video high end iti suge intre 200-400 watt. un proc ajunge pana in 130 watt ( ultimele modele) si pot depasi daca faci overclock. si pot spune ca la un jaf de pc de al meu nu pornea cu o sursa delux de 450 watt si cu o pocnitoare mai buna de 400 watt a pornit . ulterior am mai adaugat o memorie ram , 2 hdd , 4 venturi si nu mai facea fata. acum am un mushkin ep 400 ap cu eficienta certificata 80%+ si cu asta merge decent sistemul.

  4. Pot spune ca am facut un mic site prin HTML pur in cateva minute, fara scripturi una alta. urmeaza sa il infrumusetez sa fie unul mai misto. nu vreau php sau cine stie ce alte lucruri extravagante. as dori sa arat in viitorul apropiat ca si dintr-un banal limbaj web html se poate face macar un site de prezentare :D

    http://skorpyon1992.hi2.ro

  5. eu recomand totusi linux ubuntu. cel mai cunoscut si cel mai usor de utilizat. daca ai un hdd pe care ai o singura partititie si pe care ai windows atunci poti instala in paralel si linux. incearca cd live intai sa vezi daca te descurci prin el!

  6. ceea ce iti pot spune din propria experienta : ubuntu 10.04 merge foarte bine cu un procesor de 1 ghz , 512 mb ram , placa video de 64 mb , hdd de 20 gb.

    ceea ce gasesti pe siteul lor :

    Ubuntu Desktop Edition

    * 1 GHz x86 processor

    * 1 Gb of system memory (RAM)

    * 15 GB of hard-drive space (although this can be split onto 2 drives, a 5Gb / and a 10Gb /home fairly easily)

    * Graphics card and monitor capable of 1024 by 768

    * Either a Cd/Dvd-drive or a Usb socket (or both)

    * Internet access is helpful

    Either a Cd/Dvd-drive or a Usb socket (or both) = poti instala si de pe un stick ubuntu.

  7. de obicei eu recomand sa instalezi pe acelasi hdd intai un windows apoi linux (distributia dorita). din bios poti seta cand , cum vrei tu sa iti booteze. apropo. daca ai intentionat sa instalezi pe hdd cu xp acel linux , 100% ti l-a instalat pe al doilea pentru ca aveai 2 partititii pe primul hdd... asa se manifesta de obicei mai ales ubuntu si kubuntu. sau chiar si daca l-ai instala a doua oara fara sa formatezi sau sa repartititionezi.

  8. la un sistem de aproape 25 milioane nu se pune pocnitoare scuzati-mi expresia. in primul rand la un pc tre sa ii dai curent calumea , ca si la un bebelus lapte. daca nu ii dai destul moare de foame.

    http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/269924/

    carcasa frumoasa , incapatoare .

    sursa de calitate , stabila , nu vei avea treaba.

    2 gb ddr3 1600 mhz kingmax cu radiator , ideal pt gamming si overclocking , ulterior mai poti inca adauga memorii ram.

    Placa de baza Asus M4A78T-E = ideala pentru procesorul ales , mai ales prin prisma chipsetului recomandat de producator.

    hdd de 500 gb western digital 32 mb buffer - fiabil , stabil , te va tine multa vreme

    Placa video Sapphire Radeon HD5770 512MB DDR5 128-bit - placa video foarte buna la acei bani

    Procesor AMD Phenom II X4 945 3.00GHz skt AM3 box - mai mult de atat nu se poate.

    eventual se mai poate schimba placa de baza cu una mai ieftina si in schimb sa iti mai iei memorii ram. insa nici una din componente nu trebuie neglijate. pentru stabilitate maxima si calitate , aceasta configuratie este special conceputa pentru gamming, overclocking si stabilitate.

    intradevar se spune ca hddurile samsung sunt mai rapide, dar oare te tin multa vreme?

    oare o placa de baza care nu are chipsetul recomandat de producator pt procesor ar functiona atat de bine? eu cred ca nu!

    oare niste memorii ram de genul "value" sunt bune pt gamming si overclocking? nu!

  9. Intel au doar cateva lucruri in plus fata de celelalte : mai multa memorie cache , tehnologie pe 32 nanometrii ( sunt lucrate mai fin sunt mai economice intr-un anumit fel,nu se incalzesc atat de tare) .raportul calitate pret este mai dezastruos , doar numele de firma si faptul ca au luat-o inaintea AMD-ului le fac atat de scumpe procesoarele. sunt si ele bune , dar nu toate. sfatul meu : ori alegi un i3/i5 sau i7 ori nimic. restul nu isi mai au rostul , cele de pe socket 775 deoarece platforma nu mai este upgradabila. cat despre AMD? ieftine ,raport/calitate pret superb , atata tot ca se incalzesc mai tare , overclocking nu este recomandat decat daca ai sistem de racire calumea . asteptam sa vina anul 2011 cu noile procesoare AMD pe 32 nm , cu 12 mb cache bulldozer ! daca si acestea vor avea un pret modest ca si celelalte , vor castiga intreaga piata!

  10. probleme minore precum probleme de login , sau ca nu iti arata daca sunt prietenii online ( chiar daca nu te-au pus pe off in lista lor) , sau delayurile dintre mesajele trimise , se rezolva daca astepti. este o problema strict de la asa zisul server al lor

  11. o sursa mai babana la 500 watt macar sa stii sigur ca te tine , corsair e o marca buna , dar 400 watt cu un i7 si un 460 .... doar i7 consuma in full 130 watt cel putin , trebuie precautie , cu sursa nu e de joaca.

  12. poate nu este de la placa video, eu am un 5200fx si merge binisor

    verifica cu everest ce temperaturi ai

    cand ai reinstalat ultima data windowsul?

    nu se stie niciodata cand crapa ceva intr-un pc... vorba mea : un pc bine intretinut , ingrijit ca pe un bebe mic , are putine probleme!

  13. sincer e veche acea placa video... si vezi de sursa nu numai de ea! pc se si blocheaza cand stresezi componentele :D daca nu cresc temperaturile , ori ai problema cu drivere , ori sursa s-a dus pe apa sambetei... asta depinde ... sursa ti-ar fi problema daca ai avea temperaturi normale la palca video :D

  14. deci daca nu ti-ar porni deloc 100% ar fi sursa , daca nu iti pornesc toate , verifica cablurile baga-le din nou , lipeste-le daca sunt rupte cu pistol de lipit , vezi daca nici asa nu merge verifica componentele ce nu functioneaza.am o intrebare , cand pornesti pc functioneaza ledurile? una din cauze : sursa , placa de baza , probabil dar nu prea memoriile ram , sau placa video.

  15. in primul rand placa video este a doua cea mai buna pe AGP 8x , dar cum a zis shadow , placa de baza e mai invechita , procesorul hai ca mai merge cumva... te-ai uitat totusi pe la temperaturi? memtest una alta?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...