Jump to content

Fineas

Inactive
  • Posts

    150
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fineas

  1. Dacă problema atacurilor ddos a fost cea mai mare problema a ultimilor ani, s-ar putea rezolva prin găzduire la OVH, unde țin cele mai mari companii/siteuri serverele la prețuri decente. Cu 25 euro ai rezolvat problema găzduirii și atacurilor ddos.
    Asta dacă se vrea să se deschidă aici o zonă specială de donații cu ”susținere cheltuieli server” și nu cred că vor fi probleme.

     

    Dacă sunt probleme mari cu fișierele(instabilitate/bugs/lipsă funcții) se pot achiziționa fișiere premium, exact cum fac marile servere.
    Aici la fel se poate deschide o secțiune cu donații pentru ” achiziție fișiere premium” precum cele de la Louis Emulator cu s4/s6/s8, 200 dolari licența cu actualizări frecvente și unde nu ești obligat să plătești lunar sau în urmă pentru vechile actualizari lansate de ei.

  2. Salut, găsind această secțiune unde poți avea o discuție cu tehnicienii MU ”Aici aflati noutati tehnice si puteti avea discutii cu tehnicienii.”, vreau să vorbesc cu ei în legătură cu website-ul pe care-l avem și actualizarea lui.

    Din câte am observat avem webengine 1.1.0, mai vechi cu 2 actualizări, ultima apărând chiar azi unde sunt mai multe adăugări de securitate + suport sezon 14 (dacă este cazul) și nu în ultimul rând, traducerea completă în patru limbi, printre care și limba română.

    WebEngine este, dacă cunoașteți, cu sursă deschisă unde ai acces la codul site-ului pe gratis.

    https://github.com/lautaroangelico/WebEngine/releases/tag/1.2.0


    Recomand instalarea actualizării încât va fi introdusă limba română și noile funcții.

  3. Cei de la WebZen vor lansa primul joc pe mobil intitulat Mu:Origin,

    care vrea să fie un real-time MMORPG şi succesor jocului MuOnline pe PC.

    Momentan nu au prea multe informaţii în descrieri având în vedere că de abia intră în closed beta

    Website: http://muorigin.webzen.com

    Video: https://www.youtube.com/embed/4RfZBKudbPE

    Gameplay : https://www.youtube.com/embed/Vxm9_eV-6fI

    Plaformă: Android şi IOS(după closed beta)

    Data lansării: 25 Ianuarie beta , 1 Februarie lansare oficială

    Imagine:

    muor.jpg

    • Upvote 1
  4. Serios?Au votat peste 500 de persoane la ”sondaj mu” și nu v-ați așteptat să fim atât de mulți?Parcă conturile se aprobau manual,nu e ca și cum îți faci cont cu 1min înainte să se deschidă serv.

     

    Pf. Hai că asta se rezolvă.Dar chestiunea cu antihack...om” trăi și om” vedea

    • Upvote 1
  5. ”This website is being suspended for HIGH CPU usage. This means that hosted website will not be available for the next 24 hours until the CPU limit resets. If you are the website owner of this website, please understand that this is a free service and for this reason we limit CPU usage. However, in most cases HIGH CPU usage is caused by auto refreshing pages or DDOS attack to your website, so you might consider reviewing the website code.
    Thank you for your understanding”

     

    2freehosting.com

     

     

    MDA

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...