Jump to content

N3vermore™

Inactive
  • Posts

    275
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by N3vermore™

  1.  

     

    Cand se lanseaza versiunea beta?

    Deocamdata asta e a chineziilor , din ce am citit eu va fi un fel de closed beta la inceputul lui octombrie dupa care prin noiembrie~decembrie un open beta pentru chinezi.

     

    De un lucru sunt 100% sigur, si acela ar fi Boting. Nu cred ca vor disparea prea curand si in Sr2.

     

    Ma indoiesc , nu e greu sa construiesti un joc asa fel incat botting sa fie complet inutil , si dupa fiasco cu silkroad 1 ar fi chiar o prostie sa isi mai bata joc si a 2-a oara de munca lor.

     

    Stii cum se zice : Banu-i ochiul dracului :)

     

     

    Si asta, dar sunt multe MMOs care nu necesita bot si totusi fac bani.

  2.  

     

     

     

     

     

    mda... dupa primele poze... jocul cam lasa de dorit.. mai ales la grafica si interfata :/ (ce altceva ar trebui)

    Storyline? Questuri? Etc? -,- Du-te inapoi la jocurile tale cu grafica de 2050, mersiiiiiiiiiiiiiii!!

     

    storlyine nu exista pt un MMO... Questuri si Etc, DA, alea sunt oricum incluse intr-un MMO, eu aici ma referam la grafica si interfata, suntem aproape in 2014 totusi...

     

    storyline nu exzista pentru MMO? See WoW , see Tera? pozele nu conteaza prea mult in situatia de fata pentru a determina nivelul grafici , atata timp cat se misca fluent iar animatile nu sunt 3 framed va fi ok.

     

     

    voiam sa zic nu exista storyline in Silkroad, si nu cred ca va fii nici in sro2... oricum, eu vorbeam de grafica si interfata deja din primul post, vedem cum va fii, este o data officiala cand va fii beta test sau ceva de genul?

     

     

    Si ce jocuri au grafica mai buna?...

     

    nvm, nu stiam ca unii n-au vazut alt joc in afara de sro. lmao

     

     

    am vazut si vad multe jocuri, sincer toate folosesc aproape aceleasi grafici, grafici de 2013 asa cum vrei tu sa le numesti.

  3.  

     

     

     

    mda... dupa primele poze... jocul cam lasa de dorit.. mai ales la grafica si interfata :/ (ce altceva ar trebui)

    Storyline? Questuri? Etc? -,- Du-te inapoi la jocurile tale cu grafica de 2050, mersiiiiiiiiiiiiiii!!

     

    storlyine nu exista pt un MMO... Questuri si Etc, DA, alea sunt oricum incluse intr-un MMO, eu aici ma referam la grafica si interfata, suntem aproape in 2014 totusi...

     

    storyline nu exzista pentru MMO? See WoW , see Tera? pozele nu conteaza prea mult in situatia de fata pentru a determina nivelul grafici , atata timp cat se misca fluent iar animatile nu sunt 3 framed va fi ok.

     

     

    voiam sa zic nu exista storyline in Silkroad, si nu cred ca va fii nici in sro2... oricum, eu vorbeam de grafica si interfata deja din primul post, vedem cum va fii, este o data officiala cand va fii beta test sau ceva de genul?

     

     

    Si ce jocuri au grafica mai buna?...

  4. Salutare ! Am jucat acest joc pe oficial, in urma cu circa 6-7 ani...si mi-a placut extrem de mult, insa am fost nevoit sa-l intrerup...am incercat sa joc acum cateva zile pe RomanianSilkroad dar...adminii de acolo..sunt praf... Vroiam sa va intreb..se merita oare sa incep de la 0 pe oficial? Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!

    nu.

  5. fiecare dintre noi eram buni pe isro acolo unde jucam, eu pe tibet, templar pe rome, viorel pe gaia parca sau nush unde.....dupa care in vacanta de vara i-am adus pe esro.nu`i nimic rau in a te lasa de isro si sa te regrupezi pe un server privat, plus ca noi eram destul de old pe serverele noastre si D12 cel putin la mine si la templar a pus capac.

  6. Desigur , adevarat sau mai bine ... te bagi pe Genesis si acolo nu mai ai nici grija la goldboti ... habar nu aveti ce va asteapta . Eu ma duc pe 117 pe isro am pt 24/7 la 120 mobs am prem + si cred ca o sa inebunesc pana fac 120. Faza e ca m-am lamurit cu noi romanii, se baga tare pana la lvl 95-106 dupa care migreaza altundeva ... noi suntem cei mai buni doar pe funservere. Imi pare rau dar asta e parerea mea.

    Mai sunt si exceptii...

    asta ptr ca nu ai jucat cu mine, Templar, viorel si altii de pe linkmania pe elitesro :)

  7. this place is so dead.isro is dead...

    acum e mania cu private servers, e ceva de sezon, o sa vedeti ca dupa ce au un profit mai gros, se vor inchide....si nu poate nimeni sa faca nimic.

    de exemplu un guild member de pe elitesro unde joc eu, impreuna cu prietenii lui de pe isro si-au deschis si ei un private server, in primele 2 sapt au donatii cat sa plateasca hostul un an de zile...deci e ceva.

  8. Salut ! As vrea sa ma joc si eu jocul acesta dar din pacatate nu stiu de unde sa il iau si cum sa il instalez ... Ma poate ajuta cineva ? Un id de mess sa imi explice mai multe cine, va rog ?! Multumesc

    www.silkroadonline.net

    nerecomandat incepatorilor - dauneaza

  9. Iisus tzestos, cum a fost la mare kevin?De sambata seara pana duminica dimineata? cum a fost briza marii? ce n-as da sa traiesc si eu aceeasi experienta...

    arata-mi pe cine am pupat in cur din guild, umad brah? failure pe iSRO, failure private server? umad umad umad?

    si din nou, orele de 12-2 noaptea le am ca ore de culcare in timpul scolii, cred ca e destul de trist sa iti inviti BAIETI sa doarma cu tine peste noapte, sa ai la cine sa ii spui buna dimineata, cand defapt esti foarte singuratic la orele tale de 7-8, umad?

    prin simplul fapt, la un metru si un shnitzel sa nu ai gura sparta inseamna ca esti destul de bun la asslicking.

    OT: am observat din ce in ce mai multa lume ca e disperata sa isi upgradeze nova+7 seturile ptr SOM, iar ei nu realizeaza ca itemele de 118 sunt chiar mai bune.

    si ieri de curiozitate am intrat pe iSRO, cel putin pe tibet nu am mai putut gasi nici macar 1 item nova pe stall network -_-

    On : M-am apucat de farm pe rome , 200k sp atm xD ! Exo vreau sa vb cu tine ceva , da-mi un pm.

    OFF: A fost foarte frumos , ca in real life , daca o sa ajungi si tu la mare anu asta o sa vezi ! Daca ai o problema cu cineva care se duce la mare pentru 2 zile , gandeste-te la real life iar si mai fa un lvl pe sro . 14 ore? Daca duminica a fost urat/ploua eu nu ma duceam imediat la un netcafe si bagam silk la greu ca poate poate pica item asa ca am plecat :) [ In ciuda ta , imi permit sa ma duc la mare cand vreau si sa ma intorc la fel ]

    Invit baietii la mine :))? Pacat ca toti 3[ eu , varamiu si un prieten] jucam [<--- trecut , eu nu mai joc ] in 2 camere mari si avem loc . La dormit hmm , same , eu cred ca in 2 camere avem loc 3 persoane .

    Cand erati pe la 85-90 si toti spuneau sa va opriti un pic din lvl ca ati batut de ore bune incontinu dar tu erai ala care spunea nu , mai batem pana la ora aia , pauza si dupa iar batem<--- NO LIFER x 100 times

    Fata de tine , eu pot sa stau acasa si sa ma joc , nu sunt nevoit sa ma duc la netcafe in fiecare zi incat sa dau bani sa ma joc ceea ce am si acasa , asta doar sa vada altii ca ai 100 si alte chestii :o !

    Faza cu shnitzel nu o inteleg , poate ca e o vorba de unde vii tu , daca nu iti convine in romania poti sa pleci la bozgori la tine acolo , nu e nici o pierdere :tiphat:

    ON again : Lvl 110 pe dsk :bananadance2: !

    @Ciupilan : Nu am ce sa ii fac , nu e roman , doar a emigrat aici , si crede ca le stie pe toate :)

    netcafe? eu ma duc acolo doar ptr ca ma cheama kidu, nu ptr altceva

    si da observ ca tu sti sa iti inviti BAIETI sa doarma cu tine in camera, cand nu sti ce inseamna atmosfera

  10. kevin realy? cine iisus se trezeste la 7 jumate in vacanta ma aburitule?

    si mai lasama.. ai iesit din guild ca un turk dupa ce nu ti-a dat brani autorithy da? numa turci fac

    UNI CHAT OKQE? OR BAN OKE?

    acum ca am guildul 43/50 , si al doilea cel mai tare guild de pe server, sunt f multi membrii care nu au union chat, ei ce fac? ies?plang ca tine? se duc la mare ptr 14 ore?

  11. si noi suntem curiosi ce copil de 15 ani esti tu care poti fi bo$$ over the internet, suferi putin nu? pe orezexpandat nici nu il cunosti, spre deosebire de mine si kidu.

    ai inceput sa suferi pe eSRO cu gesturile tale, te-am facut sa plangi sa pleci sa iti convingi catelusii sa te urmeze, care probabil au 10-12 ani, pai ori suntem bo$$i ori nu mai suntem, asa-i? seriously kid, grow up.

    :)) Ce mai faci branoas'o?

    Am iesit din guild si dupa imediat plangeai ca e mare samarkand si cand ma prinzi ma omori pentru ca am iesit din guild'ul tau :)).

    Eu am 16 ani si macar am real life spre deosebire de tine cand ai facut 18 sau 19 ani si ai stat in casa toata ziua , ai dormit si ai dat lvl up pe sro incat sa ajungi mai repede 100 , am i right?

    Pe cine am convins? :)) Spre deosebire de tine care singurul tau prieten e kidu si mana stanga eu nu am SLUGI ca tine mr.no-lifer , au vazut si ei cum ii pupi in A$$ pe care au facut si au 100 si p'astia mai mici nu prea ii bagi in seama.

    Cat poti sa ii venerezi pe cei de 100 incat sa le dai aproape toate autoritatile din guild si pe ei ii doare undeva de ele si cei care iti cer le pui ca ai treaba si stai sa te uiti in sm la pvp , nice one xD !

    Btw mai stii cand farmam ca plangeai ca ma duc sa ma culc la 11-12 si tu inca mai stai 3-4 ore sa bati? <--- NOLIFER LIFE !

    Cata logica poti sa ai incat sa nu realizezi ca mai usor te culci la 12 si te scoli la 7-8 sa bati decat sa culci la 3-4 si sa te scoli la 12 sa bati :)) FAIL!

    Nu prea cred ca o sa-mi raspunzi la post pentru ca tu esti ala cand are probleme le ingora in loc sa le rezolve , ca pe skype , inchideai in loc sa vorbesti .

    @OREZ M-am luat de tine disperat de faptul ca multi noobi [ in special turk/egy ] au tot felu de prostii scumpe pe un joc si nici macar nu au habar cu ce se mananca... Scuza-ma

    P.S: OFF-TOPIC ai status la skype summer 2010 will you ever come back? Atunci ai avut prima si ultima prietena a ta?

    @KIDU brani poate !

    Iisus tzestos, cum a fost la mare kevin?De sambata seara pana duminica dimineata? cum a fost briza marii? ce n-as da sa traiesc si eu aceeasi experienta...

    arata-mi pe cine am pupat in cur din guild, umad brah? failure pe iSRO, failure private server? umad umad umad?

    si din nou, orele de 12-2 noaptea le am ca ore de culcare in timpul scolii, cred ca e destul de trist sa iti inviti BAIETI sa doarma cu tine peste noapte, sa ai la cine sa ii spui buna dimineata, cand defapt esti foarte singuratic la orele tale de 7-8, umad?

    prin simplul fapt, la un metru si un shnitzel sa nu ai gura sparta inseamna ca esti destul de bun la asslicking.

    OT: am observat din ce in ce mai multa lume ca e disperata sa isi upgradeze nova+7 seturile ptr SOM, iar ei nu realizeaza ca itemele de 118 sunt chiar mai bune.

    si ieri de curiozitate am intrat pe iSRO, cel putin pe tibet nu am mai putut gasi nici macar 1 item nova pe stall network -_-

  12. pe Back l-a luat cu 130e stiu

    Daca pe Back2 l-a luat cu 130e , bravo lui ...

    Celalalt char are sun...

    @orezExpandat: Eu sunt curios din fire cum sa ai un caracter de sro si sa nu stii cum sa iti faci item'ul sun pe care il ai deja :| !

    si noi suntem curiosi ce copil de 15 ani esti tu care poti fi bo$$ over the internet, suferi putin nu? pe orezexpandat nici nu il cunosti, spre deosebire de mine si kidu.

    ai inceput sa suferi pe eSRO cu gesturile tale, te-am facut sa plangi sa pleci sa iti convingi catelusii sa te urmeze, care probabil au 10-12 ani, pai ori suntem bo$$i ori nu mai suntem, asa-i? seriously kid, grow up.

  13. mie mi-ar fi rusine sa iau bataie de la oricine acolo ^^ cu tot cu arma ta malefica xD

    prefer un server CHEAP, cu mult fun, long live, no bots

    si mie mi-ar fi rusine, dar ca sa vezi chestie dubioasa.... m-a batut ShiTaNa la scor ca are +5 legend cu toate stats 61% si FB 100%.(si el la critical si reflect)

    in rest... la scor niciunul;)

    deci faza e ca eu nici pe oricinal nu iau bataie iar in schimb tu si pe privat ti-o iei.

    btw, daca e super fun acolo ce cauti pe topicul asta?

    random pls un suspend mic pt frustratii din esro gen n3vermore... iar abereaza pe aici... s-au plictisit de camarazii lor fara buletin si mai vin si ei pe aici sa se bage in seama cu un useless spam.

    exo 10 flotari. executareea.

    bai tovarase, eu zic sa stai in banca ta ca stii si tu despre ce vorbesc...

    intotdeauna ai fost si vei ramane un slab exo, tu aspiri la ceea ce e mai bun, dar niciodata nu ajungi si nici nu vei ajunge, insa eu m-am multumit si ma multumesc cu mai putin si am fost cu mult mai bun ca tine din toate punctele de vedere si asa voi fi mereu :)) chiar te crezi superior ca ma vorbesti pe la spate cu kidu? asta crezi ca ma afecteaza?:)) unde sunt faptele tale marete care te fac sa ai un ego asa mare?:))

    srsly exo, grow up ca doar vorbele sunt de tine, daca cumva vi cu mihai in TM vara asta, vei putea sa-mi vorbesti la fel si face to face?

    nu mai fa offftopic nu e mesenger ;)

    macar am fost cat de politicos am putut sa il trezesc din lumea roackerilor.

    decat manelist mai bine roacker :)

    On: sa micsorat dropu la comander si la sirenes ca pe venus sa dublat pretu...

    nu stiu ce s-a micsorat la tine dar acum o luna pe tibet, un commander costa 1.5-1.8b si sereness 2.5-3b....chestia e ca pica commander mult mai greu decat sereness

  14. mie mi-ar fi rusine sa iau bataie de la oricine acolo ^^ cu tot cu arma ta malefica xD

    prefer un server CHEAP, cu mult fun, long live, no bots

    si mie mi-ar fi rusine, dar ca sa vezi chestie dubioasa.... m-a batut ShiTaNa la scor ca are +5 legend cu toate stats 61% si FB 100%.(si el la critical si reflect)

    in rest... la scor niciunul;)

    deci faza e ca eu nici pe oricinal nu iau bataie iar in schimb tu si pe privat ti-o iei.

    btw, daca e super fun acolo ce cauti pe topicul asta?

    random pls un suspend mic pt frustratii din esro gen n3vermore... iar abereaza pe aici... s-au plictisit de camarazii lor fara buletin si mai vin si ei pe aici sa se bage in seama cu un useless spam.

    exo 10 flotari. executareea.

    bai tovarase, eu zic sa stai in banca ta ca stii si tu despre ce vorbesc...

    intotdeauna ai fost si vei ramane un slab exo, tu aspiri la ceea ce e mai bun, dar niciodata nu ajungi si nici nu vei ajunge, insa eu m-am multumit si ma multumesc cu mai putin si am fost cu mult mai bun ca tine din toate punctele de vedere si asa voi fi mereu :)) chiar te crezi superior ca ma vorbesti pe la spate cu kidu? asta crezi ca ma afecteaza?:)) unde sunt faptele tale marete care te fac sa ai un ego asa mare?:))

    srsly exo, grow up ca doar vorbele sunt de tine, daca cumva vi cu mihai in TM vara asta, vei putea sa-mi vorbesti la fel si face to face?

    nu mai fa offftopic nu e mesenger ;)

    macar am fost cat de politicos am putut sa il trezesc din lumea roackerilor.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...