Jump to content

Worer

Inactive
  • Posts

    203
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Worer

  1. Sa moara Frankfurt, cand am dat click pe forum din favorite si m-a bagat pe o pagina cu eroare am crezut ca mi-ati dat suspend.

    Felicitari pentru imbunatatiri, mai ales pentru treaba cu diacritice care facuse paianjeni prin modsection.

    Eu am primit un mail in genul "salutare, trimit acest e-mail tuturor membrilor staffului pentru ca blalbablabla". Mi-a sarit inima, dar mi-am dat seama ca nu se putea. :))

    Anyway, am 12 ani si ce-i aia protocolu' ipv4 respectiv 6?

  2. Cristian, astea pe care le-ai enumerat tu aici sunt alea mai "soft". Ar trebui sa te uiti la mai multe, iti sugerez sa iti descarci Deadman Wonderland, are decat 12 episoade, dar este foarte interesant, mai ales daca iti plac ploturile incurcate rau de tot, oamenii bolnavi si fazele alea cu "foloseste-ti sangele pe post de arma". Iti recomand, de asemenea, manga Deadman Wonderland, care este ongoing. Acolo se explica mai multe chestioare.

  3. Meh, megathreadurile sunt prea overrated. Am facut topicul separat pentru ca nu voiam sa se vorbeasca decat despre cele ONGOING, cele care au aparut toamna asta. Sunt cateva care, dupa parerea mea, si-ar merita threaduri separate. Faza cu woop woop aka Rikka roll a devenit faimoasa pe youtube inca de la primul episod din Chuu2.

  4. Deci, voi la ce anime-uri va uitati toamna asta? Eu, sincer, ma uit la urmatoarele:

    • Chuunibyou Demo koi Ga Shitai

    • Shinsekai Yori

    • Boku Ha Tomodachi Ga Sukunai (OVA e out, urmeaza sezonul doi in putin timp)

    • Psycho Pass

    Saptamana de saptamana, astept ca nebunul episoadele noi. Shinsekai Yori devine tare interesant dupa episodul 4.

    cam tarziu cu topicul, stiu, dar toamna inca nu este gata, iar majoritatea seriilor se lanseaza toamna

  5. Salut,

    va multumesc amandurora pentru efortul depus, pentru moment, voi salva ambele semnaturi si le voi tine intr-un folder special. Imi pare rau pentru raspunsul meu tarziu, pentru moment "nu mai am nici un fel de acces" la internet, iar cei de la ISP nu recunosc schimbarile facute in contract in ultimele luni, acum postez de pe PC-ul unui coleg.

    Cu respect, pedoshark( unicu' ofc ) -Madalin

    Mods close this please.

  6. I'm sad...

    De Opera ati uitat , am testat-o acum 1-2 luni . Am ramas pur si simplu cu gura cascata atunci cand am vazut cat de repede se incarca paginile , consuma foarte putin , este foarte compact.

    Spre deosebire de Chrome / Firefox , nu are personas / skinuri care sa ii faca interfata mai "prietenoasa" , din pacate.

    Imi pare rau ca driverele ATI nu sunt compatibile cu Opera , iar atunci cand sunt in joc se intampla sa mai ia niste "pauze" :P

    In ceea ce priveste safety , Firefox > all .

    folosesc Chrome

  7. Si eu foloseam Firefox, pana la 4, care se misca groaznic, se bloca fest, incarca pagini greu. Atunci am trecut pe Chrome unde am avut surpriza ca paginile sa se incarce intr-o clipita, fara crash-uri si alte probleme. Eu prefer Chrome, Firefox m-a dezamagit serios.

    How about safety? Pe mine, firefox m-a salvat o data de la a lua keyloggere si a-mi pierde contul de pe blizz.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...