Jump to content

Metalhead135

Forumist
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Metalhead135

  1. Da deci, la cate cunostinte am eu despre software, nu am reusit sa fac nimic, am curatat tot ce era si am instalat driverele primite odata cu PC-ul, si acum primesc alta eroare, " Could not load file .. " si imi zice de vreo 3 fisiere. Daca e cineva simpatic sa ma ajute prin team viewer, fac o cinste.

  2. O sa incerc asta si revin cu un post dupa. Sper sa mearga, prostia mea a fost ca de nervi n-am mai stat sa fac nimic cu driver cleaners, pur si simplu chiar am sters orice legat de drivere AMD/ATI. Sper sa reusesc cat mai repede. Multumesc de raspuns!

  3. Salutare! Problema mea a inceput cand am descarcat un joc mai nou si am realizat ca trebuie neaparat un update la driverul de la placa video, am facut update de pe site-ul AMD, placa mea video este ATI Radeon HD4350, destul de slaba, dar in fine nu conteaza asta, am facut update si am realizat ca de fapt imi merg si mai prost jocurile si cred ca mi-a dat ceva o eroare pe la Shader, dupa 2 zile deja s-a stricat tot, am incercat sa intru la setari pe la driver sa vad care e treaba si mi-a aparut urmatoarea eroare " ATI Catalyst has stopped working ". Am gasit eu ceva pe net, niste solutii, dar nu a mers nimic, acum am incercat sa sterg/dezinstalez tot ce are legatura cu placa video, si sa instalez iar, si mai rau am facut, mai primesc o eroare la instalarea ultimului driver luat de pe site-ul AMD, eroarea zice ceva de genul " Cannot find .INF file ", ceva de genul, acum stau cu o rezolutie aiurea, nu merge niciun joc si reinstalarea Windowsului nu prea suna bine. Orice are solutii, i s-a intamplat ceva de genu, astept raspunsuri. Va multumesc!

  4. Manufacturer:

    FOXCONN

    Processor:

    AMD Athlon X4 630 Processor, MMX, 3DNow (4 CPUs), ~2.8GHz

    Memory:

    3072MB RAM

    Hard Drive:

    500 GB Total

    Video Card:

    ATI Radeon HD 4350

    Monitor:

    LG W1943(Analog)

    Sound Card:

    Realtek HD Audio output

    Speakers/Headphones: Speakers Trust 5.1 & Headphones Manhattan

    Keyboard: Genius Multimedia

    USB Root Hub

    Mouse: Logitech

    USB Root Hub

    Mouse Surface:

    Operating System:

    Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp.080413-2111)

    Motherboard: Nu prea am habar

    Computer Case: Nu prea am habar

    Link1

    Link2

    Link3

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...