Jump to content

ekoLino

Forumist
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ekoLino

  1. Nume in joc: NectaR.

    Level: 4 

    De cat timp jucati pe server: 2010

    De ce doriti sa intrati in Da Nang Boys: Pentru ca a fost prima mea factiune de pe acest server :)

    Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: NectaR , bibeLOW , Sarpe , Gore 

    Factiuni precedente si rank-ul detinut: -

    Cate warn-uri/ban-uri aveti si explicatia acestora: -

    Cate ore jucati pe zi: 4-5 ore

    Poza cu stats: Nu imi merge f8...

     

     

    Informatii din viata reala:

     

    Nume: Dani

     

    Sex (masculin/feminin): Masculin

     

    Varsta: 16 ani

     

    Orasul in care locuiti: Baia Mare

  2. Informatii despre caracter

    • Nickname:Mr.Razvy

    • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV):LS

    • De cand jucati SA-MP pe linkmania: 2 ani

    • Sex: Masculin

    • Varsta in game: 20

    • Level : 15

    • Factiuni precedente:PD,FBI,GROVE

    • Ultima factiune:PD

    • Link catre demisie:-

    • Job secundar:Detectiv

    • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:Grove-3

    • De ce doriti sa va alaturati Triadelor:O factiune bine organizata si cu 2 lideri pe masura

    • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu trafic de arme , droguri , waruri etc

    • In ce interval oral jucati: 10:00-22:00

    • Nick-uri anterioare:Nu am avut

    • Sunteti un om de echipa:Binenteles

    •Mr.Razvy s-a nascut in San Fierro ,un oras foarte populat si cu multe incidente .Mr.Razvy find un pustean ,cu o groaza de prieteni (pintre care se numara Gory,Fizeen,Skobax,Accent,etc.) si fara bani , a incercat sa intre in National guard ,el a fost acceptat, impreuna cu Accent isi faceau treaba zi de zi .Liderul SoulSeeker(fostul lider NG) era foarte amuzant si glumetz ,dar avea si partea lui buna de a fi simtit cu tine .Mr.Razvy se saturase de National guard si incerca ceva nou , intre in factiunea Federal Bureau of Investigation .El ca de obicei isi facea treaba, el cu liderul Kamikazee(fostul Lider) se grupau cu Police Departament si cu cativa membri din Federal Bureau of Investigation si plecau la diferite war-uri .In unele esuau in unele isi duceau la bun sfarsit planul . Prieteni lui LoveLess si FullSpeed ,l-au ademenit pe Mr.Razvy in Grove Street unde nu a stat foarte mult pentru ca ii venise dorul de Federal Bureau of Investigation .El paraseste factiunea Grove Street si se reintoarce in Federal Bureau of Investigation cu multa putere ,placere si pregatit sa infrunte orce pericol .Kamikazee(fostu lider) il primeste cu drag inapoi . Mr.Razvy de data asta a stat mult in Federal Bureau of Investigation ,el isi indeplinise cazurile si se pregatea de altele mai noi si mai palpitante si periculoase . Devenise de la un timp foarte obosit , nu doarme nopti intregi cauta infractorul cine ar putea fi si pe unde ar putea fi . Mr.Razvy si-a spus in gand ca ar trebui sa iasa din Federal Bureau of Investigation si sa isi revina in fire .Asa si facut ,iesie din Federal Bureau of Investigation si in cateva zile ,saptamiani isi revenise la starea lui normala .El se plimba pe la gara ,si in ochii lui ii sare un om calm , ferm si foarte sever . Mr.Razvy se intereseaza de la amicii lui care il cunosc ,cine este acest om .El afla ca numele lui este KiD si este liderul factiuni Hitman Agency . Aceasta factiune Hitman Agency lucreaza foarte precis ,calm ,ferm ,linistit si in zone nepublice .Mr.Razvy isi spuse in gand "Ar fi foarte frumos sa intreu si eu in aceasta Agentie" .El in acest moment a depus o cerere pentru a intra in Hitman Agency ,asteptand raspunsul liderului. Multumesc.

    Informatii din viata reala:

    • Nume/Prenume:Pop Dani

    • Varsta reala: 22 Ani

    • Orasul de provenienta: Baia Mare

    • Stiti ce este Skype?:Da

    • Stiti sa folositi Skype?:Da

    • Aveti un cont pe Skype?:Da

    • Detineti un microfon functionabil?:Deocamdata nu dar o sa am

    • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu):Da

  3. Nume in joc: Mr.Razvy

    Level: 14

    De cat timp jucati pe server: 2 ani

    De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune organizata,serioasa.

    Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:Mr.Razvy

    Factiuni precedente si rank-ul detinut: PD-2,FBI-1,Groove 3

    Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:0

    Job curent: Detective skill 3

    Varsta(reala): 22

    Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Mr.Razvy s-a nascut in San Fierro ,un oras foarte populat si cu multe incidente .Mr.Razvy find un pustean ,cu o groaza de prieteni (pintre care se numara Gory,Fizeen,Skobax,Accent,etc.) si fara bani , a incercat sa intre in National guard ,el a fost acceptat, impreuna cu Accent isi faceau treaba zi de zi .Liderul SoulSeeker(fostul lider NG) era foarte amuzant si glumetz ,dar avea si partea lui buna de a fi simtit cu tine .Mr.Razvy se saturase de National guard si incerca ceva nou , intre in factiunea Federal Bureau of Investigation .El ca de obicei isi facea treaba, el cu liderul Kamikazee(fostul Lider) se grupau cu Police Departament si cu cativa membri din Federal Bureau of Investigation si plecau la diferite war-uri .In unele esuau in unele isi duceau la bun sfarsit planul . Prieteni lui LoveLess si FullSpeed ,l-au ademenit pe Mr.Razvy in Grove Street unde nu a stat foarte mult pentru ca ii venise dorul de Federal Bureau of Investigation .El paraseste factiunea Grove Street si se reintoarce in Federal Bureau of Investigation cu multa putere ,placere si pregatit sa infrunte orce pericol .Kamikazee(fostu lider) il primeste cu drag inapoi . Mr.Razvy de data asta a stat mult in Federal Bureau of Investigation ,el isi indeplinise cazurile si se pregatea de altele mai noi si mai palpitante si periculoase . Devenise de la un timp foarte obosit , nu doarme nopti intregi cauta infractorul cine ar putea fi si pe unde ar putea fi . Mr.Razvy si-a spus in gand ca ar trebui sa iasa din Federal Bureau of Investigation si sa isi revina in fire .Asa si facut ,iesie din Federal Bureau of Investigation si in cateva zile ,saptamiani isi revenise la starea lui normala .El se plimba pe la gara ,si in ochii lui ii sare un om calm , ferm si foarte sever . Mr.Razvy se intereseaza de la amicii lui care il cunosc ,cine este acest om .El afla ca numele lui este kidzeen si este liderul factiuni Hitman Agency . Aceasta factiune Hitman Agency lucreaza foarte precis ,calm ,ferm ,linistit si in zone nepublice .Mr.Razvy isi spuse in gand "Ar fi foarte frumos sa intreu si eu in aceasta Agentie" .El in acest moment a depus o cerere pentru a intra in Hitman Agency ,asteptand raspunsul liderului. Multumesc.

    Cate ore jucati pe zi: 6

    Poza cu stats: http://postimage.org/image/s8n8zz4k5/

    Imi cer scuze dar nu am observat ca este un nou model de aplicatie va rog nu luati in considerare aplicatia cealata, multumesc.

  4. Nume in joc: Mr.Razvy

    Level: 14

    De cat timp jucati pe server 2 ani )

    De ce doriti sa intrati in Hitman:Este o factiune organizata,serioasa.

    Job-uri precedente: Arms dealer

    Job curent: Detectiv

    Varsta(reala):22 ani

    Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):Mr.Razvy s-a nascut in San Fierro ,un oras foarte populat si cu multe incidente .Mr.Razvy find un pustean ,cu o groaza de prieteni (pintre care se numara Gory,Fizeen,Skobax,Accent,etc.) si fara bani , a incercat sa intre in National guard ,el a fost acceptat, impreuna cu Accent isi faceau treaba zi de zi .Liderul SoulSeeker(fostul lider NG) era foarte amuzant si glumetz ,dar avea si partea lui buna de a fi simtit cu tine .Mr.Razvy se saturase de National guard si incerca ceva nou , intre in factiunea Federal Bureau of Investigation .El ca de obicei isi facea treaba, el cu liderul Kamikazee(fostul Lider) se grupau cu Police Departament si cu cativa membri din Federal Bureau of Investigation si plecau la diferite war-uri .In unele esuau in unele isi duceau la bun sfarsit planul . Prieteni lui LoveLess si FullSpeed ,l-au ademenit pe Mr.Razvy in Grove Street unde nu a stat foarte mult pentru ca ii venise dorul de Federal Bureau of Investigation .El paraseste factiunea Grove Street si se reintoarce in Federal Bureau of Investigation cu multa putere ,placere si pregatit sa infrunte orce pericol .Kamikazee(fostu lider) il primeste cu drag inapoi . Mr.Razvy de data asta a stat mult in Federal Bureau of Investigation ,el isi indeplinise cazurile si se pregatea de altele mai noi si mai palpitante si periculoase . Devenise de la un timp foarte obosit , nu doarme nopti intregi cauta infractorul cine ar putea fi si pe unde ar putea fi . Mr.Razvy si-a spus in gand ca ar trebui sa iasa din Federal Bureau of Investigation si sa isi revina in fire .Asa si facut ,iesie din Federal Bureau of Investigation si in cateva zile ,saptamiani isi revenise la starea lui normala .El se plimba pe la gara ,si in ochii lui ii sare un om calm , ferm si foarte sever . Mr.Razvy se intereseaza de la amicii lui care il cunosc ,cine este acest om .El afla ca numele lui este KiD si este liderul factiuni Hitman Agency . Aceasta factiune Hitman Agency lucreaza foarte precis ,calm ,ferm ,linistit si in zone nepublice .Mr.Razvy isi spuse in gand "Ar fi foarte frumos sa intreu si eu in aceasta Agentie" .El in acest moment a depus o cerere pentru a intra in Hitman Agency ,asteptand raspunsul liderului. Multumesc.

    Cate ore jucati pe zi:6

    Poza cu stats: http://postimage.org/image/s8n8zz4k5/

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...