Jump to content

{Vlad}

Inactive
  • Posts

    413
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by {Vlad}

  1. Am un telefon Nokia Lumia 520 si mi s-a stricat butonul de care il opresti/pornesti...l-am dus la reparat la cei de la orange iar acuma mi-a sosit telefonul, insa cand vreau sa imi descarc o aplicatie/joc imi da o eroare "Serviciul pentru contul Microsoft este indisponibil in acest moment. Incercati mai tarziu" , asta ce inseamna ca trebuie sa imi fac alt cont, eu aveam cont insa acuma nush dc nu ma mai lasa sa downloadez nimic.

  2. Si eu am avut Nokia Lumia 520 si doar problema am avut cu el, l-am luat nou nout si mi se bloca cand avea el chef, mi se stricase butonul de care il pornesti, la fel si la prietena mea, si l-a luat nou nout i s-a descarcat si cand l-a pus la incarcat nu i-a mai pornit de loc...deci sunt telefoane problema.

  3. Depinde mult de bugetul maxim pe care il ai, foarte bine iti pot reocmanda un processor AMD FX-9590 care poate ajunga undeva la 1.000 RON  insa la fel de bine poti opta pentru un FX-8530  ceva mai eiftin la 800 RON...depinde de cat esti dispus sa investesti, insa iti dau un sfat de care ar fii bine sa ti cont, nu se renteaza aboslut de loc sa investesti bani grei intr-un calculator daca nu faci si un profit de pe urma a ceea ce faci pe calculator daca iti place parte de gaming si te pricepi in acest domeniu aprofundeaza-l si fa-ti o cariera din asta ca se castiga bani buni.

    Legat de placa video ceva potrivit ar fii NVidia GeForce GTX 670.

    Daca tot vrei sa te joci doar asa pt ati umple timplu mai de graba iti recomanda un Xbox sau PS3...iesi mai ieftin decat cu un PC si nici nu ai de astepta pt un joc 1 an de la lansare ca sa se faca versiune  ca la PC.

  4.   Depinde la ce vrei sa folosesti calculatorul, daca vrei pt jocuri(jocuri care sa neceiste ceva resurse nu CS, GTA sau NFS) cele mai bune sunt procesoarele AMD(pentru asta au fost facute) insa ceva mai tare decat vrei tu sa iti iei, insa daca vrei jocuri ca si cele zise de mine mai sus si pentru office atunci nu cred ca ti-ar trebuii ceva mai mult decat atat deci prima data nu te uita la pret, gandeste-te bine la ce o sa il folosesti si apoi iti alegi piesele, nu are rost sa bagi bani intr-un PC pe care il folosesti la diferite activitati care iti merg la fel si cu un processor si o placa video de 2 milioane chiar daca tu ai component de 20 milioane feicare in parte.

     

    @truckerforlife calculatorul nu ti se incinge din cauza procesorului ci din cauza sursei, mereu calculatorul sa nu il ti lipit cu spatele carcase de perete doarece asa sursa se imbiba cu praf si normal ca se inginge si iti suna ca un aspirator.

  5. Steaua are nevoie de niste transferuri reusite(nu cum a facut pana acum), s-a vazut clar ca daca lipsesc  2 3 jucatori nu mai e la fel jocul, Bourceanu parca nu poate juca fara Pintili iar in aparare Gardos cred ca e esential ceea ce nu e bine, o echipa mare trebuie sa gaseasca inlocuitor pentru un anumit jucator in caz ca acesta nu poate evolua iar ritmul jocului sa nu se schimbe cu nimic iar Steaua sta destul de prost la acest capitol, altfel daca lucrurile ar ramane asa cum sunt acum o sa traim pana la finalul cu emotiile in gat campionatul, nu o sa mai fie ca anul trecut.

  6. Mi-am downloadat Fifa 2013 l-am instalat...totul in regula, am copiat crack-ul, fisierul rld.dll. Jocul merge bine pana cand dau sa incep un meci, imi aleg echipele si cand dau sa inceapa meciul imi iesi din joc pur si simplu, nu imi da nicio eroare insa in documentul cu jocul imi apare acest fisier: http://postimage.org/image/mdg0tjfk7/ , daca il sterg si intru iar in joc la fel imi iese din joc pur si simplu iar fisierul repare.

  7. D E Z A S T R U, al 4 lea egal, cu o echipa aflata la retrograde...nu cred ca o sa ma uit la meciurile cu astra care urmeaza(nu pot sa indur dezastrele ce vor urma), face macel astra cu noi, de meciul cu Chelsea din UCL nici nu mai vorbesc, noroc ca sunt aia calificati si nu or sa traga asa tare poate luam doar vre-o 4 5 de la ei.

  8. Vineri, 8 noiembrie, ora 21:30 - Digi Sport 1

    CFR Cluj - Dinamo 2-1

     

    Sambata, 9 noiembrie, ora 14:00 - Dolce Sport 1

    FC Botosani - Ceahlaul 2-1

     

    Duminica, 10 noiembrie, ora 19:30 - Digi Sport 1

    Viitorul Constanta - Pandurii 0-2

     

    Luni, 11 noiembrie, ora 18:00 - Digi Sport 1

    Gaz Metan - Concordia Chiajna 1-1

     

    Luni, 11 noiembrie, ora 19:30 - Dolce Sport 1

    Poli Timisoara - Otelul Galati 2-0

     

    Luni, 11 noiembrie, ora 20:30 - Digi Sport 1

    Corona Brasov - FC Brasov 1-1

  9. Sambata, 26 octombrie, ora 15:00 - Dolce Sport 1

    FC Botosani - Petrolul Ploiesti 0-2

     

    Sambata, 26 octombrie, ora 16:00 - Digi Sport 1

    Gaz Metan - Ceahlaul 1-1

     

    Sambata, 26 octombrie, ora 21:30 - Digi Sport 1

    CFR Cluj - Astra Giurgiu 0-2

     

    Duminica, 27 octombrie, ora 19:00 - Digi Sport 1

    Poli Timisoara - Pandurii Targu-Jiu 0-2

     

    Duminica, 27 octombrie, ora 21:30 - Digi Sport 1

    FC Brasov - Steaua 0-3

     

    Luni, 28 octombrie, ora 19:30 - Dolce Sport 1

    Dinamo - Concordia Chiajna 1-1

     

    Luni, 28 octombrie, ora 20:30 - Digi Sport 1

    Sageata Navodari - Otelul Galati 1-0

  10. Vineri, 18 octombrie, ora 19:45 - Digi Sport 1

    Corona Brasov - FC Vaslui 0-2

     

    Vineri, 18 octombrie, ora 20:00 - Dolce Sport 1

    Steaua - Viitorul Constanta 3-0

     

    Sambata, 19 octombrie, ora 19:00 - Digi Sport 1

    Otelul Galati - Gaz Metan 0-1

     

    Sambata, 19 octombrie, ora 21:30 - Digi Sport 1

    Petrolul - Sageata Navodari 3-0

     

    Duminica, 20 octombrie, ora 14:00 - Antena 1/Dolce Sport 1

    Pandurii - FC Botosani 2-1

     

    Duminica, 20 octombrie, ora 19:00 - Digi Sport 1

    Ceahlaul - CFR Cluj 0-1

     

    Duminica, 20 octombrie, ora 21:30 - Digi Sport 1

    Astra Giurgiu - Dinamo 2-1

     

    Luni, 21 octombrie, ora 19:00 - Digi Sport 1

    Concordia Chiajna - FC Brasov 1-1

     

    Luni, 21 octombrie, ora 21:30 - Digi Sport 1

    "U" Cluj - Poli Timisoara 0-2

    • Upvote 1
  11. Frate, ti-am explicat si in joc, ce am facut eu nu e interzis prin regulament, am tot dreptul sa te omor cand esti in/langa spawn-ul meu, cum ti-am zis si in game, eu v-am pus sa veniti acolo?

    Ce apare in poza mea? Eu sunt spawn si sunt mort iar in chat apare ca tu m-ai omorat, cu asta basta.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...