Jump to content

IceS0uL

Forumist
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by IceS0uL

  1.  

    Auzi Sadi dar crezi ca ma obliga cineva sa le raspund unora care dupa ce au suspend permanent ( cam tarziu luat dupa parerea mea) mai ai si tupeul sa dea lectii de etica si despre Mu pe forum? Incearca sa-ti vezi lungul nasului si lasa-te de intrebair. Ca te-as intreba eu o chestie mai simpla. Cand se foloseste cratima...dar in fine.

    cum adik te obliga? dar u nu trb sa ai habar cand iei o decizie?nu trb sa explici...bai boule ai folosit speed dino bug etc etc de aia ai 99....care e rolul tau de moderator?sa dormi in post si cand intreaba careva.....lance esti de acord cu 99 la sadi..da da si u nici macar nu stii dc a luat 99..ceva gen domnii din parlament...dorm si cand se voteaza o lege ridica mana si adorm la loc ...asa si u :)))

    ## aici sun folosite notiuni de mu nu de gramatica....si u ar trb sa le stii nu crezi?

    ### iti meriti soarta cand te injura de mama si etc....ptr ca nush sa respecti si scrii numai ironii si nu rsp la intrebarile ce iti sunt adresate....ca de u esti....cn? :tiphat:

  2. doar atat ai avut de spus cu privire la reply-ul meu de mai sus? nu ma mira :))

    bun, trecand peste asta. unde sunt dovezile, topicul unde a fost postat sadi, plangerea care trebuia facuta conform regulamentului, etc? unde sunt toate chestiile astea? sau se face "pe la spate" toata manevra? (nu ca as pune la indoiala ca sadi ar fi avut speed, doar asa de curiozitate - nu pentru mine, ca eu deja stiu pe baza caror filme a luat 99, pentru restul utilizatorilor acestui forum)

    LE: si lasa deoparte atitudinea asta persiflanta la adresa mea. pana acum ti-am dat reply-uri cat se poate de serioase fara sa te iau la misto. daca vrei sa o dam in misto-uri pot si eu :D

    poi cum se stie ma...gunit are 1 regim special :)))

    el nu pune printurile sa le vada toti...doar cn vrea el ;)

    se vede cat e de iubit sadi...cum e si gunit numai ca ....unu greseste 1-2 ori ia 99 celalalt greseste de n ori si nik nik nik :D

    dovezile sunt destul de clare....insa sa asteptap craciunul si noi  :tiphat:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...