Jump to content

kamikaze24

Forumist
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kamikaze24

  1. Daca nu stiati inca dupa atata timp va spun eu, pe forum, sectiunea MU are anumite reguli, pe langa cele generale ale linkmania, una din ele este:

    Ok, dar sunt zeci de alte topicuri unde se cer pareri si se discuta anumite subiecte si nu au fost inchise in 30 de minute...au fost lasate zile intregi.

    Daca subiectu asta e atat de deranjant, o sa imi cer scuze pentru ca altceva nu am ce sa fac.

    Si puteti inchide.

    Dar ceea ce se intampla nu este normal si ca mine or sa mai fie.

    Indiferent de situatie nu o sa mai postez pe forum, pentru ca imi este frica sa nu fiu sanctionat chiar daca am dreptate.

    Multumesc oick, pentru ca ai stiut sa dai un raspuns fara sa inchizi topicul, ai lasat drept la replica. Respect.

  2. Nu inteleg de ce s-a inchis topicul :-?? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=400011

    Era un topic deschis pentru playeri, nu pentru admini....mai lasati-ne si pe noi sa discutam, nu va mai bagati peste tot...chiar daca aveti grade si puteti sanctiona/inchide tot ce nu va convine.

    Nu e de ajuns ca va bateti joc de noi fiecare cum vreti, dupa cum il taie capu.

    Acolo era vorba de diferenta dintre decizia ta si decizia lui ija pe un subiect asemanator, nicidecum nu era vorba ca tu ai decis sa nu dai nefondata sau ss...vreau sa inteleg de ce nu mergeti toti pe aceleasi principii si reguli...unu trece cu vederea, altu sanctioneaza acelasi tip de plangere....unde mai e egalitatea intre playeri, daca unii sunt favorizati sau altii defavorizati ???

    Incercati sa intelegeti un subiect inainte sa luati o decizie...sau daca nici nu vreti sa intelegeti despre ce este vorba, macar lasati-ne pe noi astia care ne pierdem zilele si noptile prin joc, sa batem campii...macar atat sa putem face, fara interventia voastra, inutila de altfel.

    Sper ca topicul asta sa nu fie inchis, altfel rog si ceilalti playeri sa nu isi mai piarda timpul postand pe forum... PUTEREA ADMINILOR sta in mainile noastre (daca nu jucam, daca nu postam, daca nu vorbim si daca noi nu scriem ADMINII nu au unde sa faca legea)

    Va rog sa continuati aici, subiectul http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=400011

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...