Jump to content

VladCorto

Forumist
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by VladCorto

  1. Depinde ce fel de jocuri doresti . Simulatoare sau Racing. Eu prefer simulatoarele deoarece volanul meu are rotatie de doar 180 de grade. Daca as avea un volan cu rotatie de 900 de grade ar fi bine. La Racing cum au spus si ceilalti : Need For Speed'urile , Test Drive Unlimited , GRID , Dirt , F1 etc . Simulatoare : German Truck Simulator ,Hard Truck Simulator ,Hard Truck ( astea 3 is cu tiruri ) . Mai sunt Driving Simulator , Driving School..etc.

  2. Uite..chiar mi'a trezit interesul ( din nou ) . Chiar ma gandeam acum cateva zile prin ore la case..la construit si mi'a picat fisa (Sims 3),dar am zis ca ma voi plictisi. Voi instala jocul si voi juca ,chiar daca ma plictisesc :lol: . Imi place sa construiesc doar casa si eventual sa creeze caracterele. Dupa ce fac astea ies si intru iar ,fac alta casa ,etc. :lol: . Jocul e bun ,dar nu e diferit foarte mult de Sims 2 .. s'au adaugat noi obiecte .. alte optiuni si piesa de rezistenta.. optiunea de a pune obiectele si pe diagonala.

  3. Imi amintesc cand am inceput sa joc prima oara samp . Cum am aflat de acest client : Eram afara ,cu alecs_ si discutam . Din vorba in vorba am ajuns la o discutie legata de San Andreas ( pe atunci ne chinuiam amandoi sa il terminam ,bineinteles ,el l'a terminat inaintea mea ) . A venit vorba ca merge jucat si in retea . El mi'a spus ca a luat clientul si ca a cautat servere din Romania si mi'a zis ca sunt doar doua din Satu Mare. Apoi m'am dus acasa si am luat si eu clientul si mi'a dat ip'ul de la serferul de DM . Am jucat vreo 2 ore si m'am dus iar afara. Am jucat si a doua zi . A treia zi am si uitat de joc . Peste un an .. mi'a zis ca joaca pe RP . M'am inregistrat si eu .Nu stiam nimic . alecs_ (Alex_Donea) m'a invatat tot ,stiu ca il sunam mereu si cateodata inchidea telefonul deoarece avea treaba ,fiind in PD . De multe ori ma lua cu masina de politie ,iar cand venea un coleg de'al lui cu grad mai mare ,ma dadeam jos si fugeam :)) sau il stresam pe Alex cu intrebari de genul " Nu te da afara? " .Ma chinuiam sa fac level 3 pentru a intrat la medici . Am avut 2 luni de inactivitate dupa care am intrat in forta . De la level 3 am ajuns la level 14 . De la level 14 am ajuns la level 17 ,dar mai greu ,deoarece nu prea mai tranzitam serverul ( nici sampul ) . In prezent astept V8 ,care ,cred eu ,se va deschide in curand . In orice caz .. amintirile nu se uita .

  4. Imi plac foarte mult jocurile de aceasta serie . Am jucat Underworld si am fost incantat . E destul de greu ,sicer sa fiu ,m'am ajutat si de Youtube la anumite misiuni . Acesta arata foarte bine , dar ,avand in vedere ca va aparea in 2012 ,va avea niste cerinte...

  5. Ai dreptate, m-am chinuit o gramada sa trec de misiunea in care trebuie sa jefuiesti banca. Jocul e complex, nu te plictiseti de el.

    Mda..nu m'am chinuit la aia ,in schimb au fost altele care m'au oprit sa termin jocul .Unele chiar extrem de simple ( nu prima misiune in niciun caz ) cum ar fi aia cu tipul acela imbracat in roz ,cand trebuie sa alerg dupa el prin parc ..am incercat pe putin de 7 ori sa o fac ..

  6. Ne invata prost GTA: cum sa furam masini, cum sa omoram, sa fim sadici:)) Frumos nu gluma. Mi-a placut edit ce se putea instala peste joc pentru a putea juca si cu Loganul:) In orice caz e un joc foarte bun de relaxare. Mie chiar imi place!!

    Chiar e un joc cam sadic .Aproape toata seria GTA e asa . Pana la urma e un joc care ne invata sa omoram , sa furam masini , sa ne impushcam ca disperatii pe strada , sa ne batem .Trebuie sa recunoastem ca e un joc destul de informativ . Acum lasand ironia la o parte chiar e un joc bine gandit si-si merita tot efortu depus .

    Asa e..e cam sadic..dar sunt unele si mai si..daca ati auzit de Manhunt :)) . Seria GTA nu e doar de relaxare..daca te apuci sa faci misiuni ..nu o sa mai fi chiar asa de relaxat ...te chinui 2 zile la o misiune :)) . Oricum ..in GTA IV poti face multe lucruri si nu te vei plictisi .

  7. Eu chiar am incercat de mai bine de 3 ori sa instalez black ops si sa ma joc dar nu stiu ce are , trec de videoclipurile alea de la inceput dupa ce dau new game si ramane ecranu negru..

    Imi poti spune daca ai problema asta doar la acest joc ? Sau si la alte jocuri care sunt mai "pretentioase" ? Iti ramane ecranu negru sau se inchide monitorul ?

  8. Va multumesc pentru ce ati postat aici ....dar in final tot nu gasim rezolvarea!

    Copilul asta al meu nu pricepe ca nu se poate!

    Please....poate mai "sapati" !

    Multumesc.

    Cum nu ai gasit rezolvarea?Nu se poate :) .

    Am cautat si eu in comentariile clipului dar si pe Internet ceva legat de modul asta si n-am gasit nimic. Probabil tipul ala si-a facut singur modul si nu l-a dat mai departe. E ciudat ca din Los Santos ajunge in Liberty City. :blink:

    Este si asta o ipoteza .. Am cautat si eu ,doar 2 filmulete am gasit care sunt aproape identice .Si nici nu da detalii despre acest mod .

  9. Acest topic este facut cu o idee informativa pentru jucatorii de San Adreas pentru , a anunta noi informatii/ajutor si multe altele , nu pentru a-ti exprima parerea in legatura cu acest program. :right:

    Jucatorii de San Andreas sau de GTA 4?

  10. Wow , astia din America dau 10.000$ la prima runda ( 41000 RON ) iar la noi , Antena1 da pentru prima runda 1000 RON , de 41 ori mai putin , am observat ca Dan Negru a copiat pana si locatia unde sta prezentatorul.

    Mi se pare cam prea scurta emisiunea , odata la o saptamana participa decat 3 oameni , tine in jur de 80 minute cu tot cu pauze.

    # smiley_real92

    A fost aseara emisiunea , ce abia astepti

    Martea viitoare o sa ma uit ,din cate am auzit de pe la colegi e destul de interesanta . Apropo ,10.000$ = 41000 RON ,sau cu 31000 RON? Parca 1$ = 3,1 lei . Ce s'ai faci ,America e America..

    Am urmarit aseara si ,dupa cum am auzit ,e interesant si zic eu ,educativ. Probele cred ca sunt pe placul tuturor..cui nu i'ar placea sa vizioneze o astfel de emisiune ,e pentru toate varstele.

  11. Wow , astia din America dau 10.000$ la prima runda ( 41000 RON ) iar la noi , Antena1 da pentru prima runda 1000 RON , de 41 ori mai putin , am observat ca Dan Negru a copiat pana si locatia unde sta prezentatorul.

    Mi se pare cam prea scurta emisiunea , odata la o saptamana participa decat 3 oameni , tine in jur de 80 minute cu tot cu pauze.

    # smiley_real92

    A fost aseara emisiunea , ce abia astepti

    Martea viitoare o sa ma uit ,din cate am auzit de pe la colegi e destul de interesanta . Apropo ,10.000$ = 41000 RON ,sau cu 31000 RON? Parca 1$ = 3,1 lei . Ce s'ai faci ,America e America..

  12. Si eu l'am terminat . Adica..mai am de reconstruit Roma ,am deabea 45% si misiunile lui Leonardo .Vreau sa gasesc si toate steagurile lui Borgia si sa imi fac toti asasinii la max. level. E super .Cum am terminat Assassin's Creed 2 ( saptamana trecuta) ,am si inceput Brotherhood'ul. Nu stiti ,gata cu seria Assassin's Creed ,sau va continua?

    Parca citisem pe undeva un zvon in legatura cu o continuare a Assassin's Creed, insa nu bag mana-n foc, o sa caut detalii totusi. Oricum, seria pare a fi una de succes (rusine sa-mi fie ca n-am jucat niciun AC pana acum) si nu ar avea motive sa incheie la scurt timp dupa pornire. :D

    Oricum ,daca ar continua ,nu cred ca va fi acelasi personaj principal ( la sfasit la Brotherhood ,Desmond moare si el ? ) .Da ,a avut si inca mai are mare succes ,poate si sper ca va mai avea. Am vazut mai sus un comentariu in legatura cu finalul din Brotherhood . Asa este ,e sec ,nici nu m'am gandit ca acolo se va termina .

  13. Am o mica problema la "Episodes From Liberty City" .In ambele Story'uri mi se intampla : Joc vreo 10 minute si mi se inchide monitorul ( Video Input .No Signal ) si trebuie sa dau restart. Precizez ca am aceasta problema doar la acest joc. Am jucat si GTA IV fara probleme .

  14. Si eu l'am terminat . Adica..mai am de reconstruit Roma ,am deabea 45% si misiunile lui Leonardo .Vreau sa gasesc si toate steagurile lui Borgia si sa imi fac toti asasinii la max. level. E super .Cum am terminat Assassin's Creed 2 ( saptamana trecuta) ,am si inceput Brotherhood'ul. Nu stiti ,gata cu seria Assassin's Creed ,sau va continua?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...