Jump to content

hori873

Inactive
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hori873

  1. m-am hotarat sa nu mai cumpar laptop,pentru ca totusi am nevoie sa pot juca si multe jocuri si nu ar fi prea bine sa chinui laptopul cu astea... voi lua inainte sa merg la facultate (peste 2 ani), nu are rost sa iau de acum si atunci sa fie vechi...

  2. uf dar nu prea am cum sa dau o data exacta

    eu as cumpara chiar maine daca as gasi unul care sa merite

    unul care sa fie bun si de calitate, intre 20-25 milioane, *cu* rate (ca altfel n-am cum)

    poi pe 22 iun se termina alte 2 rate ale parintilor si dupa aia vor fi mai liberi si pot lua mai usor, dar dupa cum am zis daca este unul care merita si e bun iau chiar si in ziua aia (ma rog, zilele din jur)

    Apropo, pe pcgarage cum e cu ratele? acolo scrie ca sunt pe 60 luni, dar e obligatoriu atata? (ca asa imi iese la pret prea mare)

  3. Mersi

    O intrebare: al doilea si al treilea mi le plac mai mult, dar care e diferenta dintre procesoare? adica i5 nu trebuia sa fie mai bun decat i3?

    dintre cele 2 care zici totusi ca e mai bun dpdv performanta-pret?

    acer e bun dpdv al calitatii?

  4. Salutare,

    M-am decis ca ar fi bine ca vara asta sa-mi iau un laptop. Momentan am un desktop, care pe langa faptul ca e antic (cel din signature), ma ingreuneaza din ce in ce mai mult deoarece nu-l pot duce in anumite locuri, si cand o fac trebuie sa duc "toata satra" dupa mine.

    Nu sunt foarte bun a in alege unul bun asa ca as vrea sa ma ajutati cei care siti

    As vrea unul ceva gen:

    4G DDR3

    2G placa video

    HDD 500G sau mai mult

    • Wireless-ul sa prinda conexiunea cat mai buna (aici nu stiu daca au toate la fel sau nu, dar stiu pe unii carora deabea le merge)

    • Procesor - unul care sa se potriveasca cu restul componentelor

    • Sa ruleze orice joc aparut pana acum (skyrim sa mearga cu totul la maxim as vrea :D ), dar, acest laptop am sa-l folosesc si cand voi fi stundent ca nu mai am mult, si deci nu voi avea timp de gaming; totusi pana atunci vreau sa am o experienta de gaming decenta

    Buget: din cate am vazut toate sunt cam la peste 2000 lei, deci cam acesta ar fi bugetul (de preferat sa nu depaseasca 2500)

    PS: Nu am posibilitatea sa-l cumpar decat prin rate, deci ar fi de preferat ca acestea sa nu umfle pretul exagerat de mult

    Multumesc anticipat

  5. Ok deci daca vibreaza nu vreau acea carcasa, da e foarte aratoasa, dar daca imi iau calculator il iau bun de data asta.

    Imi recomanzi o carcasa cu aerisire foarte buna te rog? Maxim 150-200 RON. Sau ramane cea care ai zis-o mai sus?

    Ventilatoare trebuie sa cumpar? Sa imi spui doar catesi ce marimi ca deja cateva si mai fac rost daca trebuie.

  6. Eu acum am doua HDD-uri care planuiesc sa le folosesc si la noul PC. Sunt Western Digital amandoua, unul de 320Gb si altul de 640Gb, ambele pe SATA-II. Vad ca placa de baza are doar SATA-III, sunt compatibile intre ele? Daca nu, recomanda-mi un controller.

  7. Carcase am 3 mai vechi care le pot modifica daca e nevoie, nu ma intereseaza daca arata bine sau urat, ca o sa cumpar una buna mai tarziu cand o sa am bani. Unitate optica am IDE dar daca nu merge cumpar una noua pt ca aceastae DVD-ROM imi trebuie RW

    Imi plac sistemele pe care mi le-ai recomandat. Totusi, nu este si o sursa mai ieftina? Nu imi traba ce stiu eu ce calitate dar nici din aia care moare dupa 1 an sau mai repede. Eu inainte imi cumparam PC-urile din magazin, alea aveau surse dinalea nevopsite dar erau bunicele, ceva mai bune decat alea ar fi ok.

    RAM-ii sunt o singura placuta? Nu e mai bine sa fie mai multe? Vad ca placa de baza pe care mi-ai recomandat-o are 4 slot-uri.

  8. Salutare Linkmania!

    As dori sa-mi cumpar un PC pentru jocuri, cel care il am acum este foarte invechit si pe moarte.

    As avea nevoie doar de urmatoarele componente:

    -Sursa

    -RAM

    -Microprocesor

    -Placa Video

    -Placa de baza

    Buget aproximativ: 2000 RON

    Ideal ar fi sa fie componente pe care le pot gasi pe pcgarage

    Multumesc si Sarbatori Fericite tuturor!

  9. Salutare.

    As dori sa aflu daca, si de unde se poate downloada primul Fallout 3, cel de la Black Isle, pentru PC. Acum doua sau trei luni m-am jucat Fallout 2, nu l-am terminat, am ajuns in San Francisco, si pot sa spun ca mi-a placut foarte mult si e un jocde nota 10, chiar daca este foarte vechi. Am vazut ca si Fallout 3 de la Black Isle este la fel doar ca este 3D si mi-ar placea sa il joc, gameplay-uleste interesant si mie mi-l place.

    Multumesc.

  10. Am reusit cu cateva zile in urma sa imi repar vechiul PC (DELL Optiplex GX1 - Pentium II) cu Windows 98 (First Edition). P roblema e ca a fost nevoie sa ii fac doua partitii, C si D, iar in D sa fie install-ul Windows-ului. HDD-ul are doar 3GB deci as vrea sa mut loc din C in D.

    C are 1.63 GB

    D are 1.37 GB

    C-ul nu il folosesc, nu am programe pe el decat ce a bagat Windows-ul si de la mine am 7zip si WinRar, dar in D imi tin totul si nu mai am loc.

    Vreau sa stiu daca se poate si daca nu e riscant pentru ca nu merge CD-RW-ul (cred ca un slot ide de pe placa de baza e stricat) si nu am cum instala din nou Windows-ul daca se intampla ceva. Data trecuta a trebuit sa dau HDD-ul cuiva sa-mi puna install-ul pe D pt ca la PC-ul meu actual nu merge.

    Daca nu se poate sau e risc mare atunci o sa trebuiasca sa ma descurc asa...

    Multumesc.

  11. Nu are rost sa-mi iau PS2 dar daca incerc sa jocul unul de PS2 pe PS3 , ca asa aflu cel mai sigur daca merge sau nu, nu e periculos, nu? Sdica nu da ceva fatal error si se strica, nu?

  12. Se poate conecta la televizoare CRT, dinalea mari? Ce cabluri ajung la TV? Se poate folosi la monitor LCD de PC?

    Care e diferenta dintre Sony PS3 3.55 si cel de 3.60?

    Diferenta e ca 3.60 s-ar putea sa nu se mai modeze, iar 3.55 sa ramana ultima versiunea modabila.

    Atunci imi iau 3.55.

    Da jocuri de PS2 pot juca pe PS3?

    Cam peste cat timp apare PS4? Am vazut pe netca peste 1 an si 8 luni, dar cand apare modatea? Sa astept?

    Urmatoarea generatie de console va aparea peste minim 3-5 ani, sunt prea in voga cele actuale, se tin foarte bine si se adauga noi si noi gadget-uri pentru ele. :)

    Uai ce bine, deci PS3 mai tine ceva vreme, buuun.

    numai variantele de 20/60/80 gb daca nu ma insel pot rula jocuri de pe ps 2.Nu te mai lua dupa forumuri in legatura cu PS 4,o sa apara cand mai intai o sa confirme Sony ca se lucreaza la consola,si dupa aia o data de lansare iar in legatura cu modarea PS 4....nu-s baba Vanga

    Eu am un FAT de 40GB si rulam jocuri de PS2. Cu versiunea modata nu stiu daca mai merge, n-am incercat si nici nu ma intereseaza. Oricum ar fi, ruleaza doar originale de PS2. Cat despre cabluri, se poate conecta la un CRT printr-o mufa SCART (e una lata, uita-te in spate la televizor). Daca nu ai un asemenea slot la televizor, e probabil sa le ai pe cele 3 de audio si video pe care sa le conectezi. Mufe din alea gasesti oricum de cumparat daca ai nevoie si nu sunt scumpe.

    Nu inteleg cu jocurile PS2. Star Wars Racer Revenge de PS2 merge? Ala ma intereseaza. Cat despre cablu SCART am dinala la TV deci imi merge, bun! Atunci nu mai trebuie alea audio video?

    Am auzit ca modatul costa, nu-mi prea vine sa cred, dar, e adevarat?

  13. Da jocuri de PS2 pot juca pe PS3?

    Cam peste cat timp apare PS4? Am vazut pe netca peste 1 an si 8 luni, dar cand apare modatea? Sa astept?

  14. Se poate conecta la televizoare CRT, dinalea mari? Ce cabluri ajung la TV? Se poate folosi la monitor LCD de PC?

    Care e diferenta dintre Sony PS3 3.55 si cel de 3.60?

  15. Eu o sa am grija de el deci va trai mult.

    Dar eu ma refeream la alt ceva. Un calculator peste 3 ani nu mai duce jocurile noi, cel putin nu alea "infometate". Se aplica si la PS3? Sau un PS3 duce ORICE joc de ps3 oricat de vechi e PS3-ul (Si sa fie in stare perfecta) si oricat de nou e jocul respectiv?

    Si softul de modat il pot baga eu daca caut un tutorial cum sa o fac? E periculos?

    Pe ce suport sunt jocurile? CD/DVD sau ceva special? Merg si cardurile de memorie?

  16. Cat costa un PS3? As vrea sa-mi strang bani sa-mi cumpar unul la vara.

    Un PS3 nu se invecheste ca PC-ul? Adica PC-u traba schimbat tot la 2 ani, PS3 cam cat ma tine fara sa il schimb?

    Pe PS3 pot pune si jocuri care nu is originale? Sau traba modat? Ce e aia modat, trebuie sa instalezceva pe el, o pot face chiar eu, costa?

    Nu am mai avut console pana acum, si nici nu m-am jucat numai pe un xbox la un magazin, nu stiu cum sta treaba cu ele, dar daca nu trebuie sa le schimb tot la 2 ani ca PC-ul atunci vreau sa-mi iau si sa tin PC-u pt jocurile vechi si de strategie si pt alte treburi nelegate de jocuri.

    Multumesc.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...