Jump to content

DeeJay17

Inactive
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DeeJay17

  1. Sa fim seriosi, nici macar nu merita un topic :)

    Intr-un fel imi e mila de Justin asta. El crede ca e iubit de toata lumea...pacat ca nu e asa :))

    Aveti perfecta dreptate :)) ,Am auzit de la un prieten ca Acest ''Justin Biber" L-a intrecut pe Eminem. I-am zis : ''Du`te si te impusca ma" Justin Bibier nici daca se arunca de pe cladire nu il va intrece pe Eminem , Eh , poate atunci se bucura lumea ca scapa de el. Eminem este cel mai bun Rapper , Asta e doar un copil. Are o voce zici ca il strange careva de gat.

  2. Cei de la Rockstar Games nu aveau nevoie de inco o copie a Mafia 2 , So.. . In acest joc tu esti detectivul cauti criminali , faci interogatorii si uneori ai si niste perioade de schimb de focuri si actiune. Se petrece cam in perioada Mafia 2.

  3. KiD ( Dudu =)) , inca am ramas prieteni buni :)) ) Kidzeen , Marton , Sunrize , Thor care arunca cu ciocanu , R.I.P :( SilenT , Ovidiu700 , ShowTeck nub Dianne , sKol bere la rece , Shakaloo. , An00bu-ul , Pablo_Doro , Montana_Stefan , 2dor :( , Patrick , Iceman , Adi ,SantiagO , zozolina , Shift , lego_kid , old_man , daddyyankeee , Lea , Andreea , Florin[Ciri] , Mr.Nub.Erick , Smoker Pablo_Clemente , Memmo_Capparoni aka Nemo xD Linkmania Land , Linkmania RolePlay ( Ma scuzati daca am uitat pe cineva , sunt cum mi-am adus aminte :)) )

    http://www.youtube.com/watch?v=hYZ2cwhVCcw

  4. Si eu am Xbox si a meritat pentru ca oricum are aproape toate jocurile noi.. Daca ai un cablu HDMI te-ai scos :D , Nu se compara cu Play Station 3. Cine doreste sa isi ia o consola ii sfatuiesc cu mare placere sa isi cumpere un Xbox. Nu vor regreta. Luna aceasta o sa imi cumpar Kinect , Am deja patch-ul de la ei pe Dashboard.

  5. Un joc extraordinar. L-am jucat ore intregi si a reusit sa ma tina captiv la actiunea jocului. Merita cu siguranta jucat ! Are o grafica superba , in cele mai multe misiuni trebuie sa mergi cu masina si sa omori mafiotii rivali ^_^. Dar totusi este scurt si cu un final destul de trist. Nu cred ca DLC-urile vor fii asa de spectaculoase ca jocul in sine. Nota 10 pentru Mafia 2 !

  6. World of Warcraft : Cataclysm comform revistei ''Level'' este clasat ca jocul anului ( Cel putin in momentul de fata ) , Avand o nota de 9.9. In curand toata lumea o sa joace Cataclysm si nimeni nu o sa mai joace Lich King , Patch-ul 4.4.3 este pentru Cataclysm ! Cei care aveti Lich King nu instalati patch-ul deoarece este pentru Cataclysm si nu o sa mearga nici un server.

  7. fotogenicul anului - ^KiD^

    Spammerul Free LinkMania Chat Ghici_Cine

    Spammerul LinkMania : xxscorpionxx

    Spammerul SA:MP Chat ghici_cine

    Profesorul IT al anului -

    Omul cu telefoane - userul care a dat cele mai multe raspunsuri in sectiunea "Telefoane"

    Graficianul anului : mortallx / lenor

    Cuplul anului : Gandalf + Cait

    Fetita anului : Lea

    Nou venitul anului - Dragon97

    MODERATORUL ANULUI : Spark

    GLOBALUL ANULUI : IceMan

    CEL MAI ACTIV USER : Florin

    Cea mai mare dezamagire : Gandalf :( ( sa retras )

    Most helpful of the year - cRs

    Cel mai popular user : IceMan

    Brain of the year - NightWishMaster

    Funny man - An00by

    Piticul anului - Sw33t

    Bloggerul anului - Adi

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...