Jump to content

CattozzI

Forumist
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by CattozzI

  1. Problema mea este urmatoarea: De ceva timp incoace calculatorul a inceput sa mi se stinga complet fara nici un motiv.

    Cand problema a inceput, pc-ul trecea de verificarea sistemului si cand windowsul dadea sa se porneasca se stingea instantaneu. Dupa ce aprindeam calculatorul de cateva ori, reusea pana la urma si trecea de toate etapele si megea fara probleme pana cand il stingeam eu. Azi nu a mai tinut treaba si de fiecare data cand il aprindeam se stingea atunci pe ecran scria "Windows is starting".

    Dupa ce l-am formatat complet si am reinstalat Windowsul 7 a mers ok pentru putin timp ca a inceput sa mi se stinga iar dar de data asta la intamplare, in timp ce navigam pe net sau chiar si in standby.

    Eu zic ca nu de la windows este problema ca am incercat si Vista si 7 (ambele licensiate) si la fel s-a intampat. Nici macare scanarea lor pentru "identificarea problemei" nu a gasit nimic.

    Nu se supraincalzeste si nici nu am mai avut vreodata probleme cu el. Ma puteti ajuta cu niste ideei ca sa identific problema?

    Sistem: AMD athlon 64 x2 processor 4000+

    NVIDIA GeForce 6100

    160 GB

    3 GB DDR2 Dual Channel Memory

    *daca aveti nevoie si de alte detalii, intrebati-ma! ms :tiphat:

    Sistem: AMD Athlom X2 Dual-Core QL-74 2.10 GHz

    Memorie (RAM) 3GB

    Detalii: Mi se stinge tot timpu cand ma joc jocuri mari.. Pana in Februarie PC`ul mergea tun nu mi se stingea.. Am cumparat un joc "Hitman Blood Money" dupa vreo 1 sapt pc`ul incepea sa se incalzeasca din ce in ce mai tare... Pc`ul se incalzeste imediat in cam 10 -20 min... Trebuie sa pun ceva sub el .. ceva rece... ca daca nu se inchide imediat...ce trebuie sa fac sa nu se mai incalzeasca ? Il am inca in garantie pana in septembrie...

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...