Jump to content

HuroN

Forumist
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by HuroN

  1. Salut. Am si eu o problema la PC. Acum cateva zile nu imi mai functiona cooler-ul de pe procesor. Bun, am schimbat cooler-ul, PC-ul pornea, parea sa functioneze normal dar noul cooler tot nu lucra.  L-am dus sa mi-l schimbe si pe asta, l-am schimbat. Apoi sa fiu sigur ca nu mai sunt probleme am pornit PC-ul acolo unde l-am dus la reparat si nu avea nici o problema, acest cooler functiona. Am ajuns cu el acasa, l-am lasat cateva minute si am incercat sa il pornesc. Unitatea porneste, cooler-ul functioneaza dar nu porneste monitorul. Led-ul de la monitor licare. Am incercat alt monitor la sistem si nu functioneaza, m-am gandit ca e de la placa video si am sters-o de praf dar degeaba, chiar nu am idee ce are. Poate aveti voi vreo idee, multumesc.  

  2. Tottenham a anuntat ca Jermain Defoe va fi indisponibil circa 3 luni dupa accidentarea suferita in partida Elvetia-Anglia 1-3 . In aceste conditii , Defoe ar putea rata toate meciurile echipei sale din grupele Champions League .

    Echipa de extraterestrii ai Barcelonei este cea mai iubita formatie din Europa, avand un numar de 57,8 milioane de suporteri.

    Top 20 al celor mai iubite echipe din lume:

    1. FC Barcelona

    2. Real Madrid

    3. Manchester United

    4. Chelsea

    5. Zenit St. Petersburg

    6. Liverpool

    7. Arsenal

    8. AC Milan

    9. Bayern Munchen

    10. Juventus

    11. TSKA Moscova

    12. Inter Milano

    13. Olympique Lyon

    14. Olympique Marseille

    15. Galatasaray

    16. Spartak Moscova

    17. Fenerbahce Istanbul

    18. Wisla Cracovia

    19. Ajax Amsterdam

    20. Dinamo Moscova.

    Argentina a castigat cu 4-1 un meci amical impotriva Campioanei Mondiale , Spania . Golurile au fost marcate de Messi 10' , Higuain 13' , Tevez 34' , Aguero 90' , respectiv Llorente 84 ' .

    Echipele de start :

    Argentina : Romero - Heinze , G. Milito , Demichelis , J. Zanetti - Cambiasso , Mascherano , E. Banega - Messi , Tevez , Higuain

    Rezerve : Di Maria , Aguero , D. Milito , Andujar , M. Bolatti , Burdisso , Zabaleta , Samuel

    Spania : Reina - Marchena , Nacho Monreal , Arbeloa , Gerard Pique - Fabregas , Iniesta , Xabi Alonso , Sergio Busquets - David Villa , David Silva

    Rezerve : Llorente , Navas , Santi Cazorla , Victor Valdes , Xavi , Fernando Torres , Iker Casillas , Capdevila , Pedro , Sergio Ramos

  3. Lutu ia calea antrenoratului

    Dupa ce a încântat cu driblingurile sale generatii întregi, cel supranumit Hagilutu spera sa obtina aceleasi satisfactii pe care le-a avut în decursul carierei de jucator si ca antrenor. Având fotbalul în sânge, Ionut Lutu nu poate sa stea departe de acest fenomen si a decis sa urmeze cursurile de antrenorat.

    Fosta glorie a stiintei a decis în urma cu o luna sa puna ghetele în cui, dupa ce ofertele din Orientul Apropiat nu s-au concretizat. Pentru ca nu poate sta departe de fenomenul fotbalistic, Ionut Lutu a decis sa ia calea antrenoratului.

    "Cariera mea de jucator s-a încheiat! Gata, chiar daca as mai primi oferte, fotbal nu o sa mai joc. Ma dedic studiilor. Am terminat masteratul si urmeaza ca zilele acestea sa ma înscriu la scoala de Antrenori", a precizat Lutu.

    Evenimentele mondene l-au tinut departe de meciurile echipei Alro

    Marele talent al fotbalului românesc a îmbracat sezonul trecut tricoul gruparii aluministe. Desi nu a ajuns la o întelegere cu oficialii clubului Alro în privinta reînnoirii contractului, Hagilutu spera ca nou-promovata în esalonul secund sa faca o figura frumoasa.

    "Nu am vazut niciun meci al celor de la Alro, însa am auzit ca în partida cu Alba-Iulia au fost lipsiti de sansa. Vin eu sâmbata cu norocul, poate câstiga punctele puse în joc, pentru ca ar fi timpul. Nu am putut sa ajung pentru ca am fost la nunta la Neaga. Nu am dat bani la lautari, este criza", a spus fostul decar al stiintei.

    O cariera stralucita

    Ionut Lutu a debutat în primul esalon sub culorile formatiei Progresul Bucuresti, iar dupa trei sezoane petrecute în "Parcul cu Platani", a fost transferat de echipa sa de suflet, Universitatea Craiova. Prestatiile bune l-au adus în atentia unor grupari din Europa, dar a ajuns la clubul turc Galatasaray Istanbul, pentru care evoluau la acea vreme alti trei români: Hagi, Gica Popescu si Adrian Ilie.

    Dupa o stagiune în care nu a reusit sa impresioneze, a urmat prima dintre cele patru reveniri la Universitatea, unde a fost primit întotdeauna cu o uriasa simpatie de catre suporteri. A mai jucat în tara la Steaua Bucuresti, Rapid Bucuresti, Pandurii Târgu Jiu, Jiul Petrosani (Liga a II-a), Alro Slatina (Liga a III-a), dar si la formatii din Cipru, Coreea sau Kazahstan.

  4. Transferurile din Liga 1, azi 10.09.2010

    In afara de transferurile lui Brandan si Marinescu la Steaua, astazi s-au mai facut cateva transferuri de jucatori.

    Ciprian Vasilache care in returul sezonului trecut a jucat a Ceahlaul Piatra Neamt, a semnat pe doua sezoane cu FCM Targu Mures "Da, asa este, ni l-am dorit mult pe acest jucator in aceasta vara, stim sigur ca ne va fi de folos", a confirmat informatia Aurelian Babutan, directorul general al FCM-ului. Vasilache va fi prezentat maine intr-o conferinta de presa.

    Portarul Cristian Branet a fost transferat astazi de Otelul Galati, din postura de jucator liber de contract. El a semnat un contract pe un an cu Otelul.Branet a jucat la Poli Iasi din 2003.

    Gloria Bistrita l-a achizitionat, vineri, pe mijlocasul senegalez Abdou Khadre Guirassy, care a jucat ultima oara in Portugalia la Nacional Madeira.

    In varsta de 21 de ani, Guirassy a debutat la tineretul formatiei Sporting Braga, in Portugalia, jucand apoi la GD Riberao (liga a doua portugheza, 2008-2009) si Nacional Funchal (prima liga din Portugalia, 2009-2010), echipa cu care a participat in tururile preliminare ale Ligii Europa, dupa cum informeaza site-ul oficial al clubului Gloria.

    Echipa bistriteana mai are in lot un fotbalist senegalez, mijlocasul Souleymane Keita.

    Aliuta refuzat de Petrolul!

    La ultimele antrenamente ale Petrolului a participat si Marian Aliuta. Acesta a semnat, chiar, contractul cu Petrolul, dar, din cauza unor probleme medicale pe care le-a acuzat la spate, fiind vorba, se pare, despre o hernie de disc, transferul a cazut, cel putin pentru moment. "Mi-a spus ca nu poate juca si ca, probabil, va trebui sa mearga sa se opereze. Este posibil ca, in situatia in care lucrurile merg bine, sa reluam colaborarea de la iarna", a spus Vivi Rachita.

  5. Vineri 10 Septembrie 20:30 Digi Sport

    Rapid - CFR 2-2

    Sambata 11 Septembrie 17:00 GSP TV

    Sportul - Victoria Branesti 1-2

    Sambata 11 Septembrie 20:30 Antena 1

    Unirea Urziceni - Steaua 0-3

    Duminica 12 Septembrie 17:00 GSP TV

    FCM Tg.Mures - Gaz Metan 1-0

    Duminica 12 Septembrie 19:00 Digi Sport

    Astra - FC Timisoara 0-2

    Duminica 12 Septembrie 21:00 Digi Sport

    FC Brasov - Dinamo 1-3

    Luni 13 Septembrie 18:00 GSP TV

    FC Vaslui - Otelul 1-1

    Luni 13 Septembrie 20:00 GSP TV

    Pandurii - U Craiova 1-3

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...