Jump to content

Armilus

Forumist
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Armilus

  1. Daca dupa ce il cureti de praf face tot la fel, verifica cooler-ul de la procesor, eventual deschidel de tot, vezi ca ai un ax acolo. Daca s-a depozitat praf acolo, vezi ca in comert gasesti un ulei special pentru asa ceva, unge-l si pune-l la loc. Fa la fel si cu restu coolerelor daca problema persista.

  2. Pentru placa ta de baza, ce ai tu acolo este cam maximum posibil. Eu unul in schimb n-am incredere deloc in placile celor de la ATI, asa ca iti recomand cu mare caldura un maxim pentru placa ta de baza si anume un GeForce FX 5500, tot cu 256mb pe 128 biti. Mare imbunatatire n-ai sa vezi, dar sunt de parere ca te ajuta mult mai mult.

  3. Cristian vezi ca pe placa de baza ai 2 conectori pentru cooler-ele de pe placa de baza, indifierent care vrei tu sa fie ele. Unul dintre ele este situat chiar langa procesor (de obicei) si se intampla ca acela sa fie si cel mai instabil, am vazut foarte multe placi la care pica aproape imediat acel conector. Uita-te bine pe placa de baza si vezi ca trebuie sa mai existe si un al doilea conector pentru cooler. Conecteaza acolo cooler-ul tau si n-ar trebuii sa mai ai probleme.

  4. Vezi ca cei de la ATI folosesc un program numit Catalyst. Acel program este ca un generator de putere pentru placile video de la ATI. In concluzie, fa-i un update la acel program si n-ar trebuii sa mai ai vre-o problema.

    Daca problema persista, trimite laptop-ul in garantie, deoarece sigur ceva s-a stricat.

  5. Idea este ca iti arata acel ecran albastru pentru ca nu facea bine conexiunea cu placa video, dar ai spus ca inainte de pornire te intreba ce vrei sa faci si anume daca doresti sa deschizi windows-ul sau sa faci o reparatie la sistemul de operare. Asta se intampla pentru ca sistemul de operare a fost oprit fortat si nu si-a facut el toate damblalele. Nu-l mai inchide din buton, pentru ca Windows 7 este mai pretentios, plus ca risti sa-ti strici hard-ul.

  6. Pana una alta iti recomand sa mai eliberezi partitia C pentru ca ai sa ai probleme mult mai mari dak nu-i dai loc sa respire. Si ... incearca o repartitionare, pentru ca e facuta aiurea. Daca ai un singur hard nu pot sa inteleg dc ti-ai facut inca o partitie de 1,5 gb...

    Lasa loc liber ~20 gb in C si foloseste-i doar pentru programe si ce mai ai de instalat. Daca Windows-ul nu are loc sa "respire" ai sa ai probleme si mai mari de atat.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...