Jump to content

Anky

Forumist
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Anky

  1. Beau si mananc dupa prietenii apropiati, nu mi-e frica de microbi deoarece am un sistem imunitar destul de puternic zic eu. De mancat, mananc doar din farfurie, ceea ce nu suport e sa-mi ia cineva mancarea din farfurie :violent: A..cand sunt la mine acasa beau si din sticla, in rest incerc sa ma port adecvat.

  2. Sunt foarte multe lucruri enervante in casa mea :| incepand cu: papagalii ( care incep sa cante de la 6-7 dimineata), decoratiile mamei ( care ocupa jumatate din casa) si nu in ultimul rand masa din sufragerie de care in fiecare dimineata ma lovesc. ;)) Poate intr-o zi o sa scap de ele ;;)

  3. "In prezent, Ardi fumeaza aproximativ 40 de tigari pe zi, spre deliciul vecinilor familiei si al altor curiosi care se strang pentru a-i admira "performantele".

    Orice copil care se vede admirat atunci cand face un lucru, continua sa-l faca fara sa vrea sa mai renunte la el. La 2 ani nu stiu daca se poate vorbi de dependenta, doar de rasfat. :-j La noi in tara nu s-a ajuns inca la peformanta aceasta :)) dar sunt destui copii de 9-10 ani care fumeaza si nu se gandesc la repercursiuni.

  4. Nu vom fi niciodata ca SUA. Romania este si va ramane o tara manipulata si tot marile puteri vor decide care va fi viitorul acestei tari. :| Nici nu stiu daca poporul roman este pregatit sa evolueze din aceste puncte de vedere, pentru ca mentalitatea este un factor tare puternic. Tot noi, romanii am spus ca vrem democratie, dar niciodata nu am avut-o in adevaratul sens al cuvantului si totusi facem parte din UE. In orice caz trebuie sa tindem spre mai bine :)

  5. Daca ne luam dupa statisticile anilor trecuti, lunile mai din 2006, 2007, 2008 si 2009 su fost mai reci decat luna mai a anului 2010. Plus ca ploile de acum sunt normale, dar ne-am obisnuit noi sa vina direct caldura si seceta dupa iarna. O sa avem parte de caldura din belsug in iulie-august, de o sa ne saturam si o sa cerem iarna din nou. :-j

    Nu stiu sigur cum a fost in anii 2008, 2009 dar sunt absolut sigura ca in 2007 era foarte cald pe vremea asta. De fapt vara anului 2007 a fost chiar prea calduroasa, la fel si 2008. Dar ar fi prea bine sa fie la fel si anul acesta, deoarece vara trebuie sa ramana vara. :)

  6. Sa inteleg ca dupa ce s-a nascut, timp de 20 de ani nu a mai crescut si nu s-a mai dezvoltat deloc, nici fizic nici psihic? (Preferam sa-mi raspunda Anky, pentru ca ea a vazut documentarul :D )Daca da, atunci nu am folosit corect cuvantul nanism, dar vrei sa spui ca e ok sa iei "elixirul tineretii" si sa-l folosesti pentru a mentine oamenii mai tineri de la fata respectiva (care are in mod sigur probleme cu hormonii)?

    Pana acum nu s-a dscoperit exact ce problema are tocmai de aceea nu i-au gasit si tratamentul potrivit, dar este important ca datorita ei stiinta va evolua. :)

  7. "....

    Eu sunt o fereastra deschisa

    Spre zborul viselor tale,

    Dar geamurile mi-au înghetat fara rost

    În ierni de asteptare.

    Tu esti dimineata alba care-si lipeste

    Trezirile reci si moi de geam,

    Tresarindu-mi tacut în perdele

    Stiind ca tu esti tot ce am.

    Tu esti soarele cu fruntea fierbinte

    Stinsa într-un apus de nedeslusit,

    Rostagolindu-si visator chemarile

    Spre alte chemari.

    Tu esti cu ochii umezi

    De surasul stelelor,

    Ce tremura adanc de dureros în mine

    Cand soaptele mele ti le daruiesc.

    Tu esti noaptea cu iubiri necunoscute

    De nimeni înaintea mea,

    Care te stapanesc si pe care

    Încerc îngenunchiat sa o aleg în cuvinte.

    Tu esti primavara cu inimi înflorite

    Rasfirand crengile de cais,

    În fiecare fereastra

    A ochilor mei înfrigurati care te asteapta.

    Tu esti rasuflarea de foc

    A macilor lui August,

    Ce-mi îngenuncheaza furtunile

    Cu tot atatea rasarituri pentru iubirea Ta.

    ...."

    "Declaratie de dragoste"-George Sovu :x

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...