Jump to content

Alex_08_03_1988

Forumist
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Alex_08_03_1988

  1. Prietene, MS nu e Maramures... Ai ce vedea pe-aici lance... :)) ne cauti cand vi si te trimitem noi .. :)

    da, scuze... eram stresat dupa un examen si am vrut sa pun ceva mai funny aici. si ma gandeam la MS in loc de MM

  2. gandesti la scara mica.

    adam = un trib/eva = alt trib

    :rofl2: ai de capu meu... atat am de zis... pot sa-mi iau suspend permanent ca nu ma pot abtine sa nu rad la asa ceva

    @ Robert_Sm. ai existat tu pe atunci si poti spune sigur :rofl1:

    @ Coco, Sherkan.. funny? not :closedeyes:

    te rog NU mai imi edita avertismentele

    warn pentru postul acesta

  3. nu doar ca bunicii mei ascultau pe ascuns... insa am prins cativa ani cand eram mic, cand se percepea taxa radio speciala. veneau acasa sa te verifice daca ai aparat radio. nu-i interesa nimic altceva. iar bunicii mei il ascundeau unde puteau mai bine sa nu-i prinda altfel trebuiau sa plateasca o amenda urata :(

    PS: acum nu stiu de ce era taxa aia special pentru radio... probabil pentru ca se ascultau anumite posturi care nu puteau fi interzise dar ii deranjau pe "alesii" nostrii..

  4. Am tot cautat pe forumul asta, despre admini si moderatori sa vad care si cum. Si se pare ca merge un mic banc, luat de pe net doar putin modificat pentru comunitate :P Nu vreau sa supar pe nimeni, IceMan fiind ca ai picat "victima" aici sper sa iei asta ca o simpla gluma :D

    Lancelot si Logs se intorc acasa de la munca, si isi gasesc copilul, IceMan, in camera lui dormind. Insa de sub perna baiatului, cei doi vad un colt dintr-o revista, atarnand in jos. Se apropie incet, fara sa-l trezeasca, iau revista, si descopera ca este una porno. Se uita cei doi unul la celalalt, iar dupa un timp de gandire si tacere Lancelot se uita la Logs si ii spune:

    - Eu zic sa nu-l batem :(

  5. Nu's genu care sa ma intereseze ce zice unu si altu .. lumea vorbeste multe , e prbl lor, nu caut sa le infirm/confirm curiozitati ... sa creada ce vor , daca mie mi-ar place fata , as lua-o de pe trotuar si nu m-ar deranja ABSOLUT deloc, crede-ma.

    n-are cum sa-ti placa de cineva pana nu il/o cunosti. si cum uneori iti trebuie o viata sa cunosti pe cineva iti dai seama dupa cat timp poti spune ca ai placut pe cineva si ca ai facut alegerea cea buna.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...