Jump to content

Comy

Inactive
  • Posts

    1,436
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Comy

  1. Salutare.

    Asa cum spune si titlul am o problema cu semnalul telefonului. Acasa am semnal cel mult 2 unitati si scade pana la 0 destul de des.

    Cartela nu este demagnetizata fiindca am bagat-o si in alt telefon si merge perfect.

    Unde ar fi buba si ce as putea sa fac?

  2. Ciprian Marica a revenit pe teren după o pauză de peste trei luni

     

    Atacantul Ciprian Marica a revenit pe teren după o pauză de peste trei luni cauzată de o accidentare, el fiind titular în partida pe care echipa sa, Konyaspor, a terminat-o la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Genclerbirligi, în ultima etapă a grupei H din Cupa Turciei.

     

    7Wd1P2k.jpg

     

    Marica a fost titular la Konyaspor şi a jucat până în minutul 65.

     

    Mijlocaşul Gabriel Torje a jucat tot meciul la Konyaspor, în timp ce atacantul Bogdan Stancu nu a evoluat la Genclerbirligi.

     

    În urma acestei remize, cele două echipe s-au calificat în faza următoare a Cupei Turciei.

     

    Ciprian Marica a suferit o intervenţie chirurgicală la menisc în 24 octombrie 2014, iar la 14 ianuarie şi-a reluat antrenamentele alături de coechipierii săi de la Konyaspor.

     

    sursa: mediafax.ro

  3. 1, 2, 3, 4, 5! » Franţa e din nou campioană mondială! Echipa de "mercenari" din Qatar a fost răpusă, 22-25

     

    3RerrAK.jpg

     

    Franţa a devenit prima echipă din lume care a cîştigat cinci titluri mondiale! Qatar, echipa de "mercenari" construită peste noapte de şeici, nu a putut răpune cea mai bună echipă din lume, campioana olimpică, mondială şi europeană!

     

    Franţa scrie istorie! Naţionala "cocoşului galic" a cîştigat aseară, la Doha, pentru a cincea oară titlul mondial după ce a învins cu 25-22 echipa ţării gazdă, Qatar. Victoria s-a conturat însă mult mai greu decît se aştepta toată lumea.

     

    Francezii au început tare şi conduceau cu 13-7 în minutul 23. Qatarienii naturalizaţi peste noapte păreau că şi-au încheiat treaba, după ce au ajuns nesperat pînă în ultimul act al Mondialelor!

     

    sursa: gsp.ro

  4. Echipa de sanie a României, medalie de bronz în etapa a V-a a Cupei Mondiale

     

    Echipa de sanie a României a cucerit, duminică, la Vatra Dornei, medalia de bronz în etapa a V-a a Cupei Mondiale, se arată într-un comunicat al Federaţiei Române de Bob şi Sanie.

     

    Jpfnjx5.jpg

     

    Echipajul României, format din Nicoleta Burlui, Ciprian Tăsloanu, Alexandru Codin şi Mihai Coubis, a fost înregistrat cu timpul de patru minute, 31 de secunde şi 79 de sutimi.

     

    Medalia de aur i-a revenit echipei Italiei (3:50.69), în timp ce argintul a fost câştigat de Rusia (3:51.92).

     

    Proba de simplu masculin a fost câştigată de italianul Patrick Pigneter (2:24.42), urmat de compatriotul său Alex Gruber (2:24.54) şi de austriacul Michael Scheikl (2.25:84).

     

    În proba de simplu feminin s-a impus rusoaica Ekaterina Lavrentieva (2:27.20), urmată de italianca Evelin Lanthaler (2:29.25) şi de austriaca Tina Unterberg (2:31.30).

     

    sursa: mediafax.ro

  5. CM de handbal: Campioana mondială, Spania, eliminată în semifinale. Finala, disputată între Qatar şi Franţa

     

    Naţionala de handbal masculin a Qatarului, gazda Campionatului Mondial din 2015, va disputa finala competiţiei cu Franţa, după ce a eliminat echipa Poloniei, în timp ce francezii au trecut de deţinătoarea trofeului, Spania, în semifinalele de vineri.

     

    FRNtTYP.jpg

     

    În prima semifinală a zilei, Qatar a învins reprezentativa Poloniei, cu scorul de 31-29 (16-13), iar în cea de-a doua, Franţa a trecut de deţinătoarea trofeului, Spania , cu 26-22 (18-14).

     

    În urma victoriei din semifinala cu Polonia, reprezentativa Qatarului devine prima naţiune non-europeană care va juca finala unui Campionat Mondial din de 77 de ani a competiţiei.

     

    De asemenea, în primele meciuri pentru clasarea finală pe locurile 5-8, Croaţia a învins Germania, cu scorul de 28-23, iar Danemarca a trecut de Slovenia, cu 36-33. Astfel, pentru locurile 5-6 vor juca Danemarca şi Croaţia, iar pentru clasarea finală pe poziţiile 7-8, Germania şi Slovenia.

     

    Cele două meciuri, dar şi finalele pentru medalii vor avea loc duminică.

     

    Ttilul mondial a fost câştigat la ediţia din 2013 de Spania.

     

    sursa: mediafax.ro

  6. Bicfalvi, inclus de L'Equipe într-un top al jucătorilor care s-au remarcat în acest sezon

     

    gSm3seg.jpg

     

    Jucătorul echipei Volin Luţk, Eric Bicfalvi, a fost inclus într-un clasament realizat de cotidianul L'Equipe cu fotbalişti care s-au remarcat în campionatele europene de la începutul sezonului.

     

    "Cel mai bun marcator din campionatul Ucrainei nu joacă la Dinamo Kiev. Nici la Şahtior Doneţk sau Dnepr Dnepropetrovsk. Ci la Volin Luţk. Echipa la care Eric Bicfalvi a venit în 2012. Internaţionalul român a reuşit deja nouă goluri în acest sezon. Mijlocaş tehnic, abil, el marcase doar 19 goluri de la debutul ca profesionist, în 2005", a notat L'Equipe.

     

    În materialul realizat de L'Equipe se mai află Charlie Austin (QPR, 13 goluri), Paulo Dybala (Palermo, 10 goluri), Carlos Bacca (FC Sevilla, 12 goluri), Alexander Meier (Eintracht Frankfurt, 12 goluri), Talisca (Benfica Lisabona, 9 goluri), Abdoulaye Diaby (Mouscron, 12 goluri), Anthony Andreu (Hamilton Academical, 12 goluri), Shkelzen Gashi (FC Basel, 11 goluri), Bibras Natkho (ŢSKA Moscova, 8 goluri) şi Bartholomew Ogbeche (Cambuur, 10 goluri).

     

    sursa: mediafax.ro

  7. Liga 1, în cădere liberă! După Steaua, încă un club important din România îşi poate pierde sigla şi numele

     

    r1j9jlV.jpg

     

    Steaua a fost nevoită să îşi schimbe numele şi sigla după ce a ÎCCJ a decis să le acorde pe cele folosite de campioana României pînă acum Armatei.

     

    La doar o lună de la acea decizie, şi Astra are aceleaşi probleme. Formaţia lui Ioan Niculae s-ar putea lovi de acest lucru dacă judecătorii vor ajunge la concluzia că marca "Astra" aparţine Sindicatului Naţional Petrom Energie (SNPE).

     

    Procesul în care formaţia din Giurgiu a cerut anularea mărcilor deţinute de SNPE va ajunge în faţa instanţei supreme după ce Curtea de Apel Bucureşti a respins apelul formulat de sindicat.

     

    Într-o primă fază a procesului, judecătorii au dispus "anularea mărcii înregistrate la OSIM sub nr... avînd denumirea FOTBAL CLUB ASTRA şi anularea mărcii înregistrate la OSIM sub nr. ... avînd denumirea SPORT CLUB ASTRA PLOIEŞTI", mărci care aparţineau şi aparţin încă pînă la o decizie definitivă Sindicatului Naţional Petrom Energie.

     

    În cazul în care judecătorii vor decide că mărcile aparţin sindicatului, Astra ar putea fi obligată să renunţe la denumire, anunţă spynews.ro.

     

    sursa: gsp.ro

  8. "Cîinii" transferă pe bandă rulantă » Mihai Teja a primit încă doi jucători: Serginho şi Lucian Goian. Azi s-ar mai putea rezolva doi.

     

    eyS5dNW.jpg

     

    Dinamo vrea să-şi completeze lotul pentru cantonamentul din Spania, dar şi să-şi definitiveze echipa întrucît startul sezonului de primăvară bate la uşă. Cum compartimentul defensiv este sublim, dar lipseşte cu desăvîrşire, "cîinii" încearcă să regleze situaţia cît mai repede. Mai ales că apărarea lui Dinamo a fost a 4-a cea mai slabă din Liga 1 în toamnă.

     

    Serginho se antrenează

     

    Primul fundaş rezolvat în această iarnă este Sergio Rodriguez, 29 de ani, ultima dată la FC Braşov. Aşa cum a anunţat ieri gsp.ro, lusitanul se antrenează deja sub comanda lui Mihai Teja. Va fi prezentat foarte curînd în tricoul alb-roşu, trebuie să-şi încheie sută la sută situaţia cu fostul său club, Serginho sosind în Ştefan cel Mare din poziţia de fotbalist liber de contract. El va intra în concurenţă cu Steliano Filip. Nu este exclus ca Serginho să fie titular, iar tînărul internaţional să urce, iar, în zona mediană.

     

    Marc şi Machado vin şi ei

     

    Aseară, "cîinii" voiau să mai rezolve măcar una din cele două probleme stringente de pe agenda managerului general Daniel Stanciu. Aducerea unui stoper, întrucît nici Nedelcearu, fraged, nici Durimel, împrăştiat, nu oferă încă siguranţa unei defensive care să nu fie permeabile. Cum Steaua şi CSU Craiova nu mai sînt dispuse să stea la tocmeală cu Ricardo Machado, fundaşul de 26 de ani a revenit la negocierile cu Dinamo. Mai mult, căzuseră ieri de acord!

    Jucătorul aşteaptă acum ultima decizie a forului federal pentru a deveni liber de contract după experienţa de la FC Braşov. Portughezul încă n-a venit la antrenamente, dar este aşteptat. În situaţia lui este şi Andrei Marc, 21 de ani, cealaltă prioritate a roş-albilor, bucureştenii ajungînd la un acord de principiu şi cu ex-fundaşul Ceahlăului.

     

    sursa: gsp.ro

  9. Am constatat ca problema nu e de la cablu. Ieri dimineata cand am pornit calculatorul nu mergea. Seara cand am ajuns acasa pur si simplu am desfacut capacul la unitate m-am uitat putin si l-am pus la loc si apoi a mers.

  10. Am facut ce ai spus tu. Nu s-a schimbat nimic. Am uitat sa precizez ca azi am curatat unitatea crezand ca aceasta poate fi o cauza. Dupa ce am curatat unitatea si l-am pornit a inceput sa se auda din nou acel beep specific dar nu de fiecare data si ventilatorul placii video a inceput sa se invarta( inainte nu se invartea), dar monitorul tot nu reactiona...

  11. Salut, am o problema la pornirea PC-ului dupa cum spune si titlul. Seara trecuta stateam la calculator si ma jucam linistit cand deodata s-a auzit un sunet ciudat si s-a inchis brusc. De atunci, cand pornesc unitatea pare sa mearga normal (dupa sunetele care le scoate) insa monitorul ramane in stand-by, nu are nici o reactie. Parerea mea este ca problema vine de la placa video. Voi ce pareri/sugestii aveti?

  12. În perioada 14-18 mai 2014 va avea loc a XIII-a Conferinta Mondiala a Marilor Loji Masonice Regulare.

     

    Cea mai mare reuniune masonica organizata vreodata în Europa Centrala de Est si de Sud-Est - Conferinta Mondiala a Marilor Loji Masonice Regulare - va avea loc in România.

     

    Conferinta Mondiala a Marilor Loji Masonice Regulare este gazduita de Marea Loja Nationala din România.

     

    Conferinta Mondiala a Marilor Loji Masonice Regulare focalizeaza asupra României un interes global si arata ca, cel putin pe acest palier, suntem considerati a fi în elita mondiala si, prin aceasta, se transmite un semnal cert fata de atentia cu care este privita Romania in ce priveste locul sau în lantul masonic mondial si relevanta cresterii si consolidarii prezentei masonice.

     

    Lucrarile Conferintei Mondiale a Marilor Loji se vor defasura la Palatul Parlamentului si la hotel Phoenicia din Bucuresti.

     

    EEzrWYA.jpg

     

     

    Deschidera oficiala a celei de-a XIII-a Conferinta Mondiala a Marilor Loji Masonice Regulare va avea loc miercuri, 14 mai 2014, la Palatul Parlamentului.

     

    Sesiunile de lucru vor avea loc la Hotel Phoenicia.

     

    Participantii  la a XIII-a Conferinta Mondiala a Marilor Loji Masonice Regulare vor avea ocazia sa viziteze si diverse obiective turistice din Romania.

     

    Dar dincolo de programul si participantii la aceasta a 13-a conferinta mondiala a Masoneriei, ramane o intrebare.

     

    Sa aiba “importanta geostrategica” pe care vrea masoneria mondiala vrea sa o acorde Romaniei acum, legatura cu criza din Ucraina?

     

    Pentru ca evident, suntem într-un moment în mod oficial definit drept cea mai mare amenintare de securitate în Europa de la finele celui de-Al Doilea Razboi Mondial încoace.

     

    Sursa

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...