Jump to content

Gabi

LinkManiac
  • Posts

    704
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Gabi

  1. Sustin in totalitate cele scrise mai sus. Eu am ajuns la 13 reseturi si am participat la doar 2 eventuri in tot timpul acesta.Admini probabil isi petrec timpul crescandusi proprile caractere neavand timp de a distra playerii. 

    Invaziile sunt praf facute, sunt cateva persoane care stiu unde spawneaza goldeni si isi lasa caractere afk acolo, dispar goldeni in 30 de secunde.

    Consider ca in momentul de fata regulamentul este mult prea strict, pentru un pk pe spot iei 5 zile. Eu unul as renunta sa mai joc daca vreodata as primi ban 5 zile pentru asa ceva. Cred ca 24 de ore ar fi suficitent.

    Pentru insulte minore/limbaj minor la fel ban 2/5 zile este foarte mult, acum depinde si de gravitatea limbajului. Dar pentru "gunoi" si insulte de genu pentru care s-a mai dat ban cred ca un mute de 12/24 de ore ar fi corect. Nu cred ca un ban de 2-5 zile ajuta serverul cu ceva, pana la urma nu suntem la biserica si nici nu avem copii de 8-9 ani printre noi.

    Nu am postat niciodata neimplicat/neintrebat pe fourm, dar nu pot intelege de ce ati inceput pune pumnul in gura oamenilor pe fourm cu warn/suspend. Lasa-ti oameni sa isi spuna frustrarile atata timp cat respecta un limbaj decent. Cred ca pentru libertatea care a fost pana acum s-a repopulat serverul iar acum incepeti iar cu regulile din ani 2005(nu arata bine pentru viitor).

     

     

  2. VIrj5HN.jpg

     

    Bucureştenii sunt chemaţi să doneze sânge, sâmbătă, în Herăstrău. Zilnic sute de pacienţi din spitalele din ţara au nevoie de transfuzii de sănge pentru a supravieţui. Un singur donator poate salva chiar si 3 vieţi cu 450 ml de sange.
     
    Campania " O şansa pentru viaţă” cheama toţi bucureştenii care îndeplinesc conditiile pentru a deveni donator pentru a dona sănge(fară a primi bonuri). Un spaţiu frumos amenajat va asteapta sa salvaţi mii de vieţi, in timpul transfuziei sunteti assitaţi de personalul specializat de la Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti.
     
     
    Am donat şi eu de 2 ori sange, pe moment m-am simţit slabit, dar intr-o ora, doua m-am simţit excelent. Recomand sa donaţi sange.
     
     
    • Upvote 1
  3. iQRprHZ.jpg

     

    Incident deosebit de grav între doi elevi din Mehedinţi. Doi copii s-au bătut  până când unul dintre ei şi-a pierdut un ochi. Victima avea numai 9 ani şi  provenea dintr-o familie săracă.

     

     

    Oftalmologii din Capitală spun că săptămânal se întâlnesc cu cazuri similare. Elevul a ajuns la spital în stare foarte gravă cu o inflamaţie extremă la ochi. Din păcate pentru băiat,  eforturile medicilor au fost în zadar. nu s-a mai putut face nimic pentru ochiul respectiv. Reprezentanţii unităţi şcolare unde învaţă copii precizează că incidentul nu a avut loc în timpul orelor de curs.

     

    Sursă

     

    Din punctul meu de vedere ăştia sunt viitori criminali, unde este educaţia pe care trebuia s-o primească până la 7 ani? De ce lasă copii nesupraveghiati? Am văzut copii care fac kick-boxing, K1 şi alte sporturi de contact apoi la şcoală sau în timpul liber fac astfel de nenorociri.

    • Upvote 1
  4. F1MM839.png

     

     

    Trei vieţi au fost luate într-un moment de neatenţie luni seară. Accidentul s-a petrecut aproape de Babadag, judeţul Tulcea.
     
    Şoferul nu a mai reuşit să-şi stăpânească autoturismul şi a intrat într-un cap de pod şi a ajuns într-un canal de irigaţii. Un martor a văzut maşina în apă şi a apelat la numărul unic de urgenţă 112. Din păcate pentru cei trei din autoturism nu s-a mai putut face nimic.
     
     
    Cei trei veneau spre casă după ce fuseseră la un prieten. Autoritaţile sosite la faţa locului s-au chinuit 40 de minute să scoată masina din canalul adânc de 5 metri.
     
     
    Multe şosele din România sunt foarte slab iluminate. Neatenţia, viteza şi drumul slab iluminat duc la asemenea accidente.
  5. Nava cu imigranţi, care se îndrepta spre România, s-a răsturnat

     

    0In7QZ6.jpg

     

     

      Cel putin 24 de imigranţi clandestini care mergeau spre România au murit luni dimineaţă la confluenţa Stramtorii Bosfor cu Marea Neagră. Ambarcaţiunea avea aproximativ 40 de pasagerii la bord. Din motive momentan necunoscute aceasta s-a rasturnat şi provocat moartea a 24 dintre ei. 
      Şapte pasageri ai ambarcaţiunii au fost salvaţi de către paza de coastă turcă. La bord se aflau 12 copii, 7 femei şi restul barbaţi. Imigranţii sunt de origine afgană, s-au imbarcat dintr-un oraş din Turcia cu destinaţia România. 
     
     
    Din ce în ce mai mulţi încearcă sa emigreze spre Europa datorită războiului din Siria. Îmi pare nespus de rău pentru aceştia deoarece au încercat să fugă către un trai mai bun.
  6. 9eyKnVB.jpg

     

    Un marinar în vârstă de 60 de ani din Constanţa, care a navigat în zona Nigeriei, prezintă simptomele infectării cu virusul Ebola. Pacientul suspectat  de EBOLA are febră mare şi prezintă sângerări. Imediat, Ambulanţa l-a transferat la spitalul din Constanţa. Ulterior barbatul a fost transferat la Matei Balș. Raed Arafat.
     
    Marinarul este al 2 lea caz de EBOLA pe litoral, un barbat de 51 de ani din Ploieşti, care era suspectat de ebola şi-a petrecut vacanţa la Vama Veche. 
     
     
    Ciudat este ca un judeţ mare precum Constanţa cu port şi deschidere turistică nu are pregatit nici un spital pentru aşa ceva,
     
     
    Miliardarul sud-african Patrice Motsepe a donat un milion de dolari fondurilor consacrate luptei împotriva epidemiei de Ebola, care a provocat moartea a peste 5.000 de persoane, a anunţat într-un comunicat, marţi, întreprinderea sa, African Rainbow Minerals. Pentru mai multe detalii intrati aici
  7. Oră săptămânală de fotbal în școli din 2015

     

    fDkHhZq.jpg

     

     

     

    Începând cu anul şcolar 2015-2016, programa educaţională va include o ora de fotbal pe săptămâna. Guvernul anunţă că vrea să construiască 400 de terenuri de fotbal în toată ţară, declaraţia a fost făcută miercuri de Victor Ponta.
     
     
    Premierul doreşte că în şcolile din România să se joace mai mult fotbal. Premierul declara că este invidios că nu este în programa şi baschetul.
     
     
     
    Nu stiu daca era necesara o asemenea ora. Puteau adăuga inca o oră de sport pe saptamană, eu in scoală am practicat handbal care mi-a placut foarte mult. De ce sa fiu obligat sa joc fotbal?
    • Upvote 2
  8. Cel mai mare miting din Ungaria, din 2010 până acum

     

    61588672.jpg

     

     

     

    Proteste masive la Budapesta pentru un Proiect al Guvernului Viktor Orban  care presupune o taxa în valuare de 0.50 euro pentru fiecare gigabyte transferat. Aşadar peste 100.000 de persoane au ieşit în stradă pentru a protesta faţă de taxa suplmentara la internet. Protestatarii cer retragerea proiectului de lege.
     
     
    Proiectul este criticat dur şi de Comisia Europeană, care a cerut retragerea acestui proiect
     
     
     
    Taxa cred că trebuie cerută furnizorilor de internet, nu cetatenilor care il folosesc..
  9. Epava Evanghelia, ruptă de furtuna de pe mare

     

    Va8obik.jpg

     

     

     

    Furtuna din ultimele zile a făcut prăpăd pe litoral, epava navei Evanghelia de la Costineşti a fost ruptă. Carena navei s-a rupt pe întreaga înălţime şi structura metalică s-a rupt în două. Furtuna de pe mare a obligat autorităţile să închidă toate porturile româneşti de la Marea Neagră.
     
    "Epava" din Costineşti pe numele ei adevărat Nava Evanghelia a fost proiectată în Irlanda de Nord şi lansată pe apă în 1942. După spusele localnicilor nava a eşuat intenţionat pentru a încasa asigurarea.
     
     
    Această  "epavă" a atras mii de turisti in Costineşti, ea a fost simbolul oraşului atata timp. Pacat.
    • Upvote 2
  10. Asus ROG G551 şi ROG G771 vor fi prezentate in Romănia la DreamHack Masters Bucureşti 2014
     
    e5GtRBU.jpg
     
    Asus lansează în România laptopurile de gaming din seriile Republic of Gamers (ROG) G551 şi G771. Ele vor fi prezentate în premieră cu ocazia evenimentului DreamHack Masters Bucureşti 2014 organizat Sala Polivalentă.
     
    H3AvQgB.jpg
     
    După cum probabil ştiţi Asus produc în special laptopuri de gaming (în special seria ROG). Tastaturile sunt special concepute pentru gameri, iar sistemul de răcire este eficient şi abia percetibil, înlăturând căldură cu ajutorul unui ventilator de ultima generaţie.  Acesta are o grosime între 30.4 şi 35.6 mm şi 3.4 kg.
     
     
     
     
     
    Cu sigurantă dacă nu aveam alte principii imi achizitionam acest laptop.  Pentru a vedea dată deschiderii Dream Hack Bucureşti accesati 
    • Upvote 2
  11. Un elev de 15 ani a împuşcat mortal o profesoară, la o şcoală din Estonia

     

    UaJERvP.jpg

     

     

    Un elev în vârstă de 15 ani a împuşcat mortal o profesoară, luni, la o şcoală din Viljandi, un oraş situat la 150 de kilometri de Tallinn, a anunţat poliţia estonă. 
     
    Motivul crimei este încă necunoscut. El s-a predat autorităţilor fără a opune rezistenţă, in momentul incidentului alţi patru elevi se mai aflau în clasa. Poliţia i-a reţinut pe toţi ceilalţi elevi în şcoală cât timp a căutat eventuali alţi agresori sau victime.
     
    Victima avea 56 de ani se numea , Ene Sarap şi era profesoară de limba germană
     
     
     
    @ - Ti-e si frica sa mai pui note proaste unor elevi, saracii sunt acolo pentru a da o educatie si ajung sa fie injurati, batuti si chiar omorati pentru ca isi fac meseria.
     
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...