Jump to content

nellyville

Forumist
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nellyville

  1. Asta e site? Un script aruncat acolo si cateva stiri postate?

    In fine, iti doresc succes cu el.

    Scuza-ma ca sunt ironic, dar ce inseamna pentru tine un site in chintesenta sa? La urma urmei majoritatea site-urilor folosesc un script instalat cu articole postate. Am cunostiinte foarte limitate despre programare, design, limbaj html, etc, aproape 0. Sunt constient ca poate nu sunt la asteptarile tale cu el, dar pe mine ma intereseaza un site simplu si usor de accesat cu informatii folositoare pentru orice pasionat de turism.

    Scopul site-ului este de a fi redata Romania prin imagini personale facute de catre orice roman care a vizitat un loc frumos si doreste sa-l faca cunoscut si celorlalti.

    Bafta si tie!

  2. Fa niste cercetare aici : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=396

    * Iti trebuie un host mai bun. Obligatoriu.

    In principiu trebuie sa ii dai o utilitate site-ului, nu doar sa fie lectura usoara. Sa zicem ca ai putea atrage vizitatori avand informatii concrete (cum se ajunge la X, ce trebuie avut in vedere, ocoliti Y ca sunt tigani) dar trebuie sa ai ceva util precum o lista de hoteluri, moteluri si pensiuni pentru fiecare punct de interes. (acum mi-a trecut prin cap)

    Deocamdata voi pasta acest host inca, numai ce l-am platit pe un 1 an. Stiu ca se misca mai incet, dar inca nu merita o investitie in el pana nu voi avea si un ,,trafic" pe site.

    Legat de lista cu hoteluri, moteluri, pensiuni, etc nu prea as avea ce sa scriu despre ele, deoarece ar trebui sa vizitez fiecare in parte incat sa imi pot da cu parerea si sa castig increderea unui turism ca sa-l pot recomanda ca fiind unul bun ori unul prost. Prefer ideea de a scrie userii singuri despre locuri de cazare, ce-i care au avut de a face cu asa ceva. N-as vrea sa fac recomandari citind de pe internet, mi s-ar parea o reclama proasta din partea mea.

    Scopul site-ului este ca utilizatorii sa-si impartaseasca singuri experientele lor din excursii, calatorii, sa-si prezinte orasele, satele, etc prin imagini personale cu descrieri proprii.

  3. Acum cateva luni am facut un site cu un prieten de al meu ce avea ca scop promovarea turismului din Romania. Din pacate omul s-a plictisit si m-a abandonat lasandu-ma singur sa ma ocup de intretinerea lui.

    - As dori sa stiu ce site mai bun romanesc (chiar si pe bani) mi-ati recomanda pentru a-mi promova site-ul?

    - ce optimizari i-ar mai fi benefice?

    Adresa site-ului: exploreaza-romania.com

    Va rog sa postati doar daca ma puteti ajuta. Sunt bine venite si criticile.

  4. Faza e ca nu ma mai lasa sa ma loghez in wp-login pe vechiul host, doar in asta nou. Am incercat sa uploadez asa, am doar acces la Cpanel momentan de la vechiul host. Dar cand vreau sa dau import din wordpress nu ma lasa, deoarece extensia fisierului ii SQL iar mie imi cere WXR. Acuma caut ceva sa convertesc in wxr, poate va merge dupa aia...

  5. sal! am o problema in mutarea siteului pe alt host, mai exact la importarea database-ului pe hostul cel nou. Imi da urmatorul mesaj:

    Error

    SQL query:

    --

    -- Database: `

    muz1016612165998 ` -- CREATE DATABASE ` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci;

    MySQL said: Documentation

    #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'muz1016612165998`

    --

    CREATE DATABASE ` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_g' at line 1

    Are careva vreo idee despre ce ii vorba sau ce ar trebui facut? folosesc wordpress

  6. Salut! am un site de muzica pentru download si nu de curand acum 2 zile am primit o notificare din partea celor de la http://aimr.ro ca fac piraterie si mia fost suspendat siteul. Pana aici nu am cu ce sa ma contrazic deoarece siteul continea si muzica ilegala cum s-ar spune. Ce ma deranjat a fost ca nu am vechime cu el, vreo 2 luni si cu un trafic de poate maxim 150 persoane pe zice si imediat mi sa atras atentia. Sunt siteuri romanesti gen vitanclub cu trafic de peste 1000-2000 persoane pe zi si functioneaza bine mersi plus multe altele de genu cu trafic mare si nu li se intampla nimic. Siteul meu ii hostat pe un server romanesc, intrebarea mea ii daca il mut pe un server strain voi mai avea probleme cu ei? si mai ales daca sterg de la download toata muzica romaneasca? sau stiti vre-un host strain in care sa fie mai ignorate warez linkurile? Puteti sa imi lasati si pe privat mesaj daca stiti ceva. ms

  7. lol, cat de cretin trebuie sa fi sa iti faci un asemenea site sa iti pui poze sa arati la o lume intreaga cat de tare te iubesti tu cu prietena, mai ceva ca Irinel cu Columbeanca. Cand vei rezolva si partea ca sa iti putem lasa mesaje sper ca voi fi primul care iti voi trimite si va suna cam asa: ce prietena buuuuuuuna ai, ce as fu...gario odata.

    Acuma no lua in nume personal, era doar un exemplu. Poate doar mie ciuda pe voi ca eu n-am prietena :>

    Sa fiti iubiti porumbeilor! v-as fi ajutat si la partea cu siteul, dar n-am cunostintele necesare

  8. Pai banuiesc ca e topic pentru prezentarea tuturor siteurilor fara a contine ceva unic pe ele, nu-i nimic mentionat in topicul ala. Daca citeai mai bine ai fii observat ca am specificat cat se poate de clar ca sunt curios de siteuri doar ce au un continut unic pe ele si ar merita vizionate, atata tot.

  9. fara posturi de prost-gust :)

    daca puneam ceva pr0n , erai multumit ?

    Ce post de prost gust vezi tu? ca mi-am impartasit parerea in legatura cu clipul ala de cacao fara nici un pic de umor? sa fim seriosi, trebuie sa fii prea emo la faza asta ca sa schitezi un zambet macar

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...