Jump to content

corioneMG

Inactive
  • Posts

    195
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by corioneMG

  1. cu un lucru cred ca sunteti de acord cum ca generatiile se schimba de la an la an.La mine pana pe la 14 ani ne strangeam 20 de copii si ne jucam adevar si provocare ,de-a v-ati ascunselea,dracu si culorile,tara ,tara vrem ostasi,COCO ,dupa a inceput perioada cu jocurile de carti..jocuri de societate ..monopoly dupa au inceput iesirile la film..si dupa un timp fiecare a luat-o pe alt drum eu una eram fermecata de MU :)) pe la 10 ani jucam cu cei de la bloc ..eram multi..si afara vorbeam doar de mu pana s-au plictisit de joc si am ramas eu cu patima mu ului . acum unii nici nu-si vorbesc si acum avem parte de distractia de a alta data doar vara..cand se mai strang oamenii seara la scara depanam amintiri.punga de seminte si cola sunt nelipsite,muzica si discutii idioate si clar amenzi pt deranjarea ordini publice ca acum e interzis sa mananci seminte ,sa bei cola in fata scarii :))

  2. meee duel ! rasa bichon maltese.. lvl 9 luni :)0 Guild : Ham-Ham !!!! ce zici tek?faci cu potaia mea un duel?:> am invatat-o mu :> sa latre cand face cineva preluare :))

  3. nup, o fata cauta relatie de la 13-14 ani, varste la care baiatul este speriat de asa ceva :crazy:

    la 13-14 ani tot e devreme. In general pe la 16 ani vor ceva mai serios :dontknow: adica majoritatea..

  4. Aha.

    Incerca si el sa filtreze cu tine . Sa nu te mai superi cand iti zice unu ca esti frumoasa, sa te superi cand iti zice : "Ce c*r sexy ai, te-as ***** " , etc. "

    nu ma supar cand spun ca sunt frumoasa,ma deranjeaza tonul si privirea ...

    Si pe mine ma apuca rasul in cazul ala, dar numai pentru faptul ca "fetele au o problema" ora de ora, cam ciudat... Cand zic tipii mai mari ma refer in mod expres la aia, pentru ca, din pacate, ei sunt majoritatea din ce vizati de pustoaicele care cica "stiu ce vor."

    eu nu sunt genul sa nu faca sportul,sau sa faca figuri ca stii eu nu fac aia ..ca sunt pe stop :) chiar e recomandat sa faci sport.

  5. uite o discutie care am incercat sa o port cu un coleg..

    colegul : caty faci sportul ?

    eu: nu cole ca am o problema

    colegul : rade cu gura pana la urechi ....vaii ca ce urat e sa fii fata ...(radea ca un porc...)eu mi-as face schimbare de sex

    wtf???? ce era asa de ras ca nu puteam sa fac sportul :|

    cand esti fata si stii ce vrei,si ce cauti o vezi cum se leaga toate.

    cand zici tipii mai mari sper ca nu te referila acei macho cu gura mare, care tot ce stiu sa scoata pe gura este : PISY, sau sa fluiere pe strada ,sau sa bage replica aia idioata : esti asa frumoasa...ti-a mai zis cineva??si care zici ca era numarul tau de telefon?

  6. Ce inspirat topicul asta :P de unde oare ^_^ O fata 16-18 ani se simte mai protejata alaturi de cineva mai mare,cineva care nu rade la ceva ce este total normal... Acum depinde daca fata este cu un tip mai mare din alte motive gen... e mai ,,misto" cu un tip mai mare , ca ce pnm imi permit... daca el se uita la mine de ce nu ??

    Eu am intalnit baieti care pur si simplu radeau din orice , crede-ma e neplacut sa vrei sa vorbesti serios si sa te ia in ras,sa fie atent in alte parti sau sa insiste pe o anume tema.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...