Jump to content

Blackz32

Inactive
  • Posts

    3,097
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Blackz32

  1. Dar ce are AMD&Radeon? Purici?

    N-ai nevoie de un asemenea cooler, mai ales ca modelul respectiv de procesor nu-l poti overclocka. De asemenea, placa de baza aleasa nu e compatibila cu procesorul. Oh, da, de ce ai nevoie de 2 HDD-uri? Nu poti lua unul de 1 TB?

  2. Mirosul poate veni si de la topirea lipiturii proaste sau lacul de la tolele la transformator. Verifica daca sunt componente innegrite sau izolari ale cablurilor gata sa cedeze. Sfatul meu e sa o schimbi sursa, indiferent daca mirosul va disparea sau nu, mai ales daca ai o sursa no-name(delux, aline, etc).

  3. N-ai nevoie de virtualbox, poti testa si cu imaginea live. 

    Nu poti instala Windows 8 pentru ca partitia pe care ai instalat Ubuntu e in format ext3, format pe care Windows nu-l recunoaste. Trebuie asadar sa formatezi partitia. Legat de problema ta, vezi daca acest videoclip te poate ajuta.

    Eventual fa o partitie in Ubuntu in format ntfs/fat32 unde sa faci backup la datele necesare si sterge partitia unde e instalat Ubuntu. Link - https://help.ubuntu.com/community/HowtoPartition/CreatingPartitions

  4. Numai placi nvidia am avut pana acum,fara sa am vreo problema cu ele.De ce sa schimb acum ?

    Pentru ca un R9 270X costa cu 100 de lei mai putin decat un 760 si extrem de apropriate ca performanta(~3 fps in plus la Nvidia).

  5. Sunt posturi codate în rețea într-adevăr (extra-opțiunile în genere ex:HBO-uri, SuperOne) + încă câteva.

    De asta nu-mi merge mie. Una peste alta, card-ul e bine venit si cred ca am sa trec in scurt timp la el. M-am saturat sa reglez un volum acceptabil din ambele telecomenzi, cabluri in plus, pot acum sa inregistrez si emisiunile(smartv) si multe altele.

  6. Diferente exista intre laptop si desktop. Componentele dintr-un laptop ruleaza la voltaje mai mici, implicit la frecvente mai mici, pentru a economisi energie si pentru a creste autonomia. De asemenea si majoritatea hardurilor din laptop au 5400 rpm, ceea ce duce la un loading time mai mare. Acum depinde si de desktop, nu poti compara laptopul tau cu un AMD Athlon de generatie veche de exemplu.

  7. Daca nu ma insel e din cauza unui virus, autorun.inf.Din cate stiu nu il poti scoate cu vreun antivirus, doar o formatare/reinstall windows.

    Da, cel mai probabil e autorun.inf. Format la toate partitiile si toate stick-urile si problema rezolvata.

    • Upvote 1
  8. Acum ca am descoperit problema, ai 2 posibilitati :

    - fie iei un cablu si un capat il legi de un surub al carcasei iar celalalt capat la calorifer. Recomandat e sa cureti si surubul, si portiunea unde legi cablul la calorifer, impuritatile nu-s chiar atat de ok

    - contactezi e-on / mester electrician sa faca impamantare

  9. Nu este o problema. Componentele electrice sunt prinse de unitate, deci curentul este condus. Tine-ti o mana pe calorifer si una pe unitate si simti usoara senzatie de curentare. 

    Cum sa nu fie o problema? Tu daca pui mana pe carcasa ta te curenteaza?

     

    @Konvict : Unitatea ai asamblat-o tu sau sistemul l-ai cumparat gata asamblat?

  10. Nope, "placa video pe arhitectura de 8 nuclee" nu exista. Si chiar daca pui procesor in loc de placa video, nu exista procesor pe arhitectura de 8 nuclee. Arhitectura e modul in care e construit procesorul. Nucleele au ceva in comun, dar nu in acest context. Da, jocurile pe console sunt mult mai bine optimizate, insa lucru asta o dureze 5-6 ani, cand o sa se vada limitarea hardware-ului si o sa se lanseze alta consola.

    Raspunde-mi la o singura intrebare, de ce FX-8350 pierde in jocuri dar si in cateva aplicatii de la un i5? Ca nota informativa, FX-ul are 8 nuclee iar i5-ul doar 4, si nu dispune de HT. Realizez acum de ce mult nu inseamna de fiecare data bine? Iar daca nu stii raspunsul, ti-l dau eu. Vezi arhitectura procesoarelor.

    Stiu prea bine ce e Netflix, insa atata timp cat tu zici ca asta e consola de gaming, la ce mama naibii imi pune mie Microshit-ul televizune, partajarea programelor tv, ah forget it, uita-te mai bine la acest video - 

    E ca si cum as pune pe o masina de Formula 1 televizor sa ma uit la meciul de baseball, recunoastere vocala s-o pot suna pe mamica sa-mi pregateasca chips-urile ca urmeaza americanii au talent, netflix sa ma uit la serialele retardate.

    Gandeste-te mai bine, e o diferenta intre consola de gaming si dispozitiv de chat, browsing, filme si jocuri de-a saritul pe baloane cu Kinect.

  11. Sunt conserve gandite pentru familiile de obezi americani(vezi netflix, vezi partajarea emisiunilor tv, vezi recunoasterea vocala, vezi achizitionarea abonamentelor tv), nu console de gaming. O consola de gaming se bazeaza aproape in totalitate pe gaming(hardware performant, accesorii, conectivitate), nu pe abonamente netflix sa vezi meciul de NBA.

    Hardware-ul ala trebuia folosit in 2008-2009, nu acum. Degeaba are procesorul ala 8 nuclee, nu intotdeauna ce-i mult e bun(vezi arhitectura procesoarelor). Revin cu un edit mai tarziu cu configuratia.

  12.  

     

    Sunt de aceeasi parere. Un smartphone cum e s3 , s4 sau iphone 5 se ridica la performanta unui pc .. si in scurt timp vor aparea telefoane si tablete din ce in ce mai performante. Suntem in secolul viteza , de fapt mileniul viteza. Tehnologia creste din ora in ora.

    sa mori tu ca s3 sau s4 se ridica la performanta unui PC ?

     

    de exemplu eu am urmatoarea configuratie: AMD FX 9590 8 nuclee, 4,7 GHz, cu turbo 5 GHz

    GPU: Radeon HD 7990 6 GB 384 bit x2

    32 GB RAM 2400 MHz

     

    Zi-mi tu ce telefon se ridica la performanta unui pc d-asta.

     

    ma, da tu in toate topicurile te bagi, vorbesti prostii, daca vezi ca esti pr...st taci naiba din gura, si nu te mai fa de rusine, ca mi-as da cu dintii de bordura de as fi in locu' tau, as bubui din cauza prostiei.

    @ accept warn, da asta e fenomen pe cale de disparitie.

     

    # Pentru mine un tableta este o ultima fita, nu ii inteleg rostu' cand toate tabletele pana in 500 de lei, sunt muci, adica au performante slabe si un telefon de 400 lei cu Android le da de le indoaie.

     

    Si da, telefon performant merita sa iti cumperi, deoarece tot mai multi developer, tot mai multe lucruri noi.

     

     

    Ma bucur ca esti atat de incisiv cu alti membrii ai comunitatii. Cat despre configuratia ta:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_One

    Sa nu iti dau link-uri catre PS-uri, ca te deprim :)

    Diferenta de pret si de performanta e cer-pamant. Dar tu ramai in trecut, la mouse, si tastatura. Noi ceilalti migram catre console de gaming, tv-uri imense.. etc.. :)

     

    Xbox One si PS 4 sunt console de gaming pentru tine? Mai gandeste-te odata.

    Cu un desktop de 2.000-2.500 de lei arat degetul mijlociu consolelor "de gaming".

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...