Jump to content

IgnitionMG

LinkManiac
  • Posts

    412
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by IgnitionMG

  1. Acolo in Bucuresti cred ca e paradisul cainilor, nu stiu de ce. Ori de cate ori ajung pe acolo, mi-e frica sa merg de la masina pana la magazin sa-mi iau ceva, ca trebuie sa fie prezenta o haita de caini. Da sa-i ia naibi de pe strazi si sa-i killareasca pe toti. Cine vrea caine, sa-si cumpere, nu tine hoituri in fata blocului.

    adevarat ! sincer nu inteleg dece toate babele hranesc caini in fata blocurilor ca sa se adune ! o sa ajungem sa iesim din casa cu o bata ! cel putin la mine in fata blocului sunt 10-11 mai mereu ! dece nu isi cumpara 1 caine si il tine la ea acasa si gata ?

  2. Topicul nu e aiurea , e aiurea pt. noi pt. ca avem mentalitate de oameni tampiti , educatie primita de batrani care nu stiu ca plaoia e un fenomen meteorologic ci ... supararea lui cel de sus s.a.m.d. , sa faci sex oral e la fel de normal si de nerusinos ca sexul obisnuit dar nah .... noi avem tampenia asta "AIA O SUGE BAAAA" , de parca ar fi femeie care n-a supt-o , in fine .. ideea e ca toate fetele fac , putine recunosc ...

    asta am zis si eu...nici o fata nu o sa recunoasca din cauza ca uni o sa spuna "AIA O SUGE BAAAA" si daca fetele nu vb pe aici e topicu inutil :)

  3. De fapt nu ma supara ce spui tu, pentru ca tu vorbesti din ce ai intalnit pana acum. Nu incercam sa le iau apararea pustoaicelor din baruri care vin la agatat, doar spuneam ca nu toate fac asta. Eu nu mai continui cu discutia asta, oricum este irelevant faptul ca tu judeci toate persoanele in functie de cateva dintre ele.

    dupa ce te a inselat iubita si nu poti sa gasesti una calumea..le cam bagi pe toate in aceiasi oala ! in fine poate tu si altele sunt diferite ! mi am spus si eu parerea..vorbind din experienta...am si amice care nus ca cele din baruri etc...dar eu cand am vorbit am zis fix de alea si oricum tu la 16 ani nu poti sa im spui mie ca te duci in baruri de la 1-2 noaptea in colo si doar sa dansezi :)) in fine am inchis subiectu asta :)

  4. In primul rand, am eu 16 ani, dar tu la 20 vad ca nu prea le ai cu limba romana si suferi de sindromul "emoticoanelor in exces". Daca poarta chiloti normali, o faceti taranca, daca poarta tanga, o faceti "usuratica". Personal nu cred ca fustele scurte sunt de prost gust, daca le imbraci cum trebuie. Asta de exemplu nu mi se pare deloc ostentativa. De multe ori femeile vor sa se simta bine in pielea lor si sa se simta sexy. Un decolteu nu este neaparat un mod de a atrage barbatii, ci de a te simti tu insati mai atractiva.

    Punctul 2: Nu-mi pasa ca ai 20 de ani sau 60, nu ma baga in aceeasi oala cu fetele pe care le vezi tu prin cluburi cu "liniute", doar pentru ca varsta este punctul comun. Ma astept sa ramai la parerea ta ca fetele vin in club ca sa se ****. WTG ;) Bine ca exista oameni ca tine care intai le condamna, apoi le baga in pat. Pana la urma, daca ele reusesc sa atraga barbatii cu posteriorul si ei se lasa prostiti, ambele tabere sunt la fel de retarded.

    Fiecare are parerea lui ! Si normal ca adevarul te a suparat si te ai luat de faptul ca nu stau sa pun virgule si puncutele si etc pe un forum ! In Fine ! :P nu ma supar pe nimeni cu nimic ! Poti sa spui ce vrei dar eu stiu ce stiu :P

  5. Logic ca intrarea si consumatia dar nu mai platesti pentru fata :D si in bucuresti sunt cluburi garla nai idee ! :)) si explica si mie o fata atunci cand poarta tanga si o fusta scurta de ii sare totu afara si mai sta si pe un scaun inalt sa expuna ce are ea mai interesant la vedere ea ce vrea ? sa ii bagi un cub de gheata acolo ? :)) ca eu nu inteleg fetele merg in cluburi sa se faca varza si dupa sa plece cu vrunu ! dar ma rog fiecare cu parerea si experienta lui :)

    edit// ai 16 ani nu vad dc m am zbatut atata sa iti explic :)) dar am vazut si deala de 16 ani care pentru o liniuta facea ce ziceai tu :)) asa ca nu mai ma mira nimic :)) romania the land of choice :))

  6. in ziua de azi nu mai are rost sa te duci la prostituate sunt fete in cluburi care sunt gata sa o faca gratis la ori ce ora din zi si mai ales noapte..deci nu mai irostiti bani aiurea si mergeti in cluburi ! fetele nu se duc in club sa danseze in caz ca nu stiati :))

  7. eu iau ce e in magazin, ori love plus sensation ori durex sensation (5 respectiv 9 lei). same shit for me. nu suport alea cu miros de fructe + mai sunt unele de la durex care miros a cauciuc, dupa o ora de frecus zici ca ai facut drifturi.

    Epic :))

    prezervativu normal..ati vazut prezervativu ala anti viol pentru femei ? :)) cica iti prinde scula in el si nu mai poti sa il dai jos decat la doctor :))

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...