Jump to content

kavalla

LinkManiac
  • Posts

    1,873
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Posts posted by kavalla

  1. Hello,

    Când doresc să intru într-o clădire, nu o pot face cu tasta F sau Enter.

    Problema asta o am și când doresc să pornesc motorul unei mașini cu tasta 2, doar că aparent am reușit să îi dau de cap și îl pot porni doar prin combinația NUM2+2.

    Aveți idee cum pot rezolva problema? Am dat relog, am reinstalat SAMP+GTA, am încercat să testez și pe alte servere, problema tot nu se rezolvă și nu înțeleg de ce.

    P.S. Dau fundă :))

    #WRONG TOPIC

  2. Eu am oferit doar un sfat cum ca nu si-ar merita efortul un serverul de genul.

    Tu cunosti mai bine domeniul, dar in Romania stiu sigur ca nu are deloc succes Call of Duty(ca deh, nu toti isi permit jocul original). Ori sa facem un server pentru straini, nu stiu cat de viabil ar fi...

    • Upvote 1
  3. Mie imi spune pe canal ca pot folosi melodia care apare la copyright dar imi vor pune reclame pe film..nu ma obliga s-o scot.

    N-ai inteles... Ei vor sa aibe content original sa poata scoata bani de pe cocoasa voastra... Dupa ce ca serveru e mort, mare parte din staff mincinos si pus pe pile, mai vor sa scoata si bani din donatii/ youtube/ facebook.. etc.

    Still non-profit? Sau e pentru binele nostru, nu? :)))

    Ar putea fi o coincidenta... Ar putea fi.... Da' voi chiar mai credeti in coincidente? Treziti-va oameni buni caci avem printre noi un gherilo-reptilian, un francmason de gradul 33! Tu si Dan Brown ce va mai pricepeti la conspiratii...

    Serios? Chiar ai zis asta?! Serios? Ce bani putem scoate cand 41nd face de cateva luni bune live-uri cu cate 5 vizualizatori si el inca mai are perseverenta... Asta ca sa nu mai zic ca tot 41nd a bagat bani constant in comunitate, fara sa-l oblige nimeni... Zic 41nd pentru ca doar el se ocupa de pagina de YT in momentul de fata. Cat despre donatii, vedem in viitorul apropiat unde ajung ele ;).

    Mi se pare ciudat ca tocmai dupa ce ai luat ban te-ai gandit sa postezi asta... Tie nu?

    • Upvote 4
  4. Un club nu tine doar de cu ce se ocupa clubul respectiv... Un club e o mini-factiune. Depinde de ce membri ai, de ce atmosfera ai in club, ce poti sa le oferi viitorilor membri si asa mai departe. De ce nu iti chemi prietenii in club sa te ajute la inceput?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...