Jump to content

Veto

LinkManiac
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Veto

  1. Pai nu mai au niciun motiv sa ajunga. Atunci a fost si contextul istoric (competitia pe toate planurile intre fosta URSS si SUA ). Acum pur si simplu nu are rost sa mai investetsti o gramada de bani. Pentru ce? Sa mai aselenizezi de n ori fara scop. Si in prezent riscurile unei astfel de calatorii sunt  mari in trecut erau si mai mari (vezi Apollo 13) dar  pentru prestigiul lor nu prea aveau de ales pana in momentul ala esticii aveau avans la toate : primul satelit, primul om in spatiu etc. Au prelevat roci , s-au plimbat cu masinuta au instalat o oglinda speciala pentru masurarea precisa a distantei pamnat -> luna. Dovezi ale  prezentei lor pe luna sunt destule. 

     

    off topic:oricum extraterestrii antici au ajuns primii  :)) si Nicolae Ceausescu fumeaza acum un trabuc in Cuba sub o umbrela cu Castro

    • Upvote 2
  2. Pai ai facut ceva din ce scrie acolo? Dezactiveaza Page File iar daca ai un HDD in sistem aloca de acolo niste GB  nu de pe ssd ca il omori lent. La fel poti (trebuie) sa faci  si pentru System Restore.  Opreste si Hibernation daca e cazul. Restul nu prea se adreseaza problemei tale dar  sunt setari utile pentru un ssd.

  3. Se trezi CNA-ul in al 12-lea ceas cu actiuni de genu hai sa ne facem ca muncim, pe cand episoade gen Vadim (nebunul cult) si Zavo (mama=fiica) se petrec prin televiziunile noastre de ani buni.... . Nu vad cum ar putea aceasta sanctiune sa vina in sprijinul meu cumva( ca doar CNA-ul se presupune ca printre alte chestii e si un fel de protectia consumatorului in varianta audiovizual, dar care se bazeaza sau crede asta inseamna ca deja e intoxicat de canalele mai sus mentionate) si nici cum ar putea revizui "comportamentul" posturilor tv respective.

    apropo incepe tanti florica; tot ce stiu dintr-un promo: e o chestie cu un travestit la care pro-tv ma indeamna(obliga sublim) sa ma uit :crazy:

  4. Din grila de programe a cablistilor din Romanica cam la toate as avea ceva de spus, insa cum topicul ii "onoreaza" pe cei mai cei ma limitez la cativa:

    -locul 6:

    B1TV - basisti.

    -locul 5:

    Antena 3 - antibasisti.

    -locul 4:

    Taraf - pentru unii muma pentru altii ciuma.

    -locul 3:

    Sport.ro - stiri despre orice numai sport NU (apropo cum sa denumesti un post tv sport.RO suna cam aiurea) ar mai merge si gsp aici

    -locul 2:

    PRO TV + Antena 1 - penibila concurenta dintre cele doua, de la emisiuni cu formate identice difuzate la ore similare in care se discuta subiecte de toata jena si cu 0 folos privitorului, jurnale de stiri cu informatii prelucrate in asa fel incat sa creeze un impact puternic celor cu neuroni mai dispersati si filme de duzina produse in masa la hollywood sau bollywood.

    -locul 1:

    OTV - mai are rost sa detaliez?

  5. Salut

    Pai mergi la: History->show all history. Este un buton acolo import and backup click pe el, apoi click pe export bookmarks to HTML, o sa alegi o locatie unde vrei sa salvezi fisierul. Daca ai foldere cu bookmarks se pastreaza si alea la fel cum le ai acum in browser. Cand reinstalezi browserul vei selecta import bookmarks from HTML cauti fisierul salvat mai devreme OK si gata.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...