Jump to content

Rosolino_Madalin

Forumist
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Rosolino_Madalin

  1. daca te incalzeste cumva ca adn'u tau se schimba/se va schimba nu ai decat sa crezi .Si da sunt sigur ca nu o sa vad nimic fiindca nu exista

    :| . De ce nu gandesti ma ideparte , de ce nu incerci sa depasesti limitele gandiri tale ? Eu nu zic ca exista asaceva 100% dar e posibil . Nu poti sa zici ca nu exista asa ceva , pentru ca nu sti .

  2. Crezi ca imi pasa mie daca ma cred sau nu? Am trecut demult de stadiul in care aveam nevoie de confirmari din exterior. Am cercetat si am ajuns la o concluzie certa. Nu imi trebuie aprobarea nimanui

    Cu mine vorbesti ? Ca eu nu cu tine vorbeam .

  3. Si asta intareste spusele mele . Defapt e acelasi interviu doar ca , cu mai multe invormatii auxiliare . Deci macar un firicel de adevar exista si in spusele mele . Deci de ce crezi ca toata lumea a fost importiva mea pana acum ? Nu stiu , poate nici pe tine nu te vor crede zi vor zice : "Daca nu vad , nu cred" . Eu nu stiu daca mai pot zice ceva . . .

  4. De aceea am zis ca IQ-ul nu se modifica pe tot parcursul vietii.

    Nu am zis ca este imposibil imbunatatirea genetica a oamenilor,deoarece sunt experiment care au reusit acest lucru.

    Tu il insulti si tot tu ii zici sa vorbeasca frumos?

    "cauta-ma,sau mai bine nu " Nu are sens .

    Dar tu ai vazut ce mia scris el mie si cum ma jignit ? Pe mine oricum nu ma intereseasa ce zic unii , eu doar am oferit o informatie (alevarata sau nu , oricum nu vom afla in scurt timp) , despre care sa isi spuna oamenii opiniile . Am gresit eu cu ceva de ma jigneste ala ? Cauta in posturile anteroare sa vezi ce a zis . Oricum si-a luat pedeapsa .

  5. Amice, topicul nu e important pentru mine. Nu ma intereseaza subiectul. Doar nu vrei sa ma atasez emotional de fiecare topic din sectiunea asta?

    Am zis doar ca din punctul meu de vedere este o teorie gresita si care chiar daca ar fi adevarata nu m-ar afecta in vre-un fel. Voi puteti sa dezbateti in limitele bunului simt cat doriti voi, de-aia am si lasat topicul deschis, ca sa aduceti argumente si sa discutati.

    OK imi cer scuze inseamna ca eu am inteles prost , dar tu ai zis ca nu conteaza si i vei da close topic . Asta nu mi se mai pare opinia ta strict personala care nu influenteaza pe nimeni , dar am observat ca nu ai dat TC , asa ca te admir (sper ca am inteles bine situatia) . Si ai observat ca eu am pastrat subiectul si nu am incercat sa o iau pe alte parti . Dar sunt unii care . . . nu stiu ce sa zic despre ei , singurul lucru care il fac e sa jigneasca , dar am incercat sa imi pastrez controlul si sa nu ma cobor la nivelul lor .

  6. IQ nu se modifica pe tot parcursul vietii tale.Apropo "roso madalin",tu esti "mada madalin 5"?

    Da eu sunt mada_madalin5 . Si eu nu am spus ca IQ se modifica , cu el te nasti , si ramane lafel , cu putin schimbari . Ce am zis eu despre IQ se pare ca nu a inteles . Nu spui poate te prinzi daca ma icitesti odata . Mersi Magnus de sustnere , dar vad ca ai 1 post , si nu prea sti cum merg lucrurile pe forumul asta , oamenii de aici niciodata nu va incerca nimeni macar sa iti zica un mic ""gg pt efort" , aici toti vor sa demonstreze ca nu ai dreptate , si ca bati campi . De ce crezi ca un moderator cum e blk , despre care am auzit numai de bine recunosc , imi zice ca topicul nu e importatnt . . . In astfel de cazusi ce poti sa mai zici sau sa mai faci ? Sau baiatu de dinainte care m-a jignit fara sa ma cunoasca si fara sa stie cum gandesc .

  7. Eu zic ca tu esti cocalar , scrii un roman eu ti-am raspuns intr-o propozitie si m-am facut inteles mai bine ca tine .

    De ce folosesti caps lock ? esti frustrat ? :)

    Adica oamenii pot misca obiecte cu forta mintii ! hai sa ne pisam pe legile fizicii si urmatorul lucru ar fii sa zburam nu ? =))

    E cea mai mare prostie , omul ala nu e savant e un idiot , iar tu probabil esti si religios si crezi in fantome asa ca jet , cand treci peste 105 IQ cauta-ma .

    ai grija cu vocabularul te rog; chiar daca nu are dreptate omul, nu e nevoie sa il jignesti. despre CAPS l-am atentionat si eu.

    warn up

    Uite ce poti sa mai raspunzi unuia ca asta ? Eu nu te voi jigni , ca nu ma cobor la nivelul tau , ca eu am mai multe pretentii de la mine . Ok gandeste in sfera ta de gandire , sa nu depasesti asta . Si cred ca tu esti un baiat religios , care se inchina la fiecare biserica si stie ca nimeni nu poate avea asemenea puteri ca zice Dumnezu. Trezeste-te legile fizicii au fost de mult incalcate . De ce nu poate demonstra fizica ce se intampla cu batranul ala care sustine ca sta nemancat de 70 de ani , si de 20 de zile este studiat si nu s-a mai hranit , hidratat , sau sa iti rezolve nevoile fiziologice , sau fetita aceea care are 18 sau 17 ani , nu am retinut bine , si are structura moleculara si infatisarea unei fetite de 1 an .

    PS:Cand treci he 70 IQ , si cand inveti sa vorbesti frumos cauta-ma , sau mai bine nu .

  8. True. Vad ca mai e si decupata poza, probabil viitorul il reprezinta calcaiul din dreapta pozei. Degeaba incerci sa aduci discutii culte aici (ca sa evitam discutii despre "gagici, mici si berici"), daca nu reusesti sa iti exprimi o opinie clara bazata pe niste argumente. Cat timp spui doar ca "ti-a zis tie un nene" asta si asta, totul e egal cu 0.

    Tot nu am adus argumente ? Acel interviu nu e un argument ? Nu poti aduce o dovada 100% concreta . Pana nu va fi totul clar si nu se va da la televizor deci sa nu mai discutam ? OK . Nu stiu ce sa mai zic eu am dat informatiile pe care le cunosteam , daca nu mai vrea nimeni sa comenteze , si daca tot nu iti place blk sa vorbim , sa socializam , sa incercam sa ne spunem opiniile , dai close topic .

  9. Cred ca thora se refera la faptul ca masa musculara poate fi antrenata si nu depinde de ADN.

    Cat despre topicul asta.. e teribil de amuzant dar pana la urma oamenii de pe aici iubesc teoriile conspiratiei, prieteni imaginari, sa fie impotriva sistemului etc. deci cred ca are rost sa-l las deschis.

    Eu unul nu cred in chestiile astea. Chiar daca ar exista, nu vad cu ce m-ar afecta. Din acest motiv consider ca e o pierdere de timp sa ma gandesc la asta.

    Ok deci dupa parerea ta hai sa nu mai vorbim despre asemena lucruri . Hai sa vorbim se lucrurile importante . Cele mai misto gagici , cum sa mergi la sala sa dai burta jos ? , hai sa vorbim numai despre fotbal , de ce trebuie sa ne punem anumite intrebari ? Ce nu ne simtem bine asa ? Hai la o bere si la un mic .

    EU NU AM ZIS CA ACEASTA CHESTIE E ADEVARATA , DAR E O SANSA FOARTE MARE SA FIE ADEVARAT , SI ASTAZI M-AM INTERESAT LA UN OM MULT MAI INTELIGENT DECAT MINE SI MI-A SPUS CA ESTE FOARTE POSIBIL CELE POVESTITE , SI A CITIT SI EL ACEL INTERVIU , SI A MAI CITIT ALTE INTERVIURI SI LUCRARI ALE ACESTUI DOCTOR . SI APROPO ACESTE MODIFICARI NU SE VOR INFAPTUI PE STE NOAPTE . SE VOR DESFASURA NI MI SI MI DE ANI . ACEASTA PERIOADA VA DURA ATAT DE MULT INCAT NOI NICI NU NE VOM DA SEAMA DE ACESTE CHIMBARI .

    Aici nu este vorba de efectele mediului asupra organismului. Este normal ca o femeie care a stat in soare toata viata la prasit si cules porumbul sa aiba un ten incomparabil cu al uneia care a stat verile in saloane de cosmetica. Dar asta nu inseamna ca ADNul lor difera. Asa cum un forjor si un ITist arata diferit, desi au aceleasi grupe de muschi si acelasi ADN.

    Pai hai sa ne uitam impreuna... si acum 100, si acum 500, si acum 5000 de ani omul avea un apendic. Il are si acum. Care aparent nu ii foloseste la nimic. Si totusi, el creste in continuare pentru ca in codul ADN sunt trecute celule specializate care sa il construiasca. Avem aceleasi grupe de muschi ca si acum 5000 de ani. Inima este in continuare un muschi, nu s-a transformat in nimic altceva. Ficatul indeplineste in continuare functia hepatica, etc.

    Da, hai sa ne uitam impreuna cum aratam acum 500 si acum 2500 de ani :

    - eu nu vad nici o diferenta structurala... tu observi vreuna?

    http://img338.imageshack.us/i/manjd.jpg/

    http://img708.imageshack.us/i/discobolul.jpg/

    Si la masa musculara, dar si la grupele de muschi. Sunt in continuare aceleasi ca acum 3000 de ani si fix in acelasi loc.

    EU VREAU SA ITI RASPUND DECAT LA O INTREBARE : "eu nu vad nici o diferenta structurala... tu observi vreuna?" . Chiar nu vezi diferente ? Nu stiu ce sa zic . Daca nu observi diferenta in prezent voi incerca sa iti dau o diferenta din viitor : http://enciclopedie.interactiuni.ro/o_stiri/710.jpg . Scuze dar nu stiu sa pun poza sa se vada direct , asa ca dati doar un click .

  10. Este adevarat aceasta cautare a fost inspirata de filmul heroes . Probabil ca nu ati citit ce am zis da na . . . Si oricum niciodata nu vom sti adevarul asta e lucrul dureros . Si de unde stim ca acei oameni cu genele modificate nu traiesc printre noi ? (a sunat paranoic sau de tot u ?, si prea mult heroes strica) Da totusi , ce spun acel doctor nu e o gluma . Si as vrea sa se pastreze aceeasi tema de discutie . Multumesc pentru intelegere .

  11. La ce duc schimbarile de pe planeta? Pe mine ma duc cu gandul la faptul ca ar trebui sa pornim la turatie maxima motoarele stiintei si sa plecam spre colonizarea altor lumi. :)

    Nu poti spune ca nu se poate minti aici, acolo sau dincolo, totul e posibil. Si lumea va fi pregatita sa afle anumite lucruri, doar dupa ce vor renunta la a trai intr-o lume cu un unghi de vedere foarte ingust, in care anumite adevaruri deja cunoscute nu sunt acceptate.

    EDIT: @pizza200 - Idem: o a treia spirala ADN n-ar aduce si modificari fizice? :blink:

    Uite am promis ca nu mai postez pana nu aduce cineva su cahiar eu alte dovezi dar mai vreau sa zic ceva . Nu putem coloniza alte planete . Totul e o minciuna , daca ai sti ce putin avansata e omenirea . Poate , poate in milioane de ani va parasi un om galaxia . Dar oricum noi cand te gandesti suntem asa de mici . Vorbim aici pe un forum dar nu stim cum e viata cu adevarat , si nici un vom sti . Si lumea niciodata nu va fi pregatita sa afle adevarul , oamenii sunt ingusti la minte (asta ma include si pe mine ) , nu putem gandi mai presus de orizonturi , incercam sa fugim de adevar . Totul se va chimba fara sa ne dam seama si sa dam importanta, si da a 3ea spirala de ADN va aduce modificari fizice , deja se observa , nu observi ca oamenii sunt mai inalti sunt mai rapizi , chiar si mai inteligenti in decursul anilor . De exemplu recordurile stabilite la olimpiade in scurt timp cineva va scoate suta de metrii in 8 secunde . Totul e in transforare . Nimic nu se pierde totul se conserva , si evolueaza ( o adaugare care imi apartine la celebra zicala ).

  12. Si argumentele tale care sunt? Eu vad ca doar te legi de el. Cum ne asiguri tu ca ce a zis acel om este adevarat, il cunosti personal, ai asistat la experimente, esti chiar unul din acei oameni cu ADN modificat?

    Daca tu zici ca din cauza lui Bogdanzor nu se declasifica documente importante cu privire la diverse evenimente sau planuri de viitor, inseamna ca trebuie sa mai bagi in aceeasi oala alte cateva miliarde de oameni. Nu se face asta pentru ca nu suntem pregatiti sa aflam ca exista extraterestri sau ca se poate calatori in timp, pentru omul de rand acestea sunt niste lucruri socante.

    EDIT: Pai aceste modificari ar fi aparut in ultimii 20 de ani, sau citesc eu prost in articol. El cum de a rezistat 70 de ani? Mai multe dovezi, linkuri, nume, declaratii?

    P.S: Faptul ca scrii cu majuscule nu te ajuta la nimic.

    Da nu pot dovedi ca ce a spus acel profesor este adevarat . Dar am pus si sursa citatelor , si nu cred ca se poate minti in asa hal pe acel site . Sau se poate . In celgaura cu acele dezvaluiri , lumea niciodata nu va fi pregatita sa afle acele vesti . Pentru ca oamenii de stiinta nu sunt luati in seama cand trebuie , sunt luati de badjocora . Recunosc ca nu am dat bine exemplul de mai devreme . Dar te intreb , la ce crezi ca duc doate schimbarile de pe planeta ? Duc la multe semne ale intrebarii , si eu chiar as vrea sa stiu , si chiar nu am sa mai postez daca cineva nu poate sa ma ajute sa inteleg si eu putin . Am sa incerc sa ma documentez singur .

    Si stiu ca am spus multe prosti pe forumul asta . Eu sunt mada_madalin5 . Presimt un suspended ban warn ceva ceva . Dar mi-am schimbat cu totul opinia despre stiinta .

  13. Am citit pe sarite pana cand am vazut

    PR: Acesti copii prezinta caracteristici diferite de ceilalti copii?

    Dr. Fox: Acestia sunt copii care pot muta obiecte in camera doar concentrandu-se asupra lor, sau pot umple pahare cu apa doar privindu-le. Sunt telepatici. Poti sa te gandesti ca acesti copii ar fi angelici sau supraumani, dar nu sunt. Eu cred ca ei sunt ceea ce vom deveni noi, ca specie, in cateva decade.

    =))) seriously .

    :| . Nu zic , eu nu am zis ca e adevarat , da ... Uite intotdeauna vor exista destia ca tine , din cauza carora oamenilor de stinta si agentiilor guvernamentale secrete niciodat nu vor dezvalui secretele cu adevarat importante . Pentru oamenii ca tine s-au inventat unele cuvinte cum ar fi : superficial , cocalar , si alte cele care nu le pot spune ca ar fi considerat jigniri si nu le pot spune ca am demnitate si nu raspund ca un salbatic .

    Nu am zis ca este adevarat , dar daca nu e fake , si stiu ca nu e fake , ce ai mai zice ? Oricum cei ca tine nu afla niciodata adevarul , imi place de tine , ca nu vrei sa sti adevarul , poate toti de pe froum veti zice ca are dreptate si ca vorbesc prostii , si poate asa e da . . . Va asigur ca ce a zis acel profesor nu e facatura . Si nu va dati toti seama ca distrugerea si degradarea pamantului va duce unva . . . Nimeni nu mai poate sa recladeasca pamantul chiar si daca ar vrea , ceea ce cred eu e ca nu va fi un final , ci un nou incepu .

    VA ROG DACA PUTETI SA VA DUCEMENTATI MAI BINE SI SA VENITI CU ARGUMENTE PRO/CONTRA . ASTA VOI INCERCA SI EU .

    UITE SI UN EXEMPLU PENTRU TINE : R_SupeRstaR . IL STI PE BATRANUL INDIAN CARE A REZISTAT IN JUR DE 70 DE ANI SAU NU MAI STIU SIGUR CAT FARA SA SE HRANEASCA , FARA SA SE HIDRATEZE , FARA SA ISI REZOLVE PROBLEMELE URINALE . EL POATE FI UN EXEMPLU DE OM CU AL 3LEA RAND DE ADN . SAU MA INSEL .

  14. Este drept ca impins de un fim (Heroes) m-am gandid sa incep sa ma informez despre ADN . Aam cautat ceva pe google si uitati ce am gasit . Poate unii ati mai vazut , eu insa nu . Si ma marcat . Nu stiu ce sa zic daca este adevarat sau nu . Va rog sa nu postati daca nu cititi totul eu voi pune in post doar o parte din interviul lui Dr. Berrenda Fox . Voi pune si siteul de unde puteti citi totul . Vreau o opinie , o . . . Vreau sa aflu daca este adevarat . Daca este adevarat eu zic ca este un lucru excelent si este foarte posibil sa se intample asa :

    ADN-ul se modifica

    Data aparitiei: 04.05.2006

    O noua forma a omului?

    Dupa cum am aratat in articolul Centura fotonica, intreg sistemul solar intra intr-o zona galactica in care exista o energie spatiala cu o frecventa mai inalta. Ce implicatii are aceasta adevarata "baie" energetica? Dr. Berrenda Fox furnizeaza dovezi ale modificarilor ADN-ului si a celulelor in acest interviu acordat Patriciei Resch. Dr. Fox a dovedit prin teste de sange ca unele fiinte au dezvoltat noi lanturi in ADN.

    Patricia Resch: Care sunt schimbarile ce se petrec in momentul acesta pe planeta, si cum sunt organismele noastre afectate?

    Dr. Berrenda Fox: Exista schimbari majore, mutatii care nu s-au mai petrecut, dupa geneticieni, de cand se presupune ca viata s-a ivit din apa. Cativa ani in urma, in Mexico City a fost o conventie a geneticienilor din toata lumea, si subiectul principal a fost legat de schimbarile care se produc la nivelul ADN-ului. Ni se intampla cu siguranta o transformare evolutiva, numai ca inca nu stim in ce anume ne transformam.

    PR: Cum este aceasta schimbare de ADN?

    Dr. Fox: Fiecare are o spirala dubla de ADN. Ceea ce noi aflam acum este ca exista si alte spirale care s-au format. In interiorul spiralei duble exista doua filamente (lanturi) de ADN rasucite intr-o spirala. In intelegerea mea, noi vom dezvolta douasprezece spirale. In aceasta perioada, care pare ca ar fi inceput cu 5 pana la 20 de ani in urma, am fost transformati prin mutatii. Aceasta este explicatia stiintifica. Este o mutatie a speciei noastre in ceva nou pentru care rezultatul final nu este inca cunoscut.

    Schimbarile nu au fost facute publice, deoarece comunitatea stiintifica se teme sa nu inspaimante populatia. Totusi, oamenii se schimba la nivel celular. Lucrez cu copii, chiar acum cu trei care au 3 spirale de ADN. Mare parte dintre oameni stiu si simt asta. Multe religii au vorbit despre aceasta transformare si acum ea devine realitate, in moduri diferite. Stim ca este o mutatie pozitiva chiar daca fizic, mental si psihologic poate fi inteleasa gresit si poate inspaimanta.

    PR: Acesti copii prezinta caracteristici diferite de ceilalti copii?

    Dr. Fox: Acestia sunt copii care pot muta obiecte in camera doar concentrandu-se asupra lor, sau pot umple pahare cu apa doar privindu-le. Sunt telepatici. Poti sa te gandesti ca acesti copii ar fi angelici sau supraumani, dar nu sunt. Eu cred ca ei sunt ceea ce vom deveni noi, ca specie, in cateva decade.

    PR: Crezi ca asta ni se va intampla tuturor?

    Dr. Fox: Sistemele noastre imunitare si endocrine sunt cele mai bune evidentiatoare ale acestor schimbari. Acesta este unul dintre motivele pentru care lucrez la cercetari din domeniul testarii si terapiei imunologice. Cativa adulti pe care i-am testat au de fapt inca o spirala de ADN in formare. Cativa o au chiar si pe a treia. Acesti oameni trec printr-o multime de modificari majore care se petrec in constiinta si in organismul lor, pentru ca de fapt cele doua sunt una. In opinia mea, Pamantul si orice exista aici isi inalta vibratiile. Multi dintre copii recent nascuti au trupuri care sunt luminatori magnetici. Aceia dintre noi care sunt mai in varsta si aleg sa se schimbe trebuie sa treaca prin multe transformari fizice.

    PR: Ce anume cauzeaza transformarea in organismele nascute cu cele doua lanturi normale de ADN?

    Dr. Fox: Cel mai usor mod de a produce mutatia ADN-ului nostru este printr-un virus. In consecinta, virusii nu sunt neaparat rai. Virusii traiesc doar in tesuturi vii. Virusii ADN-ului, cum ar fi Epstein Barr sau Herpes #6 schimba structura celulara. Virusul HIV nu este un virus al ADN-ului. In loc sa transforme organismul, el il devoreaza. Cei mai multi dintre oamenii care trec prin acest proces si ies de partea cealalta a valului, cum s-ar spune, au o noua profesie, un nou mod de a gandi, sau cel putin un inceput al unui nou mod de viata.

    Chiar daca ei se pot simti bolnavi, obositi, sau deznadajduiti la un moment dat, acesta e un dar. Li s-a acordat o sansa de a-si schimba structura ADN-ului si organismul intr-unul mai sanatos, mai luminos, ceea ce-i poate integra in noua generatie. Asa cum inteleg eu, vom putea desavarsi acest proces pana in anul 2012.

    RESTU PUTETI CITII DE PE : http://www.armonianaturii.ro/ADN-ul-se-mod...eID_515-articol . ICA ODATA VA ROG SA NU POSTATI DACA NU CITITI .

    sursa: Active Information Media

    www.aim.active.ws

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...