Jump to content

Rec.NeT

LinkManiac
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Rec.NeT

  1. 7 hours ago, executor said:

    Ok. Deci chiar crezi ca era on careva in alea 5 min? In opinia mea mea nu... 100%

    Eu știam ca e de ajuns sa intreb doar un membru al party-ulii de afk. Si  apoi se vede cn e pe spot... ca sm făcut staționare la toti inafara de bk . Toti au vorbit .Retrag plângerea daca crezi ca nu  e valabilă preluarea .

     

    stai linistit Brontozaur

  2. Preluarea unui spot .

    " Pentru a începe preluarea unui spot trebuie să faceți printuri cu pointerul mouse-ului fiecărui caracter de pe spotul respectiv, astfel încât să fie vizibil numele celui căruia i se face poza. " 

    unde is pozele tale cu fiecare membru ???? si nu are rost sa le mai faci acuma :))

  3. Am avut si eu aceasta problema, nu e de la mouse. Incearca sa stergi tot gta_sa.set din mydocuments sau incearca sa reinstalezi san andreas`ul folosind programul " Total Uninstaler ". Eu am sters gta_sa.set si mi-a mers.

    Sper ca am te-am putut ajuta.

    am incercat ...tot nu merge..asta e :) ms oricum

  4. Salut ! Am si eu o problema pe care as vrea sa o rezolv...cand dau ESC si vreau sa ma uit pe map,se blocheaza mouse'ul ...nu pot sa intru nici la options,nu pot sa fac nik prin meniu..apoi dau iar esc sa revin la joc si nu merge! Tre' sa dau de vreo 10 ori esc sau sa dau alt +tab si atunci isi revine...(mouse'ul nu e devina...am incercat cu inca doua si tot asa face...folosesc razer naga moulten momentan) Am reinstalat windowsul si gta de vreo 3 ori si la fel...aceeasi problema (windows 7) !

  5. • Nickname: RecNeT

    • Level: 10

    • Sex: Masculin

    • Factiuni precedente: Triads,Ng

    • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Leader - Grove Street

    • Nickname-uri precedente: RecNeT

    • Poza cu /stats: 15gazwl.jpg

    • Link catre cererea de demisie: -

    • Biografie (minim 100 de cuvinte): RecNeT s-a nascut in spitalul din Los Santos intr-o zi friguroasa de iarna.Acesta a crescut intr-o familie culta,cu o situatie financiara destul de buna.Fiind si el un copil inteligent,cu multa cultura generala,la varsta de numai 12 ani a primit o bursa la o scoala cunoscuta din San Fierro.In fiecare zi mergea la scoala,invata,lua note buna,iar daca mai avea timp iesea la joaca cu prietenii sai.Cu timpul,RecNeT nu prea mai avea chef de scoala .. aceeasi monotonie in fiecare zi.Totul avea sa se schimbe intr-o zi de septembrie.Dupa scoala a plecat cu cativa colegi intr-un parc.Vorbeau,radeau,povesteau .. pana cand toata distractia a fost intrerupta de un tipat.Era un tipat de femeie.Doi hoti incercau sa fure geanta unei doamne...RecNeT fiind invatat de acasa sa ajute lumea la greu,si-a luat inima in dinti si s-a dus spre agresori,dar a facut o greseala teribila.Hotii erau membrii ai gang'ului Ballas.Acesta a fost rapit si dus intr-o casa de la periferia orasului Los Santos.Parintii au aflat imediat de aceasta intamplare si au reusit sa contacteze rapitorii.Acestia au cerut 20.000$ in schimbul lui RecNeT.Tatal sau,fiind un membru al gang'ului Grove Street si-a rugat colegii daca pot face ceva in aceasta privinta.Acestia au spus ca vor incerca sa il aduca inapoi pe RecNeT acasa.

    Dupa trei ore,parintii au primit un telefon de la un membru din Grove Street.."RecNeT este in siguranta si se indreapta spre casa".Parintii au izbucnit intr-un plans de fericire ca fiul lor va veni din nou acasa.Acum,RecNeT vrea sa se alature Gang'ului Grove Street pentru a urma traditia asa cum a facut si tatal sau,si pentru a se razbuna pe cei din Ballas pentru raul facut.

    Informatii din viata reala:

    • Nume: Darius

    • Varsta: 20

    • Sexul: Masculin

    • Orasul in care locuiti: Los Santos

    • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 11:00 - 04:00 !

    • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?: Este un gang unit,frumos,si cu membrii capabili.

    • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -

  6. •Nume in joc: RecNeT

    •Level: 10

    •De cat timp jucati pe server: 3 ani

    •De ce doriti sa intrati in Hitman: pentru ca este o factiune frumoasa si serioasa

    •Job-uri precedente: triads,ng

    •Job curent: Detectiv

    •Varsta(reala): 20

    •Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): RecNeT s-a nascut in marele oras, Los Santos. Facea parte dintr-o familie bogata, tatal sau era inginer, iar mama sa designer. Pana la 15 ani, cand a intrat la liceu, a avut ce si-a dorit. Dupa primele zile de liceu, si-a facut cativa prieteni. Acestia nu erau tocmai cum isi imagina el, ei faceau afaceri cu droguri, unii chiar vindeau arme. Cand au aflat asta, parintii lui l-au obligat sa se indeparteze de acei prieteni, deoarece considerau ca nu sunt potriviti pentru RecNeT Vazand cum ii vorbesc parintii, el s-a hotarat sa plece de acasa, fiind saturat de parintii lui. Odata cu plecarea de acasa, a aparut si problema banilor, si-a dat seama in clipa aceea ca trebuie sa intre si el in afacerile cu droguri. Dupa cateva luni, prietenii lui l-au chemat sa se alature gangului lor, care era ca si o familie. Bineinteles, dupa cateva luni, RecNeT a fost prins de politie si arestat. A stat 2 luni in inchisoare. In tot acest timp, s-a gandit la toate greselile pe care le-a facut in decursul vietii sale. Cele 2 luni au trecut, iar RecNeT se intoarce acasa, sperand ca parintii lui sa il ierte. Desi ciudat, parintii lui il primesc cu bratele deschise. Acestia l-au indrumat sa se angajeze undeva, bineinteles, un job legal, unde isi va putea face colegi noi, va uita de anii in care a pierdut timpul pe strazi. Dupa o perioada de lucrat in Scoala, RecNeT a fost ales ca lider Grove Multe zile frumoase a petrecut acolo, si-a facut prieteni noi, s-a chinuit sa ridice gangul. Dupa scurt timp, isi pierde functia de lider si se hotaraste sa aplice la Agentia Hitman. Nefiind in largul lui, la aceasta agentie, el se face politist. Intalnindu-se pe strada cu niste prieteni, acestia i-au sugerat sa vina in gangul lor, Grove Street. RecNeT isi depune demisia la politie si se alatura prietenilor lui. Din cauza lipsei de organizare de acolo, el se hotaraste sa plece si sa faca o aplicatie la Agentia Hitman.

    •Cate ore jucati pe zi: 4-5 ore..depinde

    •Poza cu stats: 15gazwl.png

  7. -Nick: RecNeT

    - Factiuni precedente:- Triads,Ng

    - Job curent: Detective

    - Level: 10

    - Sex(masculin/feminin): Masculin

    - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Pentru ca este un gang foarte bun si capabil !

    - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Cu traficul de arme/droguri si omorarea rivarilor

    - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): -

    - Intervalul orar in care jucati: In intervalul 13:00 - 04:00

    - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Aici

    - Biografie (minim 100 cuvinte) - RecNeT s-a nascut in spitalul din Los Santos intr-o zi friguroasa de iarna.Acesta a crescut intr-o familie culta,cu o situatie financiara destul de buna.Fiind si el un copil inteligent,cu multa cultura generala,la varsta de numai 12 ani a primit o bursa la o scoala cunoscuta din San Fierro.In fiecare zi mergea la scoala,invata,lua note buna,iar daca mai avea timp iesea la joaca cu prietenii sai.Cu timpul,RecNeT nu prea mai avea chef de scoala .. aceeasi monotonie in fiecare zi.Totul avea sa se schimbe intr-o zi de septembrie.Dupa scoala a plecat cu cativa colegi intr-un parc.Vorbeau,radeau,povesteau .. pana cand toata distractia a fost intrerupta de un tipat.Era un tipat de femeie.Doi hoti incercau sa fure geanta unei doamne...RecNeT fiind invatat de acasa sa ajute lumea la greu,si-a luat inima in dinti si s-a dus spre agresori,dar a facut o greseala teribila.Hotii erau membrii ai gang'ului Grove Street.Acesta a fost rapit si dus intr-o casa de la periferia orasului Los Santos.Parintii au aflat imediat de aceasta intamplare si au reusit sa contacteze rapitorii.Acestia au cerut 20.000$ in schimbul lui RecNeT.Tatal sau,fiind un membru al gang'ului Ballas,si-a rugat colegii daca pot face ceva in aceasta privinta.Acestia au spus ca vor incerca sa il aduca inapoi pe RecNeT acasa.

    Dupa trei ore,parintii au primit un telefon de la un membru Ballas.."RecNeT este in siguranta si se indreapta spre casa".Parintii au izbucnit intr-un plans de fericire ca fiul lor va veni din nou acasa.Acum,RecNeT vrea sa se alature Gang'ului Ballas pentru a urma traditia asa cum a facut si tatal sau,si pentru a se razbuna pe cei din Grove Street pentru raul facut.

    - Nume si prenume: Duma Darius

    - Varsta: 20

    - Orasul in care locuiti: Oradea

    - Sex (masculin/feminin): Masculin

  8. Nick: lioN.

    Level: 4

    Numele membrului pe care il reclam: RecNeT

    Dovezi: http://imageshack.us/gal.php?id=spik1szg1pyplebdmePU06g

    O scurta descriere: Imi da wanted aiurea, actioneaza singur la wanted in 2 situatii, n'are un limbaj specific factiunii, imi da wanted pt. jigniri pe /w

    # apropo, invata si tu ce inseamna a fi incompetent

    iti dau wanted aiurea??? l'ai omorat la cai pe Andrew..ai facut wanted2 apoi ti'am dat w5 pt civ kill...dupa care te'am intrebat daca te predai..si m'ai omorat ! ti'am dat w10....nici nu ma obosesc sa pun poze ! stai flex....si daca ma demite din ng :)

  9. Nick in joc: RecNeT

    Nick forum: Rec.NeT

    Alte nick-uri pe care le-ati avut:-

    Level-ul caracterului in joc: 8

    ---------------------------------------------------

    Varsta (reala): 20

    De cat timp joci: 3-4 ani

    Sex (M/F): M

    ---------------------------------------------------

    Job-uri (factiuni) precedente: Triads

    Job (factiune) curent: Detectiv

    Rankurile detinute in factiunile precedente: 1

    De ce ati parasit ultima factiune:- Am demisionat

    ---------------------------------------------------

    Cu ce se ocupa Armata: Wanted 6-10

    De ce doresti sa intri in Armata: Pentru a opri criminalii

    ---------------------------------------------------

    Cate ore joci pe zi: depinde...joc in intervalul 14:00 - 04:00

    ---------------------------------------------------

    Poza cu stats: xe4tgw.png

    Poza cu licentele: 10xdmvl.png

    • Upvote 2
  10. • Nickname: RecNeT

    • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): LS

    • De cand jucati SA-MP pe linkmania: 3-4 ani

    • Sex: Masculin

    • Varsta in game: 21

    • Level : 7

    • Factiuni precedente: -

    • Ultima factiune: -

    • Link catre demisie: -

    • Job secundar: Trucker

    • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: - Leader

    • De ce doriti sa va alaturati Triadelor: O factiune capabila sa ajunga pe primul loc cu membrii capabili.

    • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme , Trafic de droguri,Trafic de oameni, si alte lucruri ilegale

    • In ce interval oral jucati: 14:00 - 04:00

    • Nick-uri anterioare: - RecNeT

    • Sunteti un om de echipa: Da.

    • Biografia: RecNeT s-a nascut in spitalul din Los Santos intr-o zi friguroasa de iarna.Acesta a crescut intr-o familie culta,cu o situatie financiara destul de buna.Fiind si el un copil inteligent,cu multa cultura generala,la varsta de numai 12 ani a primit o bursa la o scoala cunoscuta din San Fierro.In fiecare zi mergea la scoala,invata,lua note buna,iar daca mai avea timp iesea la joaca cu prietenii sai.Cu timpul,RecNeT nu prea mai avea chef de scoala .. aceeasi monotonie in fiecare zi.Totul avea sa se schimbe intr-o zi de septembrie.Dupa scoala a plecat cu cativa colegi intr-un parc.Vorbeau,radeau,povesteau .. pana cand toata distractia a fost intrerupta de un tipat.Era un tipat de femeie.Doi hoti incercau sa fure geanta unei doamne...RecNeT fiind invatat de acasa sa ajute lumea la greu,si-a luat inima in dinti si s-a dus spre agresori,dar a facut o greseala teribila.Hotii erau membrii ai mafiei din Las Venturas.Acesta a fost rapit si dus intr-o casa de la periferia orasului Los Santos.Parintii au aflat imediat de aceasta intamplare si au reusit sa contacteze rapitorii.Acestia au cerut 20.000$ in schimbul lui RecNeT.Tatal sau,fiind un membru al mafiei din San Fierro,The Triads,(rivala mafiei din Las Venturas) si-a rugat colegii daca pot face ceva in aceasta privinta.Acestia au spus ca vor incerca sa il aduca inapoi pe RecNeT acasa.

    Dupa trei ore,parintii au primit un telefon de la un membru The Triads.."RecNeT este in siguranta si se indreapta spre casa".Parintii au izbucnit intr-un plans de fericire ca fiul lor va veni din nou acasa.Acum,RecNeT vrea sa se alature mafiei The Triads pentru a urma traditia asa cum a facut si tatal sau,si pentru a se razbuna pe cei din The Mafia pentru raul facut.

    Informatii din viata reala:

    • Nume/Prenume: Darius

    • Varsta reala: 20

    • Orasul de provenienta: Oradea

    • Stiti ce este Skype?: Da

    • Stiti sa folositi Skype?: Da

    • Aveti un cont pe Skype?: Da

    • Detineti un microfon functionabil?: Da

    • Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): Da .

  11. -Nick: RecNeT

    -Level:6

    -Factiune:-

    -Job secundar:Trucker

    -Licenta pe care o solicitati: De Avion si de Barca

    -Pretul licentei:138.000 $ ambele

    -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi place mult sa pilotez si sa ma plimb cu barca

    -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Bogdan

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...