Jump to content

nO sOuNNNd

Inactive
  • Posts

    456
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nO sOuNNNd

  1. 1. Marimea: dimensiuni normale
    2. Imagineahttp://imageshack.us/a/img560/7965/72qi.jpg

    3. Culorile: ceva care sa dea bine pe poza

    4. Stilul: -
    5. Textul: Deejay PoRRo
    6. Designer/User: oricare

     

    # doresc si avatar si semnatura cu aceiasi poza.

     

  2. Poli Timisoara - FC Botosani  2-1

     

    Otelul Galati - FC Brasov 1-0

     

    Corona Brasov - Dinamo 0-1

     

    Pandurii - Astra Giurgiu 2-2

     

    Petrolul - Ceahlaul 2-1

     

    Steaua - CFR Cluj 2-1

     

    Viitorul Constanta - Gaz Metan 1-0

     

    "U" Cluj - Concordia Chiajna 0-0

     

    FC Vaslui - Sageata Navodari 1-0

  3. Un român la curtea "regelui" Mayweather » Ronald Gavril: "Îmi doresc să ajung campion mondial"

     

     

     

    Despre pugilistul Ronald Gavril poţi spune că este omul care a urmărit neîncetat un ideal. Băcăuanul, multiplu campion naţional de amatori şi medaliat cu bronz atât la Mondiale, cât şi la Europene,  a ales să plece în căutarea succesului pe tărâm american.

    Iar aici, Ronald, poreclit "The Thrill", a ştiut să valorifice cea mai importantă "moştenire", talentul,  şi a înţeles că orice vis devine realitate. Din ianuarie 2013, românul face parte din echipa celebrului boxer american Floyd Mayweather şi a câştigat toate cele cinci meciuri disputate până acum la profesionişti, patru din ele înainte de limită.

    Ronald,  se poate spune că acum trăieşti visul american, dar sunt convinsă că lucrurile n-au fost mereu atât de simple.
    Da, aşa e! Pot spune că  îmi trăiesc visul american! Nu a fost uşor să ajung aici şi  sunt conştient că îmi va fi greu şi de acum încolo, dar voi lupta pentru a-mi împlini visul. Au fost momente grele de când sunt în America, dar  nu m-am gândit niciodată să renunţ. Am ales America pentru că ştiam că aici e patria boxului profesionist, a boxului adevărat.

    Faci parte din TMT (The Money Team), echipa celebrului  Floyd Mayweather. Cum ai ajuns să fii cooptat în echipă şi ce înseamnă pentru tine acest lucru?

    E un lucru minunat pentru mine să fac parte din echipa lui Floyd . Îmi dă încredere şi putere să merg mai departe. Au fost aproape 2 ani de muncă titanică în SUA  până când Floyd să audă de mine. După ce am făcut KO, la un sparring, un boxer care era neînvins şi avea 14 victorii nu au trecut nici 10 minute şi Floyd a venit în sală să mă vadă.

    Cum arată o zi din viaţa pugilistului Ronald Gavril?
    Îmi dedic timpul antrenamentelor, dar îmi place să stau cu familia, cu prietenii apropiaţi. Mergem şi înotăm, îmi place tenisul şi  iubesc natura şi aerul curat de munte.

    Ai obţinut, de curând, a cincea victorie la profesionişti în faţa americanului Jas Phipps. Cum a fost?
    Am reuşit a cincea victorie cu un sportiv neînvins în carieră, un sportiv foarte puternic. Dar, cu toate acestea, nu a avut nicio şansă, am fost foarte bine pregătit  şi am făcut exact ce mi-a cerut antrenorul.

    Floyd Mayweather a fost alături de tine şi a  urmărit partida din primul rând. Cât de mult a contat pentru tine prezenţa lui Mayweather ?
    Chiar înainte să intru în ring, Floyd a venit şi mi-a spus că eu sunt campion,  eu sunt cel mai bun. A fost ceva ce nu vă pot explica în cuvinte. În plus, pe toată durata partidei, Floyd îmi dădea indicaţii, era foarte aproape de ring. Şi, după partidă, aţi văzut ce a postat pe pagina lui. A spus că voi fi campion la categoria supermijlocie!

    Ai avut alături nume grele din box. Sugar Ray Leonard, James Toney, iar acum eşti antrenat de celebrul Eddie Mustafa Muhammad. Cum e să fii pregătit de un  mare campion şi ce impact are asupra ta?

    Da,  într-adevăr am avut ocazia să mă antrenez  în Los Angeles cu o legendă a boxului, James Toney,  fost campion mondial la 3 categorii diferite. M-a ajutat foarte mult timp de un  an de zile. A venit şi  în România la al doilea meci al meu, e  un om deosebit. Vorbesc tot timpul cu el şi e foarte bucuros pentru evoluţia mea. Antrenorul  Eddy  e un om cu experienţă, un  campion la categoria grea, ştie să  îmi pună în valoare calităţile şi ne înţelegem foarte bine. El e antrenorul de care aveam nevoie!

    Care este cel mai important lucru pe care l-ai învăţat până acum de la Mayweather?
    Am învăţat multe şi mai am de învăţat de la Floyd. Pot să spun că ceea ce am văzut acum n-am mai văzut niciodată. Floyd munceşte foarte  mult, e serios, disciplinat şi duce o viaţă sportivă!

    În septembrie vei boxa în gala din Las Vegas, gală în care Floyd Mayweather se va bate cu mexicanul Saul "Canelo" Alvarez. Ce părerea ai despre confuntarea dintre cei doi?
    Într-adevăr, pe 14 septembrie va fi un moment foarte important în cariera mea, voi boxa în gala în care Floyd îl va întâlni pe mexicanul Canelo. Eu, însă, voi mai boxa şi pe data de 24 august în Los Angeles.Va fi un meci bun, dar viteza şi inteligenţa lui Floyd vor face diferenţa! Floyd e foarte bine pregătit,  îl văd în fiecare zi la sală şi pot spune că e foarte greu sa îl bată cineva.

    Pe termen lung, care este obiectivul tău?
    Obiectivul meu e să ajung campion mondial. De aceea mă aflu aici, departe de familie şi de prietenii mei dragi. Prin muncă, dăruire şi disciplină sper ca într-o zi să aduc în România centura de campion.

    Am văzut că după victoria în faţa lui Yong ai avut un mesaj pentru români. Le transmiţi ceva şi acum,  prin intermediul Gazetei?
    E foarte important pentru mine să ştiu că România este alături de mine. Oriunde sunt şi orice voi face, tot în România mă voi întoarce. Vă promit tuturor  că nu o să vă dezamăgesc şi o să reprezint România aşa cum ştiu eu mai bine!

  4. Bolt e cel mai mare sprinter! » Sondaj cu rezultat aşteptat: jamaicanul l-a întrecut pe Carl Lewis

     

     

     

    Deşi rezultatul era aşteptat, unii sportivi sau antrenori importanţi care au răspuns unui sondaj L'Equipe au avut şi alte păreri.

    Usain Bolt este singurul om care a reuşit să-şi păstreze titlurile olimpice la 100 şi 200 de metri. Este deţinător de recorduri mondiale la ambele probe şi proaspăt campion mondial la 100 m, după ce şi-a luat înapoi titlul, ratat prosteşte în 2011, cînd a fost descalificat.

    Cu toate acestea, la sondajul iniţiat de L'Equipe, care a pus întrebarea "Care este cel mai bun dintre sprinterii lumii?", răspunsul nu a fost unanim. Şi-au spus părerea campioni olimpici din trecut la sută, printre care Bailey, Gatlin şi Bolt însuşi, antrenori şi atleţi din alte discipline, cum ar fi Serghei Bubka sau Sebastien Coe.

    20 de oameni l-au votat
    Usain Bolt l-a votat pe prima şi singura poziţie în topul personal pe Maurice Greene. "Îmi plăcea foarte mult să-l privesc pe Maurice Greene alergînd, îmi plăcea spiritul său de competiţie. Dar m-aş pune şi pe mine în top 3, după performanţe", a spus jamaicanul, fără să precizeze locurile 2 şi 3.

    Din 29 de personalităţi întrebate, 20 l-au aşezat pe prima treaptă a ierarhiei celor mai buni sprinteri din istorie pe Usain Bolt. Pe locul al doilea s-a clasat americanul Carl Lewis, multiplul campion la sprint şi lungime, şi Jesse Owens, eroul Olimpiadei de la Berlin, din 1936.

    L'Equipe scrie că Lewis este, probabil, cel mai mare atlet al tuturor timpurilor, dar că a fost pătat ca sprinter, referindu-se la consumul de substanţe dopante.

    Cei mai buni sprinteri - sondaj L'Equipe
    1. Usain Bolt (Jam) - 26 de ani 6 titluri olimpice, 6 titluri mondiale, recorduri mondiale la 100 şi 200 m
    2. Carl Lewis (SUA) - 52 de ani 9 titluri olimpice (4 la lungime), 8 titluri mondiale (2 la lungime), fost recordman mondial la 100 şi 200 m
    3. Jesse Owens (SUA) - decedat în 1980 4 titluri olimpice (unul la lungime), fost recordman mondial la 100 şi 200 m
    4. Bob Hayes (SUA) - decedat în 2002 2 titluri olimpice, fost recordman mondial la 100 m
    5. Maurice Greene (SUA) - 39 de ani 2 titluri olimpice, 5 titluri mondiale, fost recordman mondial la 100 şi 200 m
    6. Tommie Smith (SUA) - 69 de ani un titlu olimpic, fost recordman mondial la 200 şi 400 m
    7. Donovan Bailey (Can) - 45 de ani 2 titluri olimpice, 3 titluri mondiale, fost recordman mondial la 100 şi 200 m
    8. Jim Hines (SUA) - 66 de ani 2 titluri olimpice, fost recordman mondial la 100 şi 200 m

    "Eu nu cunosc foarte multă istorie. Îl aleg pe Maurice Greene pentru că îmi plăceau stilul şi spiritul lui" (Usain Bolt, sprinter)

    9,58 secunde este actualul record mondial la 100 m, stabilit de Bolt în 2009, la CM de la Berlin

  5. Sorana s-a retras de la Cincinnati, Monica Niculescu a intrat în locul ei » Victorie categorică în turul I

     

     

    Monica Niculescu a ajuns pe tabloul principal din postura de lucky loser, după retragerea Soranei Cîrstea din cauza unei probleme medicale, şi s-a calificat, în turul doi al turneului de la Cincinnati, dotat cu premii în valoare totală de 2.369.000 de dolari.

    Niculescu a învins-o în primul tur, în 58 de minute, cu scorul de 6-1, 6-2, pe sportiva belgiană Yanina Wickmayer, şi o va întîlni în runda următoare pe jucătoarea daneză Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 10.

    Monica Niculescu a jucat la Cincinnati şi la dublu, alături de sportiva slovacă Janette Husarova.

    Cele două au fost învinse în primul tur, cu scorul de 6-2, 6-3, de cuplul Anna-Lena Groenefeld/Kveta Peschke (Germania/Cehia), cap de serie numărul 6.

  6. S-a stabilit! Cu cine joacă Rapid şi Universitatea Craiova în Liga a doua » Play-off pentru promovare!

     

     

     

    În Comitetul Executiv de astăzi s-a hotărît să fie două serii de cîte 13, respectiv 12 echipe în Liga a doua. De asemenea, se va juca şi play-off pentru a afla promovatele în primul eşalon

    La sfîrşitul sezonului se va organiza un play-off între primele 6 clasate, urmînd să promoveze cîte 2 echipe din fiecare serie. Celelalte 6 vor intra în play-out: locul 13 din seria B1 va retrograda direct, echipele de pe poziţiile 10-12 în urma play-out-ului.

    Cinci echipe nu s-au înscris pentru acest sezon din Liga a doua: FC Argeş, CS Otopeni, Delta Tulcea, CS Severin, Luceafărul Oradea, iar aseară, deşi retrogradată, Chindia Tîrgovişte a anunţat că nu se mai înscrie în liga secundă, ci va juca în a treia dvizie. 

    Seria B1:

    Rapid, CSMS Iaşi, CF Brăila, FC Clinceni, Unirea Slobozia, Dunărea Galaţi, Sportul Studenţesc, Rapid Suceava, Farul Constanţa, SC Bacău, Gloria Buzău, ACS Berceni, Unirea Tărlungeni

    Seria B2:

    Gloria Bistriţa, CSM Rîmnicu Vîlcea, Universitatea Craiova, CS U Craiova, UTA, ASA Tg. Mureş, CSM Reşiţa, FC Bihor, CS Mioveni, ALRO Slatina, Minerul Motru, Olimpia Satu Mare

    Echipele care vor juca în Liga a III-a

    Seria I: Aerostar Bacău, Bucovina Pojorîta, Bucovina Rădăuţi, Ceahlăul II, Cetatea Tg. Neamţ, CSM Moineşti, CSM Paşcani, FCM Bacău, FCM Dorohoi, Petrotub Roman, Sporting Lieşti

    Seria II: Callatis Mangalia, Conpet Cireşu, CS Afumaţi, CS Ştefăneşti, Dunărea Călăraşi, FC Voluntari, Gloria Popeşti Leordeni, Oţelul II Galaţi, Progresul Cernica, Rapid Feteşti, Viitorul Axintele

    Seria III: Apă Craiova, Concordia II Chiajna, CS Baloteşti, CS Tunari, CS Vişina Nouă, Dinamo II, FC Balş, FC Podari, Inter Clinceni, Juventus Bucureşti, Metaloglobus Bucureşti, Viitorul Domneşti

    Seria IV: AFCM Reşiţa, Autocatania Caransebeş, FC Avrig, FC Hunedoara, Jiul Rovinari, Millenium Giarmata, Minerul Mătăsari, Muncitorul Reşiţa, Nova Mama Mia Becicherecu Mic, Pandurii II Tg. Jiu, Ştiinţa Turceni, Vulturii Lugoj

    Seria V: CS Oşorhei, CSO Cugir, CS Ineu, FCM Universitar Baia Mare, FC Zalău, FCM Baia Mare, Naţional Sebiş, Sănătatea Cluj, Seso C. Turzii, Şoimii Pîncota, Unirea Dej, Unirea Jucu

    Seria VI: ACSM Cîmpina, Atletic Bradu, Avîntul Reghin, Conpet Ploieşti, Civitas Făgăraş, Chindia Tîrgovişte, FC Păpăuţi, FC Zagon, FCM Tîrgovişte, Fortuna Brazi, SCM Argeşul Piteşti, Urban Titu
     
    Schimbări de denumire: ACS Buftea a devenit FC Clinceni, Damila Măciuca - CSM Rm. Vîlcea, CSM Rm. Vîlcea - FCM Reşiţa, FCM Tg. Mureş - ASA Tg. Mureş.
  7. Nici Steaua nu l-a salvat » Lui Gigi Becali i-a fost respins şi recursul pentru amînarea pedepsei

     

     

     

    Lui Becali i-a fost respins şi recursul pentru amînarea pedepsei, deşi a încercat să-i convingă pe judecători susţinînd că clubul din Ghencea nu poate fi condus fără el


    Gigi Becali şi-a văzut speranţele năruite ieri, cînd Curtea de Apel a respins recursul său privind amînarea cu 3 luni a pedepsei, hotărîrea instanţei fiind definitivă. Patronul din Ghencea ceruse să fie lăsat trei luni în libertate, urmînd ca apoi să revină la penitenciar pentru a efectua restul de pedeapsă. Judecătorii n-au fost însă impresionaţi de motivele cu care s-a prezentat finanţatorul Stelei în faţa lor.

    Cele 6 motive pentru care Gigi Becali a susţinut că trebuie să fie în libertate

    1. A intrat în sala de judecată cu o pungă de rafie plină de scrisori, explicînd că lumea îl vrea afară. "Uitaţi cîţi oameni au nevoie de ajutorul meu! Dacă ies, îi ajut pe toţi. De aici n-am ce să fac!", a spus Gigi.

    2. S-a folosit de faptul că e acţionar majoritar la CIM Krivoi Rog, o societate din Ucraina, la fabrica de armament de la Drăgăşani, la ARCOM, dar şi la Avicola Iaşi, susţinînd că e nevoie de el pentru ca societăţile să-şi poată continua activitatea.

    3. Deşi în momentul în care a intrat după gratii a declarat că Steaua se poate finanţa şi că el o va putea conduce foarte bine şi din închisoare, ieri Gigi şi-a schimbat discursul. Avocaţii săi au depus documente care atestă calitatea sa de preşedinte onorific fondator, spunînd că poate căpăta sarcini executive atît timp cît "preşedintele executiv Mihai Stoica e în stare de suspendare" în urma deciziei luate de Comisia de Disciplină a LPF. Totuşi, MM e doar un manager general şi nu are drept de semnătură. Cel care ocupă funcţia de preşedinte executiv e Valeriu Argăseală.

    4. S-a plîns că nu poate să le mărească salariile jucătorilor aflaţi la final de contract. "Sînt 5 fotbalişti în situaţia asta. Unul e Bourceanu, căpitanul! Uitaţi-l, e în sală! Eu îi propusesem 300.000 de euro. I-am zis lui Meme să-i mai dea 100.000. Deci 400.000 de euro! Chiar mă gîndesc să triplez salariile la toată echipa. Dacă nu iau măsuri acum, chiar şi peste o lună va fi prea tîrziu. În şase luni se destramă Steaua, simbolul României!", a spus Becali conform Fanatik.

    5. Şeful din Ghencea a mai adăugat că e nevoie de el afară pentru a aproba şi unele transferuri, iar Mihai Stoica a comentat la DigiSport: "Sînt trist, aproape că am bătut palma pentru un atacant de mare valoare, unul pe care l-am aduce pe bani mulţi. Acum, să vedem ce mai putem face fără patron".

    6. Managerul din Ghencea, MM Stoica, a mai dezvăluit încă un argument al lui Becali: "Îi promisese unui om de mare valoare, lui Dan Puric, că-i va da un milion de euro ca să construiască un spital. Din păcate, această promisiune nu şi-o poate duce la capăt decît dacă e în libertate!".


    "Poate se găseşte o soluţie! E mare nevoie la Steaua ca el să fie în libertate. Dacă va fi eliberat, sînt convins că s-ar rezolva toate problemele noastre. Altfel, e posibil ca Bourceanu să plece, la fel ca şi alţi jucători aflaţi în aceeaşi situaţie"
    Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua

    "Am ajuns bătaia de joc a României! De ce atîta duşmănie în ţara asta? Eu puşcăria tot mi-o fac. Nu pot să rezolv problemele astea? Cui fac eu rău? Nu sînt un pericol social"
    Gigi Becali, patron Steaua

    "Cînd nu poţi să-l ai lîngă tine pe cel mai bun prieten, e cumplit. Din punct de vedere profesional, e foarte complicat. Sînt probleme care nu se pot rezolva la telefon, vorbind la două zile cîteva minute"
    Mihai Stoica, manager Steaua


    25 de luni e pedeapsa minimă pe care Becali o mai are de executat, dacă va primi reducerea maximă. Cel mai devreme va putea fi eliberat în septembrie 2015

  8. Metalist Harkov a fost eliminata din Cupele Europene !

     

     

    UEFA a eliminat clubul ucrainean de fotbal Metalist Harkov din Cupele Europene.

    Metalist era calificata in play-off-ul Ligii Campionilor si trebuia sa joace impotriva echipei germane Schalke 04 pentru un loc in grupele Ligii Campionilor. Primul meci ar fi trebuit sa se desfasoare in germania, miercuri 21 august.

    Motivul eliminarii echipei Metalist este implicarea intr-un scandal privind meciurile trucate din
    competitia interna.

    Clubul ucrainean poate face apel la TAS la decizia UEFA, intre timp Comitetul de Urgenta a UEFA, care este format din cinci membri ai Comitetului Executiv UEFA se va intalni astazi de urgenta pentru a observa cum afecteaza aceasta decizie competitia.

    Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausane a sanctionat 10 oficiali si jucatori de la Metalist Harkov si Karpati Lvov pe data de 2 august pentru motivul de trucare a meciului direct pe care cele doua echipe l-au disputat in campionatul Ucrainei la 19 aprilie 2008.

     

  9. Nadal a castigat turneul de la Montreal !

     

     

    Tenismenul spaniol, Rafael Nadal a castigat turneul Masters 1000 de la Montreal, turneu dotat cu premii in valoare totala de 3.496.085 dolari.

    Desi a pornit cu sansa a patra in acest turneu, Nadal l-a invins in finala cu scorul de 6-2, 6-2 pe numarul 10 ATP, Milos Raonic din Canada. In semifinale Nadal a reusit sa treaca de Novak Djokovic in trei seturi, 6-4, 3-6, 7-6(7/2).

    Dupa castigarea turneului de la Montreal Nadal a urcat pe locul trei in clasamentul ATP si revine in lupta pentru locul 1 mondial. Vezi mai jos primii zece tenismeni din lume.

    Top 10 ATP:

    1. Novak Djokovic — 11400 pct
    2. Andy Murray — 8610 pct
    3. Rafael Nadal — 7860 pct
    4. David Ferrer — 7130 pct
    5. Roger Federer — 5515 pct
    6. Tomas Berdych — 4865 pct
    7. Juan Martin Del Potro — 4740 pct
    8. Jo-Wilfried Tsonga — 3470 pct
    9. Stanislas Wawrinka — 2925 pct
    10. Milos Raonic — 2645 pct

  10. U Cluj – CSM Bucuresti, vineri 16 august, ora 18:00, Cluj Arena !

     

     

    Universitatea Cluj va juca vineri 16 august al doilea meci din play-out-ul Superligii de Rugby, impotriva echipei CSM Bucuresti Olimpia. Meciul se va desfasura de la ora 18:00 pe Cluj Arena si va fi transmis in direct pe site-ul www.rugbytv.ro.

    Ambele echipe au cate o victorie in play-out, Universitatea Cluj a castigat in deplasare cu scorul de 31-20 in fata echipei Dinamo Bucuresti iar CSM Bucuresti a castigat acasa cu scorul de 40-12 in fata aceleiasi echipe. Retururile meciurilor vor avea loc duminica 25 august, respectiv duminica 1 septembrie.

    Daca jocul Universitatii incepe sa se omogenizeze dupa transferuile efectuate, jocul CSM-ului se bazeaza pe prestatia jucatorilor Surugiu si Onofrei. In meciurile din sezonul regulat Universitatea a castigat acasa categoric cu scorul de 49-26, luand si bonusul ofensiv. In meciul din deplasare clujenii au pierdut la limita, 19-16, intr-un meci in care bucurestenii au evoluat in 14 oameni dupa ce in minutul 28 Florentin Ion a fost eliminat.

    Program Play-out SuperLiga 2013

    Vineri, 16 august 2013: Universitatea Cluj – CSM Bucuresti, ora 18:00
    Duminica, 25 august 2013: Universitatea Cluj – Dinamo Bucuresti
    Duminica, 1 septembrie 2013: Dinamo Bucuresti – CSM Bucuresti
    Duminica, 8 septembrie 2013: CSM Bucuresti – Universitatea Cluj

  11. Afaceri nereuşite. Liverpool a pierdut 39 de milioane după vânzarea lui Caroll şi Downing

     

     

     

     

    Liverpool i-a vândut pe Andy Carroll şi Stewart Downing la West Ham, pierzând 39 de milioane
     

    Carroll a reuşit să marcheze doar de şase ori în tricoul lui Liverpool deşi a jucat 44 de meciuri
    În 2011, cormoranii au cheltuit 64 de milioane de europentru transferurile lui Andy Carroll şi Stewart Downing. Primul a costat 41, iar dezamăgirea provocată de el în rândul fanilor a fost pe măsura preţului plătit de şefii lui Liverpool.

    Al doilea a fost mai ieftin. Pentru 23 de milioane, mijlocaşul stânga a venit de la Aston Villa, dar a intrat în atenţia presei prin faptul că nu a reuşit să marcheze la fel cum o făcea pentru fosta echipă. În această vară, cei doi au plecat la pachet la West Ham pentru doar 25 de milioane de euro (n.r – Carroll – 18 milioane, Downing – 7 milioane), acolo unde vor fi colegi cu Răzvan Raţ.

  12. Ultimele transferuri ale lui Dinamo se decid în următoarele zile » Detaliile ofertelor "cîinilor" pentru două ţinte

     

     

    Dinamo continuă negocierile cu Standard Liege în privinţa împrumutului pe un sezon al lui George Ţucudean.

    Ultimele detalii ale afacerii: belgienii vor ca Dinamo să suporte mai mult de jumătate din salariul lunar al atacantului de 22 de ani, de 20.000 de euro.

    "Cei de la Standard au spus că au plătit un milion pentru Ţucudean, acum îl lasă gratis un sezon, aşa că vor ca Dinamo să suporte cel puţin 12.000 de euro lunar din salariul său", explică surse din cadrul clubului. Acest aspect îngreunează negocierile!

    Kostovski răspunde azi
    Roş-albii negociază în paralel şi cu atacantul lui Vardar Skopje, Jovan Kostovski, care ar costa-o pe Dinamo 50.000 de euro. Vîrful de 26 de ani a fost luni la Bucureşti, a făcut vizita medicală şi a negociat cu Constantin Anghelache.

    Kostovski îşi doreşte 8.000 de euro lunar, însă "cîinii" i-au propus mai puţin cu 2.000 de euro, dar i-au oferit bonusuri de performanţă. Internaţionalul macedonean a transmis că va da un răspuns final azi.

  13. Fanii Rapidului au protestat la Casa Fotbalului împotriva lui Sandu şi Dragomir

     

     

     

    Aproximativ o sută de suporteri ai echipei Rapid au protestat în această seară la Casa Fotbalului, cerînd demisia conducerilor FRF şi LPF, după ce luni ei au organizat o acţiune similară la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal.

    Protestul giuleştenilor se desfăşoară în spatele sediului FRF, pe strada Vasile Şerbănică, deoarece fanii nu au primit acces în zona Arenei Naţionale, unde naţionala Slovaciei are programat antrenamentul oficial dinaintea amicalului cu România.

    Suporterii scandează împotriva preşedintelui FRF, Mircea Sandu, şi a şefului LPF, Dumitru Dragomir, dar şi împotriva noilor patroni ai clubului Rapid: "Pe Sandu şi Dragomit să-i vedem la cimitir", "Voi ne minţiţi şi ne jigniţi, cu orice preţ ne înjosiţi, s-a terminat acum cu voi, noi sîntem gata de război", "Ale, ale, la puşcărie Sandule", "Sandule de sărbători să-ţi aducem lumînări", "Daţi-ne fotbalul înapoi, ăsta e un gunoi", "Să se ştie, la puşcărie Corleone trebuie să fie" şi "Cristescu şi Zamfir atîrnă la Dragomir".

    Potrivit Mediafax, ei au afişat mai multe bannere, cu mesajele "Nu mai vrem nicio favoare, noi în B voi la răcoare", "UEFA wake up", "Ţări civilizate fotbal de calitate, România şpăgi, şantaj şi fals în acte", "Dreptate pentru Poli şi Craiova" şi "Lachioii".

    Unii dintre suporteri poartă tricouri inscripţionate cu "Nu vă văd bine, Liga lui Mitică, eterna caterincă" şi cu chipurile lui Sandu şi Dragomir după gratii.

     

    Nicolae Cristescu e disperat după ce şefii din fotbalul românesc au anunţat că nu se poate aplica sistemul cu 20 de echipe în Liga 1 şi Rapid va rămîne retrogradată.

    "A fost doar o vrăjeală, vezi, Doamne, noi am vrut, dar n-au vrut alţii. Acum este clar. Este o dezamăgire, nici n-o pot exprima în cuvinte. Avem o strategie pregătită, ştim cui să ne adresăm. Cu mine să nu se joace alba-neagra. N-ar fi normal să plecăm acum acum de la Rapid, uitaţi ce se întîmplă. Suporterii care protestează sînt luaţi cu salvarea de la stadion. E clar că nu s-a vrut Rapidul în prima ligă", a spus Cristescu la Fanatik Show, pe Digi Sport.

    Cristescu dezvăluie că unii dintre suporterii rapidişti sînt dispuşi să meargă mai departe după greva foamei. Oficialul giuleştean nu e pe aceeaşi undă cu fanii în ceea ce priveşte retrogradarea echipei. Dacă Zamfir şi Cristescu vor Rapidul în prima ligă, suporterii sînt de altă părere şi preferă rămînerea în liga a doua. Singura dorinţă a acestora din urmă e ca Dragomir şi Sandu să demisioneze din fruntea LPF, respectiv FRF.

    "Unii fani ai Rapidului mi-au spus că sînt dispuşi să iasă în faţa Federaţiei şi să-şi dea foc. Efectiv sînt capabili de sacrificiul suprem. E mai mult decît un dezastru total, nu mai ştiu ce să mai fac. Nu-mi mai stă mintea la nimic, de 3 săptămîni eu nu mi-am văzut familia!"

  14. Zeci de fani ai Rapidului au protestat în faţa sediului LPF » Patronii giuleştenilor, luaţi şi ei la rost

     

     

     

    Circa 70 de suporteri rapidişti au protestat în această după-amiază în faţa sediului Ligii Profesioniste de Fotbal şi solicită demisia preşedintelui Dumitru Dragomir, pe care îl consideră vinovat de situaţia în care se află gruparea giuleşteană, retrogradată de TAS după două etape disputate în Liga 1.

    Fanii, care de obicei urmăresc de la tribuna a doua meciurile, au început să ajungă la sediul LPF, din strada Alexandru Viţu, începînd cu ora 18.00 şi protestează în mod paşnic, solicitînd şi demisia preşedintelui FRF, Mircea Sandu.

    Suporterii scandează "Mitică, la puşcărie", "Demisia", "Ar fi bine să plecaţi, fotbalul să nu-l stricaţi", "Mitică eşti vinovat pentru tot ce s-a întîmplat", "LPF şi FRF aceeaşi mizerie", De la Digi bani aţi luat şi baraje aţi inventat" şi au afişat următoarele bannere: "Într-o meritocraţie aţi fi la puşcărie", "17=18=20, ce mai urmează?", "Ultimul compromis: demisia", "UEFA, wake up", "Noi cînd greşim plătim, voi cînd greşiţi fugiţi" şi "Mafia". Fanii prezenţi au scandat injurii la adresa lui Dragomir, Sandu şi a fostului acţionar majoritar al FC Rapid, George Copos.

    De asemenea, suporterii au scandat şi împotriva actualilor proprietari ai clubului giuleştean, Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir, pe care îi acuză că îşi doresc ca Rapidul să evolueze în Liga 1 doar pentru a primi banii din drepturile de televizare. "Cristescu şi cu Zamfir atîrnă la Dragomir", au scandat suporterii prezenţi la protest.

    Protestul este aprobat de Primăria Capitalei, suporterii avînd dreptul să-şi manifeste nemulţumirile la adresa conducătorilor fotbalului pînă la ora 21.00. La sediul LPF sînt prezenţi şi aproximativ 15 jandarmi care asigură ordinea.

    La ora începerii mitingului, în sediul ligii nu se află preşedintele Dumitru Dragomir, ci doar secretarul general Valentin Alexandru.

    De asemenea, fanii Rapidului au primit aprobare pentru a protesta, marţi, între orele 18.00 şi 21.00, în faţa sediului Federaţiei Române de Fotbal.

  15. Situaţia e în continuare tensionată la Dinamo » Mulţescu rămîne! Ce nemulţumiri au fotbaliştii

     

     

     

    Mulţescu a revenit ieri asupra intenţiei de a demisiona, după o convorbire de două ore cu Negoiţă şi cu Anghelache.

    Dinamo are, din nou, antrenor! Este vorba de Gigi Mulţescu, care a revenit ieri după-amiază asupra deciziei de a demisiona, intenţie enunţată duminică noaptea, după eşecul din Derby de România.

    A fost o discuţie de două ceasuri cu Ionuţ Negoiţă şi cu Constantin Anghelache, iar părţile au ajuns la un acord pentru a continua relaţia. După întîlnire, tehnicianul de 61 de ani a mers la antrenament.

    "Eram supărat"
    "Nu-i anunţasem în nici un moment pe jucători că voi pleca. Îmi doresc foarte mult ca şi fotbaliştii să se alinieze la ceea ce vrea Dinamo, la performanţă şi la rezultate notabile. Şi eu, şi conducerea clubului avem răbdare în procesul de reconstrucţie. Îl aşteptăm şi pe Ţucudean la echipă, sperăm să se rezolve transferul său. De ce-am vrut să plec? Eram supărat după meci", a comentat Mulţescu ieri, după întîlnire.

    "Să fie mai calm!"
    Totuşi, în vestiar, atmosfera a devenit tensionată. Cel poreclit SMURD l-a criticat public pe Matei, după înfrîngerea cu Steaua, iar la cabine i-a certat pe jucători, şi la pauză, şi la final, pentru evoluţia contra roş-albaştrilor.

    "Nea Gigi e temperamental, se aprinde repede, ar trebui să fie mai calm şi să discute cu noi. Mereu ne spune că sîntem de vină, ar fi mai util să dialogăm paşnic", s-au plîns unii fotbalişti. Un episod în pauza Derby-ului, care s-a auzit din hol. Mulţescu a strigat la elevii săi, iar Elton i-a transmis, prin Thicot, care a tradus: "Hai să fim calmi, să încetăm cu astea! Să jucăm fotbal pentru că fotbalul e bucurie, nu nervi!".

    "Dojană părintească la Matei"
    Faptul că l-a criticat pe Matei după meci - "A fost foarte slab Cosmin. Inexistent, altceva vreau de la un căpitan!" - n-a picat bine nici mijlocaşului, nici colegilor. "Dînsul, ca antrenor, ar trebui să ne apere, nu să ne dea în cap!", spun roş-albii.

    "O să discutăm şi despre schimbarea căpitanului, pentru că e clar, căpitanul trebuie să fie un exemplu pe teren", a declarat Mulţescu presei după ce-a ieşit de la şedinţa cu şefii.

    Ulterior, a explicat: "E o dojană părintească la adresa lui Matei. Eu l-am pus căpitan, fiindcă vreau să-l cîştig în interesul lui Dinamo. Eu vreau binele echipei şi-al jucătorilor".

    Tehnicianul a precizat şi de ce este, uneori, vulcanic, în vestiar sau după partide: "Probabil că unii sînt supăraţi, dar trebuie să fie supăraţi în primul rînd pe evoluţiile lor. Cum altfel ar şti că joacă prost dacă nu le spui?! Eu sînt dornic să cîştigăm meciuri înaintea reconstrucţiei, vreau o reconstrucţie accelerată".

    Negoiţă e bulversat
    Negoiţă i-a solicitat ieri lui Mulţescu să se tempereze atunci cînd face declaraţii după meciuri, întrucît implică şi numele clubului. În noaptea de după Derby, cînd ziariştii l-au chestionat pe acţionar cu privire la subiectul anunţatei demisii a antrenorului, omul de afaceri a reacţionat: "Chiar nu-l mai înţeleg, serios. La Dinamo nu te ţine nimeni cu forţa! Dacă nu mai vrea, poate pleca!".

    Ironici cu Steaua
    Dinamoviştii încearcă să găsească şi lucruri pozitive în eşecul cu rivala. Negoiţă a declarat: "Ţinînd cont că aceşti jucători pe care îi avem sînt în creştere şi dacă sîntem constanţi pe proiectul pe care îl avem, în doi-trei ani sîntem peste Steaua, în condiţiile în care acest club mai face transferuri ca Adrian Cristea şi ca Piovaccari. Eu fac investiţii serioase, pe termen lung, am răbdare, că sînt tînăr".

    "Vor veni şi alte meciuri cu o încărcătură psihică şi emoţională deosebită, aşa că vom încerca să jucăm din ce în ce mai bine şi să fim productivi, pentru a obţine victorii" (Gigi Mulţescu, antrenor Dinamo)

    "Întinerirea lotului e un proces lung, dar vom continua. O să discut cu jucătorii, sper ca acest meci cu Steaua să-i maturizeze mai repede, să nu mai existe oscilaţii în randament" (Gigi Mulţescu, antrenor Dinamo)

    "O să mai aducem nişte jucători pe posturile deficitare. Am discutat cu conducerea şi am hotărît împreună că sînt necesităţi. Nu doar simple doleanţe ale mele. Sper ca în zilele viitoare să se rezolve" (Gigi Mulţescu, antrenor Dinamo)

  16. Medalia de bronz pe echipe feminin la CM de Scrima de la Budapesta !

     

     

     

    Romania a castigat cea de-a treia medalie la Campionatul Mondial de Scrima de la Budapesta. Echipa de spada feminin a obtinut medalia de bronz dupa ce au invins in finala mica Franta cu scorul de 33-28.

    Scorul finalei mici, Romania – Franta, 33-28:

    Ana Maria Branza – Auriane Mallo, 4-5
    Raluca Sbircia – Josephine Jacques Andre Coquin, 5-10
    Simona Pop Deac – Lauren Rembi, 10-14
    Maria Udrea – Auriane Mallo, 13-16
    Ana Maria Branza – Lauren Rembi, 19-21
    Simona Pop Deac – Josephine Jacques Andre Coquin, 19-22
    Maria Udrea – Lauren Rembi, 21-24
    Simona Pop Deac – Auriane Mallo 25-25
    Ana Maria Branza – Josephine Jacques Andre Coquin 33-28

    In primul tur fetele au trecut de Danemarca, scor 45-15, in optimi de Venezuela, scor 45-30, in sferturile de finala de Coreea de Sud, scor 36-32, iar in semifinale au fost invinse de Rusia scor 44-33, astfel au ajuns sa joace finala mica contra Frantei.

    Prima medalie a fost obtinuta de Tiberiu Dolniceanu la sabie individual, medalia de bronz. El evoluat accidentat in fata rusului Veniamin Resetnikov si a pierdut cu scorul de 15-10. Medalia a doua, cea de argint, a fost obtinuta de echipa de spada masculina, care a pierdut finala in fara Rusiei, scor 38-45.

  17. Lora - Capu' sus

     

    i don't wanna go there

    we should never go there ( damn )

    why you wanna go there?

    i guess i gotta go there

    you're hearing rumors about me & you can't stop make the thought

    of someone touching my body when you're so close to my heart

    i won't deny what this is saying because most of it is true

    but it was all before i fell for you

    so please wait

    so please don't judge me

    and i won't judge you

    cause it could get ugly

    before it gets beautiful

    please don't judge me

    & i won't judge you

    and if you love me, then let it be beautiful

    let it be beautiful (x4)

    everything i say right now

    is gonna be used in another fight

    & i've been through this so many times

    can we change the subject

     

  18. Sancţiuni după incidentele de la Dinamo-Steaua! Jandarmii au amendat 18 suporteri cu 4.250 de lei

     

     

    Jandarmii au sancţionat 18 suporteri diinamovişti cu suma totală de 4250 de lei în urma incidentelor petrecute înainitea derbului cu Steaua, de pe Arena Naţională, iar altor patru persoane li s-au întocmit acte de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de folosire de materiale pirotehnice.

    După incidentele petrecute la intrarea pe Arena Naţională a fost evacuat din stadion un grup de aproximativ 200 de persoane care au fost legitimate şi verificate conform legii fiind aplicate până în acest moment 18 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4250 de lei pentru participare la scandal, escaladarea gardurilor care delimitează spaţiul de joc, refuzul prezentării documentelor de acces, refuzul părăsirii arenei sportive, pătrundere în arena sportivă în stare de ebrietate, consum de băuturi alcoolice în arena sportivă şi pentru scandare de injurii la adresa forţelor de ordine. Şase dintre aceste persoane au primit şi sancţiunea contravenţională complementară de interzicere a accesului la competiţiile şi jocurile sportive pe o perioadă de 6 luni, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei remis agenţiei MEDIAFAX.

    Unui număr de patru persoane le-au fost întocmite acte de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de folosire de materiale pirotehnice în incinta arenei sportive, faptă prevăzută de art. 35, alin. 1 din Legea 4/2008, pentru care riscă pedeapsa cu închisoarea de la 2 la 5 ani dar şi interzicerea accesului la competiţiile sportive pe o perioadă de până la 3 ani.

    Înaintea începerii partidei au avut loc incidente între grupurile de suporteri rivale pe Arena Naţională, fanii dinamovişti din peluza sud au forţat cordonul de stewarzi ai firmei de securitate şi s-au îndreptat spre sectorul destinat suporterilor stelişti încercând să intre în conflict cu aceştia. Jandarmii au intervenit între cele două grupuri de suporteri pentru a-i separa şi pentru a aplana conflictul.

    După producerea incidentului, suporterii au continuat să arunce cu scaune şi beţe de steaguri iar observatorul oficial şi reprezentantul Prefectului Municipiului Bucureşti au solicitat evacuarea de către jandarmi a spectatorilor din sectorul 108, peluza sud.

    Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a IV-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională din Capitală. Golurile învingătorilor au fost marcate de Latovlevici '5 şi Fai '39 (autogol). Pentru Dinamo a înscris Rotariu, în minutul 67.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...