Jump to content

GoodHope

LinkManiac
  • Posts

    231
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by GoodHope

  1. Life drain s-a scos. Acum are clonele ce nu pot fi controlate, attack speed+hp regen, metamorphose + 2 clone si ultimata clasica, cu putine modificari (cativa parametri). Prima oara cand am jucat cu cel nou am citit attack dmg in loc de attack speed si nu intelegeam de ce nu creste dmg-ul cu 55 (la lvl 4) :)). Of of, cate skill-uri au fost schimbate la ultimul update 6.72 :)

  2. Apple lanseaza iPad 2

    Apple va lansa in aceasta seara noua generatie a tabletei iPad. Prima generatie, lansata in urma cu un an de zile, domina la ora actuala piata tablet-PC-urilor, dar suprematia sa este amenintata de noua serie de tablete bazate pe Google Android 3.0 HoneyComb. Va reusi Apple sa faca fata noilor provocari?

    sursa: http://life.hotnews.ro/stiri-gadget-835444...eaza-ipad-2.htm

    Apropo, este si live: http://www.engadget.com/2011/03/02/live-from-apples-ipad-2-event/?sort=newest&refresh=60

  3. E sigur pcgarage, nu te teme. Iar acel procesor i5 e foarte bun, mai ales cu cache lvl 2 de 3mb. Intradevar ai cu 1gb mai putin ram si 512 mb video-ram, dar acel procesor e foarte bun.

    Ori pcgarage ori emag. Cu alte site-uri nu am avut tangente pana acum, desi le-am vizionat.

  4. Noo, mortul inecat in Dunare care defapt si-a inscenat moartea si tot trimitea sms-uri si era vazut peste tot in baruri de telespectatorii OTV si de clarvazatorii lui Dan Diaconescu (chiar si aseara) a fost gasit mort in....Dunare. Ce deznodamant. Cata nesimtire pe capul mortului, sa se faca vazut peste tot ca apoi sa moara iar. Si sefu' partidului lu poporu' vrea sa fie presedintele Romaniei? Vai doamne.

    Cand rasfoiam grila de tv acum vreo 2 nopti am dat pe Capatos care a spus ca desi nu i-a facut placere sa aiba invitati persoane gen naomi, nichita etc, a facut-o pt ca asta se cere.

  5. Ia painea de la gura pilotilor de vanatoare :(

    Cum sa existe pace mondiala? Ar fii prea plictisitor ca toata lumea sa fie in pace. Si nici nu poate fi pace intre doi oameni care traiesc diferit. De aici rezulta caci comunismul e modelul de pace mondiala: toti indivizii sa fie la fel, nu exista rivalitati => pace :)).

    Si cand ma gandesc ca o racheta inteligenta costa cateva zeci de mii de dolari, avioanele milioane de dolari, portavioanele miliarde....cata risipa de bani.

  6. Nu mai postati fratilor stiri sataniste. Auzi, aminoacizi si proteine... Daca am avea acid in noi , acidul respectiv ne-ar dizolva pielea. Haideti ce naiba, e logic. Nu exista viata fara suflet ce naiba. Uitati-va afara la iepurasi si fluturi. Toate au suflete.

    tungsten, vanadiu si molibden sunt elementele diavolului. Probabil vor sa il reincarneze pe Satana care e blocat in alta dimensiune iar elemetele astea combinate cu LHC-ul de la geneva deschid o poarta interdimensionala pe unde o sa ajunga Satana in lumea noastra. :|

    Postul acesta a fost inspirat din evenimente istorice reale

    Tu nu ai acid gastric in stomac? Sau stomacul tau merge pe baza de pietre de moara + ungere mecanica?

  7. Gata cu Sandy Bridge, voi nu cititi stirile? S-au retras toate placile de baza de la vanzare ca au o problema cu porturile Sata-2. Incercati sa-i recomandati i5 750/760 ca nu are probleme.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...