Jump to content

Karlsberg

Forumist
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Karlsberg

  1. Si in cat timp ai facut 117?

    Mai joci in continuare sau nu prea? In ideea in care mi-ar prinde bine ceva ajutor.

    Pe Thebes am cumparat ceva gold in speranta ca ma va ajuta la plvl..da nu prea am facut mare branza.

    Azi voiam sa imi iau sbot, dar la fel nu reusesc sa il platesc.

    da-mi numele characterului ..poate vorbim in game

    7 luni...cred...se poate si mai repede :-) . Sunt online 24/7, dar afk cand sunt la lucru.

    Nickname-ul : Soto

  2. Hmmm..eu deja m-am bagat pe Thebes...erau cateva comentarii legate de thebes si am crezut ca sunt ceva romani acolo....evident nu am dat de nimeni..inca....

    ce lvl ai pe Merv?

    117, am jucat si eu pe Thebes chiar cand au dat drumu la Sro-r, dar au fost niste bug-uri la item mall si unii s-au umplut de gold :-))...si am schimbat pe Merv cand l-au deschis.

  3. Salutare,

    Mai joaca cineva SRO-R?

    Am jucat silkroad pe Xian acum ceva ani in urma si as vrea sa ma reapuc.

    Exista pe vreo unu din cele 3 servere de SRO-R vreo guilda mai de "doamne ajuta"?

    Multumesc

    Salut

    Da, mai sunt care joaca. Eu joc pe Merv si mai sunt cativa jucatori romani.

    Un guild de Ro nu stiu...daca asta cauti :-)

  4. http://error-soft.net/servercapacity/prvsro/ - intai gandeste dupaia vorbeste.

    Nu am vrut sa gandesc si am dat click pe site-ul ala sa ma conving :-))

    Rezultatul : players : 0/ 3000 | empty | 0% | offline |

    si asta la EliteSro ....sau am prins un moment nasol din era eliteSro :-??

    Dar dupa chinul tras sa citesc opera lui AlpiNa_ .... nu e de pierdut timpul pe acolo pe la voi :-)

    Aproape orice jucator de Sro care se respecta are si un staller ( sa nu vorbim de Isro ... unde au si un party intreg de Lvl. 120 ) deci mai baga o scadere la aia 1001 :D

    sronoob, sa stii ca ma simt bine si cu aia 150 de players pe server, la 01:00 ai cu cine vb. la fel si la 07:00 dimineata, asta daca esti comunicativ.

  5. Silkroad-R's 3rd server is now open!

    Server Name: Merv

    Opening Date: Jan 18, 2012 00:00 Joymax Standard Time

    We present our third server named after an Ancient city formerly known as Achaemenid Satrapy of Margiana, Alexandria, and Antiochia in Margiana. Located in Turkmenistan, Merv served as the main gateway of Silkroad, connecting routes from China to Persia and Rome. It was the largest city in the world during the 12th century, ruled by Great Men and was a home to people of different cultures.

    O sa ai 50 de ore 2x exp. ( 200% ... bara de exp. o sa fie doar galbena pana se consuma cele 50 ore ), dar drop-ul ramane acelas 1x. Daca nu esti logat in joc timpul din cele 50H nu iti va scadea.

  6. Exista vreun user al acestui forum care sa aiba caracter pe Thebes si sa fie mai mare de 70? Pur informativ doar, nu va ganditi ca va voi spama cu requesturi de plvl free pt ca nu sunt genul :).

    Sunt tare curios cati din comunitatea asta mai joaca SRO-R, ce lvl au si ce caractere.

    Numai bine !

    Salut

    am parasit Thebes la Lvl. 69 :-). Acum joc pe Merv si am Lvl. 104 (105 in seara asta sper ) si mai sunt romani de lvl. 101+ ...chiar 110 +

    De ce ai parasit servarul? Si cam in cat timp ai facut lvl 104 avand in vedere ca exista acest prag de 8 h 100% xp + inca 2 h 50%. Adica ai folosit doar botul, punandu-l sa faca si questuri, iar din cand in cand un FGW ? Ti-ai cumparat Premium Ticket + Exp Ticket de X h ? Ce clasa?

    De ce te intreb, pt ca am si eu un int de 59, acusica 60, s/s ff si vreau sa stiu cum merg lucrurile. Am zis ca daca tot e sa botez, sa o fac pe SRO-R (macar nu farmez asa de mult ca pe SRO normal), dar totusi sunt curios in cat timp se ajunge lvl mare daca mergi in gap 0, faci questuri si mai bag si un fgw cat sa scoti cateva faded beads :)

    M-am lasat pt. ca un amic s-a apucat de joaca pe Merv. Lvl. 105, pai de la cateva zile dupa deschiderea serverului si pana azi ( am avut si o luna pauza ). Timpul de exp. pe Sro-R este : 8H 100% exp. + 4H 50% exp. + 6H 0% exp. + 6H 100% exp. ( asta daca stai 24/7 on ). Treaba cu botul vine de la sine :-). 1-2 runde pe zi in Fg.W. ( pt. sp. scrolls ). Am folosit premium + 50H ticket ( 4 buc. pt. ca am pierdut weekend-urile de 2 x exp. cand am facut pauza ) si ceva exp. boosters. Nuker S/S.

    Daca ai lvl. 60 inseamna ca stii rostul jocului pana la lvl 71 ( quest-urile, grind si Fg.W.). De la lvl. 71 bagi Battle of infinity, Fg.W. si grind la greu :-) ( poate prinzi un party si merge treaba mai repede ).

  7. Exista vreun user al acestui forum care sa aiba caracter pe Thebes si sa fie mai mare de 70? Pur informativ doar, nu va ganditi ca va voi spama cu requesturi de plvl free pt ca nu sunt genul :).

    Sunt tare curios cati din comunitatea asta mai joaca SRO-R, ce lvl au si ce caractere.

    Numai bine !

    Salut

    am parasit Thebes la Lvl. 69 :-). Acum joc pe Merv si am Lvl. 104 (105 in seara asta sper ) si mai sunt romani de lvl. 101+ ...chiar 110 +

  8. Si eu ce am zis Vasilica ? ca nu ramai fara Mp cand folosesti snowshield. adica tu joci SuperMario si eu Chip 'N Dale sau cum ...de nu stiu nimica despre joc :-?

    Nu iti ofera mama destui bani pt. joc ... ai alocatia prea mica :-? ... esti fustrat rau. Imi permit sa bag banii intr-un HOBBY ... si am ales sa joc aici pt. ca nu sunt oameni gen TU.

    Din cate am vazut ai cel putin 30 de b in joc cu toate premiurile tale , seturi , armde de 6,5b si alte kkturi . Daca tu traiesti in romania si spui ca e un HOBBY sa dai mii [ nu sute ] de euro pe sro inseamna ca ori furi la greu or nu esti din romania ;) . Cateva sute inteleg dar nici mii asa ...

    Btw , vrei ca fiecare membru sa iti spun ca aici e iSro nu cSro...?

    @ exo , cu ce m-am facut de cacao ?

    @again karlsberg daca stiai sa joci Gandeai si tu un pic sa nu deletezi conturile si sa te farmezi cu ele ca ai 1,4 amarti de sp'uri pe bower ala . Din cate stiu eu pe isro iti ia cam 7 zile sa deletezi un char.. La voi e instant?

    Boommm!!!

    Nu cred ca te faci, esti ''crestin'' pe bune .... banuiesc ca tu confunzi personajele, adica sigur .... nu am dat delete la nici un caracter ... am vandut 1 caracter cu 120€

    app. am 70k sp-uri ... maine am dublu ...se pare ca sro-ul nu e pt. tine nene ... Daca ''gandeam'' cum zici tu nu te bagam in seama ca esti dus ...dar mai greseste omul.

    Nu am bagat mii si nici nu am de gand ( unde joc eu item-urile din item mall sunt mult mai ieftine ). Si cei care au ca hobby o colectie de Ferrari ce sunt pt. tine :-?

    renunt la un joc nou de ps3 si am 3-5Bil. in silkroad... nu e un mare sacrificiu. si ca vad ca intelegi doar ''pasarele'' era vb. de build, de snowshield ... nu de Csro sau Isro

    Atat timp cat joc Silkroad si am un caracter despre care se arunca cu ''presupusul'' imi permit sa intervin in orice sectiune de Silkroad.

    Inainte sa expoldezi asa incearca sa citesti cu atentie posturile, cine e care si cum ... daca e apa mare si nu stii inota ... nu te mai arunca kamikaze-ule :tiphat:

  9. Si eu ce am zis Vasilica ? ca nu ramai fara Mp cand folosesti snowshield. adica tu joci SuperMario si eu Chip 'N Dale sau cum ...de nu stiu nimica despre joc :-?

    Nu iti ofera mama destui bani pt. joc ... ai alocatia prea mica :-? ... esti fustrat rau. Imi permit sa bag banii intr-un HOBBY ... si am ales sa joc aici pt. ca nu sunt oameni gen TU.

  10. Facusem o paranteza pe acolo, eu am doar Lvl. 107 si skill-urile de la bow consuma doar 2.7K MP -3.2K Mp ... pe cand cele de la Cold/fire consuma mult mai mult ... dar in War & Love e permis orice ...deci folosesc ce skill-uri vreau.

    O sa intru pe staller sa pun o poza cu niste portiuni pe care nici bard-ul si nici Cleric-ul nu le intrece ( 100% Hp/Mp Vigor si la 3 sec. ...It's like Highlander ..asta ca sa nu iti iei bard/cleric in spate ca turcii ^^ )

    imbatabilele portiuni : http://imageshack.us/photo/my-images/191/sro2011062713541190.jpg/

  11. Nu , nu ramane fara Mp un nuker cu skill-uri pe arma !!! la 70k+ Mp crezi ca mai conteaza un skill care necesita 3k Mp ( asa e cel putin la mine )

    Si daca mai foloseste si de astea : http://imageshack.us/photo/my-images/228/sro2011062711525276.jpg/ ....never :-)

  12. In sfarsit am terminat quest-ul pt. Senior General si eu ( primul Senior General din guild :bananadance2: ... dar nu si cel mai mare in Lvl. :whistle: )

    caracterul meu : http://imageshack.us/photo/my-images/832/sro2011062619375645.jpg/

    felicitari pt senior,, se pare ca joci pe un server activ.eu unul vand contu nu mai am vreme sa ma joc .bafta celor care mai joaca :)

    EDIT : Ce build ai..vad skiluri de arc ...arc sabie , scut..esti cumva arcas int?

    Da, m-am plictisit de S/S. si cum full Str.-ul l-am vandut ... am schimbat la asta pe Pacheon ( sper sa imi cresc juniorul mai repede sa am un caracter ''de om '' ) ... O mai ard pe S/S cand se termina Snowshield-ul.

  13. In sfarsit am terminat quest-ul pt. Senior General si eu ( primul Senior General din guild :bananadance2: ... dar nu si cel mai mare in Lvl. :whistle: )

    caracterul meu : http://imageshack.us/photo/my-images/832/sro2011062619375645.jpg/

  14. Blubbb......

    Fanele (kaniwest) la sectiune de Csro cu tine !! ca altfel iti tai net-ul :))

    Si e adevarat ca pe Csro sunt event-uri de 2x sau 3x rata drop ( odata la o luna/doua ) cu toate astea am avut doar un Nova drop si un sos ... dar in schimb nu sunt Adv. elixire ca pe Isro ( ex.: un adv. elixir 11D weapon costa 6700 puncte = 50$+ ) si asta doare. Alchimia pe Csro se face doar cu $ de la 10D in sus.

    Si un player cu set ''Medium'' pe Csro suna asa : Set nova destruction +7 ,+8 -- Arma grade A +9

    un player cu set ''BUN '' : Set Immo Nova +7 , +9 -- Arma Grade A/B +9 , +11

    si un player de ''Top 10'' : Set Immo Nova +11 ,+12 --Arma Grade B +12 ,+14 ... de stats-uri nu mai vb. sau accessory ( noi inca nu avem 12D si sunt foarte bucuros ^^ )

    Si problema mea : CSRO nu este un server privat !!! E tot joymax +Cimo ''in spate''

    Statistica care am facut-o e doar pe serverul pe care activez eu. Sa nu intelegeti ''pasarele'' ... E doar un server . Nu tot Csro-ul !

  15. Salutare

    Nu mai joaca lumea Csro ? sau v-ati mutat pe alte forumuri :D ... nicio poza, nimica, un plus, un unique sau un level-up :-(

    Intr-un final m-am decis sa fac quest-ul pt. Senior General ... am strans 20 de '' Ostracon of the Gods'' in doua zile :) ... sper sa il termin saptamana asta.

    mai dati si voi viata la sectiunea Csro ^^ ... Daca mai jucati. :tiphat:

  16. Salutare

    Am mai aruncat si eu o privire pe aici sa vad ce mai zice lumea :)

    ^_^ ms de urare :)) am noroc ca merge bn fac up in seara asta

    daca tot e expozitie de arme imi expun si eu sabiuta :) http://img404.imageshack.us/img404/7725/sro2010070401123095.jpg

    si eu am fost ajutat de aceasi persoana pt a o face +7 ( omu ala are un bulan de nedescris si ii multumesc inca o data prin aceasta ocazie ;)) ) cand am luat-o a fost +0 clean , statusurile sunt opera mea de arta :P

    sincer nu's fan tg ivy cerberus si eu unul cu unici din astia ma laud..vreau sa vad cine ma egaleaza eu la lvl 84 bat singur unic de 95 care da stun isi mai da si buff pe la jumatetea vietii si nu ii fac bug daca asta vreti sa ziceti . Nb LM :)

    First ... No offence

    Ala este un '' Mini unique `` ... si Tg omara un Lvl. 90+ mai repede ca el :D ( dovezi gasesti pe youTube )

    Si daca ne uitam putin la detali ... Warrior / Cleric (best tanker) , sun +7 ,vigor ... e.t.c

    Oricum GZ si la mai multi

    Find vb. de comparat kill-uri la unici ... Lvl. 70 cu kill la Lord ( pt. mine Lord Yarkan este unu dintre cei mai agresivi unici )

    Poate o sa puna o poza player-ul respectiv :D

    Si aici o mica plimbare prin Taklamakan cu Isyutaru :

    http://img121.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=sro2010070900142508.jpg

    Un pic de alchimie ... nu e cine stie ce ... dar sa prinzi de 3 ori +6 unu dupa altu :D

    http://img6.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=sro2010070800391066.jpg

  17. hehe .... am si eu :

    O consola Playstation 3 Slim ( 120 GB ... puteam sa am cu 250 Gb... dar asta cu 120 Gb avea doua jocuri gratis :D )

    Un laptop : Acer Aspire 7735z

    ( intel pentium processor T4300 2.1 GHz , 800 MHz FSB ... Intel GMA 4500M Up to 1244 MB ... 17.3'' HD + Led lcd ... 3 GB DDR3 Memory ...320 GB HDD )

  18. 72 ore de EU share la mobi cu 10 lvluri mai mari decat charurile , FULL item mall XP si SP bonus scrols 2 persone care jucau pe char, cel de-al 2lea intra doar dupa 18 ore, ca se odihneasca 3 ore primul jucator. Si apropo in permanenta avea buffuri de 20% exp bonus de la academie (5*20%-> 100% + 150% -> +250% SP si XP bonus) Eu cred ca este posibil (repair + repot cu item mall niciodata nu pierdea timpul cu orasul )

    De la lvl. 41 + Flagship Vip 100% ... Cunoscatori stiu beneficiile lui

    pt. necunoscatori :

    http://mcsro.com/info_detail.php?InfoId=23

    E vb. de timp pana cand o sa apara un chinez orgolios si o sa ii doboare recorudul ... prin alte metode sau chiar acelias ... ex. : prinde un event de 2 , 3 X exp / sp ... doua , 3 zile ( cum au mai fost )

    aaa .... si e vb. de Csro .... pe isro nu cred ca o sa se poata asa ceva in viitorul apropiat :D

  19. salut baieti, poate cineva sa imi dea si mie un link sau ceva unde vad preturile la sox-uri in rd mall sau cum pot cumpara sox-uri... multzam!

    ps: am citit pe siteul pe care l-a pus karlsberg.. inteleg cum iei rd points .. dar nu gasesc lista cu sox-urile si cum le cumperi ( pretzuri.. etc)

    site-ul cu item-uri ( sunt doar de la 7D la 10D ) :

    http://passport.srocn.com/hzgdt/index.asp?page=5&flag=zb

    poate te ajuta sa gasesti traducerea la arme

    http://www.search.c-sro.eu/

    o idee pt. preturi ( armurile si armele sunt sos )

    10D - arme = 580 RD - 600 RD

    10D - armura = 549 RD - 599 RD

    9D - arme = 240 RD - 250 RD

    9D - armura = 175 Rd - 199 RD

    8D - arme = 47 RD - 50 RD

    8D - armura = 39 RD - 49 RD

    7D - arme = 38 RD - 40 RD

    7D - armura = 31 RD - 39 RD

    1 Red Diamond ''RD`` = 100.000 gold

    app. eu iau cu un amic impreuna ... si luam de pe un char de stall sa nu avem probleme pe viitor :D

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...