Jump to content

AStoria

Inactive
  • Posts

    295
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AStoria

  1. Un roman , pardon ... un sportiv cu care ar trebui sa ne mandrim .

    Dar cum televiziunea prefera sa prinda in "cadru" pitsipoancele si cocalarii , oamenii cu care ar trebui sa ne mandrim sunt dati deoparte.

    Romania .. ce sa faci #-o

    Felicitari Oncescu! :right: :right: :right:

  2. Decat sa-si satisfaca un capriciu (sa-i zicem asa) ,mai bine de milioanele alea deschideau niste firme si ajutau si alti oameni care-si doresc sa lucreze cu adevarat si in maxim 5 ani isi scoteau investitia . Oricum sa dai 250$ mil. pe un tablou mi se pare de o prostie rara,indiferent cat de bogat ai ,pe o masina da, pe o casa da, dar nu pe un amarat de tablou,intradevar nu sunt un cunoscator de arta, doar ca .. tot raman la ideea ca e o prostie aceea investitie.

  3. Avand in vedere ca,costa 10 lei pachetul,cred ca e o afacere buna.Despre acei saculeti cu greutati de 1,5/2....kg ce parere aveti ? M-am interesat pe net si din cate am auzit iti distrug articulatiile.Ma gandeam sa-mi iau si sa le port mai mereu,cand fac antrenament(sa am un surplus de greutate) sau daca nu sa incerc sa le adaug pe gantera crescandu-i astfel greutatea.

    Miramas sa fie ceva manusi cat de cat acceptabile la 10 lei .

    Nu saculetii te ajuta, ci alimentatia si ambitia ta de ati dovedii ca poti slabii si sa ai un corp in care sa te simti tu bine .

    nu iti lua man ...... avand in vedere ca e 10 lei, cine stie ce manusi sunt alea :-j

    eu mi-am luat manusi din intersport la 65 de lei in vara 2010 si ma tin si acum, sunt foarte bune, am mai vazut de la Adidas tot in intersport la 60 de lei, le-am incercat si erau super misto si confortabile

    daca nu vrei sa dai chiar atat de mult mai sunt, cum a zis astoria, si la 30-40 de lei

    edit: cat despre saculeti, ce rost are ? nu poti pur si simplu sa iei o gantera mai grea ? :lol: eu de exemplu la sala am ganthere de 2,5kg , 5kg , 7,5kg , 10kg , 12,5kg ... in fine, ai prins ideea; sa zicem ca fac cu 7,5 , daca vreau sa maresc nu pun saculeti pe ea, pur si simplu o iau pe aia de 10

    Nu tot ce e scump e si bun sau de lunga durata .

  4. La noi daca se punea un astfel de pariu (cu vreo boschetara ce-i si ea pe acolo prin platou) imediat face fitse si ca ea nu face asa ceva in public sa nu se faca de ras . Oricum respect femeilor ca s-au intrecut , a fost o lupta stransa .. (oarecum) :))

    Defapt,daca Bianca Dragusanu se apuca de flotari,se dezmembreaza si cade tot plasticul din ea.

    S-ar simtii "doamna" de ea foarte ofensata daca i s-ar propune un astfel de pariu , garantez pentru asta .. si da , cum spui tu , s-ar dezmembra botox-ul din ea. :crazy:

  5. Proteine - Pro deoarece corpul are nevoie de proteine , unii oameni considera proteinele ca pe nijte gen steroizi dar nu, organizmul are nevoie de proteina zi de zi pentru a creste

    steroizi-Contra la prima utilizare deja ai pus circa 15-20 kg pe tn

    Un ciclu de cate feluri de testosteron ? Sincer .. inainte sa postezi , mai citeste pe internet ( google is our friend :readthis: ) Si daca pui acele 15-20 de kg cum spui tu , din ele cu cate crezi ca ramai la perioada de definire ? In cat timp crezi ca vei ajunge cu hipertensiune ?

    Contra steroizilor, la 60 de ani o sa iti tarai pielea ..

    la 60 ? mai bine zis la 2 luni dupa ce te-ai lasat de sala =)))))))

    Ce imi place de voi ca faceti pe aici pe cunoscatorii :))) nu lua frate steroizi ia proteine :))) a cazut din lac in putz =)))))

    Da aveti dreptate sunt super bune proteinele .. daca iei 6 luni deja poti sa iti iei bye bye de la ficat . Dar ce conteaza ? ai muschi si suferi pe strand cu patratelele de la abdomen .. si u defapt ai ficatu si celelalte chestii zdrente .. + De asta luati proteine , aveti vro problema si numai puteti sa mergeti la sala .... in 2-3 luni zici ca a bagat cineva acu in voi .

    Daca vrei intradevar sa fi ok si sa raman pe tine chiar daca numai o sa te duci la sala . Trage tare la antrenament , mananca bine ( nu ma refer neaparat la carne ... mai degraba baga chestii care au multe proteinele in ele exemplu : fasolea si alte dastea ) Si dormi cel putin 9-10 ore si sa vezi cum usor usor incepe sa se puna pe tine .

    Proteine - Pro deoarece corpul are nevoie de proteine , unii oameni considera proteinele ca pe nijte gen steroizi dar nu, organizmul are nevoie de proteina zi de zi pentru a creste

    steroizi-Contra la prima utilizare deja ai pus circa 15-20 kg pe tn

    Adica iau o data steroizi si pun 20 de kg pe mine ? bai nutritionistule potoleste-te

    Woaw .. un alt destept .. sincer sunt uimit toti care sunteti pe aici , toti sunteti nutritionisti , spuneti contra proteinelor , contra steroizilor doar ca .. nici macar nu stiti cum se "mananca" fiecare .. #-o

    Stiu ca fiecare vreti sa faceti pe desteptii si sa aratati lumii intregi cat de curati si devotati sportului natural vreti sa arati ca sunteti, doar ca .. b-( (semnul spune destule)

    Uitati-va in toate sporturile de performante (inclusiv ciclismul) se dopeaza profesionistii de nu stiu de ei. Si repercusiunile vin atunci cand doza numai e doza ci supradoza :) . Atunci apar acneele si efectele mai "nasoale" a folosirii si administrarii steroizilor fara un cunoscator . (doar de capul tau)

  6. Flexorul pentru antebrat este bun la ceva ? Ma duce gandul sa-mi iau,dar nu pentru flexor,mai mult pentru manusile care ti le da la el,am nevoie de manusi ca sa nu mai fac bataturi in maini.

    Nu-i tocmai o afacere ce vrei sa faci ,parerea mea ar fii sa-ti cumperi doar manusile (30-40 de lei ,cam asa variaza pretul la ele) . In schimb daca doresti antebrat mare , incearca exercitiile de baza pt antebrat,nicidecum flexorul . Am vreo 4 acasa si nu ma ajuta cu nimica ... :)

  7. Daca nu aveti pana in 18 ani, nu impingeti din picioare deasupra capului, nu este sanatos nici pt. coloana si nu mai cresteti.

    Hmmm , dovezi ?

    ' date='10 January 2012 - 17:24' timestamp='1326209066' post='6163250']

    Daca nu aveti pana in 18 ani, nu impingeti din picioare deasupra capului, nu este sanatos nici pt. coloana si nu mai cresteti.

    Te referi la presa?De oprit din crescut da,opreste,nu spun ca e sanatos,dar daca o folosesti cu cu moderatie si nu te arunci in greutati din prima atunci nu e nici o problema :)

    Se refera la impinsul de la ceafa pt umeri . Singurul lucru ce-ti poate paradii sunt umerii (spun din exp. proprie) nicidecum coloana sau inaltimea . Se afirma si el fara el ...

  8. Nu inteleg deloc stirea asta, atata propaganda pt. tatal prim-ministrului. E om si el , nu cred ca apar zilnic stiri cand mor parintii a unor oameni mai putini cunoscuti decat iubitul nostru prim-ministru ,dar cum noua ne place sa fim limba in cur normal ca facem orice stire pt toti oamenii mondeni.

    @ Si astia atotstiutori , ce tot spuneti ca altii aud de la lume sau cu efectele voastre de turma ... spuneti-mi si mie ce a facut asa de nobil Boc incat il vedeti ca pe un supererou (poate si mai si) . Nu a facut nimica, tara e tot in c*c*t (scuzati-mi expresia) , uitati-va cati copii incep deja sa fie inchisi pt. ca-si doresc o viata mai buna si prefera varianta mai usoara,mai vand un gram de vise, una,alta si ajung sa faca puscarie , nu spun ca asta din cauza lui Boc, dar din cauza tuturor parlamentariilor ce conduc X6-uri, Q7-uri si tot asa... "Sacu" a fost golit de burtosii aia imputiti , care freaca fete tinere si se distreaza si cei tineri isi duc veacul pe la munca si acasa pt. ca n-au un ban sa iasa prin oras .

  9. ' date='02 January 2012 - 16:37' timestamp='1325515035' post='6147130']

    Dar pentru deficitarii la muschii umerilor aveti niste sfaturi?

    Impins de la ceafa cu haltera

    Impins cu gantere

    Laterale cu gantere

    Laterale cu gantere din aplecat ( pt omoplat )

  10. Fac la declinat pentru ca sunt deficitar. Daca nu esti deficitar este indicat sa faci la orizontal (

    adica ? :D

    eu fac marti piept si fac la orizontal (gantere/bara) , la inclinat (gantere/bara) , fluturari la inclinat (sau il inlocuiesc pe asta cateodata cu un exercitiu la scripeti) si declinat (numai cu gantere la asta);

    si nu stiu daca sunt deficitar sau nu, daca poti explica ce inseamna ... multumesc :P

    pai fiecare dintre noi avem cate una sau doua grupe care se dezvolta foarte greu orice-am face si o grupa care iese in evidenta (se dezvolta foarte usor, creste foarte repede). eu unul am ghinionul sa fiu deficitar la spate(se dezvolta greu, nu sunt lat in spate) si automat sunt deficitar si la piept, pentru ca cu cat esti mai lat in spate cu atat ai formatul pieptului mai bun. Esti lat in spate > ai si un piept cu formatul f bun, un piept lat si mare.

    Exceptie fac mezomorfii, care nu au absolut nicio grupa deficitara, si au forma/constructia/gena ideala pentru culturism

    4 Serii tractiuni libere

    4 Serii ramat cu bara

    4 Serii ramat din sezut la cablu

    3 Serii indreptari (20-25 repetari pt a nu solicita lombarii si coloana)

    Incearca exercitiile astea la spate si-ti garantez ca in 2 luni de zile ( spun mai mult ca sa fiu sigur ) o sa vezi diferente la dorsali . Repetarile sa oscileze intre 8 si 12 .

    @ Pt. cei cu probleme deficitare la piept, incercati antrenamentul pt piept a lui Seth Feroce , nu am mai fost la culturism de 3 luni de zile , prima zi , primul antrenamet piept am incercat antrenamentul lui Seth , full pomped.

    Watch the movie :

    http://www.youtube.com/watch?v=iSaye6ALjL0

  11. E foarte bjne daca tine la silueta si sanatatea sa de la varsta asta , nu vad nimic rau in asta

    esti prost ma ? silueta la 6 ani ? cand copilul e in crestere ?

    Prost esti TU. Si ce e daca e in dezvoltare ?:) E mult mai bine ca acuma ca e in dezvoltare, are grija la mancare si la programul de antrenament si somn. Mai repede te dezolvi si cresti armonios si sanatos daca urmezi un program de somn ,mancare,etc.. nu daca mananci chips-uri , shaorme,kebab,etc.. si stai pana la 3-4 noapte pe facebook sau mai stiu eu ce .. Chiar ma mira faptul ca la asa o varsta frageda are atata ambitie si devotament pt. ceea ce face, e de admirat.

  12. Nu l-a arestat si inchis pt. ca a facut un cont fals, ci pt. ca a folosit pozele si datele despre o alta persoana, probabil fosta sotie a vazut profilul de facebook si s-a dus ata la politie .

    Mi se pare prostie, dar mna ... in loc sa se ocupe politia de lucruri mai importante ei se ocupa de site-urile de socializare. Stati linistiti cum e in Romania cu tot felul de mafioti asa e si in Italia . Berlusconi are aproape zilnic cate un proces si el tot la putere ramane :))

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...