Jump to content

buM.

Forumist
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by buM.

  1. O mica patrulare prin oras cu baietii: :gun:

    http://imageshack.us/photo/my-images/651/samp108qf.png/

    http://imageshack.us/photo/my-images/823/samp109rq.png/

    http://imageshack.us/photo/my-images/17/samp110df.png/

  2. -Nick: sabiN.

    -Level: 3

    -Factiune: Grove Street

    -Job secundar: Car Jacker

    -Licenta pe care o solicitati: Fish

    -Pretul licentei: 3000$

    -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa prind pesti.

    -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Hori_Pop

  3. Da asa am spus pe server,sa o rezolvam amiabil ca sa nu iti fac post,pentru ca nu este corect ceea ce ai facut,eu nu te-am omorat,vreau sa vad si eu niste poze in care te-am omorat,unde si cand,si tu mi-ai dat wanted dupa 15 min?sau cum vine asta,explica`mi si mie.

    L.E: Si ce legatura au ballasi cu ce am spus pe server?l-am omorat pe perpripiu si inca un civil la crane,iar apoi am plecat,nu inteleg de ce ai luat 3 crahuri,cand eu nu te-am omorat niciodata,si mi-ai spus pe server ca ai luat 3 crashuri din cauza mea?Nu pot intelege.

  4. Nick:sabiN.

    Level:3

    Numele membrului pe care il reclam:old_man

    Dovezi:http://imageshack.us/photo/my-images/835/samp073sy.png/

    http://imageshack.us/photo/my-images/708/samp074di.png/

    O scurta descriere: Eram in drum spre cai,aveam wanted 2,deoarece omorasem 2 ballasi,si dupa aceea iau w8 pentru cop atac si cop kill,vreau sa vad si eu niste dovezi,si sa vad ce are de spus si domnul.Si sper sa se ia in considerare ca e membru al factiunii,nu ca e admin.

  5. • Nickname:sabiN

    • Level 2

    • Sex: Masculin

    • Factiuni precedente: -

    • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: -

    • Nickname-uri precedente: rvG(inainte de wipe)

    • Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/121/samp013et.png/

    • Link catre cererea de demisie: -

    • Biografie (minim 100 de cuvinte): sabiN. s-a nascut la periferia orasului Los Santos.sabiN. avea 4 frati mai mari,familia lui,cu numeroase probleme si fara bani,nu il mai puteau tine pe sabiN. la scoala deoarece era o mare cheltuiala.Lui sabiN. ii placea la scoala,asa ca s-a gandit sa isi faca singur niste bani si sa-si continue cursurile,s-a angajat ca Trucker la firma din oras..el vindea produsele la anumite bussinessuri de la care castiga, cam 10$ pe 1 produs..asa sabiN. a putut a se intoarce la cursuri.Dupa terminarea scolii sabiN. s-a intors acasa si si-a ajutat familia cu bani.

    In scoala el s-a imprietenit cu sKoL,cu playOn si cu multi altii,dar avea si cativa dusmani.Dintre acesti multi prieteni unul a ajuns leader la News Reporter.N.R team l-au primit cu bratele deschise pe sabiN.in factiune.Asa el a putut sa ii ofere familiei sale o stare financiara buna.Ballas,dusmanii lui,vazand ca sabiN. se descurca in N.R. au hotarat sa ii omoare parintii.Dupa ce dusmanii au comis aceasta fapta sabiN. s-a hotarat sa intre in The Grove sa`si razbune parintii.

    • Nume: D. Sabin

    • Varsta: 16

    • Sexul: Masculin

    • Orasul in care locuiti: Bucuresti.

    • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati: 09:00-13:00 19:00-24:00

    • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune: O factiune respectata cu un lider pe masura.

    • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -

  6. Informatii despre caracterul din joc:

    - Factiuni precedente: -

    - Job curent: Car Jacker

    - Level: 2

    - Sex(masculin/feminin): Masculin

    - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: 4 FuN,leader capabil.

    - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War,Death-Match,blocaje

    - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) -

    - Intervalul orar in care jucati: 09:00-13:00 // 20:00-24:00

    - Poza cu stats :http://imageshack.us/photo/my-images/121/samp013et.png/

    - Biografie (minim 100 cuvinte) - : sabiN. s-a nascut la periferia orasului Los Santos.sabiN. avea 4 frati mai mari,familia lui,cu numeroase probleme si fara bani,nu il mai puteau tine pe sabiN. la scoala deoarece era o mare cheltuiala.Lui sabiN. ii placea la scoala,asa ca s-a gandit sa isi faca singur niste bani si sa-si continue cursurile,s-a angajat ca Trucker la firma din oras..el vindea produsele la anumite bussinessuri de la care castiga, cam 10$ pe 1 produs..asa sabiN. a putut a se intoarce la cursuri.Dupa terminarea scolii sabiN. s-a intors acasa si si-a ajutat familia cu bani.

    In scoala el s-a imprietenit cu sKoL,cu playOn si cu multi altii,dar avea si cativa dusmani.Dintre acesti multi prieteni unul a ajuns leader la News Reporter.N.R team l-au primit cu bratele deschise pe sabiN.in factiune.Asa el a putut sa ii ofere familiei sale o stare financiara buna.The Grove dusmanii lui vazand ca sabiN. se descurca in N.R. au hotarat sa ii omoare parintii.Dupa ce dusmanii au comis aceasta fapta sabiN. s-a hotarat sa intre in F.B.I sa isi razbune parintii.Dupa i-a dat pe “mana legii” pe cei care i-au omorat parintii , sabiN. s-a hotarat sa se alature Ballas-ului .Acum sabiN. asteapta un raspuns de la moses leaderul factiunii.

    Informatii din viata reala:

    - Nume si prenume: D. Sabin

    - Varsta: 16

    - Orasul in care locuiti: Bucuresti

    - Sex (masculin/feminin): Masculin

  7. Am fost eu saptamana trecuta...era un omulet mai in varsta acolo..am fost super de treaba...am fost 5(putini)..a fost 20 de lei 20 de minute de "player" si la sfarsit omuletu' ne-a zis ca mai avem un "last man standing" gratuit din partea casei..de 12 min...deci daca o sa fim mai multi ne mai baga unu:)...s-ar putea sa fiu prezent..daca chiulesc de la scoala..eu zic sa ne intalnim direct acolo...ar fi mai bine asa deoarece multi dintre noi nu au fost gather-u trecut si nu stiu unde sa vina(inclusiv eu)...astept pareri...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...